60 επιθυμίες για φίλους

Μια επέτειος του γάμου είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για ένα ζευγάρι. Την ημέρα αυτή, γιορτάζουν όλα τα χρόνια μαζί με τους φίλους και τους αγαπημένους τους. Αυτές οι επιθυμίες για φίλους του γάμου μπορούν να σας βοηθήσουν να γιορτάσετε με το ευτυχισμένο ζευγάρι. Μπορείτε να γράψετε αυτά τα μηνύματα σε μια κάρτα, να τα τοποθετήσετε στις σελίδες Facebook των ζευγαριών ή να τα στείλετε σε ένα κείμενο.

60 επιθυμίες για φίλους

1. Μπορούν να σας συνοδεύουν μόνο οι πιο αγαπητές σκέψεις, επιθυμίες και όνειρα στο ταξίδι σας μέσω της ζωής.

2. Εδώ είναι οι καλύτερες ευχές για την επέτειο του γάμου σας, αγαπητοί φίλοι. Ελπίζω ότι θα παντρευτείτε ευτυχώς μέχρι το τέλος του κόσμου!

3. Είναι πάντα τόσο εμπνευσμένο για να δείτε ένα τόσο αγαπημένο ζευγάρι σαν εσάς δύο. Είναι μια ευλογία όταν κάποιος μπορεί να βρει αγάπη, να το συνειδητοποιήσει και να αγαπάει σαν εσένα.

4. Αφήστε την αγάπη σας να είναι πάντα ζεστή και φωτεινή, να φωτίζει τα χρόνια και να χρησιμεύει ως παράδειγμα για τους υπόλοιπους. Ευτυχισμένη επέτειος!

5. Είναι μια ευλογία για δύο άτομα να βρουν ο ένας τον άλλο και να ζήσουν μια ζωή αρμονίας. Συνεχίστε να συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο!

6. Αγαπητοί φίλοι, έχει περάσει ένας ακόμη χρόνος ότι είστε μαζί ως σύζυγος. Εδώ είναι οι θερμότερες ευχές σε αυτή την περίπτωση, και μπορείτε να γιορτάσετε μαζί για πάντα και πάντα!

7. Σε αυτή την ιδιαίτερη επέτειο, θα ήθελα η αγάπη σας να συνεχίσει να γίνεται ισχυρότερη και ισχυρότερη. Μπορεί να συνεχίσει να ανθίζει όλο και περισσότερο από το έτος.

8. Η τύχη έχει συγχωνεύσει τα οφέλη σας μαζί, και έχετε προοριστεί να ζήσετε ως ένα. Εύχομαι η αληθινή αγάπη, η ευτυχία και η ευημερία να σας ακολουθούν πάντα σε κάθε ημέρα της οικογενειακής σας ζωής μαζί.

9. Συγχαρητήρια για αυτή την όμορφη και υπέροχη περίσταση, αγαπητοί φίλοι!

10. Η μαγεία της αγάπης σας δεν μπορεί ποτέ να ξεθωριάσει. Έχετε τον εκπληκτικό γάμο σας να διαρκέσει για μια ζωή. Ευτυχισμένη επέτειος του γάμου στους αγαπημένους μου φίλους!

11. Αφήστε τη ζωή σας μαζί πάντα να γεμίσει με προσοχή και υποστήριξη. Μπορείτε να απολαύσετε την αληθινή αγάπη για πάντα. Είναι πολύ ευχάριστο να συγχαρούμε ένα τόσο χαρούμενο και όμορφο ζευγάρι κάθε χρόνο. Ευτυχισμένη επέτειος!

12. Η αγάπη και η αγάπη είναι αυτά που έχουν κάνει έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα σε σας δύο. Τα επόμενα χρόνια, αυτές οι ιδιότητες θα συνεχίσουν να σας κρατούν μαζί για μια σχέση που διαρκεί μια ζωή. Μπορείτε πάντα να κρατάτε ο ένας τον άλλον μέσα στις καρδιές σας. Ευτυχισμένη επέτειος του γάμου στους αγαπημένους μου φίλους!

