Πώς να είσαι υποτακτική σύζυγος

Σε αυτή την εποχή και την εποχή, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η ύπαρξη υποτακτικών σημαίνει να χρησιμοποιηθούν και να περπατήσουν παντού. Υπάρχει ένα ισχυρό κίνημα όπου οι γυναίκες πρέπει να είναι απολύτως ίσες με τους άνδρες. και θα σας πω αυτό εδώ, τώρα: γυναίκες είναι ίσες με τους άνδρες και θα πρέπει να έχουν την ίδια μεταχείριση και ισότητα σε κάθε πτυχή της ζωής. Ωστόσο, υπάρχει μια πτυχή της ανθρώπινης φύσης που ξεχνάμε: και αυτό είναι ότι οι άνδρες έχουν σχεδιαστεί για να είναι προστάτες και πάροχοι, ενώ οι γυναίκες πρέπει να είναι λάτρεις και nurturers. Είναι ανθρώπινη φύση. Δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα ή να είναι επικεφαλής του νοικοκυριού, αλλά είναι πιο κοινό για τους άνδρες να το κάνουν. Αυτό μας αφήνει ένα μεγάλο ερώτημα: γιατί μια γυναίκα θα ήθελε να είναι μια υποτακτική σύζυγος?

Θα σου πω τόσο πολύ: μια υποτακτική σύζυγος είναι, εννέα φορές στους δέκα, ικανή να έχει καλύτερη σχέση και γάμο. Οι υποκείμενες συζύγους δίνουν στους συζύγους τους αυτό που χρειάζονται συναισθηματικά και σωματικά, και επιστρέφουν να πάρουν τον ίδιο σεβασμό όσον αφορά την προστασία, που προβλέπονται και, φυσικά, ακούγονται και αγαπούνται όπως κανένας άλλος. Χορηγηθεί ο υποταγμένος τρόπος ζωής δεν θα είναι μια καλή επιλογή για όλες τις κυρίες εκεί έξω, και αυτό είναι απολύτως εντάξει, αλλά αν είστε περίεργοι για τον υποτακτικό τρόπο ζωής ή απλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο για να δείτε αν λειτουργεί για εσάς και τον σύντροφό σας , θα θελήσετε να μάθετε πώς να είστε μια υποτακτική σύζυγος.

Πρώτα πράγματα πρώτα: Αυτό δεν λειτουργεί για καταχρηστικές σχέσεις. Παρόλο που δεν πρέπει να υποτάσσετε τον εαυτό σας σε μια καταχρηστική σχέση, μπορεί να είναι ακόμα πιο καταστροφικό αν επιλέξετε να γίνετε πιο υποτακτικοί στον άνθρωπο σας. Ένας καταχρηστικός άνθρωπος θα σας επωφεληθεί και θα σας κάνει να αισθανθείτε περισσότερο από έναν σκλάβο από μια αγαπημένη φίλη ή σύζυγο. Μόνο σεβαστές, φροντίζουσες άντρες με καλή καρδιά και νου θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν πραγματικά μια υποτακτική σύζυγο. Αν βρεθείτε σε μια καταχρηστική σχέση ή με κάποιον που απλά δεν σας εκτιμά ή σέβεται, αφήστε τα αμέσως - ειδικά πριν δοκιμάσετε τον υποτακτικό τρόπο ζωής.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να θέλει να είναι υποτακτική σύζυγος. Οι στατιστικές δείχνουν ότι όταν μια γυναίκα είναι υποτακτική στο σύζυγό της, το ποσοστό διαζυγίου και η απιστία μειώνονται επειδή ικανοποιούνται και οι δύο ανάγκες του συντρόφου. θυμηθείτε, δεν είναι μόνο να κάνετε τα πάντα για τον άνθρωπο σας, θα πρέπει να ανταλλάξει την αγάπη και το σεβασμό και σε σας. Είναι επίσης αποδεδειγμένο ότι μια υποτακτική σύζυγος είναι πιο πιθανό να «πάρει το δρόμο της», χωρίς καμία πάλη, γκρίνια ή ενόχληση. Ακούγεται σαν κάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει για όλους, σωστά?

Δεν είσαι σκλάβος. Να θυμάστε πάντα: μια υποτακτική σύζυγος ΔΕΝ είναι σκλάβος και ΔΕΝ χρησιμοποιείται. Μια υποτακτική γυναίκα είναι κάποιος που είναι πάντα σεβαστός και λατρευτός από τον σύντροφό της. Δεν είναι σκλάβος και ΔΕΝ βάζει κάτω το γυναικείο φύλο επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο ζωής. Αν δεν θέλετε να είστε μέρος του τρόπου ζωής, τότε μην βάζετε άλλους για να το επιλέξετε. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με έναν υποτακτικό τρόπο ζωής, αν γίνει σωστά και όλοι οι εμπλεκόμενοι λαμβάνουν αυτό που θέλουν και χρειάζονται. Στο τέλος της ημέρας, εάν αισθάνεστε ότι αντιμετωπίζετε άδικα ή δεν έχετε δίκιο ενώ επιλέγετε έναν υποτακτικό τρόπο ζωής, είναι προφανώς καλύτερο να διακόψετε ή να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για να έχετε καλύτερους όρους.

