60 μηνύματα κωφελών κειμένων

Μετά από την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου με κάποιον για λίγο, τα πράγματα μπορούν να γίνουν κάπως απλά και βαρετά. Εάν η αίσθηση της ζωής σας με μηνύματα κειμένου χρειάζεται μια ώθηση, γιατί να μην δοκιμάσετε ένα από αυτά τα 60 flirty μηνύματα κειμένου; Έχουμε τα πάντα, από χαριτωμένα και ανόητα έως πικάντικα και ρομαντικά - πάρτε την επιλογή σας!

60 μηνύματα κωφελών κειμένων

 1. Γεια σου ��

Αυτό είναι ένα μεγάλο απλό μήνυμα κειμένου για να ξεκινήσετε μια συνομιλία. Επιπλέον, είναι flirty χάρη στο πρόσωπο winking πρόσωπο. Κερδίστε, κερδίστε την κατάσταση εδώ!

2. Καλημέρα όμορφος. Να έχεις μια υπέροχη μέρα!

Αυτό δεν είναι μόνο το μέσο όρο του καλού σας πρωινού. Είναι μια φιλοφρόνηση και μια ευχή επιθυμούν όλα σε ένα, και αυτός είναι ένας νικηφόρος, flirty συνδυασμός!

3. Θα προτιμούσατε να κάνετε την εργασία σας ή να έρθετε μαζί μου?

Αν θέλετε να βγείτε από τη συντριβή σας, ρωτήστε τον. Πιστεύεις πραγματικά ότι θα πάρει την εργασία πάνω σου; Αμφιβάλλω!

4. Ugh, έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι για σένα.

Αυτό είναι τόσο αστείο και χαριτωμένο! Αρχικά θα σκεφτεί ότι έχετε ένα πραγματικό δίλημμα, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει κολλήσει στο μυαλό σας - και αυτός θα το αγαπήσει.

5. Φαίνεσαι καλά σε αυτό το νέο πουκάμισο.

Φοράει κάτι πιο χαριτωμένο σήμερα; Γιατί να μην τον ενημερώσετε με ένα ψεύτικο, συγχαρητήρια μηνύματα κειμένου.

6. Το μπλε είναι σίγουρα το χρώμα σας ��

Και πάλι, αυτό είναι μια μεγάλη φιλοφρόνηση που του επιτρέπει να γνωρίζει ότι δεν είναι μόνο το πουκάμισο - αλλά οτιδήποτε μπλε τον κάνει να φανεί εκπληκτικό. Μην ξεχνάτε το πρόσωπο με χαμόγελο!

7. Είμαι τόσο βαρεμένος! Θέλετε να πάτε σε μια περιπέτεια?

Οι ημερομηνίες δεν πρέπει πάντα να είναι για δείπνα και ταινίες. μερικές φορές απλά θέλετε να διασκεδάσετε! Ζητήστε τον έξω για μια συναρπαστική μέρα ή απόγευμα και δείτε τις σπίθες πετούν.

8. Αυτή η εργασία με σκοτώνει! Δεν μπορώ να κάνω πια. Σώσε με?

Οι άντρες αγαπούν να είναι ο ήρωας - ακόμη και όταν πρόκειται για απλά, ανόητα πράγματα όπως αυτά.

9. Καλή τύχη στο παιχνίδι σας απόψε. Θα κάνετε φοβερό και θα φανεί σέξι να το κάνετε ��

Ο καθένας γίνεται νευρικός πριν από ένα μεγάλο γεγονός, είτε πρόκειται για παιχνίδι, ομιλία ή εκδρομή. Ενισχύστε την εμπιστοσύνη του όχι μόνο επειδή του επιθυμείτε καλή τύχη, αλλά τον λέτε πόσο σπουδαίος και όμορφος είναι!

10. Μόλις προσγειώσαμε στη Χαβάη. Θα ήθελα να είσαι εδώ!

Πήγατε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι και χάσατε τη συντριβή σας; Τότε πρέπει να του πείτε!

60 μηνύματα κωφελών κειμένων

11. Χρόνια πολλά! Εάν θα μπορούσατε να έχετε μια επιθυμία, τι θα ήταν; ��

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια συνηθισμένη δήλωση για τα γενέθλια, αλλά το πρόσωπο με χαμόγελο στο τέλος του αφήνει να του πει ότι μπορεί να έχεις μερικές σκέψεις σχετικά με το R στο μυαλό σου. Αναρωτιέστε τι θα βρει?

