Χρονολόγηση Έλληνες

Δεν έχω χρονολογήσει ποτέ έναν Έλληνα, αλλά ο καλύτερος φίλος μου έχει. Ως αποτέλεσμα κατέληξα με πολλούς Έλληνες φίλους, οπότε μπορώ να σας πω από πρώτο χέρι ότι οι Έλληνες είναι σε αντίθεση με τους Αμερικανούς με κάποιους τρόπους, για καλύτερα και χειρότερα.

Το ραβδί μαζί

χρονολόγηση Greek men

Ξέρω την ελληνική κοινότητα στο Λος Άντζελες και κολλάνε μαζί μέσα από το χοντρό και λεπτό. Εάν γίνετε φίλος κάποιου, όλοι θα σας φροντίσουν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ο αδελφός του πρώην φίλου του καλύτερου φίλου μου προσφέρθηκε πρόσφατα να με βάλει. Ο καλύτερος φίλος μου διέκοψε τον αδελφό του πριν από πέντε χρόνια. Μέσα από παχύ και λεπτό, οι Έλληνες έχουν την πλάτη του άλλου.

Είναι φροντίδα

Αν θέλετε κάποιον που σας μαγειρεύει τη σούπα όταν είστε άρρωστος (ακόμα κι αν έρχεστε σε ένα κουτάκι), μην κοιτάξετε ξανά. Οι Έλληνες, κατά γενικό κανόνα, θα φροντίζουν τους φίλους τους.

Οι κοινωνικές προσδοκίες είναι διαφορετικές

Ο πρώην πρώην φίλος μου είναι ο καθαρότερος άνθρωπος που θα συναντήσετε ποτέ. Το διαμέρισμά του ήταν άψογο. Συχνά κρατούσαμε εκεί, ακόμα και έμεινε εκεί όταν ήταν μακριά και ήταν πάντα ένας για να βοηθήσει να μαγειρέψουν, να τα πιάτα κλπ. Τις περισσότερες φορές μας είπε να μην κάνουμε τα πιάτα όπως είμαστε οι καλεσμένοι του. Μια μέρα μερικοί από τους άνδρες φίλους του πέρασαν για δείπνο και μετά από λίγο ο καλύτερος φίλος μου, σηκώθηκα και κάθισα στον καναπέ ή έκανα κάτι άλλο. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά δεν βοηθήσαμε να καθαρίσουμε το τραπέζι, ούτε τα πιάτα. Και επιτρέψτε μου να σας πω ότι καταλήξαμε να επιπλήξουμε γι 'αυτό. Είχαμε "ντροπιάσει" τον φίλο του καλύτερου φίλου μου επειδή δεν δείχναμε ότι μας νοιάζει κάνοντας τα πιάτα.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι άνδρες και οι γυναίκες ρόλοι εξακολουθούν να είναι κάπως παλιομοδίτικοι στην Ελλάδα. Ο φίλος μας χρειάστηκε μερικές μέρες για να καταλάβει τις πολιτισμικές διαφορές και να ζητήσει συγνώμη για την παρεξήγηση. Έγινε ένα ωραίο αστείο μεταξύ φίλων, αλλά δείχνει ότι υπάρχουν διαφορετικές προσδοκίες.

Οι Έλληνες τείνουν επίσης να πληρώνουν το λογαριασμό όταν βγαίνουν σε μια ημερομηνία από αυτό που έχω δει (ακόμη και οι άνδρες Έλληνες φίλοι μου θα πληρώσουν για μένα), αλλά φυσικά αυτό ποικίλλει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Έχω ακούσει για Έλληνες στην Ελλάδα που φιλοδοξούν να παρασύρουν τους τουρίστες να κάνουν τους giggal. Π.χ. νομίζουν ότι θα πληρώσετε μέχρι σήμερα! Τους έχετε ως το μικρό σας παιχνίδι. Λοιπόν λοιπόν λοιπόν…

Οι Ελληνίδες είναι "πολύ ωραίες"

Οι ελληνικές γυναίκες δεν υποτίθεται ότι κοιμούνται γύρω. Εάν πηγαίνετε από το φίλο σε φίλο, ή fling για να ρίξετε, εύκολα χάνετε τη φήμη σας. Οι Έλληνες, από την άλλη πλευρά, έχουν μεγαλύτερη ελευθερία.

Οι Έλληνες αγαπούν ένα καλό πάρτι

Οι περισσότεροι, αλλά όχι όλοι, οι Έλληνες άντρες αγαπούν ένα καλό πάρτι και κάποιο καλό παλιό ελληνικό χορό σε ορισμένους εορτασμούς. Μόλις κατέληξα σε ένα πάρτι της Πρωτοχρονιάς (αυτό ήταν στο Κέιπ Τάουν), όπου οι Έλληνες έκαψαν ουίσκι στο πάτωμα και χόρεψαν το Νέο Έτος. Ήταν υπέροχη διασκέδαση.

