Δίδυμος άνθρωπος στην αγάπη

μεγάλοΟ άνθρωπος των Δίδυμων. Ο άνθρωπος που φαίνεται να είναι η ζωή του κόμματος, ο άνθρωπος που ο καθένας φαίνεται να βυθίζει άμεσα τη στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο. Είναι η ακαταμάχητη γοητεία του; Είναι το άψογο μυαλό του που ξεχειλίζει με συναρπαστικές ιδέες; Ή μήπως μπορεί να είναι ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, έχοντας πάντα κάτι ενδιαφέρον να μιλήσει και αγαπώντας κάθε δευτερόλεπτο συνομιλίας με την εταιρεία του; Θα εκπλαγείτε να μάθετε ότι είναι πραγματικά και τα τρία, καθώς ο άνδρας των Δίδυμων είναι ένα γοητευτικό, όμορφο άτομο που ασχολείται πάντα με μια πνευματική συνομιλία με τους συνομηλίκους του.

μεγάλο-2

Το είδος της γυναίκας Δίδυμοι ανάγκες

Ο Gemini Man έχει απίστευτα υψηλά πρότυπα και δεν θα εγκατασταθεί μόνο σε κανέναν.

Δεν αναζητά μια γυναίκα που είναι μόνο βαθιά. Χρειάζεται να τονώσει τη συνομιλία - δεν το θέλει. Δεν θα είναι ενθουσιασμένος να μιλήσει με μια όμορφη γυναίκα που δεν έχει τίποτα να πει. Θέλει μια κυρία να μπορεί να καθίσει και να συνομιλεί για ώρες, να μιλάει για κάθε πτυχή του κόσμου και να συζητά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Χρειάζεται μια έξυπνη γυναίκα που μπορεί να συμβαδίσει μαζί του και μια γυναίκα που μπορεί να σταθεί δίπλα του σε μια κοινωνική κατάσταση και αισθάνεται εντελώς άνετα. Δεδομένου ότι ο άνδρας των Gemini τείνει να βαρεθεί εύκολα, άλμα από σύντροφο σε συνεργάτη, χρειάζεται μια βαθιά γυναίκα που έχει πολλά να πει και είναι πρόθυμη να δοκιμάσει νέα πράγματα (μέσα και έξω από το υπνοδωμάτιο).

μεγάλο-3

Δίδυμοι σε μια σχέση

Είναι απίστευτα φλερτ και αγαπά να είναι το κέντρο της προσοχής σε κοινωνικές καταστάσεις. Στην πραγματικότητα, δεν θα ήταν ασυνήθιστο να βρεθεί ένας άνδρας Δίδυμος να φλερτάρει από το ένα κορίτσι στο επόμενο. Και γι 'αυτό είναι δύσκολο για τους Διδύμους να βρουν μια κυρία που είναι πρόθυμη να εγκατασταθεί με. Ακόμη και όταν βρει κάποιον που αναζητά το ενδιαφέρον του, είναι εξαιρετικά δύσκολο για έναν άντρα των Δίδυμων να ερωτευτεί. Αυτό είναι απλώς και μόνο επειδή αυτό το σημάδι έχει έναν σκληρό χρόνο με τα συναισθήματά του και βασίζεται στη λογική πάνω απ 'όλα, γι' αυτό θα τρέξει το μυαλό του σε κύκλους που προσπαθούν να καταπολεμήσουν το αίσθημα της αγάπης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η χρονολόγηση ενός Δίδυμου είναι χάσιμο χρόνου. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες που χρονολογούν έναν άνδρα Gemini θα σημειώσουν ότι η σχέση είναι αρκετά εύκολη, και ο άνδρας των Gemini φέρνει σπάνια επιχειρήματα. Ακόμη και όταν προκύψει ένα επιχείρημα, θα είναι σε θέση να επεξεργαστεί τα πράγματα σε μια ήρεμη και δροσερή ύλη χωρίς αναταραχή - κάτι που είναι προφανές συν.

