Ταύρος Ο άνθρωπος στην αγάπη

Αν υπάρχει ένα πράγμα που ο Ταύρος γνωρίζει όλα, είναι επιμονή και αφοσίωση. Ένας άνδρας ταύρος θα εργάζεται ακούραστα μέχρι να φτάσει στο στόχο του, αλλά με σταθερό και ήρεμο τρόπο μέσα στον οποίο μπορεί να κρατήσει την αξιοπρέπειά του. Είναι κάπως ντροπαλός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι απόλυτο γοητευτικό. Οι κυρίες φαίνεται να κινούνται προς τη σκληρή και γοητευτική στάση του, όμως ο άντρας του Ταύρου θέλει μόνο μια αριστοκρατική κυρία στη ζωή του. Ο απώτερος στόχος του; Για να επιτύχει τα όνειρά του με μια καλή γυναίκα δίπλα του και ένα άνετο, ζεστό σπίτι που τον περιμένει μετά την εργασία κάθε βράδυ.

μεγάλο

 Ο τύπος της γυναίκας Ταύρος Ανάγκες

Ο Ταύρος έχει μια πολύ αγάπη και ρομαντική ποιότητα και ως εκ τούτου απαιτεί μια υπέροχη και γλυκιά γυναίκα που δεν θα εκμεταλλευτεί τις πράξεις του. Ζητάει γενικά μια κυρία με μια φωτεινή, ζωηρή και αγάπη στάση για να ταιριάζει με τις αισθησιακές της ιδιότητες και φροντίζει πραγματικά περισσότερο για την ευχαρίστηση και τη διασκέδαση της γυναίκας παρά για τα τέλεια μαλλιά και τα ακριβά ρούχα. Χρειάζεται μια γυναίκα που μπορεί να είναι ανοιχτή και να μην παίζει παιχνίδια μαζί του. Ο Ταύρος συμπαθεί τη γυναίκα του να το πει σαν να είναι αμβλύ, έτσι ώστε να μπορούν να δουλέψουν τα πράγματα, αντί να κτυπήσουν γύρω από τον θάμνο.

μεγάλο-1 Ταύρος σε μια σχέση

Ανοίγοντας τις πόρτες για τη γυναίκα του, αγοράζοντάς της ένα κορσάζ για πρώτη φορά, και αφήνοντάς το με ένα φιλί στο μάγουλο είναι μερικοί από τους παλιομοδίτικους σκωπτικούς τρόπους ενός Ταύρου. Τον αγαπάει να σέβεται τη γυναίκα του με σεβασμό και να του δίνει την αμέριστη προσοχή του ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, ο Ταύρος είναι ένας στοχαστής και δεν θέλει να βιαστεί σε μια σχέση. Θα προτιμούσε να παίρνει την αργή διαδρομή και να παίρνει κάθε μέρα με ευκολία. Αυτό μπορεί να είναι συγκλονιστικό σε κάποια γυναίκα που προτιμά ένα ρομαντισμό, έτσι γνωρίζοντας ότι αυτός ο παράγοντας είναι καθοριστικός.

Μια γυναίκα που χρονολογεί έναν Ταύρο θα παρατηρήσει ένα πράγμα συγκεκριμένα: είναι ένας εξαιρετικά αγαπώντας άνδρας που τραβά πάντα ρομαντικά κόλπα από το μανίκι του. Μια νύχτα μπορεί να είναι ένα δείπνο έκπληξη στην παραλία, ενώ μια άλλη νύχτα είναι μια ρομαντική απόδραση στην αγαπημένη του καμπίνα στα χιονισμένα βουνά. Αν υπάρχει ένα πράγμα σίγουρο, πραγματικά δεν μπορείτε ποτέ να ξέρετε τι να περιμένετε όταν πρόκειται για έναν άνδρα Ταύρου. Θέλει να εκπλήξει τη γυναίκα του με εκπληκτικές πράξεις ρομαντισμού και καλοσύνης, αντιμετωπίζοντας την σαν πριγκίπισσα κάθε ευκαιρία που παίρνει.

