Τι ένας τύπος πραγματικά σημαίνει όταν σας καλεί χαριτωμένο, σέξι ή όμορφο

Να πάρει μια φιλοφρόνηση αισθάνεται μεγάλη. Μας αρέσει να ακούμε ότι κάποιος άλλος νομίζει ότι είμαστε υπέροχοι και είναι μια τεράστια ώθηση εμπιστοσύνης. Αλλά πώς γνωρίζουμε ότι κάποιος είναι γνήσιος για αυτό που λένε; Πώς μπορούμε να ξέρουμε τι σημαίνουν πραγματικά οι άνθρωποι όταν μας λένε χαριτωμένο, σέξι ή όμορφο?

Είναι αυθεντικά για την φιλοφρόνηση ή υπάρχει βαθύτερο νόημα πίσω από τα ευγενικά τους λόγια; Μπορεί να είναι ένας πόνος στο άκρο που προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει αυτό που όλα σημαίνει μόνος σου. Μπορείτε ακόμη και να προσελκύσετε μερικούς από τους πιο κοντινούς φίλους σας για να αποκρυπτογραφήσετε ακριβώς τι σημαίνουν τα λόγια του.

Η αλήθεια είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατο να πει κανείς τι σημαίνει πραγματικά κάποιος. Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις που σας δίνουν που μπορούν να υποδείξουν τι πραγματικά προσπαθούν να πουν. Αν θέλετε να μάθετε τι πραγματικά σημαίνουν οι άνδρες όταν σας καλούν χαριτωμένο, σέξι ή όμορφο, αυτό είναι.

Τι ένας τύπος πραγματικά σημαίνει όταν σας καλεί χαριτωμένο, σέξι ή όμορφο

Όταν σας καλεί χαριτωμένο

Όσο θα θέλαμε όλοι να πιστέψουμε ότι αυτές οι τρεις λέξεις σημαίνουν το ίδιο πράγμα, δεν το κάνουν. Εδώ είναι τι σημαίνει ένας άνθρωπος όταν σας καλεί χαριτωμένο.

  1. Είσαι φανταστική / κυρίαρχη.

Πολλά από τα κορίτσια μας δεν συμπαθούν τον όρο "χαριτωμένο" επειδή νομίζουμε ότι σημαίνει ότι μοιάζουμε με ένα παιδί. Αλλά στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να σημαίνει ότι ένας άντρας σκέφτεται να φανεί φανταχτερός, μικρός ή κυρίαρχος. Το χαριτωμένο δεν είναι κακό. Εάν ένας τύπος σας καλεί χαριτωμένο, αυτό σημαίνει ότι φαίνεστε άγρια.

  1. Είστε δεσμευμένοι.

Τα ντροπαλά κορίτσια συχνά αναφέρονται ως χαριτωμένα από έναν άντρα. Ο τρόπος με τον οποίο κοιτάζετε μακριά και φαίνεται παραταγμένος κάνει έναν άντρα να σας σκέφτεται ως νεότερος και αυτό συχνά σημαίνει χαριτωμένο. Αν σας καλέσει αυτό, θα μπορούσε να σημαίνει ότι απλά νομίζετε ότι είστε ο μαλακός, ήσυχος τύπος.

  1. Είσαι νεανικός.

Προφανώς, μερικά κορίτσια φαίνονται πολύ νεότεροι από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Εγώ, για ένα, πάντα φαινόταν πολύ νέος. Είμαι 22 ετών και μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι 16. Ως εκ τούτου, ονομάζεται "χαριτωμένο" πολλά. Δεν είναι ποτέ κακό πράγμα και θα έρθετε να απολαύσετε αυτόν τον όρο όσο μεγαλώνετε.

Όταν σας καλεί σέξι

Νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να ονομάζονται αυτή τη λέξη. Αλλά γνωρίζουμε πραγματικά τι σημαίνει όταν ένας άντρας μας λέει ότι είμαστε σέξι; Εδώ είναι αυτό που πραγματικά σημαίνει.