Λαμβάνω επίσης μαθήματα ελληνικής θεάς χορού από έναν φίλο μου στο Λος Άντζελες όταν είμαι εκεί - ο χορός είναι απλά μέρος του πολιτισμού, όπως γιορτάζει με φίλους. Οι Έλληνες προσελκύονται σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως σκώροι σε φλόγα.

πιστότητα

Οι Έλληνες άνδρες αγαπούν τις γυναίκες ίσως λίγο πολύ. Ενώ είναι μια ζηλιάρης φυλή και δεν θέλουν κανέναν κοντά στη γυναίκα τους, θέλουν να ικανοποιήσουν την αγάπη τους για τις γυναίκες όπου κι αν πάνε. Λοιπόν, μερικοί από αυτούς κάνουν. Υπάρχουν πολλά που είναι και τα πιστά.

Πολιτιστικά Θέματα

Ως Σουηδός δεν είμαι πολύ φοβερός για τις πολιτιστικές μου ρίζες, αλλά ο Έλληνας σαν τον Έλληνα. Είναι υπερήφανοι για το πού προέρχονται και, όπως αναφέρθηκε, τείνουν να κολλάνε μαζί.

Είναι ονειροπαθής

Οι Έλληνες τείνουν να φαίνονται καλά. Ετσι είναι. Η αίσθηση του φόρεμα, από την άλλη πλευρά, είναι αυτό που θα έλεγα ενδιαφέρον. Ξεβιδώστε τα πουκάμισα με υφάσματα και χρώματα που θα μπορούσαν να κάνουν τον καθένα να κοκκινίζει. Νομίζω ότι φαίνεται slimey, νομίζουν ότι φαίνεται φανταχτερός.

Τούρκοι και Έλληνες

Αυτό πιθανότατα δεν είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε όταν χρονολογείτε έναν Έλληνα, αλλά έτσι συνέβη και ο καλύτερος φίλος μου έριξε ένα πάρτι όπου προσκαλέσαμε τους Έλληνες και Τούρκους φίλους μας, μη γνωρίζοντας ότι Έλληνες και Τούρκοι πολέμησαν ο ένας τον άλλον από την αυγή του χρόνος. Έτσι, ενώ το κόμμα μας πήγε καλά, ίσως να το θυμάστε πριν σκουπίσετε την ημερομηνία σας σε ένα ρομαντικό ταξίδι στην Τουρκία ...

Στην πραγματικότητα, πιθανότατα γνωρίζετε όλα αυτά για αυτό, γιατί σε αντίθεση με εμένα, δώστε προσοχή στις ειδήσεις. Έχω εγκαταλείψει την παρακολούθηση των ειδήσεων καθώς βρήκα ότι ήταν καλύτερο να εργαστούμε για την ειρήνη από ό, τι κάθισε να κλαίει για όλα τα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.

Τα στερεότυπα είναι αυτά που είναι

Έχω ταξιδέψει στον κόσμο και ως αποτέλεσμα χρονολογείται από άνδρες από παντού και μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν πολιτισμικές διαφορές, αλλά κάθε άτομο είναι μοναδικό. Ο πρώην καλύτερος φίλος μου που είμαστε ακόμα φίλοι μοιάζει με Έλληνα Θεό και είναι ένας αρκετά διάσημος Έλληνας ηθοποιός που θέλει να είναι μοναχός σε κάποιο στάδιο και που τείνει να πάει στην Ινδία για να περάσει το χρόνο σε αστράμ. Ταυτόχρονα θα συνεχίσει και συνεχίζει για την ελληνική μυθολογία, θα κολλήσει με όλους τους Έλληνες και αγαπά τα ελληνικά φαγητά και παραδόσεις. Είναι ένας σπουδαίος μάγειρας και ένας τακτοποιημένος freak, ο οποίος σίγουρα δεν χρειάζεται τη μητέρα του να κρατήσει ένα καθαρό σπίτι. Ο αδελφός του, από την άλλη πλευρά, έχει κόκκινα μαλλιά, είναι τόσο ποιητικός όσο ο ποιητικός μπορεί να είναι τόσο σε εμφάνιση και τρόπους, ούτε μάγειρες ούτε καθαρίζει και σίγουρα δεν φαίνεται να φιλοδοξεί να είναι μοναχός. Και οι δύο είναι υπέροχοι με τα χέρια των φιλοφρονήσεων, όμως - "Λείπει το πρόσωπό σας όταν τρέχετε το φαράγγι που μοιάζει σαν εσένα, αλλά δεν θα σταματήσετε να τρέχετε, δεν θα το εγκαταλείψετε"..

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Με Μαρία Μοντγκόμερι - ΜΑΡΙΑ είναι ανεξάρτητος συγγραφέας, σκηνοθέτης και κοινωνικός επιχειρηματίας. Είναι επίσης ο εκπρόσωπος της Το Κοινό Κέντρο Μικρών Αγγέλων και ένας άπληστος μπλόγκερ. Μπορείτε να την βρείτε κάπου ανάμεσα στο Κέιπ Τάουν, το Λονδίνο και την Λ.Α., όπου πιθανότατα θα την βρείτε στους λόφους, κοιτάζοντας την πόλη που αγαπά. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

+ 84 = 94