60 Cute Relationship Quotes και λέξεις

Αχ, σχέσεις. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας τρόπος να περιγραφούν τα καλά. Και γι 'αυτό βρήκαμε μια λίστα με 60 απίστευτα χαριτωμένα αποσπάσματα σχέσεων και λόγια για να τα μοιραστείτε με τον σύντροφό σας (και ακόμη και τους φίλους και την οικογένειά σας!) Θα τα λατρέψετε!

1 Αν μπορούσα να φτάσω και να κρατήσω ένα αστέρι για κάθε φορά που με έκανε να χαμογελάσω, ολόκληρος ο ουρανός θα ήταν στην παλάμη του χεριού μου.

Τώρα αυτό είναι απλά αξιολάτρευτο. Είναι πάντα μια μεγάλη ιδέα να πείτε στο σύντροφό σας ότι έβαζαν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας!

cd8b0ddaad4ec7d96976babc916e326a

2 Οτιδήποτε μαζί σου σημαίνει τα πάντα για μένα.

Ενα απίστευτα λατρευτό και χαριτωμένο απόσπασμα που γεμίζει με ρομαντισμό και βαθύ πάθος.

3 Όλοι έχουν την αδυναμία τους, αλλά έχω δύο: ό, τι λέτε και ό, τι κάνετε.

Aww, τώρα αυτό είναι ακριβώς πάρα πολύ χαριτωμένο για τα λόγια.

4 Αγαπώ τον τρόπο που δουλεύουμε μαζί: είμαστε τόσο γλυκοί όσο ζάχαρη και ωραίοι σαν πάγος.

Λίγο άσχημο είναι πάντα χαριτωμένο και γι 'αυτό το λόγο αυτό βράζει!

5 Χρειάζεται μόνο μια στιγμή για να ερωτευτείς, αλλά μια ζωή δεν είναι αρκετή για να είναι μαζί σου, η αγάπη μου.

Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι αυτό το απόσπασμα δεν είναι απίστευτα ειλικρινές. Το έκαψαν όταν το διάβασα και είμαι βέβαιος ότι θα λιώνει εύκολα και οι σύντροφοί σου.

6 Εγώ και εσείς είστε σαν ένα κατάστρωμα καρτών: μπορεί να είμαστε διαφορετικά χρώματα και να παίξουμε με ένα διαφορετικό σύμβολο, αλλά δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε χωρίς το σύνολο <3

Εντελώς τυρώδες, αλλά είναι εντελώς έξυπνο πάρα πολύ σωστό; Υπάρχει αφθονία για να λατρεύετε για αυτό το απόσπασμα, από τη μοναδική του έξυπνη μέχρι την απόλυτη λατρευτική του αξία. Κυρίες και κύριοι, θα αγαπήσουν αυτό το χαριτωμένο ρητό!

7 Πηγαίνουμε μαζί σαν αντιγραφή και επικόλληση.

Είναι αλήθεια, έτσι; Δεν χρησιμοποιείτε αντίγραφα εκτός εάν σκοπεύετε να επικολλήσετε. Το τέλειο απόσπασμα για το ζευγάρι που συνεργάζεται τέλεια.

8 Κάθε φορά που σε κοιτάω, ξέρω ότι ήμασταν. 

Είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα όταν μπορείτε απλά Κοίτα σε κάποιον και γνωρίζετε ότι πρέπει να είστε. Ένα πολύ ισχυρό απόσπασμα που είναι έντονο, αλλά γλυκό.

9 Στο σκοτάδι και στο φως, η αγάπη μας θα λάμψει φωτεινή.

Ακόμα και στο σκοτάδι, η λάμψη της αγάπης σας θα λάμψει. Τώρα που είναι έτσι, τόσο όμορφο. Το λατρεύω!

10 Αν ψάχνετε για τέλεια σχέση, μην μας κοιτάξτε. Σίγουρα δεν είμαστε τέλειοι. Αλλά αν ψάχνετε για ένα τέλειο αγάπη, είμαστε αυτοί.

Επειδή κανείς δεν είναι «τέλειος», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε μια τέλεια αγάπη.

