Μου λείπει αλλά δεν μου λείπει

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα χειρότερα συναισθήματα στον κόσμο: εσύ και αυτός ο σούπερ ειδικός παίρνετε μαζί σας εδώ και αρκετό καιρό, πηγαίνοντας σε ημερομηνίες, στέλνοντας μηνύματα όλη την ημέρα και έχοντας τον χρόνο της ζωής σας. Και ξαφνικά τα πράγματα γίνονται χειρότερα και βρίσκεστε να υποστηρίζετε πολύ περισσότερα, τις ξεχωριστές ημερομηνίες και τις ρομαντικές στιγμές που φαίνεται να εξαφανίζονται στη νύχτα. Και καθώς η ιστορία θα πάει, οι δυο σας διαλύονται, και μένετε καταστρεμμένοι και σπασμένοι.

Αλλά περίμενε.

Δεν μπορείτε να παρατηρήσετε ότι τίποτα δεν άλλαξε πραγματικά στο τέλος του. Πηγαίνει για την καθημερινή του επιχείρηση, γελώντας και χαμογελώντας με τους φίλους του, τους συμμαθητές και τους συναδέλφους του, χωρίς καμία φροντίδα στον κόσμο. Δεν φαίνεται να σπάει το παραμικρό, και το χειρότερο από όλα - δεν σας λείπει. Ενώ κάθεστε στο κρεβάτι σας με μερικά δάκρυα που τρέχουν κάτω από το μάγουλό σας, περιμένοντας με πρόβλεψη για να σας στείλει ένα μήνυμα "Σας λείπεις" ή "Λυπάμαι", είναι έξω από το να έχει το χρόνο της ζωής του να μην λείπει εσύ λίγο.

Τι δίνει?

Πρώτα απ 'όλα, επιτρέψτε μου να σας πω τόσο πολύ: δεν είσαι η πρώτη κυρία που έχει συμβεί κι εσύ, και δεν θα είσαι ο τελευταίος. Έτσι, μην αισθάνεστε ποτέ ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εσάς ή είστε κάπως μικρότερος από οποιονδήποτε άλλον. Αυτό είναι ακριβώς κάτι που συμβαίνει, όπως και τρομερά φοβερό όπως είναι.

57e54d20131cf059c62cc116fd9cc389
Σας λείπει το HIM?
Αγάπη. Είναι τόσο συγκεχυμένη, έτσι; Κάθε πτυχή είναι απλώς μια ατελείωτη σπείρα σύγχυσης χωρίς διέξοδο. Και φυσικά, είναι το ίδιο και για τη στιγμή που διασχίζεστε με κάποιον. Τούτου λεχθέντος, σας λείπει πραγματικά; Ή μήπως απλά λείπει κάποιος που σε αγαπάει και νοιάζεται για σένα?
Σκεφτείτε το - και εννοώ πραγματικά σκέφτομαι. Ήταν αυτό που έκανε κάτι ξεχωριστό για εσένα, ή ήταν ακριβώς οι στιγμές και τα συναισθήματα που είχατε και εσείς μαζί; Εννέα φορές από τους δέκα, χάνουμε τις στιγμές. Μας λείπουν τα καλά μηνύματα κειμένου το πρωί και τις ανόητες ημερομηνίες στο πάρκο όπου τράβηξα τις πάπιες και σπεύσαμε γύρω στα σκούτερ σαν να ήσασταν σε junior high. Και πάνω απ 'όλα, χάνουμε τις βαθιές αγκαλιές και τα πυροτεχνήματα κάθε φορά που φιλάμε.

b1fbbd3d1f254a74dad48932ca50614a
Γιατί δεν του λείπει?
Δεν ξέρω για σας, αλλά ήμουν σε αυτή τη θέση πριν? και είναι AWFUL. "Πώς δεν μπορεί να με χάσει; Πώς μπορεί να ενεργήσει όπως όλα είναι φυσιολογικά όταν δεν είναι; Ποτέ δεν με νοιάζει για μένα; Τι είναι κακό μαζί μου! "Και κυρίες, προτού στείλετε το μυαλό σας σε ένα συναισθηματικό τρενάκι σκέψεων σκέψεων και συμπερασμάτων, ρίξτε μια ματιά μπροστά σε μερικούς από τους λόγους που ίσως να μην σας λείψει.

