62 Ονόματα επικοινωνίας για τον φίλο σας

Τα ονόματα των κατοικίδιων ζώων ήταν περίπου εκατοντάδες και χιλιάδες χρόνια. μερικές από αυτές με μερικές όμορφες και ακόμη και ιδιόρρυθμες έννοιες κατά καιρούς. Πίσω στα τέλη του 17ου αιώνα, για παράδειγμα, ο Ναπολέων Βοναπάρτη λέγεται ότι κάλεσε τη σύζυγό του, Τζόζεφιν, "Mio Dolce Amore". Αυτό μεταφράζεται σε "ΑΓΑΠΗ μου γλυκια". Ο Μπετόβεν χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο που έγινε αργότερα γνωστό για την αγάπη του. μια γυναίκα που οι ιστορικοί μπόρεσαν να κατονομάσουν. Τα γράμματα που έγραφε για το σημαντικό του άλλου την ανέφεραν επίσης "Αθάνατος αγαπημένος".

Επικοινωνία Names For Your Boyfriend

Φυσικά, αυτά τα κατοικίδια ζώα ή τα ονόματα επαφών για τον φίλο σας έχουν σίγουρα αλλάξει με τα χρόνια, μόλις κανείς που χρησιμοποιεί αυτούς τους παλιούς και διάσημους θηλυκούς όρους. Από τις αρχές του 1700 μέχρι το 1900, πήγαμε από "Mio Dolce Amore" προς την "Ma Jolie" που σημαίνει στα γαλλικά "το όμορφο κορίτσι μου". Ο Πικάσο χρησιμοποίησε αυτό το περίφημο κατοικίδιο ζώο ή το όνομα της επαφής και από τότε και στο παρελθόν υπήρξαν πολλά πιο διάσημα. Ο Earnest Hemingway προφανώς αναφέρθηκε στη μελλοντική του σύζυγο ως "Wicky Poo", αν και ποτέ δεν θα μπορούσατε να το φανταστείτε. Ακόμα και ο Winston Churchill έδειξε την πιο ήπια πλευρά του, καλώντας τη σύζυγο Clementine, "Darling Clementine" πιο αγάπη.

Αποφασίσαμε ότι ήταν πολύ σίγουρα η ώρα να δούμε πιο προσεκτικά τα πράγματα - να διερευνήσουμε τα κοινά και γνωστά ονόματα κατοικίδιων ζώων και επικοινωνίας για τον φίλο σας. Ίσως βρείτε μόνο ένα νέο για την καλύτερη αγάπη σας!

 1. Γιούχα ή Η αγαπουλίτσα μου
 2. Μικρή/ /Shawty
 3. Πρίγκιπας
 4. μωρό
 5. Μωρό
 6. Bubba
 7. Αγάπη μου
 8. Ο κόσμος μου
 9. Η καρδιά μου
 10. Ο θησαυρός μου
 11. Τα πάντα μου
 12. Σύζυγος
 13. Hubster
 14. Φίλος ή Μεγάλη Φέλλα
 15. Εραστής
 16. Πασχαλίτσα
 17. αγαπητός
 18. πολυαγαπημένος
 19. Μέλι
 20. Λάγνος
 21. Sexpot
 22. Ζάχαρη Μπάνι
 23. Κολοκύθι
 24. Αγάπη κουτάβι
 25. Sweetcheeks
 26. αγγελικά μάτια
 27. Το πρόσωπο του μωρού
 28. Αδελφή ψυχή
 29. Πατερούλης
 30. Πρωταθλητής
 31. Αγαπημένος
 32. Κύρια συμπίεση
 33. BAE
 34. Ζάχαρη
 35. Ομορφος
 36. Μεγάλο κομμάτι
 37. Αγάπη Muffin
 38. Pookie Bear
 39. μήλο - συχνά χρησιμοποιείται παρόμοια με το "μήλο του ματιού μου".
 40. Cariad - "Αγαπημένος" στην Ουαλία.
 41. Schnuckiputzi - ένας συνδυασμός δύο λέξεων οι οποίες, ανεξάρτητα, σημαίνουν "γλυκός" και "Καλός".
 42. Mo Chuisle - "Ο παλμός μου" στην ιρλανδική γλώσσα και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ταινία hit Million Dollar Baby.
 43. Μια Chuisle Mo Chroí - ελαφρώς μεγαλύτερη έκδοση του "Mo Chuisle" και μέσα, στα ιρλανδικά, "Παλμός της καρδιάς μου".
 44. Μο Χρόι - "η καρδιά μου" στα ιρλανδικά.
 45. Buah Hatiku - "καρπός της καρδιάς μου" στην Ινδονησία.
 46. Mi Corazón - "η καρδιά μου" στα ισπανικά.
 47. Ojos de Ángel - "αγγελικά μάτια" στα ισπανικά.
 48. αγάπη μου - "αγάπη μου" στα ισπανικά.
 49. Mi cielito - "Ο μικρός ουρανός μου" ή "Ο μικρός μου ουρανός" στα ισπανικά.
 50. Mi Sol - "ήλιε μου" ή "ηλιαχτίδα μου" στα ισπανικά.
 51. Mi Tesoro - "ο θησαυρός μου" στα ισπανικά.
 52. Corazoncito - "μικρή καρδιά" στα ισπανικά.
 53. Cariño - "στοργή" ή "αγάπη μου" στα ισπανικά.
 54. Mi Vida - "η ζωή μου" στα ισπανικά.
 55. Μι Ρέι - "ο βασιλιάς μου" στα ισπανικά.
 56. Fragolina - "Λίγο φράουλα" στα ιταλικά; ένα θηλυκό όρο.
 57. Golubchik - "Το περιστέρι μου" στα ρωσικά, αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει "Dearie" ή "Αγαπητό", και χρησιμοποιείται επίσης στη θέση του "αγάπη μου," "ζάχαρη," και "μέλι". Στη Ρωσία, το περιστέρι είναι σύμβολο της αγάπης και της ειρήνης και, ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται σε πολλά ονόματα αγάπης ή κατοικίδιων ζώων για φίλους / φίλες. Golubchik είναι η αρσενική μορφή - χρησιμοποιείται για άνδρες / φίλους. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το όνομα για μια φίλη, θα χρειαστείτε Golubushka.
 58. Min Guldklump - "Το χρυσό μου ψιλοκομμένο" στα δανικά.
 59. Είδος χαρτοπαίγνιου - "θησαυρός" στα δανικά. Ίσως θελήσετε να το σκεφτείτε για αυτό δύο φορές. Το 'Skat' είναι ένα άλλο όνομα για το racoon poop.
 60. Drágám - "πολύτιμος" στην ουγγρική.
 61. Πολύτιμό μου - είναι ακόμη χαριτωμένο και στα αγγλικά!
 62. Mon Petit Chou - "μικρό λάχανο μου" στα γαλλικά. Ακούγεται σαν να το κάναμε αυτό, αλλά είναι πραγματικά ένα κατοικίδιο όνομα για το φίλο ή τη φίλη σας!