11 Η συναρπαστική, πολύπλοκη γλώσσα της αγάπης γίνεται τόσο ξεκάθαρη όταν κοιτάζω τα μάτια σου.

Γιατί είναι η αγάπη Πραγματικά περίπλοκος. Είναι σχεδόν αδύνατο. Αλλά αν αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος στη ζωή σας το καθιστά εύκολο να καταλάβει, ξέρετε ότι είστε ερωτευμένος τρελάς - και πρέπει να πείτε σε αυτό το απόσπασμα ASAP.

12 Αγαπώ τον τρόπο που με κάνει να νιώθω σαν να είμαι το μόνο άτομο σε αυτόν τον πλανήτη.

Ένα όμορφο ρητό, γιατί έτσι πρέπει να νιώσετε μια σχέση.

13 Εάν ήσουν πτηνό, θα ήμουν ευτυχής να είμαι το υποκατάστημα στο οποίο στηρίζεσαι.

Πόσο λατρευτός και χαριτωμένος είναι αυτό το απόσπασμα; Δεν μπορώ να το ξεπεράσω!

14 Όταν ερωτευτούν δύο άνθρωποι, το μόνο που σκέφτονται είναι πώς να οικοδομήσουν έναν τέλειο κόσμο γύρω τους.

Αυτο ειναι αληθεια! Υπάρχει κάτι για την αγάπη που σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε ολόκληρο τον κόσμο γύρω σας. Ξαφνικά είστε πιο χαρούμενοι, πιο ενεργητικοί, πιο ενθουσιασμένοι - και αυτό αλλάζει ολόκληρη τη ζωή σας! Αγαπήστε αυτό το μικρό απόσπασμα για τόσους πολλούς λόγους.

15 Για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν χρειάζεται δοκιμάστε για να είναι ευτυχισμένος. Όταν είμαι μαζί σου, συμβαίνει ακριβώς.

Άλλο, ένα άλλο τέλειο ρητό για μια σχέση. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο σύντροφός σας θα σας κάνει να νιώσετε! Και αν το κάνουν, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα απόσπασμα που πρέπει να τους στείλετε.

16 Κάθε κορίτσι χρειάζεται έναν καλό άντρα που μπορεί να την βοηθήσει να γελάσει όταν σκέφτεται ότι ποτέ δεν θα χαμογελάσει πάλι.

Έχετε ακούσει πιθανώς αυτό το απόσπασμα κάποια στιγμή πριν στη ζωή σας, αλλά αυτό είναι μόνο επειδή είναι τόσο αλήθεια. Κάθε γυναίκα (hey, ακόμη και άνδρες!) Αξίζει κάποιον που θα φέρει το μεγαλύτερο χαμόγελο και το γέλιο.

17 Μερικές φορές δεν μπορείτε πραγματικά να εξηγήσετε τι βλέπετε σε ένα άτομο. Μερικές φορές είναι ακριβώς ο τρόπος που σε μεταφέρουν σε άλλο μέρος που κανείς άλλος δεν μπορεί.

Δεν είναι τόσο αλήθεια; Μερικές φορές δεν πρόκειται για την εμφάνιση ή την προσωπικότητά τους. Μερικές φορές δεν είναι κάτι που μπορείτε να περιγράψετε. Μερικές φορές είναι απλώς το γεγονός ότι σας κάνουν γελοία χαρούμενοι, όπως είστε σε έναν άλλο κόσμο.

18 Όταν οι άνθρωποι μίλησαν για συντρόφους ψυχής, δεν τους πίστευα ποτέ. μέχρι να σε γνωρίσω. <3

Ένας σύντροφος ψυχής; Ουάου, αυτό είναι δυνατό. Δεν βρίσκετε μόνο τυχαία τη σύντροφο ψυχής σας. Αλλά αν είστε αρκετά τυχεροί που συναντήσατε τον σύντροφο ψυχής σας, αυτό είναι σίγουρα ένα απόσπασμα που πρέπει να μοιραστείτε μαζί τους. Θα αισθάνονται σίγουρα ειδικές και λατρευτές!

