Ρομαντικές ιδέες για πικνίκ

Είσαι νέος, είσαι ερωτευμένος και είσαι ανέμελη. Ο ήλιος λάμπει και η ύπαιθρο σκύβει. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από ένα θαυμάσιο ρωμαϊκό πικνίκ; Κατά τη γνώμη μου, η απάντηση δεν είναι πάρα πολύ. Οι δύσκολες μέρες που περνούν κάτω από την παραλία ή χαλαρώνετε σε ένα απομονωμένο λιβάδι μπορούν να δημιουργήσουν μερικές από τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Ρίξτε ένα πικνίκ και είστε έτοιμοι!

Το ερώτημα είναι, πού να πάμε; Ακολουθούν μερικές υπέροχες ιδέες για πικνίκ και θέσεις για εσάς και το άλλο μισό για να δοκιμάσετε ...

dbdfac21dbcce18b13e47afaead0aae8

Μια μέρα στην παραλία

Ήλιος, θάλασσα και σάντουιτς. Ένα πικνίκ, ένας καλός καιρός και μια παραλία είναι πραγματικά όλα όσα χρειάζεστε για μια υπέροχη μέρα έξω. Χαλαρώνοντας στην παραλία στα χέρια των συνεργατών σας ενώ ακούτε τα κύματα σπάστε, πηδώντας στο νερό και παίζετε αγωνιστικά στην άμμο, κουνώντας καθώς ψάχνετε για καβούρια σε βράχους και στη συνέχεια τελικά παίρνετε καμπυλωμένα κάτω από μια κουβέρτα για να παρακολουθήσετε όπως ο ήλιος κατεβαίνει. Οι μέρες δεν έρχονται πολύ καλύτερα από αυτό, αν με ρωτήσετε!

1ac6d510386ab2d82b0e21eb37f57c1e

Μια πικνίκ κάτω από τα αστέρια

Για το απόλυτο ρομαντικό πικνίκ, ξεχάστε τα λιβάδια και τις παραλίες σας. Στην πραγματικότητα, ξεχάστε τον ήλιο και την ημέρα εντελώς. Συσκευασία τα σάντουιτς σας και μια κουβέρτα και το κεφάλι έξω για ένα πικνίκ κάτω από τα αστέρια. Θα είσαι για μια από τις πιο ρομαντικές βραδιές της ζωής σου με αυτό, κορίτσια. Επιλέγει ένα σημείο όπου είναι ωραίο και σκοτεινό, ώστε να μπορείτε να δείτε πολλά άστρα και κάπου μπορείτε να απολαύσετε κοντά για περισσότερη ζεστασιά. Εάν ζείτε στην ύπαιθρο, δοκιμάστε να ανεβείτε στους λόφους ή να εγκατασταθείτε δίπλα σε ένα ποτάμι. Εάν βρίσκεστε στην πόλη, ίσως σε ένα πάρκο ή στα περίχωρα μιας πόλης; Ο τύπος μου με πήρε κάποτε σε ένα φάρο τα μεσάνυχτα όπου κάθισαμε και παρακολουθούσαμε τα αστέρια, ενώ ήπιαμε ένα μπουκάλι κρασί, ήταν τόσο ρομαντικό, είναι μια νύχτα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Για προστιθέμενη αξία, πώς να ψάχνετε σε απευθείας σύνδεση για να δείτε εάν υπάρχει ένα ντους μετεωριτών ή μια σεληνιακή έκλειψη οποιαδήποτε στιγμή σύντομα και σχεδιάστε το πικ-νικ σας για τότε; Συμβαίνουν συχνά, ώστε να υπάρχει κάτι που έρχεται για να κάνει το πικ-νικ σας εξαιρετικό.

