Κάνετε και μην κάνετε για τη γραφή σας Crush

Έχετε πεταλούδες στην κοιλιά σας και ένα τηλέφωνο στο χέρι σας - η σύνθλιψή σας σας έχει γράψει ή σας έδωσε τον αριθμό του. Και τώρα τι?

Υπάρχουν μερικές απλές οδηγίες για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων. Ενώ κάθε άτομο είναι μοναδικό, οι περισσότεροι από εμάς έχουν κάποια κοινά πράγματα όταν πρόκειται για φλερτ και chat μέσω κειμένου και συνιστάται να ακολουθείτε τα παρακάτω πράγματα και don'ts ... στις περισσότερες περιπτώσεις.

14a8bd332001f869f674a597fd1f99dc

Μην απαντάτε σε κάθε κείμενο ευθεία

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν αν απαντήσετε εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, αλλά αν σταματήσετε ό, τι κάνετε για να απαντήσετε σε ένα κείμενο κάθε φορά που θα πάρετε ένα, ο άλλος θα αρχίσει να σκέφτεται ότι δεν έχετε τίποτα να συμβαίνει στη ζωή σας.

Παρόλο που είναι ωραίο να μπεις σε μια σωστή κουβέντα με κάποιον, όπου και οι δυο σου απαντούν αμέσως, όταν λαμβάνεις το πρώτο κείμενο ή δεν είσαι ακόμα στη συνομιλία, πάρτε το χρόνο σας. Μερικές φορές μπορεί να είναι δέκα λεπτά, μερικές φορές μια ώρα, ή ακόμα περισσότερο εάν έχετε μια γεμάτη μέρα.

Επίσης, αν είστε στη δουλειά, σπουδάζετε ή κάνετε κάτι σημαντικό, περιμένετε λίγο και δείτε το ως θεραπεία, όταν απαντάτε - όπως και μετά την ολοκλήρωση αυτής της θανάτου βαρετής εργασίας που γνωρίζετε ότι πρέπει να τελειώσετε. Εάν στέλνετε κείμενο χωρίς σύνδεση, δεν θα έχετε κάνει καμία δουλειά και δεν θα πρέπει ποτέ να φτάσετε ανάμεσα σε εσάς και να γίνετε η επόμενη βασίλισσα οποιασδήποτε καριέρας που έχετε επιλέξει ή για αυτό το λόγο: να σταματήσετε από το να είστε παρόντες όταν συναντάτε το οι φιλοι.

Σκεφτείτε πριν κάνετε κείμενο

Μερικές φορές, όταν βγάζουμε ένα κείμενο, είμαστε απασχολημένοι να κάνουμε κάτι άλλο και δεν διαβάζουμε σωστά το κείμενο ή είμαστε τόσο χαρούμενοι ή τόσο θυμωμένοι, δεν σταματάμε να σκεφτόμαστε πριν απαντήσουμε. Αυτό συχνά οδηγεί είτε σε εσφαλμένη ερμηνεία του κειμένου, είτε σε απάντηση με τον οποίο θα μετανιώσουμε αργότερα. Εάν στην πραγματικότητα σταματήσουμε να σκεφτόμαστε για ένα λεπτό ή δύο, συνήθως βγαίνουμε με κάτι πιο ενδιαφέρον ή αστείο να πούμε.

Κάνετε αστεία ρωγμές

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε κάποιον αστείο; Δεδομένου ότι πραγματικά είσαι αστείο που είναι ...

Κάντε αποστολή εικόνων

Μερικές φορές μια αστεία εικόνα ή μια εικόνα για να δείξει πού βρίσκεστε είναι ευκολότερη από την αποστολή μηνυμάτων σχετικά με αυτό.

Μην βάζετε LOL στο τέλος κάθε ποινής

Μερικές φορές LOL ή haha ​​πραγματικά πρέπει να είναι στο κείμενο, αλλά όχι πάντα.

Επίσης, αν φλερτάρετε ή χρησιμοποιείτε ένα κομμάτι σέξι υπονοιών, αν τελειώσετε με το LOL, συναντάται σαν να είστε ανασφαλής ή καθώς προσπαθείτε να δείξετε ότι δεν εννοείτε πραγματικά αυτό που μόλις είπατε. Γιατί αλλιώς θα βάζατε LOL μετά από αυτό?