19 Εγώ και είσαι σαν ζάχαρη και αλάτι: παράξενα καλά μαζί.

Όλοι οι άλλοι αποκτούν ένα χτύπημα από αυτό; Λατρεύω αυτό το απόσπασμα επειδή είναι ανόητο, αλλά είναι επίσης αλήθεια! (Ποιος άλλος σκέφτεται για μια αλατισμένη καραμέλα σοκολάτας; Γιατί ξέρω ότι είμαι!)

20 Μια σχέση είναι τέλεια όταν δεν έχει εσένα και εμένα, αλλά όταν έχει ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν επιχειρήματα εκεί! Καμία καλή σχέση δεν μπορεί να λειτουργήσει εκτός εάν οι δύο συνεργάζονται. Αυτό το απόσπασμα είναι απλά τέλειο!

21 Όταν αγαπάς κάποιον, τους δίνεις την καρδιά σου. Αλλά όταν ξέρεις ότι σε αγαπάς, παίρνεις πίσω δύο φορές.

Aww, τώρα ΑΥΤΟΣ είναι ένα σούπερ αξιολάτρευτο απόσπασμα! Αγαπάτε τα πάντα για αυτό, και είναι απίστευτα αληθινό.

22 Κάπου στη μέση όλων των μακρών μας συνομιλιών, ανόητων αστείων και ανόητων μικρών αγώνων, ερωτεύτηκα.

Επειδή πάντα καταλήγετε να ερωτευτείτε με το πρόσωπο που σας κάνει να γελάσετε, το πρόσωπο με το οποίο μπορείτε να μιλήσετε για όλα, ακόμα και το άτομο που παίρνετε σε λίγα επιχειρήματα με κάθε τώρα και πάλι. Αυτό το απόσπασμα είναι πολύ χαριτωμένο!

23 Με πληρώνεις σαν τουρσί, συμπληρώνεις ένα σάντουιτς.

Εγώ προσωπικά δεν μου αρέσουν τα τουρσιά, οπότε θα έλεγα ίσως κάτι σαν "γαλοπούλα" ή "τυρί". Αλλά αυτό είναι το μεγάλο πράγμα για αυτό το απόσπασμα! Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα συστατικά και εξακολουθεί να έχει νόημα.

24 Λένε ότι το σπίτι είναι εκεί όπου είναι η καρδιά, αλλά για μένα, το σπίτι είναι όπου κι αν βρίσκεσαι.

Όλοι οι άλλοι νιώθουν λίγο δάκρυ στο μάτι τους όταν το διαβάσουν; Ίσως να είναι επειδή είναι πολύ γλυκιά!

25 Η ύπαρξη με κάποιον βρίσκει κάποιον που φέρνει σε σας το καλύτερο, όχι το χειρότερο σε σας. Κάποιος που δεν ντρέπεται να είναι μαζί σας, δεν ντρέπεται να είναι ο ίδιος γύρω σας. Κάποιος που ξέρει ότι δεν είστε τέλειος, αλλά αισθάνεστε ότι είστε τέλειοι γι 'αυτούς. Κάποιος που δεν έχει χρόνο να σας βλάψει, επειδή επενδύει εκατομμύρια τρόπους μόνο για να σας κρατήσει και τη σχέση σας υγιή. - Τελίσα Μακλαγίν

Τέλειος<3

26 Έχουμε ερωτευτεί. Το δικό μου έγινε δικό μας, τα λεπτά στράφηκαν σε ώρες, σοκολάτες και λουλούδια, με έκαναν γενναία όταν η ζωή δημιούργησε δειλό. -Raghib Clitso

Υπερβολικά όμορφος!

27 Πιστεύω ότι δύο άνθρωποι συνδέονται στην καρδιά, και δεν έχει σημασία τι κάνετε, ή ποιοι είστε ή που ζείτε. Δεν υπάρχουν όρια ή εμπόδια εάν δύο άνθρωποι προορίζονται να είναι μαζί. -Ιούλια Ρόμπερτς

ADORE αυτό το απόσπασμα. Είναι τόσο εκπληκτικά όμορφο και αληθινό!

