8 Σημάδια είστε ακόμα στη φάση του μήνα του μέλιτος

Η φάση του μήνα του μέλιτος. Έχουμε όλοι ακούσει αυτόν τον όρο πριν, αλλά τι σημαίνει πραγματικά; Είναι πραγματικά όλες οι πεταλούδες, τα ουράνια τόξα και τα χαμόγελα; Είστε betcha �� Μάθετε αν εσείς και ο συγκεκριμένος κάποιος στη ζωή σας είστε στη λεγόμενη «φάση του μήνα του μέλιτος»,.

69a6cc1e37d8208b67d8fd8996d2c95a

1. Ποτέ μην παλεύετε

Μια μάχη? Ποιος θα μπορούσε να πάρει σε ένα επιχείρημα όταν υπάρχει τόσο μεγάλη απόλυτη ευτυχία και ασταμάτητα αγκαλιάζει και χαμογελά; Σωστά. Όταν βρίσκεστε στη φάση του μήνα του μέλιτος, δεν αγωνίζεστε μεταξύ τους. Το μόνο επιχείρημα που περιορίζεστε είναι ο φόβος "Όχι, αγαπώ περισσότερο εσένα" και ας είμαστε πραγματικοί - αυτό δεν είναι πραγματικά ένας αγώνας!

2. Πάντα μιλάς

Όταν βρίσκεστε σε αυτή την αγαπημένη φάση, απλά δεν μπορείτε να φτάσετε αρκετά μεταξύ τους. Είτε είστε πρόσωπο με πρόσωπο μιλώντας ή καλώντας ο ένας τον άλλον στο τηλέφωνο, η επικοινωνία δεν σταματά ποτέ. Ακόμη και όταν είστε στην τάξη ή κολλήσετε στην εργασία, τα μηνύματα κειμένου συνεχίζουν να είναι τεράστια. Θα μείνετε μέχρι και τις περίεργες ώρες της νύχτας ακριβώς έτσι μπορείτε να συνομιλήσετε με τον εραστή σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι περιορίζεστε στον εαυτό σας σε 3 ή 4 ώρες ύπνου μια νύχτα. Ποιος χρειάζεται ύπνο όταν η αγάπη της ζωής σου είναι στην άλλη γραμμή?

3. Πάντα αγγίζετε

Δεν παίρνετε αρκετά μεταξύ τους δεν σταματάει μόνο στην επικοινωνία? είναι και η συγκινητική. Κάθε φορά που βλέπετε τον σύντροφό σας δεν μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας αλλά να τραβήξετε το χέρι του. Οι δυο σας τυλίγετε συνεχώς τα χέρια σας ο ένας στον άλλο με αγκαλιές αγκαλιά και αγκαλιάζει πολύ ότι ο Χολκ δεν μπορούσε να σπάσει. Τα χείλη του εραστή σας είναι εθιστικά και εσείς είστε ελκυσμένος σε αυτά κάθε δεύτερη στιγμή της ημέρας. Αν δεν μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας από τον εραστή σας, τότε αυτό είναι ένα σαφές σημάδι είστε ακόμα στη φάση του μήνα του μέλιτος.

4. Έτσι. Πολύ. Γλύκα.

Όταν νιώθεις άνετα σε μια σχέση, μερικές φορές τα συγχαρητήρια και η ευγένεια χαλαρώνουν λίγο. Δεν πιέζετε τον σύντροφό σας στις συμπάθειες για το νέο hairstyle τους και δεν τους καθησυχάζετε συνεχώς ότι είναι το καλύτερο πρόσωπο σε ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά αυτό δεν ισχύει για το ζευγάρι που βρίσκεται ακόμα στη φάση του μήνα του μέλιτος. Η γλυκύτητά τους είναι γεμάτη από τους γύρω τους, αλλά δεν τους νοιάζει. Θα συνεχίσουν να συγχαίρουν ο ένας τον άλλον και να είναι όσο NICE ανθρωπιστικά δυνατά 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ακόμα και ένα ατυχές αστείο γλιστρά από τη γλώσσα, ακόμα και αυτό το νέο απλό κόκκινο μπλουζάκι δεν περνάει τα μάτια του συντρόφου σου χωρίς συμπλήρωμα.

