7 Σημάδια της Αγάπης στην πρώτη ματιά

Έχουμε όλοι μας ακούσει. Οι περισσότεροι από μας έχουν ονειρευτεί. Είναι όμως δυνατόν; Είναι. Επειδή φτάνουμε στην έλξη με την πρώτη ματιά και μπορούμε να ξεγελάσουμε με κάποιον μέσα σε λίγα λεπτά. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το είδος ερωτισμού βασίζεται σε μερικά πράγματα που έχουμε πάρει επάνω, όχι κατ 'ανάγκη το σύνολο του πακέτου. Προκειμένου να μην απομακρυνθείτε, αν νιώσετε σούπερ ελκυστικό σε κάποιον που συναντάτε, μπορείτε να κοιτάξετε έξω για σημάδια ότι είναι η πραγματική συμφωνία.

Αγάπη at First Sight Signs

Μιλάει όμορφα για τους ανθρώπους και αναλαμβάνει την ευθύνη για τη ζωή του

Αν το αφεντικό του είναι τρομερό, η μητέρα του ένας εφιάλτης, η πρώην βασίλισσα του δράματος και ο καλύτερος φίλος του ένας τεμπέλης slob, τι λέει για τον τύπο; Μπορεί να φανεί σαν να είναι όλα τα λάθη του άλλου ανθρώπου, ότι είναι πραγματικά τρομερά και να τον βάλουν σε κάποια τρομερά πράγματα, αλλά πραγματικά; Επιλέγει να είναι γύρω τους (εκτός από τη μητέρα του) και απολαμβάνει σαφώς συνεδρίαση λέγοντας σας κακά πράγματα γι 'αυτούς. Αν θέλετε να είστε μαζί του για λίγο, τι πιστεύετε ότι θα πει για σας?

Είναι διαφορετικό εάν λέει ότι δεν έχει κάνει μεγάλες επιλογές με τις γυναίκες στο παρελθόν. Ή επέλεξε το λάθος αφεντικό. Στη συνέχεια αναλαμβάνει την ευθύνη. Η αλήθεια είναι ότι όλοι χάλια από καιρό σε καιρό και όλοι τρέχουμε σε ανθρώπους που θέλουμε δεν είχαμε, αλλά αυτό είναι διαφορετικό από το να κάθονται άσχημα να τους γλείφουν όλη την ημέρα ή να μην αναλαμβάνουν απολύτως καμία ευθύνη για τη δική σας ζωή.

Ένας τύπος που μιλάει ωραία για τους ανθρώπους στη ζωή του δείχνει ότι έχει τη συναισθηματική ωριμότητα να περιβάλλει τον εαυτό του με ανθρώπους που αξίζει να περάσουν χρόνο με και τους αγαπά και τους σέβεται.

Ομοίως, κακά πράγματα συμβαίνουν σε όλους μας. Κάποιοι μοιάζουν πραγματικά με καθαρό ατύχημα, αλλά μπορούμε ακόμα να παίξουμε τις κάρτες που μοιραζόμαστε, αντί να καθόμαστε γύρω από το σφουγγάρισμα τους ή να ζητήσουμε από όλους τους άλλους να λυπηθούν για μας. Όλοι χρειαζόμαστε λίγο συμπάθεια και TLC, αλλά πρέπει επίσης να δείξουμε ότι είμαστε πρόθυμοι να διαλέξουμε τη δική μας ζωή.

Θέλετε τα ίδια πράγματα για το μέλλον

Αν και οι δύο επιθυμούν να ζήσουν στην ίδια πόλη, και οι δύο θέλουν να έχουν παρόμοιο τρόπο ζωής και έχετε την ίδια ιδέα σχετικά με τις σχέσεις, καθώς και πιθανώς με μια μελλοντική οικογένεια, τότε ίσως να έχετε μαζί σας ένα μέλλον.

Προσέξτε να μην προβάλλετε τις δικές σας ιδέες επάνω του - μόνο και μόνο επειδή θέλει ένα σπίτι όπως ακριβώς θέλετε σπίτι, τα σπίτια σας μπορεί, μέσα στο μυαλό σας, να φαίνονται πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.

Δεν απευθύνει έκκληση στο σπασμένο εγώ σας

Ίσως έχετε τάση να συναντάτε ένα συγκεκριμένο είδος ανθρώπων που δεν σας έκαναν καλό στο παρελθόν. Ίσως επειδή η εικόνα του εαυτού σου δεν είναι μεγάλη, έτσι αντανακλούσαν ακριβώς αυτό που σκέφτηκες για τον εαυτό σου. Είτε ήταν πενιχρά (αλλά ίσως πολύ παιχνιδιάρικο και καλό με τα συγχαρητήρια), δύσκολο να πάρει / απομακρυσμένα ή κακόβουλα, όλα επιβεβαίωσαν ένα πράγμα: δεν ήσασταν αρκετά καλός γι 'αυτούς. Έτσι, αν αυτός ο τύπος φαίνεται διαφορετικός από αυτόν, τότε θα μπορούσε να είναι αυτός!