13. Θυμάμαι μια εποχή που ήταν αδύνατο να βρεθεί αληθινή αγάπη. Ποτέ δεν σκεφτήκατε ότι θα βρεθείτε ο ψυχολόγος σας, και στη συνέχεια ανακαλύψατε ο ένας τον άλλον. Είμαι τόσο περήφανος για σας δύο - και οι δύο αξίζετε πραγματικά αυτή την ευτυχία.

14. Ο γάμος σας έχει διαρκέσει για πολλά χρόνια και είναι το καλύτερο παράδειγμα για το τι μοιάζει με την ισχυρή, αληθινή αγάπη. Εδώ είναι με τις καλύτερες ευχές για ένα καταπληκτικό ζευγάρι στην επέτειο του γάμου τους.

15. Κάθε χρόνο γάμου φέρνει νέες μνήμες και ειδικές στιγμές. Η επέτειά σας είναι μια ξεχωριστή περίοδος όπου η ψυχή τραγουδάει στην ευτυχία και η καρδιά γεμίζει με χαρά. Αυτή η θεία μουσική θα σας κρατήσει μια ζωή. Ευτυχισμένη επέτειο γάμου!

16. Εσείς οι δύο έγιναν μεταξύ τους και τίποτα άλλο στον κόσμο δεν έχει σημασία. Εδώ είναι να σας ευχηθώ την καλύτερη επέτειο!

17. Εδώ είναι για τις καλύτερες ευχές και ευτυχία για την ιδιαίτερη μέρα σας! Ο γάμος σου να παραμένει άφθαρτος και ισχυρός για πολλά ακόμη χρόνια!

18. Εδώ είναι να ευχηθώ μια ευτυχισμένη επέτειος στους αγαπημένους μου φίλους! Είστε το πιο εκπληκτικό ζευγάρι που έχω γνωρίσει ποτέ με μια αγάπη που αμέσως αισθάνεται από όλους γύρω σας.

19. Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που είναι τόσο τυχεροί που βρίσκουν όλα τα πράγματα που κάνετε ο ένας στον άλλο. Η αγάπη, η υποστήριξη και η προσοχή είναι μερικά μόνο από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά που βρίσκετε ο ένας στον άλλο. Ευχόμαστε ότι αυτός ο γάμος θα συνεχιστεί για πάντα και θα είστε πάντα ένα ζευγάρι που πραγματικά λατρεύουμε. Ευτυχισμένη επέτειος!

20. Η αγάπη σας να είναι αληθινή και ατελείωτη. Μήπως οι ζωές σας πάντα να γεμίζουν με ευτυχία και χαρά. Συγχαρητήρια και στους δυο σας για την επέτειο του γάμου σας!

21. Η αγάπη που έχετε μαζί βρέθηκε πριν από πολλά χρόνια, αλλά παραμένει τόσο φωτεινή όσο ήταν η πρώτη. Οι επετείους σας συνεχίζουν να σας φέρνουν ευτυχία και χαρά. Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε μαζί την αγάπη σας!

22. Εδώ είναι για τις καλύτερες ευχές και για τους δυο σας. Είστε ένα καταπληκτικό ζευγάρι που δείχνει στον κόσμο ότι η αληθινή αγάπη και η γαμήλια ευδαιμονία είναι δυνατές.

23. Έχετε παντρευτεί ευτυχώς εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν μια αληθινή χαρά για να γιορτάσετε την επέτειό σας κάθε χρόνο. Εδώ είναι που επιθυμούμε πάντα να γιορτάζουμε την αγάπη σας ο ένας για τον άλλον! Ευτυχισμένη επέτειος!

24. Αυτή είναι μια τόσο μεγάλη μέρα και για τους δυο σας! Είναι χαρά να σας ξαναθυμήσω την επέτειό σας. Επιθυμώντας σας μια ειρηνική, υπέροχη ζωή μαζί με πολλές μαγικές στιγμές!

25. Τόσες υπέροχες μέρες έχουν ζήσει μαζί, και υπάρχουν τόσα πολλά χρόνια στο δρόμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που σας συγχαίρω για την επέτειό σας!