12. Προσπαθώ να κάνω αυτά τα νέα σουτιέν, αλλά χρειάζομαι μια δεύτερη γνώμη. Φροντίστε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας?

Προειδοποίηση: Ίσως χρειαστεί ένα νέο τηλέφωνο μετά από το να ακουμπήσει πάνω του όταν βλέπει αυτό το μήνυμα κειμένου! Να είστε έτοιμοι να τον στείλετε σε μια λαμπερή ζάλη με μερικές φωτογραφίες του νέου σας σουτιέν!

13. Έλα, έχω όλα τα αγαπημένα σου. Πίτσα, μπύρα και φυσικά ME.

Ας είμαστε ειλικρινείς: ποιος τύπος θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτό; Θα πετάξει στο σπίτι σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα με αυτό το flirty και δελεαστικό κείμενο!

14. OMG, ήσασταν εκπληκτικός χθες το βράδυ.

Πιστέψτε με, κάθε άνθρωπος θέλει να ακούσει αυτή την φιλοφρόνηση. Είναι αυτό για το οποίο ζει, και σίγουρα θα δείτε μια ώθηση στην εμπιστοσύνη την επόμενη φορά που εσείς είστε "μαζί".

15. Δεν μπορώ να περιμένω να σας δω απόψε. Νομίζω ότι θα σας αρέσει αυτό που βλέπετε

Αν σκοπεύετε να τον δείτε αργότερα, γιατί να μην τον πάρει ενθουσιασμένος; Θα αγαπήσει να το διαβάσει και σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του.

16. Χμμ, πρέπει να φορέσω τα κόκκινα εσώρουχα ή τα μαύρα; Δεν μπορώ να αποφασίσω..

Όλοι οι άντρες αγαπούν να έχουν εισροή όταν πρόκειται για το τμήμα κυλότας. Σοβαρά, να του ρωτήσετε αυτήν την ερώτηση.

17. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω σοβαρά λίγη τεστοστερόνη στη ζωή μου..

Αν δεν είναι πολύ ευχαριστημένος, μπορεί να μην πάρει αυτό το μήνυμα κειμένου. Αλλά το 99% των ανδρών θα ξέρει ότι είστε "τεστοστερόνη" σχόλιο είναι πραγματικά ένας αξιολογούμενος τρόπος να πω ότι τον θέλετε.

18. Όταν ρωτά τι κάνεις, πες του ότι μόλις βγήκες από το ντους.

Πιθανότατα θα ξεκινήσει να αφηγείται για σας που στάζει υγρό σε τίποτα αλλά αφρώδες αφρό. Ναι, σίγουρα θα το απολαύσει.

19. Έχω σκεφτεί για σας όλη την ημέρα.

Επειδή όλοι θέλουν να ξέρουν ότι είναι στο μυαλό κάποιου.

20. Συνέχεια με ... δεν έχει βαθμολογηθεί όλα.

Αυτό του επιτρέπει να γνωρίζετε ότι δεν σκέφτεστε μόνο για τον ίδιο, αλλά σκέφτεστε για ΕΣΕΙΣ και αυτόν - «μαζί»,.

e379c8ef2748284c3573f45c4d06f80a

21. Στείλτε μου μια εικόνα ��

Ας ελπίσουμε ότι θα πιάσει πάνω στο χαμόγελο πρόσωπο winking και σας γλιστρήσει μια σέξι εικόνα. Στη συνέχεια, μπορεί να προκύψει το 'sexting'.

22. Πού κρυβόσαστε?

Όταν σας κείμενα από το μπλε, αυτό είναι ένας χαριτωμένος τρόπος να του πει ότι έχετε χάσει και είναι πολύ ευτυχής που σας έστειλε ένα μήνυμα κειμένου.

23. Γεια σου. Δεν έχετε μιλήσει ξανά. Σκέφτομαι ότι θα έλεγα γεια!

Εάν δεν τον έχετε μιλήσει για λίγο, στείλτε το. Αυτό τον συγχαίρει, ενώ ταυτόχρονα τον αφήνει να ξέρει ότι είναι στο μυαλό σας.