Δεν το δείχνει. Νομίζω ότι μέχρι τώρα όλοι γνωρίζουμε ότι η πλειοψηφία των ανδρών δεν είναι όλοι εκείνοι οι «συναισθηματικοί». Δεν δείχνουν την αγάπη πολύ καλά και σίγουρα δεν πρόκειται να μας αφήσουν - ή κάποιος άλλος για αυτό το θέμα - να τις δούμε να κλαίνε. Γιατί λοιπόν στη γη θα σας έλεγε ότι η καρδιά του είναι πραγματικά πόνος; Μπορεί απλώς να διατηρεί τα συναισθήματά του σε ετοιμότητα και να μην αφήνει τα πραγματικά του συναισθήματα να λάμπουν. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως καταλήξετε να ακούσετε από αυτόν νωρίτερα από αργότερα. Κανείς δεν μπορεί να αφήσει τα συναισθήματά τους να εμφιαλωθούν χωρίς να κάνουν κάτι για αυτό.

Είναι ισχυρός. Για να μην πείτε ότι δεν είστε ισχυροί, αλλά ίσως υπάρχει μια άλλη διαδικασία σκέψης που συμβαίνει στο εσωτερικό του κεφαλιού του. Ίσως να σας λείπει πραγματικά, αλλά ξέρει ότι δεν υπάρχει μέλλον με σας. Ναι, αυτή είναι μια πολύ κρύα σκληρή αλήθεια, αλλά έπρεπε να ειπωθεί. Μερικές φορές, παρότι μπορούμε να είμαστε βαθιά ερωτευμένοι με κάποιον, γνωρίζουμε ότι η σχέση τελικά θα αποτύχει. Οι δυο σας μπορεί να έχουν μια βαθιά σχέση, αλλά να βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικές σελίδες για πολύ σημαντικά πράγματα. Αν δεν μπορέσατε να εξηγήσετε αυτές τις διαφορές πριν από τη διάλυση, τότε πιθανότατα δεν πρόκειται να το κάνετε τώρα.

Διατηρεί τον εαυτό του απασχολημένο. Πιθανότατα αποφάσισε να πάρει αυτή την έξοδο από την εργασία ακριβώς έτσι δεν χρειάζεται να πάει στο σπίτι και να μπουν στον πειρασμό να πάρει το τηλέφωνο και να σας καλέσει. Ίσως αποφάσισε να πάρει μια τάξη στο κολέγιο της κοινότητας ή έχει πάρει ένα νέο χόμπι για να κρατήσει το μυαλό του μακριά πράγματα. Έτσι, τον είδες με τους φίλους του τρεις συνεχόμενες ημέρες, έτσι; Αυτό πρέπει να είναι επειδή δεν νοιάζεται τελικά οι δυο σας χωρίστηκαν, έτσι; Απολύτως λάθος! Πιθανότατα προσπαθεί απλώς να έχει κάποια FUN και να πάρει το μυαλό του από το πόνο που αισθάνεται στο εσωτερικό. Ξέρεις τι λένε, το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο!

Συναντήθηκε με κάποιον άλλο. Ωχ, ναι. Αυτό είναι ίσως αυτό που δεν θέλετε να διαβάσετε. Αλλά αν αυτό συμβαίνει, θα μάθετε αρκετά γρήγορα, έτσι; Ναι, θα προσθέσει πιθανώς ακόμα περισσότερο πόνο στην καρδιά σας, αλλά μερικές φορές συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Μπορεί να συναντήθηκε με κάποιον άλλο και είναι απόλυτα γεμάτος με αυτά, αφήνοντάς σας να είστε μέρος του παρελθόντος του και τίποτε άλλο.

Ποτέ δεν νοιαζόταν πραγματικά. Κυρίες, όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που είναι απλά πλατάκια. Παίζουν πάρα πολλά παιχνίδια! Λένε ένα πράγμα: "Ω είσαι η καλύτερη φίλη ποτέ, ελπίζω ότι θα διαρκέσει για πάντα" με δέκα χιλιάδες φίλους πρόσωπο και καρδιά emoticons, αλλά την επόμενη μέρα αλλάζουν εντελώς το ρυθμό τους: "Ω, ναι hey sup" πέντε ώρες μετά διαβάζοντας το κείμενό μας σε αυτούς. Μερικές φορές οι άνδρες παίζουν παιχνίδια και ποτέ δεν αναπτύσσουν πραγματικά συναισθήματα για να ξεκινήσουν, ακόμη και όταν λένε ότι το κάνουν. Σε αυτή την περίπτωση, φυσικά δεν πρόκειται να σας λείψουν. (Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν μερικοί τύποι εκεί έξω που θα συνειδητοποιήσουν ότι είχαν πραγματικά συναισθήματα για εσάς μετά τη διάλυση - στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουν!)

efa552a84744aa9da0573d1cc2f7449d
Τι πρέπει να κάνετε αν σας λείπει?
Υπάρχει σίγουρα ένας σωστός τρόπος και ένας ΣΦΑΛΜΑ τρόπος να χειριστεί κάποιον που λείπει. Καταρχάς..