Αλλά περιμένετε - υπάρχει μια άλλη καταπληκτική ποιότητα για έναν άνδρα Ταύρου σε μια σχέση - τη συνέπεια και την εγγύτητα που χρειάζεται από την κυρία του. Είναι αλήθεια ότι δεν θα βρείτε έναν άνθρωπο Ταύρου συχνά εξαπάτησης. Θα προτιμούσε πολύ να οικοδομήσει μια συγκεκριμένη σχέση, από την οποία μπορεί να εξαρτάται, χωρίς ποτέ να αναζητά σχέσεις φλογών. Ακόμη και στις χειρότερες στιγμές μπορείτε να περιμένετε από έναν Ταύρο να θέλει να μιλήσει τα πράγματα και να εργαστεί μέσω ενός προβλήματος για να κρατήσει τη σχέση ζωντανή παρά να σπάσει στο πρώτο ζήτημα. Και παρόλο που η ψυχραιμία του μπορεί να μοιάζει με ένα κακό χαρακτηριστικό του Ταύρου, η ψυχραιμία του είναι πραγματικά ένας τρόπος να δείξει το βαθύ ριζωμένο πάθος του για τη γυναίκα του - γι 'αυτό μην εκπλαγείτε αν ο Ταύρος φαίνεται να θυμώσει ή να ζηλέψει κατά περιόδους. Η απλή διαβεβαίωση και ένα φιλί στα χείλη θα διευκολύνουν το μυαλό του.

Ταύρος στο κρεβάτι

Ο άνθρωπος του Ταύρου είναι ένας αισθησιακός άνθρωπος που είναι πάντα ευγενικός και σεβαστός στις γυναίκες. Αλλά στην κρεβατοκάμαρα, μπορείτε σίγουρα να δείτε μια διαφορετική πλευρά ενός Ταύρου, καθώς αποκαλύπτει το άσχημο πάθος και τη δύναμή του. Αυτός ο άνθρωπος αγαπά να ευχαριστεί τη γυναίκα του με κάθε δυνατό τρόπο και να σκεφτεί το σεξ ως μια ωραία τέχνη και κάθε αριστούργημα πρέπει να απολαμβάνει και να τελειοποιείται σε ένα tee.

Μην εκπλαγείτε αν μια σεξουαλική συνάντηση με έναν Ταύρο είναι παρατεταμένη περιπέτεια πάθους και αποπλάνησης. Ο άνθρωπος του Ταύρου δεν θέλει να κάνει τα πράγματα γρήγορα. Θα προτιμούσε πολύ να πάρει το χρόνο του σε μια γυναίκα, εξερευνώντας κάθε τρύπα του σώματος της σαν να ήταν ένα όμορφο γλυπτό. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και τις ανάγκες της κυρίας του και δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να εξασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίησή της. Και εκεί που βλέπουμε την ευγενική και παθιασμένη του πλευρά να προκύψει και πάλι.

Περιττό να πούμε ότι μια (μεγάλη) νύχτα με έναν Ταύρο δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια θαυμάσια σεξουαλική περιπέτεια που διαρκεί πολύ περισσότερο από μια τυπική νύχτα ανάμεσα στα φύλλα.

Αρνητική πλευρά ενός άνδρα Ταύρου

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με έναν άνδρα Ταύρου είναι ότι μπορεί να είναι λίγο πεισματάρης. Παρόλο που θα είναι πάντοτε σεβαστή και συμπαθητική με την πείσμα του, είναι σχεδόν πάντα στη διάθεσή του και δεν θα αλλάξει για κανέναν. Φυσικά, πολλές γυναίκες το βλέπουν αυτό ως ζήτημα, καθώς ο άνθρωπος του Ταύρου δεν θα ακούσει ούτε καν τη γνώμη κάποιου άλλου εάν δεν ταιριάζει με τη δική του, κάτι που μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε μια δυσάρεστη κατάρρευση.