24. Γλυκά όνειρα ... με μένα σε αυτά

Είναι ένα πράγμα να ευχόμαστε κάποιον γλυκό όνειρο πριν πάει για ύπνο. Είναι ένα άλλο πράγμα που θα τους ευχηθώ σε γλυκά όνειρα μαζί τους. Σίγουρα θα του αρέσει ο ήχος και θα κλείσει τα μάτια του με τη φαντασία του να τρέχει.

25. Oooooh, μου αρέσει ο ήχος του ��

Εάν σας κείμενα κάτι καυτό ή δελεαστικό, αυτό είναι πάντα μια νικήτρια απάντηση (για προφανείς λόγους).

26. Συνέχεια με ... Πείτε μου περισσότερα ��

Συνδυάστε τα δύο αυτά, αν είστε πραγματικά έτοιμοι να το ενεργοποιήσετε, καθώς αυτά τα κείμενα συνδυάζουν τον αφήστε να ξέρει ότι αγαπάτε αυτό που ακούτε και ότι κάθεστε σε καρφίτσες και βελόνες για να ακούσετε περισσότερα από τα σέξι σχόλια του.

27. Μόνο στο κρεβάτι βαριέμαι. Φροντίστε να συμμετάσχετε?

Ιδανικό για αυτές τις βαρεές νύχτες της εβδομάδας, όταν είστε στο κρεβάτι, αλλά δεν θέλετε να χάσετε οποιαδήποτε από τη διασκέδαση. Είτε θα έρθει είτε μπορείτε να έχετε μια δελεαστική συνομιλία με μηνύματα κειμένου μέχρι τις μικρές ώρες του πρωινού.

28. Μου αρέσει πολύ η φιλία μας, αλλά σκέφτηκα ... ίσως θα μπορούσαμε να είμαστε φίλοι με οφέλη?

Ουάου. Το σαγόνι του θα πέσει κυριολεκτικά στο πάτωμα όταν το βλέπει αυτό. Είναι σίγουρα αυτό που κάθε άνθρωπος θέλει να ακούσει!

29. Ας περάσουμε απόψε. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα το μετανιώσετε ��

Χμμμ, έχετε κάτι σέξι και διασκεδαστικό απόψε; Αυτό του επιτρέπει να γνωρίζει ότι είναι για μια πραγματική θεραπεία. Απλά μην ντυθείτε στις κυρίες σας υπόσχεσης!

30. Ας παίξουμε 20 ερωτήσεις. Ποιο είναι το όνομά σου? Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα? Θέλω να βγω μαζί μου το βράδυ του Σαββάτου?

Ποτέ δεν θα το δει να έρχεται - και αυτό μας αρέσει! Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτό εντελώς δεν είναι προφανής και αξιολάτρευτο τρόπο να ζητήσει κάποιος έξω?

5a0b4ad8bdb4d2b30adf25067869bb4e

31. Τυχαία γράψτε τον ... Γεια σου! Σταματήστε να σκέφτεστε για μένα!

Αυτό αναμφισβήτητα θα βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, και θα σας πειράξει και θα πει ότι δεν ήσαστε, ή θα πει «πώς ξέρετε»; Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι νικητής στο βιβλίο μας!

32. Γεια σου, αναρωτιόμουν, πιστεύεις στην αγάπη με την πρώτη ματιά; Ή πρέπει να περπατήσω ξανά κοντά σας?

Έλα, έλαβα ένα χαμόγελο από το γράψιμο αυτού του ανόητου αλλά φλερτάζ μηνύματος κειμένου! Βάλτε ένα σαφές χαμόγελο στο πρόσωπό του με αυτό το αστείο κείμενο.

33. Μόλις ξύπνησα και είσαι ήδη στο μυαλό μου.

Ποιος καλύτερος τρόπος να πω καλημέρα σε κάποιον παρά με αυτό το αξιολάτρευτο, φλερτ κειμένου?

34. Μμμ, σέξι. Λατρεύω έναν άνθρωπο που μπορεί (συμπληρώστε το κενό).

Αυτό είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ μήνυμα κειμένου για κάθε κατάσταση. Ας πούμε ότι τον ρωτήσατε τι έκανε και είπε ότι έκανε δείπνο. Γιατί να μην στείλετε αυτό το κείμενο ως απάντηση; Λειτουργεί σχεδόν για οτιδήποτε: μαγείρεμα, καθαρισμό, εργασία σε μοτοσικλέτα, παίζοντας μουσικό όργανο - οτιδήποτε!