Μην στείλετε Εκείνοι Το είδος των φωτογραφιών του εαυτού σας, εκτός αν είστε σε μια σχέση

Ναι, οι σέξι φωτογραφίες είναι σέξι ... αν γνωρίζετε ότι ο τύπος είναι σοβαρά σε εσάς και έχετε ήδη δει ο ένας τον άλλον γυμνό. Αν δεν θέλετε να ληφθεί για μια νύφη για παραγγελία μέσω ταχυδρομείου, κρατήστε πατημένο το κακό μέχρι να είστε ένα πραγματικό στοιχείο. Μετά από όλα, δεν θέλετε να βρείτε την ίδια εικόνα σε όλο το διαδίκτυο και στο Facebook, έτσι δεν μπορείτε?

Μην περιμένετε τις ημέρες μετά από μια ημερομηνία

Όχι, δεν υπάρχει κανόνας τριών ημερών που να λέει ότι πρέπει να περιμένετε τρεις μέρες για να γράψετε κάποιον. Συνήθως, αν κάποιος έχει κάποια ευπρέπεια, σας στέλνουν κείμενο μέσα σε 24 ώρες από μια ημερομηνία. Εάν δεν το κάνουν, στείλτε ένα κείμενο και μετρήστε την ανατροφοδότηση, αλλά ως γενικός κανόνας - κείμενο για παιδιά πρώτα μετά από μια ημερομηνία ... υπάρχει πάντοτε μία εξαίρεση στον κανόνα αν και.

Κάνετε μια συνομιλία που τελειώνει

Εάν αισθάνεστε ότι δεν απαντά με κανέναν ενθουσιασμό (και δεν είναι επειδή είναι τρομερό σε γραπτά μηνύματα, αλλά επειδή απλώς δεν μιλάει στη συζήτηση πια), να το τελειώσετε. Πείτε ότι έχετε κάτι να κάνετε ή αν υπάρχει φυσικό τέλος, σταματήστε την αποστολή μηνυμάτων.

Εάν απλώς απαντά με σύντομα κείμενα, τίποτα δεν είναι ενδιαφέρον, αλλά και τελειώνει τη συζήτηση. Ένα απλό "Δεξιά, πρέπει να πάω. Πιάστε αργότερα. "Ή" Ψυχρός. Σας βλέπω αργότερα αλλιγάτορας "ή" Ακούγεται υπέροχο. Αργότερα "θα μπορούσε να λειτουργήσει, ανάλογα με αυτό που μόλις είπε. Ή όπως αναφέρθηκε - μερικές φορές η συνομιλία έρχεται σε φυσική παύση.

Να κάνετε ερωτήσεις

Μια συζήτηση θα λήξει εάν κανείς δεν θέτει ερωτήσεις. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ελέγξτε ένα άρθρο που έγραψα για μεγάλες ερωτήσεις για να ρωτήσετε τη συντριβή σας!

stk142189rke

Χρησιμοποιήστε το Emoticons 

Γιατί να μην προσθέσετε ένα άγγιγμα χρώματος; Μερικές φορές μπορεί να προσθέσει και το χιούμορ σε ένα σημείο.

Μην χρησιμοποιείτε τα emoticons

Σοβαρά.

Μην ξεκινήσετε σοβαρές συνομιλίες Τυχαία 

Μπορείτε να πάρετε βαθιά και φιλοσοφικά πάνω από το κείμενο - μπορεί να είναι πραγματικά δροσερό. Μερικές φορές οι συνομιλίες πάνε έτσι. Αλλά αν σκοπεύετε να ζητήσετε έναν άντρα εάν έχει συναισθήματα για σας ή οτιδήποτε άλλο είναι σοβαρό, το καλύτερο μέρος για να το κάνετε αυτό είναι πρόσωπο με πρόσωπο.

Μην χτυπήσετε κάποιον πάνω από το κείμενο

Πάντα.

Αν έχετε μιλήσει πολύ για τη φρίκη σας, αλλά ξαφνικά άρχισε να βλέπει αυτόν τον άλλο τύπο, μην του πείτε πάνω από το κείμενο, OK?

Μην χρησιμοποιείτε συντομογραφίες όλη την ώρα

Γεια σου, hw r u; Θέλετε 2 c μια ταινία 2nite?

Γίνεται ενοχλητικό. Πραγματικά ενοχλητικό.

Επίσης, ελέγξτε:

- τους, εκεί και είναι

- είμαστε, ήμαστε και πού

- Είσαι και σου

Ξεκινήστε μια συνομιλία

Σίγουρα, παιδιά θα πρέπει να κυνηγήσουν το κορίτσι. Μερικές φορές είναι υπέροχο να αφήσετε μια μέρα ή δύο μεταξύ των μηνυμάτων, αλλά και να δείξετε ότι σας ενδιαφέρει. Ξεκινήστε μερικές από τις συνομιλίες.