Είναι ένας θαυμάσιος και θαρραλέος εραστής και θα κάνει εξαιρετικές ρομαντικές χειρονομίες εκτός από το μπλε για να εκπλήξει την κυρία του. Τούτου λεχθέντος, μην περιμένετε το ίδιο παλιό βουητό και τύμπανο όταν πρόκειται για τον φίλο των Δίδυμων. Αυτός θα τονώσει το μυαλό σας με συνομιλία και στη συνέχεια θα σας εκπλήξει με μια ρομαντική χειρονομία (πιθανώς) σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε δει πριν. Ωστόσο, μην διαβάζετε πολύ μακριά σε αυτές τις ρομαντικές χειρονομίες, καθώς η τολμηρότητα και ο ενθουσιασμός είναι μόνο ένα μέρος της φύσης των Διδύμων και είναι κάτι που κάνει συχνά.

Αυτό μπορεί να σας αφήσει να σκεφτείτε ότι ένας άνδρας Δίδυμος είναι επιρρεπής σε εξαπάτηση. Ωστόσο, όταν ένας άνδρας Δίδυμος βρίσκει μια κυρία και μπαίνει σε μια σχέση είναι απόλυτα αξιόπιστος και αξιόπιστος στη σχέση. Θα επικεντρωθεί στην επιλογή της γυναίκας του και δεν θα φοβηθεί να σας ενημερώσει εάν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση, οπότε θα προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα ή να φύγει πριν να πάρει υπερβολικά θερμότητα.

Δίδυμοι στο κρεβάτι

Αν υπάρχει κάτι σίγουρο, ο άνδρας των Δίδυμων είναι ένας εξαιρετικός εραστής ανάμεσα στα φύλλα. Εξετάζει τις σεξουαλικές συναντήσεις σαν μια διασκεδαστική περιπέτεια, πάντα πρόθυμη να δοκιμάσει νέα πράγματα, είτε πρόκειται για μια νέα θέση είτε για ένα νέο παιχνίδι. Δεν θα εγκατασταθεί για τον τυπικό τρόπο της αγάπης και πολύ περισσότερο θα έρθει με νέες και συναρπαστικές ιδέες για να τονώσει τον εαυτό του και τον σύντροφό του. Τούτου λεχθέντος, ο άνδρας των Δίδυμων δεν είναι εγωιστής στο παραμικρό και δίνει μεγάλη προσοχή σε αυτό που απολαμβάνει ο σύντροφός του. Δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να βεβαιωθεί ότι η κυρία του είναι ευχαριστημένη από το τέλος της νύχτας.

Ο καλύτερος τρόπος να μετατραπεί ένας άντρας Gemini είναι μέσα από το μυαλό του. Δεν θα ενθουσιαστεί από ένα νέο μεταξωτό κομμάτι εσώρουχων και δεν θα νοιάζεται για μια σέξι ταινία. Θα προτιμούσε πολύ να πειράζει με βρώμικα λόγια ή σεξουαλικά παιχνίδια μυαλού που τον διεγείρουν. Αφού είναι ενεργοποιημένη, δεν υπάρχει πραγματικά να λέει τι θα φέρει ο άντρας του Gemini. Απλά ξέρετε ότι είστε μέσα για ένα συναρπαστικό βράδυ που δεν θα ξεχάσετε σύντομα.

μεγάλο-1

Αρνητική πλευρά του ανθρώπου των Δίδυμων

Το μυαλό του είναι τόσο έξυπνο και πάντα πηδά από τη μια ιδέα στην άλλη, πράγμα που μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ο άνδρας των Δίδυμων βαρεθεί εύκολα. Αυτό μπορεί να είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις, καθώς ένας βαριέται άνθρωπος δεν θα παραμείνει για πολύ (αν είναι η δουλειά του ή η γυναίκα του). Αυτή η ασυνέπεια είναι ασφαλώς το σημαντικότερο μειονέκτημα των Διδύμων.