35. Ξέρω ότι έχετε μια κουραστική μέρα μπροστά σας, αλλά θα μπορούσατε να με προσθέσετε στη λίστα των υποχρεώσεών σας?

Αυτό είναι σέξι, και δεν θα το δει καν να έρχεται. Και ας το αντιμετωπίσουμε: όλοι μας απολαμβάνουμε κείμενα όπως αυτά. Αυτό σίγουρα θα τον ενεργοποιήσει, και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον εαυτό του να αγοράσει λέει για το μάθημα!

36. Έχετε το πιο καταπληκτικό (συμπληρώστε το κενό).

Και πάλι, αυτό είναι ένα εύκολο και εύθραυστο κείμενο που μπορεί να σας αφήσει να πείτε σχεδόν τίποτα. Θα μπορούσατε να πείτε το χαμόγελό του εκπληκτικό, τα μάτια του είναι εκπληκτικά, ή ακόμα και η προσωπικότητά του είναι καταπληκτική. Δεν έχει σημασία τι λέτε- αυτό το μήνυμα κειμένου είναι υποχρεωμένο να τον κάνει να χαμογελάσει.

37. Θέλω να σε πάω σπίτι μαζί μου και να σε ευχαριστώ με τρόπους που δεν ξέρεις δυνατό.

Ουάου. Αυτό το αστείο μήνυμα κειμένου σίγουρα δεν είναι για νέες σχέσεις. Αλλά αν εσύ και ο σύντροφος ή ο φίλος σου έχεις για λίγο, γιατί να μην τον στείλεις αυτό το σέξι μήνυμα και να πετάξεις τα πυροτεχνήματα; Αλήθεια, ξέρετε ότι θα αγαπήσει απολύτως αυτό το μήνυμα κειμένου. Να είστε γενναίος και να τον ενημερώσετε!

38. Με κάνει να νιώθω έτσι (συμπληρώστε το κενό).

Σας κάνει ευτυχισμένη; Σας κάνει να αισθάνεστε πλήρης; Σας κάνει να αισθάνεστε «καυτός»; Οποιοδήποτε κείμενο που του επιτρέπει να γνωρίζει ότι σε κάνει να αισθάνεσαι κάποιος τρόπος είναι σίγουρα νικητής στα βιβλία μας.

39. Λατρεύω τα χείλη σας.

Φυσικά, αυτό είναι ένα πικάντικο και ρομαντικό μήνυμα κειμένου που ενισχύει την εμπιστοσύνη του και τον αφήνει να ξέρει ότι ναι, είναι εντάξει να σε φιλήσω και το αγαπάς απόλυτα.

40. Ακολουθήστε με ... Δεν μπορώ να περιμένω να τις δοκιμάσω ξανά.

Υπάρχει κάτι για το παιχνίδι αναμονής που μας οδηγεί όλους τρελλούς. Τον λέγοντας ότι δεν μπορείτε να περιμένετε να τον φιλήσετε και να τον δοκιμάσετε ξανά είναι ένας σίγουρος τρόπος να σκεφτεί το ενδιαφέρον του και να τον κάνει να αισθάνεται ζεστό και έντονο στο εσωτερικό.

64a3274e25a0fa0a6615b28730f4d569

41. Αν μπορούσα να αναδιατάξω το αλφάβητο, σίγουρα θα έβαζα μαζί το U και τον Ι.

Έχετε δει πιθανώς αυτό το έξυπνο μήνυμα κειμένου σε άλλους δικτυακούς τόπους ή ακόμη και τηλεοπτικές εκπομπές και για καλό λόγο! Αυτό το χαριτωμένο μήνυμα κειμένου είναι flirty και έξυπνο όλα τυλιγμένα σε ένα, εύκολο και γρήγορο μήνυμα κειμένου. Σίγουρα θα τον κάνει να χαμογελάσει!!

42. Ελάτε. Τώρα.

Μερικές φορές τα παιδιά αρέσει όταν οι γυναίκες είναι λίγο απαιτητικές. Αυτό θα διακρίνει το ενδιαφέρον του για 2 λόγους. Κάποιος, ο ισχυρισμός σας και οι περισσότεροι άντρες βρίσκουν ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό. Και για δύο, γιατί τον θέλετε να τελειώσει; Και όχι μόνο απόψε ή κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα, αλλά ΤΩΡΑ; Έχετε κάτι ειδικά σχεδιασμένο; Θα τρέξει για να μπορέσετε ακόμη να στείλετε το επόμενο μήνυμα κειμένου!