623dce4039abf726dad684593e178d38

Ένα απομονωμένο λιβάδι

Για μια παραδοσιακή αλλά ακόμα καρδιάς ρομαντική ιδέα για πικνίκ, δοκιμάστε να βγείτε σε ένα ήσυχο λιβάδι ή ένα μεγάλο ανοιχτό πεδίο. Θα σας αρέσει να ακούτε τα φύλλα που σκουριάζουν στα γύρω δέντρα και το αεράκι να χαϊδεύει το γρασίδι. Απλά βεβαιωθείτε ότι οπουδήποτε και αν επιλέξετε, είναι ωραίο και ήσυχο, όμως, δεν θέλετε αυτοκίνητα που οδηγούν θορυβωδώς να περνούν κάθε δύο λεπτά και να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Επίσης, βλέποντας ότι τα περισσότερα πεδία είναι γεωργικές εκτάσεις, σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα από αυτά που σας επιτρέπεται να βρίσκεστε. Ίσως να ζητήσετε από τους ιδιοκτήτες πρώτα την άδεια. Παραδεχόμαστε ότι παίρνει μακριά από το ρομαντισμό λίγο, αλλά είστε ασφαλέστερο από ό, τι συγγνώμη.

c919ef111dfb5999ef429af3bbe44788

Τι να πάρει?

Έτσι, βρήκατε το τέλειο σημείο πικ-νικ, αλλά τώρα ανησυχείτε για το τι πρέπει να κάνετε. Ο τελευταίος δεσμός που βρισκόσασταν σε ένα πικνίκ ήσαστε απλώς παιδί, σωστά; Είναι ακόμα εντάξει να παίρνετε μικρά τριγωνικά κομμένα σάντουιτς και χυμό πορτοκαλιού; Φυσικά είναι! Πάρτε ό, τι και οι δύο σας αρέσει. Δεν χρειάζεται καν να φτιάξετε το φαγητό, θα μπορούσατε ακόμη και να αγοράσετε ένα ζυμαρικό ή γεμιστό ρολό στο κατάστημα γωνιών για να πάρετε. Αν θέλετε να προσθέσετε στο ρομαντισμό, δοκιμάστε να ανακατέψετε τα πράγματα, προσθέτοντας τρόφιμα που μπορείτε να ταΐσετε ο ένας στον άλλο. Δοκιμάστε τα δάχτυλα όπως φράουλες για την απόλυτη ρομαντική εμπειρία. Ίσως ακόμη σταφύλια. Θα μπορούσατε να εξασκηθείτε να τα ρίχνετε σε κάθε στόμα, κάνοντας το πικ-νικ σας τόσο διασκεδαστικό όσο και αισθησιακό. Στην πραγματικότητα, αρκεί να έχετε ένα υπέροχο σημείο και μια κουβέρτα για να καθίσετε.

639356ccad94b4018e64cd8409fa8758

Έτσι, το έχετε εδώ, κυρίες, τρεις υπέροχες θέσεις για πικνίκ και μερικές συμβουλές για να το κάνετε μια αξέχαστη μέρα. Εσείς και το άλλο μισό σας θα περάσετε πολύ καλά σε οποιαδήποτε από αυτές τις ρομαντικές τοποθεσίες, ενώ εσείς πιάστε λίγο φαγητό. Το καλύτερο μέρος της εμπειρίας πικνίκ σας όμως; Απλά η χαρά της κάθε άλλης εταιρείας. Ο μόνος χρόνος μπορεί να είναι δύσκολος να έρθει όταν βρίσκεστε σε μια σχέση, αλλά μόνο να έχετε κατά νου πόσο σημαντικό είναι και πώς θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό όταν έρχεστε από αυτό. Η απόλαυση ενός ρομαντικού πικνίκ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους δυο σας να απολαύσετε κάθε μία από τις άλλες εταιρείες και, στη συνέχεια, αναμφισβήτητα θα είστε σίγουροι να βγείτε έξω με κουβέρτα και κουτί πικνίκ πάλι.

Έχετε μια μεγάλη στιγμή στο πικ-νικ σας, κυρίες, νομίζω ότι μπορεί να χρειαστεί να πάω και να αρχίσω να σχεδιάζω τη δική μου τώρα!

(Όλες οι εικόνες είναι ευγενική προσφορά του Pinterest.com)

Leave A Comment

57 − 53 =