Μια άλλη αρνητική πλευρά του άνδρα Gemini είναι ότι είναι εξαιρετικά φλερτ και κάπως πικροδάφνης. Αυτό ξαφνιάζει πίσω στο υπερβολικό μυαλό του που βαριέται εύκολα. Του αρέσει να χρησιμοποιεί τη γοητεία του στη γυναίκα γύρω του, αλλά ο άνδρας βαριέται εύκολα με μια γυναίκα και θα μεταπηδήσει γρήγορα στο επόμενο αν δεν τονώσει το μυαλό του. Αυτό μπορεί να κάνει τον άντρα των Δίδυμων να εμφανίζεται επιφανειακά και οι γυναίκες να τον χαρακτηρίζουν ως «παίκτη». (Το οποίο φυσικά δεν είναι ποτέ καλό, ειδικά στον κόσμο της σχέσης).

Συμβατότητα

Δίδυμοι και Κριός: Αυτό το ζευγάρι είναι χτισμένο για να διαρκέσει. Και οι δυο σας έχουν πνευματικά μυαλά που βαριούνται αρκετά εύκολα. Οι δυο σας θα είναι σε θέση να διεγείρουν ο ένας τον άλλον (τόσο μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα) και έχουν πολλή ενθουσιασμό στη σχέση σας, καθώς και οι δυο σας αναζητούν συνεχώς τον ενθουσιασμό και τις περιπέτειες.

Δίδυμοι και Λέων: Οι δυο σας θα έχουν μια αρμονική σχέση που λειτουργεί όμορφα. Θα υπάρχουν σίγουρα αρκετοί χρόνοι διασκέδασης στη σχέση σας, καθώς και οι δύο είστε έτοιμοι για την επόμενη περιπέτεια στη ζωή!

Δίδυμοι και Υδροχόος: Είστε και οι δύο στοχαστές, επομένως θα είστε σε θέση να κρατήσετε ο ένας τον άλλον κατεχόμενο - ειδικά όταν πρόκειται για επικοινωνία. Αυτή η διέγερση θα εξασφαλίσει ότι δεν θα βαρεθείτε σε κανέναν από εσάς και θα τροφοδοτήσετε το ένα το άλλο λαμπρά. Εκτός από τις συναρπαστικές συνομιλίες, οι Δίδυμοι και ο Υδροχόος θα παρουσιάσουν νέες και διασκεδαστικές ιδέες για να διατηρήσουν τη σχέση ισχυρή.

Δίδυμος άνθρωπος με λίγα λόγια

Μπορεί να φαίνεται σαν ένα δύσκολο έργο να πιάσετε έναν Δίδυμο. Είναι εξαιρετικά φλερτάροντες, γοητευτικοί και πνευματικοί και δεν φαίνονται να θέλουν να δεσμευτούν. Ωστόσο, όπως όλοι οι άλλοι, ο Δίδυμος αναζητά την τέλεια γυναίκα και θέλει να εγκατασταθεί τελικά. Απλά πρέπει να βρει μια ενδιαφέρουσα και ενδιαφέρουσα γυναίκα που μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του. Πρέπει να είναι σε θέση να συμβαδίσει με τις διανοητικές συνομιλίες του και δεν μπορεί να ντρέπεται στο υπνοδωμάτιο. Επίσης, θα πρέπει να είναι έτοιμη να αναλάβει τις υπερ-κορυφαίες ρομαντικές χειρονομίες, αφήνοντας ταυτόχρονα τον άνδρα των Δίδυμων να έχει αρκετό χώρο και ελευθερία στη σχέση.

Πιστοποίηση εικόνας: Andie, ToInfinity & Beyond, Νατάλι Λίνικ, Εμίνα Καρτάλοβα.

Leave A Comment

60 + = 68