  1. Έχετε μια παρουσία.

Όταν ένας άντρας σας καλεί σέξι, μπορεί να σημαίνει ότι αμέσως σας παρατήρησε σε ένα δωμάτιο γεμάτο από άλλους ανθρώπους. Έχετε κάτι για σας που σας κάνει να αισθανθείτε πιο πάνω από όλους τους άλλους. Αυτό είναι εξαιρετικά σέξι για μερικούς τύπους και συχνά καλό πράγμα. Εάν έχετε παρουσία, μπορείτε να παραγγείλετε ένα δωμάτιο.

  1. Είσαι λατρευτός.

Εάν έχετε μια λαμπερή εμφάνιση, οι τύποι θα σας αναφέρουν ως σέξι. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τον τύπο σώματος που συνήθως θεωρείται σέξι. Έχετε τα μεγάλα στήθη, τα φαρδιά ισχία, τα πλήρη χείλη και όλα αυτά που κάνουν τους άνδρες να σκεφτούν το σεξ όταν σας κοιτάζουν.

  1. Μπορείτε στάζει σεξουαλική έκκληση.

Η ύπαρξη λαχταριστού και στάσιμου σεξουαλικού προσανατολισμού δεν είναι το ίδιο. Η σεξουαλική έκκληση σχετίζεται περισσότερο με τη γλώσσα του σώματός σας παρά με την εμφάνιση σας. Ένα κορίτσι χωρίς βυζιά ή γοφούς μπορεί ακόμα να είναι σέξι αν μη τι άλλο, αν απαιτεί και κρατά τον εαυτό του με τον σωστό τρόπο. Μην το θεωρείτε κακό γιατί είναι υπέροχο.

Όταν σας καλεί όμορφη

Αυτή η λέξη είναι το ιερό γραβάτα όταν πρόκειται για το τι θέλουν οι γυναίκες να ακούσουν. Γυρίζουμε για να το χτυπάμε. Εάν κάποιος σας αποκαλεί όμορφο, αυτό είναι αυτό που σημαίνει.

  1. Αναφέρεται σε μια πολύ βαθύτερη έλξη.

Όταν ένας άντρας σας καλεί όμορφη, δεν μιλάει μόνο για την εμφάνισή σας. Αναφέρεται επίσης στην προσωπικότητά σας και σε ποιους είστε πραγματικά. Οι τύποι δεν απλώς βγάζουν έξω αυτή τη λέξη τόσο εύκολα όσο κάνουν "ζεστό" ή "σέξι". Σημαίνουν πολλά περισσότερα για το ποιος είσαι ως άτομο όταν σας καλούν όμορφο.

  1. Είστε όλα τα παραπάνω.

Όντας όμορφη είναι σαν μια αλίευση όλο τον όρο. Σημαίνει ότι είσαι χαριτωμένος, σέξι, καυτός, πανέμορφος και οτιδήποτε άλλο. Είναι η λέξη που χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν καταπληκτικό άνθρωπο - τόσο μέσα όσο και έξω. Είναι μια τεράστια - και γνήσια - φιλοφρόνηση αν κάποιος σας καλεί όμορφη.

  1. Είσαι πολύ ελκυστικός.

Σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε πολλά μακιγιάζ και προϊόντα τρίχας για να φανείτε υπέροχα. Εάν ένας άντρας σας καλεί όμορφη, πιθανότατα παρατηρεί πόσο μικρή προσπάθεια χρειάζεται για να φαίνεστε ελκυστική. Είσαι το απλό είδος όμορφο.

Προσπαθώντας να καταλάβω τις εσωτερικές λειτουργίες του αρσενικού εγκεφάλου δεν είναι εύκολο πράγμα. Αλλά με κάποια πρακτική και τις σωστές συμβουλές, θα μπορείτε να πείτε τι σημαίνει πραγματικά την επόμενη φορά που σας καλεί χαριτωμένο, σέξι ή όμορφο.

Leave A Comment

30 + = 40