Ο καθένας που έχει κάποιον έχει ένα όνομα κατοικίδιων ζώων για το αγαπημένο τους πρόσωπο σε κάποιο σημείο ή άλλο. Ο Elvis φέρεται να ονομάζεται Priscilla Presley "Nungen", που δεν είναι μια λέξη για τίποτα εκτός της γλώσσας του Elvis, αν κάτι τέτοιο υπήρχε. Όταν ρωτήθηκε για το όνομα, ο Elvis είπε ότι το "Nungen" ακούγεται σαν το θόρυβο που θα έκανε ένας άνθρωπος όταν έτρωγαν μύτες με ένα σκύλο και ήταν στοργικός.

Δεν είναι αυτό το χαριτωμένο; Σίγουρα πιστεύαμε ότι ήταν!

Φυσικά, πολλά από τα ονόματα επαφών για τον φίλο σας θα σχετίζονται με τρόφιμα, συγκεκριμένα τα γλυκά γλυκά. Μερικά από τα ονόματα ακούγονται ακόμη αστεία, όπως το "bawcock". Αυτός ο όρος, που αρχικά φτιάχτηκε (πιστεύεται) το 1601, ίσως ακούγεται σαν προσβολή, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένας όρος αγάπης ή αγάπης, που συνήθως χρησιμοποιείται από έναν άνδρα φίλο ή έναν εραστή σε έναν άλλο. Προέρχεται από τη γαλλική γλώσσα, η φράση "beau coq" είναι ακριβής, η οποία κυριολεκτικά μεταφράζεται σε "ωραία cock". Δεν θα συνιστούσαμε να το χρησιμοποιείτε ως όρος για το αγαπημένο σας πρόσωπο, εκτός αν είστε ευχαριστημένοι με την εξήγησή σας από πού προέρχεται.

Επικοινωνία Names For Your Boyfriend 2

Κανόνες χρήσης ονομάτων επικοινωνίας για τον φίλο σας

Κανείς δεν συμπαθεί τους κανόνες. το ξέρουμε αυτό, αλλά υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που είναι σοφό να διαβάσετε και να θυμάστε πριν πάτε να διαλέξετε ονόματα από ένα καπέλο. Ορισμένες φορές μπορεί να είναι προσβλητικές για το αγαπημένο σας πρόσωπο, γι 'αυτό συμβουλεύουμε πάντα να «δοκιμάζετε τα νερά» με το νέο όνομα κατοικίδιων ζώων σας - πείτε το και μετρήστε το είδος της αντίδρασης που θα πάρετε.

Εάν δεν του αρέσει το όνομα, θα πρέπει είτε να διατηρήσετε το όνομα της επαφής του μυστικό και να προσευχηθείτε ότι δεν φτάνει για το τηλέφωνό σας σε κανένα σημείο, ούτε μπορείτε να διαλέξετε άλλο όνομα. Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε είναι να προσβάλλετε τον φίλο σας κάθε φορά που προσπαθείτε και να είστε στοργικός προς αυτόν.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι πιο χαριτωμένο ή πιο ρομαντικό από το να φτιάχνεις το δικό σου όνομα για το σημαντικό σου άλλο - κάτι που είναι απόλυτα προσωπικό για σένα και τον ίδιο. Θα μπορούσε να σχετίζεται με το αγαπημένο φαγητό του, ή ίσως ακόμη και με μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή που σας άρεσε να παρακολουθείτε μαζί?

Leave A Comment

51 − = 44