28 Ποτέ δεν μπορείς να ελέγξεις σε ποιον ερωτεύεσαι, ακόμα και όταν είσαι στον πιο λυπηρό, μπερδεμένο χρόνο της ζωής σου. Δεν ερωτεύεστε τους ανθρώπους επειδή είναι διασκεδαστικοί. Αυτό συμβαίνει. -Kirsten Dunst

Δεν θα μπορούσα να το είπα καλύτερα!

Η έντονη αγάπη δεν μετράει, απλά δίνει. -Μητέρα Τερέζα

Αγάπη - είναι ένα τόσο τρελό πράγμα, έτσι δεν είναι?

30 Χρειάζεται ένα άτομο να συγχωρήσει, χρειάζονται δύο άτομα για να επανενωθούν. -Lewis B. Smedes

Τέλειο απόσπασμα για το επανασυνδεδεμένο ζευγάρι που ποτέ δεν ήταν ερωτευμένο περισσότερο από ό, τι είναι σήμερα!

31 Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να βρεις κάποιον που ξέρει όλα τα λάθη και τα λάθη και τις αδυναμίες σου, και ακόμα σκέφτεται ότι είσαι εντελώς εκπληκτικό.

Αυτό το απόσπασμα δεν γίνεται ΠΟΤΕ παλιά. Το αγαπώ! Είναι τόσο αλήθεια!

32 Βρείτε κάποιον που θα αλλάξει τη ζωή σας, όχι μόνο την κατάσταση της σχέσης σας.

Ειδικά σε αυτήν την ημέρα και την ηλικία, όταν ο καθένας ενημερώνει την κατάσταση των σχέσεων στο Facebook κάθε δεύτερη εβδομάδα. Βρείτε κάτι σοβαρό, όχι μόνο κάτι που μπορείτε να δημοσιεύσετε για ένα μήνα!

Οι σχέσεις δεν διαρκούν επειδή προορίζονταν να διαρκέσουν. Οι σχέσεις διαρκούσαν πολύ καιρό γιατί δύο άνθρωποι έκαναν την επιλογή να το κρατήσουν, να αγωνιστούν για αυτό και να το κάνουν να λειτουργήσει!

Αυτό είναι ένα τέτοιο απίστευτα αληθές εισαγωγικό και κάτι που πρέπει να θυμόμαστε πάντα!

Οι καλύτερες σχέσεις εμπιστεύονται την εμπιστοσύνη. Δύο άνθρωποι αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς μεταξύ τους, επικοινωνούν, κατανοούν, είναι απόλυτα ειλικρινείς και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για εξαπάτηση και ψέματα.

Ναι, αυτό περιγράφει απολύτως την καλύτερη σχέση! Δεν συμφωνείτε?

35 Η σχέση δεν βασίζεται στο χρονικό διάστημα που ξοδεύετε με κάποιον, αλλά στο ίδρυμα που δημιουργείτε μαζί.

Για τα ζευγάρια εκεί έξω που δεν έχουν μαζί μακρύ αλλά εξακολουθούν να έχουν εκπληκτικές σχέσεις, αυτό είναι για σας <3

36 Μια αληθινή σχέση είναι κάποιος που θα αποδεχθεί το παρελθόν σας, θα υποστηρίξει το παρόν σας και θα ενθαρρύνει το μέλλον σας.

Σωστά! Μην εγκαταλείπετε ποτέ κάποιον που κρίνει το παρελθόν σας και δεν θα σας ωθήσει στο μέλλον!

37 Μερικές φορές οι καλύτερες σχέσεις ξεκινούν με μια φιλία.

Για τα ζευγάρια εκεί έξω που ξεκίνησαν με μια απλή φιλία. Θα καταλάβετε αυτό το αξιολάτρευτο απόσπασμα!

38 Αν κάποιος σ 'αγαπάει πραγματικά δεν θα σε αφήσουν να γλιστρήσει μακριά - όσο κι αν είναι η κατάσταση.

Ένα υπέροχο απόσπασμα που πρέπει να θυμάστε όταν οι καιροί γίνονται σκληροί!