26. Όταν σας είδω για πρώτη φορά μαζί, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι η σχέση σας θα διαρκέσει τόσα πολλά χρόνια. Κοιτάξτε τώρα, γιορτάζοντας την __τη επέτειό σας μαζί! Είμαι τόσο περήφανος για σας δύο και ελπίζω ότι θα φτάσουμε να γιορτάσουμε αυτή την περίσταση πολλές φορές!

27. Μπορεί ο Θεός να συνεχίσει να ευλογεί τον υπέροχο γάμο σας. Πάντα αγαπάτε την αγάπη σας ο ένας για τον άλλον επειδή είναι πραγματικά ο μεγαλύτερος θησαυρός της ζωής. Εδώ επιθυμούμε μια ευτυχισμένη επέτειο για τους αγαπημένους μου φίλους!

28. Θέλαμε να σας στείλουμε χαρούμενες επετειακές ευχές για πολλά ακόμα χρόνια χαράς και ευτυχίας. Αφήστε κάθε επετειακή να συνεχίσει να σας φέρνει πολλές ευχάριστες αναμνήσεις για να θηλάσετε μαζί!

29. Σας εύχομαι περισσότερους λόγους για να χαμογελάτε παρά λόγοι για δάκρυα. Μπορείτε πάντα να έχετε ευτυχισμένες στιγμές και να μην έχετε ποτέ φόβο. Οι αγαπημένοι μου φίλοι παντρεύτηκαν σήμερα, γι 'αυτό είναι καιρός να γιορτάσουμε με έναν πραγματικά ξεχωριστό τρόπο!

30. Αφού είμαστε μαζί τόσο πολύ, καταλαβαίνετε τι σημαίνει να μένετε ενωμένοι μέσα από όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Καλές ευχές για την επέτειό σας στο πιο υπέροχο ζευγάρι που γνωρίζω!

60 επιθυμίες για φίλους

31. Βρήκατε ο ένας τον άλλον πριν από πολύ καιρό, και είναι τόσο υπέροχο βλέποντας ότι μένετε μαζί με όλα τα σκαμπανεβάσματα της οικογενειακής σας ζωής. Εδώ είναι να σας ευχηθώ μια ευτυχισμένη επέτειο και πολλές ακόμα επετείους!

32. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κοιτάξουμε πίσω και να θυμηθούμε τις στιγμές από τότε που μόλις ξεκίνησε η σχέση σας. Καθώς περιηγείστε στη λωρίδα μνήμης, θυμηθείτε όλες τις εκπληκτικές στιγμές που έχετε περάσει μαζί. Ευτυχισμένη επέτειος!

33. Χρειάζονται πραγματικά δύο ειδικοί άνθρωποι για να περάσουν τόσο καταπληκτικά το ταξίδι μαζί σαν ζευγάρι. Είναι χαρά να βρίσκεστε γύρω σας και να εμπνεύσετε να δείτε τι αληθινή αγάπη μοιάζει.

34. Εσείς οι δύο αξίζετε πραγματικά να είστε ευτυχείς και να το κάνετε τόσο μακρύ μαζί. Είμαι τόσο υπερήφανος που σε γνωρίζω και σε βλέπω να μεγαλώσεις σαν ζευγάρι. Έχουν περάσει ___ χρόνια, αλλά ελπίζω ότι θα υπάρχουν πολλά ακόμα. Ας ελπίσουμε ότι οι επερχόμενες επετείους θα γιορτάσουν ακόμα πιο ξεχωριστές αναμνήσεις!

35. Για τους αγαπημένους μου φίλους: Είχατε καλές στιγμές και κακούς όταν θελήσατε να σταματήσετε. Είχατε την ευτυχία και τις στιγμές χαράς. Βοηθήσατε ο ένας τον άλλον να εργαστείτε μέσα από όλα αυτά. Αυτό είναι κάτι που ονειρευόμαστε όλοι. Ευτυχισμένη επέτειος!

36. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, η ζωή ήταν ευκολότερη επειδή έπρεπε ο ένας τον άλλον να σας ανυψώσει μέσα από τους αγώνες. Δεν αποχωρίζεις ποτέ και γιορτάζεις την ___τη επέτειό σου σήμερα. Συγχαρητήρια!

37. Συγχαρητήρια στους αγαπημένους μου φίλους σε μια άλλη επέτειο! Σήμερα, θα ήθελα να ευχηθώ ότι η αγάπη και η αγάπη σας θα γίνουν ισχυρότερες με κάθε χρόνο που περνάει!

38. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η επέτειος του γάμου αποτελεί σημείο καμπής. Αφήστε αυτή τη στιγμή να σας φέρει περισσότερη ευτυχία, χαρά και χαρά. Εδώ είναι να ευχηθώ μια ευτυχισμένη επέτειο για τους αγαπημένους μου φίλους!

39. Η αγάπη είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός όλων. Όταν ξέρετε ότι κάποιος σας αγαπά πραγματικά, τα χρόνια γίνονται ακόμα πιο πολύτιμα μαζί. Είμαι τόσο χαρούμενος που βρήκατε την αγάπη ο ένας στον άλλο και τον εκτιμάτε. Συγχαρητήρια για τον εορτασμό άλλης επέτειο του γάμου!

40. Οι δυο σας είναι πραγματικά ένα ζευγάρι ονείρων. Επειδή έχετε ακούσει πάντα την καρδιά σας και δεν έχετε παραιτηθεί ποτέ από το ένα το άλλο, έχετε περάσει από το σκέψης και το λεπτό. Όχι ο καθένας μπορεί να είναι σαν εσάς! Ευτυχισμένη επέτειος!

41. Η αγάπη που αισθάνεστε ο ένας για τον άλλο να μην ξεθωριάζει ποτέ. Μπορεί μόνο να συνεχίσει να αυξάνεται καθώς περνά κάθε χρόνο. Συγχαρητήρια για την επέτειο του γάμου σας!

42. Μην σταματήσετε να αγαπάτε ο ένας τον άλλο τον τρόπο που κάνετε σήμερα και την ημέρα του γάμου σας. Μπορείτε να συνεχίσετε να φροντίζετε ο ένας τον άλλον και να έχετε πολλές ευχάριστες αναμνήσεις για πολλά ακόμα χρόνια. Ακολουθούν οι καλύτερες ευχές για την επέτειο του γάμου για τους αγαπημένους μου φίλους!

43. Μόνο η αληθινή αγάπη μπορεί να δεσμεύσει δύο ανθρώπους μαζί και να τους κρατήσει μαζί για τόσες ευτυχισμένες χρονιές. Σας εύχομαι ό, τι καλύτερο και ελπίζω ότι η σχέση σας θα αυξηθεί μόνο σε δύναμη. Πολλά καρδιά συγχαρητήρια στο ευτυχισμένο ζευγάρι!

44. Σήμερα είναι η επέτειος του γάμου σας και είναι μια στιγμή που είμαι τόσο χαρούμενη που μοιράζομαι. Σας βλέποντας δύο να μεγαλώσετε ως ζευγάρι ήταν πραγματικά μια χαρά και μια έμπνευση. συγχαρητήρια!

45. Είστε το καλύτερο παράδειγμα που γνωρίζω, για το τι μοιάζει η αληθινή αγάπη, το πάθος και η δέσμευση. Ακολουθούν οι καλύτερες ευχές για το υπέροχο ζευγάρι!

46. ​​Σας εύχομαι τις καλύτερες ευχές για την επέτειό σας, αγαπητοί μου φίλοι! Η αγάπη σας να συνεχίσει να ζεσταίνει το σπίτι και τις καρδιές σας για μια αιωνιότητα!

47. Σε αυτή την εκπληκτική μέρα, ήθελα να σας εύχομαι απεριόριστη ευημερία, ευτυχία και αγάπη. Μήπως η σχέση σας να σας οδηγήσει μέσα από τις φωτεινές και σκοτεινές στιγμές της ζωής. συγχαρητήρια!

48. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καλή γιορτή σήμερα - εσείς οι δύο αξίζετε. Μήπως η σχέση σας ανοίγει μια νέα πορεία προς ένα λαμπρότερο μέλλον και μια αρμονική ζωή!

49. Οι σχέσεις σας είναι ένα από τα πιο θαυμάσια πράγματα που έχω δει ποτέ. Είμαι τόσο υπερήφανος που σας έχουν ως φίλους μου και να απολαύσετε αυτή την όμορφη περίσταση μαζί σας. Το μόνο που ήθελα να προσθέσω ήταν: "Ευτυχισμένη επέτειος!"

50. Φαίνεται πως ποτέ δεν έχετε κουραστεί από το ένα το άλλο. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είστε μόνο εραστές, αλλά και καλοί φίλοι. Είστε έμπνευση για όλους και δείξτε στον κόσμο τι αληθινή αγάπη μοιάζει. Συγχαρητήρια για τον εορτασμό άλλης επέτειο του γάμου!

51. Είναι υπέροχο να παρακολουθήσετε μια τέτοια εκπληκτική ευκαιρία να συμβεί και πάλι! Μπορείτε να συνεχίσετε να μοιράζεστε την αγάπη σας μαζί για πάντα. Μπορείτε να γεμίσετε τη ζωή σας από χαρά και ευτυχία μαζί!

52. Ένας ευτυχισμένος γάμος βασίζεται στην φιλία, την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την πίστη μεταξύ τους. Εσείς οι δύο είστε το καλύτερο παράδειγμα για το πώς να ζήσετε αυτές τις ιδιότητες και να μεγαλώσετε ως ζευγάρι. Συγχαρητήρια για την επέτειο του γάμου σας, αγαπητοί μου φίλοι!

53. Οι δυο σας πρέπει να είστε υπερήφανοι για τον δρόμο που έχετε πάρει μαζί. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να παραμείνουν μαζί μέσα από το παχύ και λεπτό όπως έχετε. Ευτυχισμένη επέτειος!

54. Ξέρω ότι ανεξάρτητα από το τι σας φέρνει το μέλλον, θα βρείτε πάντα έναν τρόπο να το αντιμετωπίσετε μαζί. Είσαι αληθινά φτιαγμένος ο ένας για τον άλλον, γι 'αυτό και ο γάμος σου έχει διαρκέσει τόσα πολλά χρόνια.

55. Καταφέρατε να περιηγηθείτε στις καλές στιγμές και κακές, γι 'αυτό αξίζετε μια μέρα γεμάτη χαρά. Είστε έμπνευση για όλους, και είμαι τόσο υπερήφανος που αποκαλώ τον εαυτό σας φίλο σας. Ευτυχισμένη επέτειος!

57. Η αγάπη και η αγάπη μπορεί πάντα να σας φέρει δύναμη στον γάμο σας. Μήπως ο όμορφος γάμος σας να γεμίσει με χαρά και ευτυχία για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα!

58. Το θεϊκό σας έχει ευλογήσει με μια αιώνια αγάπη. Με κάνει ευτυχισμένο μόνο για να ξέρω ότι μια αγάπη σαν τη δική σου μπορεί να υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Συγχαρητήρια για την επέτειο του γάμου σας!

59. Έχετε περάσει πολλά απίστευτα χρόνια μαζί, αλλά ξέρω ότι θα υπάρξουν πολλά ακόμα απίστευτα επόμενα χρόνια. Συγχαρητήρια για άλλη επέτειο του γάμου! Μην χάσετε τη χαρά και την ευτυχία σας ο ένας στον άλλο ποτέ!

60. Η ζωή μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι βρίσκεται στο μονοπάτι μπροστά. Είμαι βέβαιος ότι, όσο εσείς οι δύο είστε μαζί, όλα πάντοτε θα λειτουργούν καλά. Συγχαρητήρια για την επέτειο του γάμου σας στους υπέροχους φίλους μου!

Leave A Comment

− 5 = 3