Πώς να πάρει την προσοχή ενός Guy – υπό οποιεσδήποτε συνθήκες

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να συμφωνήσει ολόκληρος ο θηλυκός πληθυσμός (και πιστέψτε με, δεν υπάρχει πολύ), είναι ότι η προσοχή ενός ανθρώπου μπορεί να είναι δίπλα στο αδύνατο. Τα κορίτσια προγραμματίζονται τόσο διαφορετικά από τα παιδιά που μπορούμε να παρατηρήσουμε αν κάποιος αρχίσει να περπατά με διαφορετικό τρόπο - πόσο μάλλον αν προσπαθούν να προσελκύσουν την προσοχή μας.

Αυτό μπορεί να μην φαίνεται τόσο μεγάλο όσο μια συμφωνία μέχρις ότου οι κυρίες προσπαθούν πραγματικά να πάρουν την προσοχή ενός ανθρώπου. Δεδομένου ότι είμαστε τόσο διαφορετικοί, έχουμε πολύ πιο δύσκολο χρόνο απλά προσπαθώντας να τον πάρει για να μας παρατηρήσει.

Αν σας αρέσει ένας τύπος, αλλά απλά δεν φαίνεται να τραβάτε την προσοχή του ανεξάρτητα από το τι κάνετε, δεν είστε μόνοι. Είμαστε εντάξει εκεί μαζί σας. Ευτυχώς, είχα κάποια τύχη μαθαίνοντας τι κάνει τον άνθρωπο να τσιμπηθεί και πώς μπορούμε τελικά να πάρουμε την προσοχή τους. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πάρετε την προσοχή ενός ατόμου υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Τον βλέπεις για πρώτη φορά

πώς-να-get-a-guys-προσοχή-σε-οποιαδήποτε-περίσταση

Βλέποντας κάποιον για πρώτη φορά και παίρνοντας αυτές τις μικρές πεταλούδες στο στομάχι σας είναι σοβαρά ένα από τα καλύτερα αισθήματα στον κόσμο. Αλλά πώς μπορείτε να του δείξετε ότι σας ενδιαφέρει; Αυτός είναι ο τρόπος για να πάρετε την προσοχή ενός ατόμου όταν τον βλέπετε για πρώτη φορά.

 1. Χαμόγελο

Όχι πολύ μπορεί να κάνει την προσοχή ενός ατόμου να στρέψει προς εσάς σαν ένα πραγματικά μεγάλο, γνήσιο, ζεστό χαμόγελο. Οι τύποι δεν μπορούν πραγματικά να διαβάσουν τα συναισθήματα αρκετά όσο και εμείς οι κυρίες, αλλά αυτοί είναι αυτομάτως συντάσσονται από ένα χαριτωμένο χαμόγελο. Σιγουρευτείτε ότι σας βλέπει όταν κάνετε αυτό και ότι είστε χαμογελά ειδικά σε αυτόν. Φαίνεται φιλικό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια προσοχή ενός άντρα δεν έχει σημασία τι άλλο κάνετε.

 1. Κάνω οπτική επαφή

Οι τύποι δεν πρόκειται ποτέ να ξέρουν ότι προσπαθείτε να προσελκύσετε την προσοχή τους εάν κρατάτε τα μάτια σας κάτω και ποτέ μην τον κοιτάτε. Αν μη τι άλλο, θα σκεφτεί ότι δεν τον έχετε παρατήρησε καθόλου. Για να πάρετε την προσοχή ενός ατόμου, πρέπει να τον κοιτάξετε ακριβώς στο μάτι και να κρατάτε το βλέμμα του για τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα. Αυτός είναι ακριβώς ο χρόνος για να δηλώσει ότι τον βλέπετε πραγματικά και δεν είναι αρκετό για να είναι ανατριχιαστικό.

 1. Κύμα σε Αυτόν

Εάν και οι δύο αυτές τακτικές σας αφήνουν έναν τύπο που δεν έχει ιδέα ότι προσπαθείτε να πάρετε την προσοχή του, τότε συνδυάστε τα δύο και στείλτε του ένα χαριτωμένο κύμα. Είναι πιθανό ότι είναι ανίδεος, έτσι θα κοιτάξει γύρω σαν να προσπαθείτε να πάρετε την προσοχή κάποιου άλλου. Αν κάνει αυτό, απλά νεύμα το κεφάλι σας και το χαμόγελο. Είναι υποχρεωμένος να σας παρατηρήσει μετά από αυτό και ίσως να σας προσεγγίσει.