39 Οι σχέσεις είναι να δώσουν μια δήλωση, όχι να δώσει και να πάρει. Θα ξέρετε ότι είστε με το σωστό άτομο όταν δίνουν όσα και εσείς κάνετε.

Ουάου. Αυτό το απόσπασμα χτυπά πραγματικά την καρδιά. Όχι επειδή είναι εξαιρετικά αληθινό, αλλά γιατί όλοι πέφτουμε θύματα κάθε φορά και πάλι να δίνουμε περισσότερα από τον συνεργάτη μας. Πάντα θυμηθείτε να βρείτε κάποιον που θα πάει 100% μαζί σας.

40 Μερικές φορές ερωτεύεστε το πιο απροσδόκητο άτομο και τον πιο απροσδόκητο χρόνο.

Αγαπητέ μου - ΑΓΑΠΩ αυτό το απόσπασμα! Είναι τόσο γλυκό! Έχει βρεθεί κάποιος άλλος σε τέτοια κατάσταση; Είναι μια τρελή εμπειρία, έτσι δεν είναι?

41 Μου αρέσει. Του αρέσει. Οι πάντες ξέρουν. Εκτός από αυτούς.

Απολύτως. Και αυτό που είπατε, ξεχνάτε όλους τους άλλους. Εάν είστε ερωτευμένοι, και είστε και οι δύο καλός ο ένας στον άλλο, τότε πηγαίνετε για αυτό!

42 Από τότε που σας γνώρισα, κλαίνω λίγο λιγότερο, γελάω λίγο πιο σκληρά και χαμογελάω περισσότερο, μόνο και μόνο επειδή έχω, η ζωή μου είναι ένα καλύτερο μέρος.

Αλή, αυτό είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο χαριτωμένα πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ. Γνωρίστε κάποιον που σας κάνει να αισθανθείτε αυτόν τον τρόπο; Τότε σίγουρα πρέπει να τους πείτε αυτό το χαριτωμένο απόσπασμα

43 Είσαι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο θέλω να μιλήσω όταν ξυπνάω και ο τελευταίος που θέλω να δω πριν κοιμηθώ.

Λατρευτός! Όλοι οι άλλοι αισθάνονται ότι η καρδιά τους λιώσει λίγο όταν το διαβάζουν αυτό; Σίγουρα κάποιος που θα μοιραστεί μαζί με τον σημαντικό σας άλλο!

44 Η καλύτερη σχέση: μιλάς σαν τον καλύτερο φίλο, παίζεις μαζί σαν παιδιά, αγωνίζεσαι σαν σύζυγος και σύζυγος και προστατεύεις ο ένας τον άλλον σαν αδελφό και αδελφή.

Σίγουρα μπορώ να συμφωνήσω με αυτό το απόσπασμα! Κανένας άλλος?

Μια σχέση χωρίς επιχειρήματα είναι μια σχέση με πολλά μυστικά.

Πω πω, αυτό είναι βαθύ. Αλλά είναι αλήθεια τις περισσότερες φορές. Είναι τελείως εντάξει να υποστηρίζετε σε μια σχέση! Είναι μια συνηθισμένη συμπεριφορά που είτε θα κάνει τη σχέση σας ισχυρότερη είτε θα κάνει μια αδύναμη πτώση σχέσεων! (Και αν πέσει, είναι ίσως για το καλύτερο!)

Μια επιτυχημένη σχέση απαιτεί ερωτευμένη πολλές φορές, αλλά πάντα με το ίδιο πρόσωπο.

Επειδή ως άνθρωποι, αλλάζουμε συνεχώς. Αλλά μια ισχυρή σχέση σημαίνει να μαθαίνεις να αγαπάς το ίδιο πρόσωπο και να τον ερωτεύεις ξανά και ξανά!

47 Όλες οι σχέσεις έχουν έναν κανόνα: ποτέ να μην κάνει αυτό που αγαπάς αισθάνεται σαν να είναι μόνος, ειδικά όταν είσαι εκεί μαζί τους.

Επειδή αυτή είναι μια εύκολη ρύθμιση για μια αποτυχία σχέσεων, σωστά?!