Κρατήστε τις μνήμες κοντά σας. Ακριβώς επειδή οι δυο σας χώρισες δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον απομακρύνετε εντελώς από τη μνήμη σας. Ενώ μπορεί να φαίνεται σαν μια καλή ιδέα να προσποιηθείτε ότι δεν υπάρχει, θα σας κάνει πραγματικά μια μεγάλη εύνοια μακροπρόθεσμα για να κρατήσετε τις μνήμες κοντά. Κοιτάξτε ξανά εκείνες τις στιγμές με μια απαλή καρδιά, σκεπτόμενοι: "Αυτοί ήταν κάποιες υπέροχες στιγμές, αλλά υπάρχουν καλύτεροι χρόνοι μπροστά!" Επειδή ναι, αυτές ήταν σπουδαίες στιγμές στη ζωή σας και δεν πρέπει να ξεχαστούν - δεν κυνηγήθηκαν.

Αφήστε τον να γνωρίζει πώς αισθάνεστε - ONCE. Είστε τραυματισμένοι επειδή οι δυο σας χωρίσατε. Του λείπει τρομερά και τον θέλει πίσω. Είναι A-OKAY για να τον ενημερώσετε, αρκεί να το κάνετε μία φορά - οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις σκέψεις σας για να το παραδώσετε πριν να του αποστείλετε το μεγάλο κείμενο ή το φωνητικό ταχυδρομείο. Μην είστε το κορίτσι που τον ενοχλεί κάθε άλλη ώρα της ημέρας με τα κείμενα "μου λείπεις" ή με τα "φωνητικά μηνύματα". αυτά είναι απλά ενοχλητικά, απελπισμένα και θα τον απομακρύνουν ακόμα περισσότερο. Του αφήνετε να ξέρετε πώς αισθάνεστε και πόσο σημαντικό είναι για εσάς ΕΝΑΣ χρόνος θα βάλει τη σκέψη στο κεφάλι του και θα τον ενημερώσετε για το τι συμβαίνει χωρίς να τον πιέσετε. Εάν αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο, θα σας ενημερώσει.

Μην τον ακολουθήσετε. Ξέρω ότι είναι δελεαστικό να συνεχίσουμε να ελέγχουμε το Facebook ή το Instagram για να δούμε τι κάνει και με ποιον είναι, αλλά πραγματικά πρέπει να σταματήσετε. Αυτό θα κάνει την κατάσταση εκατομμύρια φορές χειρότερη. Έξω από το μυαλό, θυμηθείτε; Εντάξει, ίσως θα εξακολουθεί να κρύβεται στο μυαλό σας αρκετά συχνά, αλλά θα κάνει τη σκέψη του πιο εμφανή όταν τον ελέγχετε κάθε πέντε δευτερόλεπτα. Σοβαρά, πάρτε μια ζωή κυρία! ��

Διασκέδασε λίγο. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να καλέσετε τους φίλους σας gal και το κεφάλι κάτω στο σαλόνι. Ενεργοποιήστε το κομμωτήριο σας - κάντε κάτι τολμηρό ή κρατήστε το απλό - και πάρτε ένα φρέσκο ​​παλτό βαφής σε αυτά τα νύχια και τα δάχτυλα των ποδιών. Θα νιώσετε ένα εκατομμύριο φορές καλύτερα για τον εαυτό σας και η έξοδος από τους καλύτερους φίλους σας είναι πάντα μια εύκολη λύση για μια σπασμένη καρδιά. Γεια σου, ίσως θα υπάρχει χρόνος για ένα ωραίο εστιατόριο ή μπαρ μετά από τα πεντικιούρ; Απλά ζητήστε από τον μπάρμαν να σας κάνει κάτι για να διορθώσετε μια σπασμένη καρδιά - Είμαι βέβαιος ότι έχει μια πολύ απίστευτη μυστική συνταγή που θα σας κάνει να αισθανθείτε λίγο καλύτερα!

Έτσι, γρήγορη ανασκόπηση: είναι εντελώς εντάξει να χάσετε τον πρώην φίλο σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά. Αφήστε τον να γνωρίζει πώς αισθάνεστε ΜΙΑ φορά. αν θέλει να είναι μαζί σας, θα σας ενημερώσει. Οτιδήποτε άλλο θα σας κάνει να κοιτάξετε απεγνωσμένα. Κρατήστε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, κυρίες!

Leave A Comment

42 + = 45