5. Είναι ακόμα απαλό στο υπνοδωμάτιο

Η πυρκαγιά στην κρεβατοκάμαρα τείνει να ξεγελάσει μετά από πολλά χρόνια σε μια σχέση, αλλά όταν βρίσκεστε στη φάση του μήνα του μέλιτος, οι δυο σας δεν φαίνεται να φτάνουν αρκετά! Ένα σαφές και σαφές σημάδι που είστε ακόμα στη φάση του μήνα του μέλιτος είναι αν τα πράγματα είναι ακόμα ζεστά και πικάντικα στην κρεβατοκάμαρα. Έχετε "IT" όλη την ώρα και δοκιμάζετε νέα πράγματα ο ένας τον άλλον κάθε άλλη νύχτα. Φαίνεται ότι βελτιώνεται κάθε φορά που το κάνετε - είτε βρίσκεστε στο υπνοδωμάτιο είτε όχι.!

6. Πάντα γελώντας και χαμογελώντας

Να θυμάστε ότι αυτό το αστείο αστείο που είπε ο συνεργάτης σας νωρίτερα; Ξέρετε, εκείνο που σας έκανε να ξεφύγετε από το γέλιο, παρόλο που οι άλλοι δεν θα χτύπηαν ούτε λίγο; Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν βρίσκεστε στη φάση του μήνα του μέλιτος με τον εραστή σας, ό, τι λένε είναι αστείο. Κάθε φορά που τα κοιτάς, χαμογελάς. Υπάρχει μια συνεχής ροή γέλιου, giggles, και χαμόγελα, που απλά δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν.

7. Δεν σας ενοχλούν

Είτε είναι ο μικρός αδελφός σας, η μητέρα σας, ο καλύτερος φίλος σας, ή ο σημαντικός σας άλλος, είναι πολύ κοντά σε κάποιον που μπορεί να πάρει λίγο ενοχλητικό. Αυτά τα χαριτωμένα πράγματα που έκαναν ξαφνικά σας κάνει να τσακίζετε και απλά θέλετε να σταματήσουν. Λοιπόν, όταν βρίσκεστε στη φάση του μήνα του μέλιτος, αυτό απλά δεν συμβαίνει. Τα πράγματα που μπορεί να σας ενοχλήσουν αρκετούς μήνες ή χρόνια από τώρα είναι ακόμα τα πιο χαριτωμένα πράγματα ποτέ και δεν μπορείτε να τα πάρετε αρκετά. Σοβαρά, θα μπορούσαν να κάνουν ή να λένε το πιο ενοχλητικό πράγμα στον πλανήτη, και δεν θα μπερδέψετε ούτε ένα μάτι. Θα τα κοιτάξετε ακόμα με τόσο μεγάλη ευτυχία και αγάπη, ενώ οποιοσδήποτε άλλος θα κρύβεται με το κεφάλι κάτω από ένα μαξιλάρι.

8. Πάντα ψάχνετε το καλύτερο

Πάντα φοράτε τα καλύτερα ρούχα σας - ποτέ αυτά τα sweatpants με το γράσο τους. Προσπαθείτε να έχετε τα μαλλιά σας τουλάχιστον σαρωμένα κάπως ωραία και (για τις κυρίες) τους προτιμάτε να σας δουν με το μακιγιάζ σας. Το διαμέρισμά σας είναι απόλυτα πεντακάθαρο. έτσι είναι το αυτοκίνητο. Θέλετε τα πάντα να φαίνονται τέλεια για τον εραστή σας. Δεν λέω ότι οι άνθρωποι έξω από τη φάση του μήνα του μέλιτος δεν κρατούν τα πράγματα ωραία και παραμένουν πανέμορφα 24/7, αλλά είναι πολύ πιο κοινό για εκείνους σε αυτή τη φάση.

Τι πιστεύετε ότι είναι σημάδια της φάσης του μήνα του μέλιτος; ΕΙΣΤΕ στη φάση του μήνα του μέλιτος με τον εραστή σας?

Leave A Comment

− 4 = 3