 1. Περιστρέψτε τα μαλλιά σας

ht

Οι άντρες δεν μπορούν να διαβάσουν πολύ τη γλώσσα του σώματος, αλλά ξέρουν τι σημαίνει μια κοπέλα που περιστρέφει τα μαλλιά της και κοιτάζει φριχτά σε αυτόν. Κοιτάξτε τον τρόπο του και απλά περιστρέψτε τα μαλλιά σας. Για να το πάρει μια εγκοπή, δαγκώστε το χείλι σας. Θα είναι βέβαιος να γνωρίζει ακριβώς τι κάνετε αν το κάνετε αυτό.

 1. Πετάξτε τους γοφούς σας

Οι άνδρες σκέφτονται περισσότερο με τα μάτια τους παρά με τους πραγματικούς εγκεφάλους τους. Ξέρω, με κάνει να θέλω να κυλήσω και τα μάτια μου. Παρ 'όλα αυτά, είναι η αλήθεια και πρέπει να την δεχτούμε, αν θέλουμε να προσελκύσουμε την προσοχή τους. Το αρσενικό σώμα προγραμματίζεται να παρατηρεί όταν οι γοφοί μιας γυναίκας κουνιστούν επειδή συνδέονται με την αναπαραγωγή. Αν βλέπει να περπατάς με τα ισχία σου να λικνίζονται μπρος-πίσω, έχεις την προσοχή του.

 1. Κοιτάξτε τον τότε κοιτάξτε μακριά Coyly

Αυτό είναι ένα χαριτωμένο μικρό παιχνίδι που παίξαμε όλοι όταν είμαστε λίγος μόνο για να πάρουμε την προσοχή της συντριβής μας - και λειτούργησε! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε τα μάτια του έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι σας κοιτάζει, στη συνέχεια, απλά κοιτάξτε μακριά με ντροπαλό τρόπο - σαν να μην τον θέλατε να σας πιάσει, παρόλο που αυτό είναι όλο το θέμα. Θα παρατηρήσει αυτό και εσείς σίγουρα.

 1. Προσέξτε τον με επαφή με τα μάτια και με τα πόδια

Οι άνδρες αγαπούν τις εκδρομές. Αγαπούν τα πράγματα που είναι απλώς από το χέρι τους και για να πάρουν την προσοχή τους, πρέπει να παίξετε με αυτό το ένστικτό τους. Όταν τον βλέπετε για πρώτη φορά, κλειδώστε τα μάτια μαζί του και περπατήστε στη γενική του κατεύθυνση. Μόλις τον πλησιάσετε, κοιτάξτε μακριά και συνεχίστε. Έχετε την προσοχή του τώρα.

 

Τον βλέπεις συχνά

OMGVIS0246-2

Μερικές φορές δεν βλέπετε μόνο έναν τυχαίο τύπο για πρώτη φορά και προσπαθήστε να τον πάρετε προσοχή. Ίσως να είναι φίλοι με τους φίλους σας και αυτό σημαίνει ότι τον βλέπετε πολύ, αλλά ποτέ δεν τον μιλάτε. Αυτός είναι ο τρόπος για να πάρετε μια προσοχή ενός ατόμου, αν συμβαίνει αυτό.

 1. Πείτε Hi - κάθε φορά

Ανεξάρτητα από το πόσο τον βλέπετε, αναγνωρίστε ότι είναι εκεί. Ίσως δεν γνωρίζει καν ότι τον προσέχετε. Με το να του λέτε τον γεια κάθε φορά που τον βλέπετε, ουσιαστικά ανακοινώνετε ότι είστε εκεί και θα πρέπει να σας παρατηρήσει.