Δεν φαίνεται σαν ο ζηλότυπος τύπος

Ξέρεις αυτό - δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνος σου, γιατί σκέφτεται τόσο χαμηλά για τον εαυτό του και για όλους όσους πιστεύει ότι θα τον εξαπατήσει αμέσως μόλις γυρίσει την πλάτη του. Αυτό δεν είναι αληθινή αγάπη, αυτό είναι βασανιστήρια.

Βρείτε λοιπόν κάποιον που μπορεί να παραδεχτεί ότι αισθάνεται ζηλιάρης όταν ελέγχετε έναν άλλο τύπο, αλλά ποιος είναι αρκετά λογικός για να μάθετε ότι τον αγαπάτε ακόμα περισσότερο.

Αγάπη at First Sight Signs

Ακούει και φροντίζει

Σας ακούει όχι μόνο να απαντάει και να μιλάει για τον εαυτό του, αλλά επειδή ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτό που πρέπει να πείτε.

Αντιμετωπίζει όλους, συμπεριλαμβανομένου του σερβιτόρου, με ευγένεια και ευγένεια. Αποφεύγει να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν καλά, όχι μόνο για να τους γοητεύσουν να νιώθουν καλά για τον εαυτό τους, αλλά επειδή φροντίζουν πραγματικά.

Βλέπει πέρα ​​από τα βλέμματά σας και τις γοητείες σας και εσείς πέρα ​​από τον

Μερικοί άνδρες πηγαίνουν μπανάνες με θέα μια όμορφη ή σέξι γυναίκα (και ομορφιά και σεξουαλική έκκληση είναι διαφορετική σε όλους). Θα δημιουργήσουν όλα τα πράγματα για να φανεί σαν να ήταν η γυναίκα αυτή τέλεια για αυτούς, επειδή τα βλέπουν μέσα από γυαλιά με τριαντάφυλλα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα γυαλιά τους οδηγούν τελείως και τους κάνουν να σκέφτονται ότι η γυναίκα που μόλις έπεσαν είναι ακριβώς όπως τον, όταν πραγματικά δεν είναι.

Βεβαιωθείτε ότι σας βλέπει, όλους εσάς.

Ομοίως, πρέπει να τον κοιτάξετε σωστά. Μην υφάνετε όλες τις ελπίδες και τα όνειρά σας στα λόγια του και βεβαιωθείτε ότι αυτό που λέει είναι αληθινό. Υπάρχουν συνήθως δύο όψεις σε όλες τις ιστορίες.

Ζει μια ζωή που έχει εκπληρωθεί

Όλοι έχουμε σκαμπανεβάσματα στη ζωή και μερικά χρόνια είναι πιο σκληροί από άλλους, αλλά είναι σημαντικό ότι κάποιος είτε δείχνει ότι κάνει τα πάντα μέσα στην εξουσία του για να δημιουργήσει μια ζωή που αγαπά, είτε το ζει ήδη.

Όσο πιο ευτυχισμένος είναι με τη ζωή του γενικά ή τουλάχιστον δείχνει ότι βρίσκεται στο δρόμο προς την ευτυχία, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να μην τον χρησιμοποιήσει για να τον φροντίσει ή ως ρυθμιστικό για το τι συμβαίνει γύρω του.

Οι γυναίκες τείνουν να θέλουν να σώσουν τα τραυματισμένα κουτάβια, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να ζουν μαζί τους.

Συμβουλή: Διαρκεί συνήθως μια στιγμή για να δείτε όλες τις πλευρές ενός ανθρώπου και είναι συχνά καλύτερο να περιμένετε να δείτε πώς ασχολείται με τη ζωή γενικά για να μάθετε αν πραγματικά πρέπει να ερωτευτείτε μαζί του - έχουμε μόνο ένα "πρώτο" από τα πάντα , γι 'αυτό πάρτε αργή και απολαύστε το ταξίδι. Μην αποκτάτε αποκλειστικά και συναισθηματικά, μέχρι να ξέρετε τι έχετε να κάνετε. Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε κάποιον να ερωτευτεί, η επιστήμη έχει δείξει ότι η αναζήτηση τους βαθιά στο μάτι, ενώ αποκαλύπτοντας οικεία λεπτομέρειες για τη ζωή σας προκαλεί τους ανθρώπους να ερωτευτούν. Έτσι κάνει τις δραστηριότητες αδρεναλίνης που τροφοδοτούνται μαζί. 

  Αγάπη at First Sight Signs

Πηγή εικόνας: Pinterest.com

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Με Μαρία Μοντγκόμερι - ΜΑΡΙΑ είναι ανεξάρτητος συγγραφέας, σκηνοθέτης και κοινωνικός επιχειρηματίας. Είναι επίσης ο εκπρόσωπος της Το Κοινό Κέντρο Μικρών Αγγέλων και ένας άπληστος μπλόγκερ. Μπορείτε να την βρείτε κάπου ανάμεσα στο Κέιπ Τάουν, το Λονδίνο και την Λ.Α., όπου πιθανότατα θα την βρείτε στους λόφους, κοιτάζοντας την πόλη που αγαπά. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

7 + = 12