Εάν μόλις πήρατε τον αριθμό του και θέλετε έναν τρόπο να ξεκινήσετε μια συζήτηση λίγες μέρες αργότερα (αν δεν είναι μετά από μια ημερομηνία, τότε θα πρέπει να είναι εντός 24 ωρών, πραγματικά) τότε να του στείλετε ένα κείμενο όταν συναντήσετε κάτι που έχετε συζητήσει με τον περίπου πριν. Όπως "Είδα μόλις το αυτοκίνητο που ήσασταν περίπου. Φαίνεται πραγματικά δροσερό. "Και επισυνάψτε μια φωτογραφία του εν λόγω αυτοκινήτου. Ή, για να το κρατήσει πραγματικά απλό "Γεια σου, πώς πηγαίνει η μέρα σου; Πώς είναι αυτό για μια φοβερή μέρα του χειμώνα; Παγοδρομία όλη την ημέρα 🙂 "

Κάνετε ξαφνικά και υπαινιγμούς

Εάν έχετε την αίσθηση ότι ενδιαφέρεται, παίξτε με λίγη υπονοία και φλερτ. Μην το κάνετε πάνω από αυτό όμως. Κάθε μήνυμα δεν χρειάζεται να είναι φλερτάροντας. Θυμηθείτε - το καλύτερο πρόσωπο που ερωτεύεστε είναι ο καλύτερος φίλος σας, οπότε συζητήστε μαζί του για όλα τα πράγματα. Ίσως δεν είναι η περίοδος σας.

Μην του πείτε πόσο ζεστό είναι όλοι οι άλλοι τύποι

Αν βρεθήκατε στις ταινίες και βγήκατε έξω με μια μαζική συντριβή στον Chris Helmsworth, μάλλον δεν πρέπει να πείτε τη φρίκη σας. Αν δεν θέλετε να ακούσετε πόσο ζεστό είναι η Angelina Jolie.

Μην υποβαθμίζετε τον εαυτό σας 

Όπως και με την τοποθέτηση ενός LOL μέχρι το τέλος κάθε φράσης (για να βεβαιωθείτε ότι ξέρει ότι θα μπορούσατε να γελάσετε, δεν το εννοείτε πραγματικά, δεν προσπαθείτε πραγματικά να φλερτάρετε, ή δεν παίρνετε τον εαυτό σας σοβαρά) λέγοντας πράγματα όπως "αυτό είναι δεν είναι πραγματικά ένα σπουδαίο κείμενο, αλλά παίρνετε αυτό που εννοώ "" αυτό δεν είναι πιθανώς η απάντηση που ήθελα "και" δεν μπορώ πραγματικά να εκφράσω τον εαυτό μου καλά όταν στέλνω μηνύματα "μετά από κάθε άλλη πρόταση δεν θα σας κάνει να μοιάζετε είτε αυτοπεποίθηση.

Φυσικά μπορείτε να πείτε αυτά τα πράγματα αν το εννοείτε πραγματικά - ίσως να είστε φοβερό στα γραπτά μηνύματα ή μάλλον έχετε κάνει λάθος μια απάντηση και χτυπήσετε στείλετε χωρίς να σκέφτεστε - αλλά στη συνέχεια να το λέτε μία φορά και μόνο μία φορά. Και να είστε σίγουροι για αυτό, ή να διασκεδάσετε με αυτό:

"Oups, που βγήκε λάθος - Προσπαθούσα να multitask και προφανώς δεν σκέφτηκα τι έγραφα για LOL"

"Πάω πραγματικά το κείμενο - είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσεις στους ανθρώπους στην πραγματική ζωή!"

"Άνθρωπος, είμαι τρομερός κατά τη σύνταξη κειμένων. Ευτυχώς είμαι καλύτερα στο πρόσωπο ·) "

ζεύγος-γραπτών μηνυμάτων

 Εικόνες Πηγές: Pinterest.com, deerval.com και realtormobile.net

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Με Μαρία Μοντγκόμερι - ΜΑΡΙΑ είναι ανεξάρτητος συγγραφέας, σκηνοθέτης και κοινωνικός επιχειρηματίας. Είναι επίσης ο εκπρόσωπος της Το Κοινό Κέντρο Μικρών Αγγέλων και ένας άπληστος μπλόγκερ. Μπορείτε να την βρείτε κάπου ανάμεσα στο Κέιπ Τάουν, το Λονδίνο και την Λ.Α., όπου πιθανότατα θα την βρείτε στους λόφους, κοιτάζοντας την πόλη που αγαπά. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

− 6 = 3