 1. Τον κύμα να έρθει

Εάν είναι γύρω, αλλά δεν μιλάτε ή ακόμα και στην ίδια ομάδα, πιάστε το μάτι του και κουνήστε τον για να έρθει. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να πάρετε την προσοχή του γιατί θα είναι πραγματικά περίεργος ως προς το τι θα μπορούσε ενδεχομένως να χρειαστεί και η περιέργεια κάνει πολλά για να πάρει την προσοχή ένας τύπος.

 1. Φόρεμα χαριτωμένα

Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι σκέφτονται με τα μάτια τους. Θα παρατηρήσουν μια όμορφα ντυμένη κυρία πριν από κάποιον που είναι ακριβώς μέσα σε ιδρώτες. Εάν θέλετε πραγματικά να πάρετε την προσοχή του την επόμενη φορά που θα τον δείτε, ρίξτε κάτι πραγματικά χαριτωμένο και τα μάτια του θα σας προσελκύσουν. Απλά μην πηγαίνετε στο πλοίο και κοιτάξτε τραχύ.

 1. Έντονα

φλερτ-με-ανδρες

Οι τύποι ανταποκρίνονται αυτόματα στη συμπεριφορά του flirty επειδή είναι στη φύση τους. Αν θέλετε να πάρετε την προσοχή του, απλά πρέπει να φλερτάρετε μαζί του λίγο. Τραβήξτε τα μαλλιά σας, χαμογελάστε σε αυτόν, γελάστε με τα αστεία του, και θα ξέρει ποιος είσαι σε χρόνο μηδέν.

 1. Δώστε του την ευκαιρία να σας μιλήσει

Δεν μπορείτε να περιμένετε να πάρετε την προσοχή ενός ατόμου όταν δεν του δίνετε έναν τρόπο να αλληλεπιδράσετε μαζί σας. Τραβήξτε τον εαυτό σας μακριά από τους φίλους σας, ώστε να είστε μόνοι και στη συνέχεια να τραβήξετε την προσοχή του. Τα παιδιά είναι πολύ πιο πιθανό να δώσουν προσοχή όταν είστε μόνοι σας.

 1. Πράξη βαρεθεί

Οι άνδρες στοχεύουν λίγο πολύ να διασκεδάσουν τις γυναίκες ανεξάρτητα από το πού πηγαίνουν ή ποιος είναι γύρω. Αυτό σημαίνει ότι αν και μπορεί να μην σας γνωρίζει, αν είστε γύρω του, προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει. Εάν ενεργείτε βαρεθεί, θα λάβει μια ειδοποίηση και θα προσπαθήσει πιο σκληρά για σας συγκεκριμένα.

 1. Ζητήστε τη συμβουλή ή τη βοήθειά του

Όταν πραγματικά θέλετε να πάρετε την προσοχή ενός άντρα, αλλά τίποτα άλλο δεν έχει εργαστεί μέχρι τώρα, ζητώντας τη βοήθειά του απλά θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά. Οι άντρες αγαπούν να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν - είναι προγραμματισμένοι να - και ζητώντας τις συμβουλές ή τη βοήθειά του θα σας κορίτσι την πλήρη προσοχή τους.

 

Όταν εσείς και οι δύο μιλάτε ο ένας στον άλλο

ζητώντας-a-guy-out-on-a-ημερομηνία

Μερικές φορές μπορείτε ακόμη και να μιλάτε σε έναν τύπο και να μην έχετε την πλήρη προσοχή του. Κατά τη διάρκεια αυτών των απογοητευτικών χρόνων, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πάρετε την προσοχή του.

 1. Μείνε ήρεμος

Ξέρω ότι είστε ενθουσιασμένοι που μιλάτε μαζί του, αλλά πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι. Εάν ένας τύπος βλέπει ότι ενεργείτε όλοι νευρικοί και τρελοί γύρω του, θα χάσει το ενδιαφέρον και θα δούμε το αντίθετο - ακριβώς αυτό που δεν θέλετε. Απλά θυμηθείτε την ηρεμία και θα κρατήσετε την προσοχή του.