Ένα άλλο αρνητικό χαρακτηριστικό που συνήθως παρατηρείται σε έναν άνθρωπο Ταύρου είναι ο αυτοπροσανατολισμός του. Συχνά έχουν ένα στόχο στο μυαλό τους και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για αυτό το συγκεκριμένο στόχο, ανεξάρτητα από το τι - ακόμα κι αν σημαίνει ότι λείπει σε ένα σημαντικό γεγονός με τη γυναίκα του. Αυτός ο τύπος συμπεριφοράς μπορεί να συναντήσει άσχημο και ναρκισσιστικό, αν και ο Ταύρος πιστεύει ότι κάνει ό, τι είναι καλύτερο στο μυαλό του.

Σε μια σχέση, ο άνθρωπος Ταύρος γίνεται εύκολα ζηλιάρης. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί στην κτητικότητα από μια γυναίκα, ή να σκεφτεί ότι είναι υπερβολικός έλεγχος. Η παθιασμένη και αγάπη του περιμένει από την κυρία του να είναι δίπλα του ανά πάσα στιγμή, και ακόμη και τα πιο απλά φλερτάκια ή χειρονομίες μπορεί να τον ανατρέψουν.

Συμβατότητα

Ταύρος και Ταύρος: Αυτή είναι ουσιαστικά η τέλεια αντιστοιχία. Οι δυο σας μοιράζονται τις ίδιες ιδιότητες, όπως αφοσίωση, αξιοπιστία, πάθος και αισθησιασμό. Ακόμη και οι πεισματικές και άκαμπτες ιδιότητες σας μπορούν να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν την τέλεια αρμονία. Το ζεύγος είναι πιθανό να είναι επιτυχές σε κάθε πτυχή και να προσκολλάται το ένα στο άλλο σαν κόλλα, συχνά οδηγώντας σε γάμο.

Ταύρος και Παρθένος: Πιθανόν να είναι μια μακροχρόνια σχέση, ο Ταύρος και η Παρθένος δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βοηθούν ο ένας τον άλλο και να συνεργάζονται αρμονικά. Και οι δύο έχετε οδηγήσει προσωπικότητες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα ανταμείβοντας μέλλον.

Ταύρος και Σκορπιός: Οι δυο σας είναι πραγματικά πολύ διαφορετικοί και πιθανότατα δεν θα έχετε πολλά κοινά. Ωστόσο, τροφοδοτείτε το ένα το άλλο όμορφα και συνδέστε το σε ένα βαθύτερο επίπεδο που δεν είναι βαθύ δέρμα. Εάν οι δυο σας μπορούν να εργαστούν μέσω των αρνητικών χαρακτηριστικών του άλλου και να έχουν αρκετή διασκέδαση, η σχέση μπορεί σίγουρα να είναι ικανοποιητική.

μεγάλο-2

Ο άνθρωπος του Ταύρου με λίγα λόγια

Ένας άνδρας Ταύρος είναι ένα πολύ οδηγούμενο πρόσωπο που κοιτάζει τα πράγματα σε ένα πνευματικό επίπεδο, καθισμένος πίσω και σχεδιάζει το τέλειο σχέδιο για να φτάσει το στόχο του. Είναι εξαιρετικά ευγενικός και παίρνει την παλιομοδίτικη διαδρομή όταν πρόκειται να ευχαριστήσει την κυρία του. Είναι πάντα σεβασμό, αν και μερικές φορές λίγο πεισματάρης. Θέλει να δημιουργήσει μια σχέση που διαρκεί και πάντα βάζει το 100% της αγάπης και της αφοσίωσής του στην κυρία του. Θέλοντας να μεγαλώσει ένα ίδρυμα που θα διαρκέσει μια ζωή, ο Ταύρος αναζητά μια γυναίκα που θα εκτιμήσει τις ρομαντικές χειρονομίες του και θα είναι τόσο γλυκιά και απαλή όσο μια πεταλούδα.

Η πιστωτική εικόνα: karinchewsy, Simone Oliveira Souza, iheartyou.

Leave A Comment

− 7 = 2