48 Υπάρχουν όλα τα είδη αγάπης στον κόσμο, αλλά ποτέ η ίδια αγάπη δύο φορές. -ΦΑ. Scott Fitzgerald

Μια τέτοια εκπληκτική προσφορά. Μπορώ σίγουρα να συμφωνήσω με αυτό, για σας?

49 Μια μεγάλη σχέση δεν συμβαίνει εξαιτίας της αγάπης που είχατε στην αρχή, αλλά πόσο καλά συνεχίζετε να χτίζετε αγάπη μέχρι το τέλος.

Μου αρέσει αυτό το απόσπασμα. Είναι απολύτως πανέμορφο και είναι αναμφισβήτητα αληθές.

50 Κάνετε ό, τι κάνατε στην αρχή της σχέσης και δεν θα υπάρχει τέλος. -Αντόνι Ρόμπινς

Απλά δεν μπορώ να πάρω αρκετό από αυτό το απόσπασμα! Δεν έχουν μιλήσει ποτέ ειλικρινείς λέξεις.

51 Να είστε με κάποιον που φέρνει έξω το καλύτερο σε σας, όχι το άγχος μέσα σας.

Πιθανότατα έχετε ακούσει αυτό το απόσπασμα πριν, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είναι υπέροχο! Σίγουρα ένα απόσπασμα που όλοι πρέπει να θυμόμαστε!

52 Ο καθένας αξίζει να μας κάνει να περιμένουμε αύριο.

Δεν είναι αυτή η αλήθεια!

53 Αν αγαπάς κάποιον, φροντίστε να τον κρατήσετε κοντά. Εάν δεν το κάνετε, κάποιος άλλος θα το κάνει.

Ωχ! Αυτός μπορεί να χτυπήσει την καρδιά λίγο σκληρά, αλλά μόνο επειδή λέει την απόλυτη αλήθεια. Πάντοτε να κρατάτε το σηματοδότη σας κοντά σας και να του δείξετε ότι τον αγαπάτε <3

54 Η σχέση σας είναι ακριβώς αυτή: η δική σας. Δεν χρειάζεται να έχει νόημα σε κανέναν άλλο.

Απολύτως! Δεν θα μπορούσα να το είπα καλύτερα.

55 Οι άνθρωποι μπορεί να μην σας λένε πάντα πώς αισθάνονται για σας, αλλά θα σας δείξουν πάντα.

Τόσο αληθές! Οι ενέργειες μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, ο καθένας! Πάντα να το έχετε υπόψη σας.

56 Η σχέση είναι μια τέχνη. Το όνειρο που δημιουργούν δύο άνθρωποι είναι πιο δύσκολο να κυριαρχήσει από το ένα. - Ντον Μιγκέλ Ρουίζ

Ωραία παραθέτω!

57 Έχοντας κάποιον να αναρωτιέται πού βρίσκεστε όταν δεν έρχεστε σπίτι το βράδυ είναι μια πολύ παλιά ανθρώπινη ανάγκη. -Margaret Mead

Μεγάλη αλήθεια.

58 Ξέρεις ότι όταν σε μισώ, είναι επειδή σε αγαπώ σε ένα σημείο πάθους που ξεσπάει την ψυχή μου. -Julie-Jeanne Eléonore de Lepsinasse

Ουμ! Αυτό είναι έντονο! Το λατρεύω.

59 Υπάρχουν ζευγάρια που θα ταίριαζαν κάθε φορά - και τα ζευγάρια που, για κανένα λόγο ή λόγο, δεν έκαναν λόγο. -Robert Brault

Ω Θεέ μου. ADORE αυτό το απόσπασμα! Ναι ναι ναι!

60 Μόλις βρείτε κάποιον που να μοιράζεται τα σκαμπανεβάσματα σας, τα downs είναι σχεδόν τόσο καλά όσο τα σκαμπανεβάσματα. -Robert Brault

Robert Brault, είσαι έξυπνος άνθρωπος.

Όλα αυτά είναι όμορφα. Ποιο είναι το αγαπημένο σας απόσπασμα / λέγοντας?

Leave A Comment

2 + 3 =