 1. Συζήτηση για τα κοινά ενδιαφέροντα

Αφήστε τον να γνωρίζει πόσο συμβατά είναι τα δύο από σας! Οι άντρες αγαπούν να μιλάνε για όλα όσα ξέρουν και για τη ζωή και αν απλά τυχαίνει να σας αρέσουν και αυτά τα πράγματα, θα χαρεί να σας δώσει όλη την προσοχή. Επιπλέον, σας βάζει στο ραντάρ του ως κάποιον που θα μπορούσε ενδεχομένως να χρονολογηθεί και αυτό είναι μια τεράστια νίκη στο βιβλίο σας.

 1. Να είστε μυστηριώδης

Το μυστήριο είναι κάτι που αγαπούν όλοι οι άνθρωποι λόγω της φύσης τους που επιλύει το πρόβλημα. Είναι ενδιαφέρουσα για αυτούς όταν κάποιος είναι ένα μυστήριο και τους κάνει να θέλουν να μάθουν περισσότερα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να δώσετε πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με το ποιος είστε αμέσως. Εάν τον κάνετε να κάνει ερωτήσεις, θα έχετε πραγματικά την προσοχή του.

 1. Ζητήστε του ερωτήσεις

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να πάρετε την προσοχή ενός ανθρώπου όταν μιλάτε ο ένας στον άλλο είναι να του ζητήσετε απλώς ερωτήσεις. Εάν έχετε καλές ερωτήσεις που τον κάνουν να σκεφτεί, δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να σας δώσει ιδιαίτερη προσοχή και αυτό είναι ένα σπουδαίο πράγμα! Κάνοντάς τον να σκεφτεί θα τον κάνει να σε προσέξει.

 1. Συνδεθείτε στο Social Media

Αν μιλάτε ο ένας στον άλλο, ζητήστε του πληροφορίες για τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης - και ίσως ακόμα και τον αριθμό του τηλεφώνου του - αλλά να είστε cool για αυτό. Κάνοντας αυτό μπορεί να τον κάνει να αρχίζει να σκέφτεται γιατί θέλετε αυτές τις πληροφορίες και αυτό θα τον κάνει αυτόματα να σας δώσει περισσότερη προσοχή ειδικά. Μπορείτε να τον προσθέσετε ακόμη και όταν μιλάτε, έτσι το τηλέφωνό του χτυπάει και τον αναγκάζει να πάρει ειδοποίηση.

 1. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζει ότι είστε διαθέσιμοι

Οι άντρες δεν δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα κορίτσια που έχουν φίλους. Γνωρίζουν ήδη ότι δεν είστε δίκαιοι παίκτες και έτσι τείνουν να σας αγνοούν ενίοτε μερικές φορές. Εάν οι δυο σας μιλάνε μαζί, προσπαθήστε να συμπιέσετε - με έναν πολύ λεπτό τρόπο - ότι είστε ενιαίος και αυτό θα τον κάνει πραγματικά να τον εντυπωσιάσει και θα ακούσει καλύτερα. Ίσως μάλλον να είστε σε θέση να πείτε αμέσως ότι η προσοχή του είναι τώρα σε σας πλήρως.

 1. Το παίζει δύσκολη

Όπως ανέφερα προηγουμένως, οι άνδρες ΑΓΑΠΟΥΝ την κυνηγητό. Τον αγαπούν τόσο πολύ, στην πραγματικότητα, ότι αν παίζεις σκληρά για να το πάρεις και τον αγνοείς απλά όταν μιλάει, θα του δώσεις περισσότερη προσοχή. Θα σκεφτεί ότι είναι περισσότερο από ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει και θα προσπαθήσει πραγματικά να πάρει την προσοχή ΣΑΣ. Απλά σιγουρευτείτε ότι σιγά σιγά αρχίζετε να δίνετε προσοχή και μην πηγαίνετε στη θάλασσα όταν τελικά σας ξεσηκώσει γιατί θα τον αποτρέψει.

Να πάρει την προσοχή ενός ατόμου μπορεί πραγματικά να πιπιλίζουν μερικές φορές - ειδικά όταν είναι ανίδεοι. Ευτυχώς έχουμε όλες τις συμβουλές για να προσελκύσουμε την προσοχή του υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τρόπος για να πάρετε την προσοχή ενός ανθρώπου?

Leave A Comment

+ 30 = 35