Πώς να είσαι υποτακτική σύζυγος Τώρα ας μιλήσουμε για το πως.

Όπως και με τα πάντα στη ζωή, η ανακάλυψη ενός νέου τρόπου ζωής ή η καλύτερη ζωή σας παίρνει πρακτική και λίγη βοήθεια. Θα καταρρίψουμε μερικά από τα βήματα και τις συμβουλές και τα κόλπα για να γίνει μια μεγάλη υποτακτική σύζυγος στον σύζυγό σας.

Ακουσέ τον. Όταν ο τύπος σας έχει πρόβλημα στην εργασία ή είναι απογοητευμένος με έναν φίλο, θέλει να απευθυνθεί σε σας για να αφήσει αυτά τα συναισθήματα χαλαρά. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι απλά ακούω και να τον ακούσετε. Δεν χρειάζεται να προσφέρετε συμβουλές - εκτός αν φυσικά το ζητάει. Αλλά στο τέλος της ημέρας, εάν είναι τρελός για κάτι που δεν θέλει να του πείτε ότι έκανε λάθος ή τι έπρεπε να έχει ή θα μπορούσε να κάνει. Αυτό θα τον κάνει να αισθάνεται χειρότερα για την κατάσταση. Πείτε το λιγότερο δυνατό και απλά να τον ενημερώσετε ότι είστε εκεί για τον με ακούγοντας αυτιά και την άνεση όταν το χρειάζεται περισσότερο.

Ρωτήστε τον για βοήθεια. Άνδρες αγαπούν να βοηθήσουν την κυρία τους έξω. Σας βλέπουν σαν «κοπέλα σε κίνδυνο» και θέλουν να είναι ο ήρωας. Εάν κάτι πάει στραβά - είτε πρόκειται για το αυτοκίνητο που χρειάζεται αλλαγή ελαστικών, ο νεροχύτης που χρειάζεται κάποια απλή στερέωση, είτε χρειάζεστε βοήθεια για να πετύχετε έναν πρόσφατο θάνατο στην οικογένεια, πάντα να τον κοιτάτε για βοήθεια. Θα αγαπήσει να αισθάνεται σαν ένας μεγάλος, ισχυρός άντρας - ίσως ακόμη και ένας ήρωας - στην όμορφη κοπέλα του. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν περισσότερα από αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, αλλά τι είναι λάθος με το να δώσετε στο hubby σας μια ώθηση του εγώ και αφήνοντάς τον να νιώθει σαν εκατομμύριο δολάρια ενώ καθίσετε και προσέχετε?

Αφήστε τον να είναι ο πάροχος. Εάν η δουλειά του μπορεί να είναι αρκετά οικονομική σταθερότητα για τους δυο σας, τότε ας είναι ο πάροχος. Οι άντρες ευδοκιμούν να είναι σε θέση να παρέχουν για τις οικογένειές τους, και επιτρέποντάς του να είναι ο πάροχος θα τον κάνει να νιώθει σαν ένας μεγάλος άνθρωπος πάλι - και ίσως ακόμη και ο ήρωάς σας, και πάλι. Φυσικά αυτό δεν θα λειτουργήσει πάντα για όλες τις οικογενειακές καταστάσεις, αλλά εάν έχει τα μέσα για να παρέχει, τότε ας τον φροντίσει. Αυτό είναι το όνειρό του, αν θέλει να το παραδεχτεί ή όχι.

Μην γκρινιάζετε. Το Nagging δεν είναι θηλυκό, δεν είναι απολαυστικό και είναι ίσως ο χειρότερος τρόπος να προσπαθήσετε να πάρετε αυτό που θέλετε. Θέλω να το κάνω, κυρίες και κύριοι: κανείς δεν αρέσει να γκρίνιαζε και ο σύζυγος αισθάνεται ενοχλημένος και φοβερός όταν η γυναίκα του τον γκρινιάζει για κάτι. Είναι λιγότερο πιθανό να το κάνει αφού έχει γκρίνιαζε ή φώναζε. Πρέπει να έρθετε σ 'αυτόν με έναν πιο θηλυκό τρόπο και να φανείτε σαν να τον χρειάζεστε για να το κάνετε αυτό για σας. Πρέπει να φανεί ότι είσαι η μικρή του κυρία και πρέπει να το διορθώσεις. Έτσι, αντί να φωνάζετε και να γκρίνετε, δοκιμάστε να τον ρωτήσετε όσο πιο γλυκιά γίνεται. Τρίψτε το χέρι σας στα μαλλιά του ή χαϊδέψτε το μάγουλο του. Τελειώστε το αίτημά σας με ένα φιλί στα χείλη ή στο μάγουλο. Ελάτε σε αυτόν με θηλυκό τρόπο και θα απαντήσει. Εάν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, μπορείτε επίσης να ρίξετε μερικά δάκρυα έτσι αισθάνεται ότι πρέπει να το κάνει για να σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα. Δεν θα σας πειράξει - εφ 'όσον σας κάνει ευτυχισμένους!

Πώς να είσαι υποτακτική σύζυγος

Παρακολουθήστε σε αυτόν. Για άλλη μια φορά- αυτό δεν είναι α δούλος ή να γίνει λιγότερο ίση με αυτόν. Θυμηθείτε: η υποταγή πρέπει να είναι σεβαστή και μεγάλη για όλους τους εμπλεκόμενους. Τούτου λεχθέντος, ο άνθρωπος σας παρακολουθεί όλες τις ανάγκες σας. Όταν ζητάτε κάτι, αυτός υποχρεώνει. Όταν τον χρειαστείτε να είναι ο ήρωάς σας, είναι ευτυχής να το κάνει. Δουλεύει σκληρά όλη μέρα κάθε μέρα για να παρέχει και έχει δεσμευθεί να σας προστατεύσει σε κάθε περίπτωση που μπορείτε να φανταστείτε. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να παρακολουθείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του όταν ρωτάει. Όταν θέλει κάτι απλό όπως μια μπύρα από το ψυγείο ή για να περάσει το παντελόνι του για εργασία αύριο, απλά πες "Εντάξει, γλυκό". Δεν χρειάζεται να του πείτε να το κάνει ο ίδιος ή απλά να του πει «όχι». Παρακολουθήστε τις ανάγκες του, και θα είναι περισσότερο από ευτυχής να παρακολουθήσει και εσείς. Πηγαίνει και οι δύο, κυρίες!

Κοιτάξτε καλά γι 'αυτόν. Είστε πάντα όμορφοι σε αυτόν, είτε είστε στο παντελόνι του ιδρώτα σας είτε στο χαλαρό μπλουζάκι ή στο σέξι μικρό μαύρο φόρεμα και τα τακούνια. Αλλά πρέπει να σιγουρευτείτε ότι διατηρείτε τον εαυτό σας έτσι ώστε να μην χάσει το ενδιαφέρον. Μπορεί να ακούγεται λίγο ρηχά, αλλά έτσι είναι οι περισσότεροι άνδρες. Δεν λέω ότι πρέπει να σγουράρετε τα μαλλιά σας και να περπατήσετε στα ψηλά τακούνια και μια σέξι στολή όλη μέρα κάθε μέρα, αλλά συνεχίστε με τον εαυτό σας. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας δεν είναι ένα απόλυτο ναυάγιο, τα φρύδια σας γίνονται, και το πρόσωπό σας είναι πρόσφατα πλυμένα και ενυδατωμένα. Προσπαθήστε να συνεχίσετε με το σώμα σας όσο καλύτερα μπορείτε. Πάρτε υπερηφάνεια για τον εαυτό σας και θα είναι ευγνώμων. Και όταν έρχεται νύχτα; Πραγματικά κουνήστε τα πράγματα για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα μάτια είναι πάνω σας για όλη τη νύχτα. Σίγουρα θα το απολαύσει.

Κρατήστε το σπίτι καθαρισμένο. Εάν δεν εργάζεστε, τότε η δουλειά σας είναι να φροντίσετε το σπίτι σας (και τα παιδιά, αν τα έχετε). Ενώ ο σύζυγός σας είναι στη δουλειά να βγάζει χρήματα για να σας παρέχει, βεβαιωθείτε ότι έρχεται σπίτι σε ένα ωραίο, οργανωμένο σπίτι. Και αν είστε πραγματικά στη διάθεση να τον κάνει πολύ χαρούμενο και ευγνώμων για σας, ρίξτε σε κάποιο δείπνο και επιδόρπιο. Θα λατρεύει να έρχεται σπίτι με την όμορφη γυναίκα του, ένα όμορφο σπίτι και ένα υπέροχο γεύμα που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους πόθους του.

Πώς να είσαι υποτακτική σύζυγος

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό με την ύπαρξη υποτακτικής συζύγου. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένας τεράστιος αλλαγέας παιχνιδιών για εσάς και το σύζυγό σας, καθώς βλέπετε και τους δυο σας να φτάνετε σε νέα επίπεδα ευτυχίας και σεβασμού προς έναν άλλο.

Είσαι υποτακτική σύζυγος; Πως σας φαίνεται αυτό?

Leave A Comment

+ 12 = 20