43. Dang, φαίνεστε πολύ ζεστός σήμερα.

Οι άνθρωποι αγαπούν να ακούσουν ότι φαίνονται καλά σήμερα. Και λέγοντας κάτι τόσο απλό, αυτό θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη του απίστευτα γρήγορα. Θα μπορούσε απλώς να κάνει λίγες άλλες αντηρίδες που σας πέρασαν, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ακόμα καλύτερη εμφάνιση.

44. Έχεις δουλέψει έξω?

Υπάρχει μόνο ένας λόγος για τον οποίο θα ζητούσατε ποτέ έναν τύπο που έχουν επεξεργαστεί: εκεί οι μύες φαίνονται μεγαλύτεροι (ή φαίνονται καλύτερα συνολικά). Έτσι, αν τον ρωτάς αν τον χτύπησε αργά το γυμναστήριο, δηλώνεις ξεκάθαρα ότι έχει τραβήξει την προσοχή σου γιατί φαίνεται τόσο μεγάλη. Για να το πω ξεκάθαρα. αυτό το μήνυμα κειμένου απλά δεν μπορεί να πάει στραβά.

45. Μμμ, έλα εδώ. θέλω να σε αγγίξω.

Ο καθένας θέλει να αγγιχτεί. Τέλος της ιστορίας. Αυτό το κείμενο αναμφισβήτητα θα το ενεργοποιήσει και δεν θα θέλει να περιμένει άλλο δευτερόλεπτο για να έρθει πιο κοντά σε σας.

46. ​​Δεν περιμένω να σας δω XOXO

Στο τέλος της ημέρας όλοι θέλουμε απλώς να θέλουμε - σωστά; Αυτό το κείμενο θα τον κάνει να νιώθει ξεχωριστό. Θα τον κάνει να αισθάνεται ότι ήθελε. Και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα τον κάνει ευτυχισμένο και ενθουσιασμένο που θα σας δούμε και εσείς!

47. Μαντέψτε τι φοράω τώρα.

Αυτό θα κάνει πραγματικά τη φαντασία του να τρέχει άγρια. Φοράτε σέξι φόρεμα; Ίσως ένα κομμάτι εσωρούχων; Ποιός ξέρει! Απλά έτοιμοι να του στείλετε μια εικόνα για το τι φοράτε στη συνέχεια.

48. Λέγω μόνο τους φίλους μου για σένα. Είναι τόσο ζηλιάρης ��

Μιλάτε στους φίλους σας για αυτόν; Ναι. Τα παιδιά αγαπούν αυτό. Και επίσης αγαπούν να ξέρουν ότι κάνουν τους φίλους σας να ζηλεύουν. Επιπλέον, το χαμόγελο του ματιού του αφήνει να του πει ότι τους είπες ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες - και είναι ακόμα πιο ζηλότυποι για αυτό.

49. Είχα ένα όνειρο για εσένα χθες το βράδυ. Ήταν σίγουρα R-βαθμολογία ...

Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: είχατε ένα άτακτο όνειρο γι 'αυτόν. Να είστε έτοιμοι να τον γεμίσετε με όλες τις βρώμικες λεπτομέρειες!

 50. Ξέρατε ότι μπορώ να κάνω τις διαχωρισμούς?

Οι άνδρες αγαπούν ένα κορίτσι που είναι ευέλικτο. Αυτό προκαλεί ενδιαφέρον γιατί θα ήθελε να δει πόσο ευέλικτος μπορείς να είσαι.

3420eed0d6034fe24656b0caae1cc6e6

51. Ήμουν σήμερα ένα κακό κορίτσι. Χρειάζομαι ένα ξέσπασμα.

Οι άνδρες το αγαπούν όταν ένα ωραίο κορίτσι μπορεί να είναι βρώμικο και το λατρεύουν ακόμα περισσότερο όταν μπορούν να το δουν για αυτό. Στείλτε του αυτό το μήνυμα κειμένου και τον οδηγήστε στο WILD.

52. Μίλησε μου βρώμικο.

Μπορεί να είναι επί τόπου, αλλά οι άνδρες ευδοκιμούν σε αυτό! Θα θέλει να σας δείξει πόσο παθιασμένος και συναρπαστικός μπορεί να είναι πάνω από μηνύματα κειμένου. Και εμπιστευτείτε μας, θα αγαπήσετε όλα τα πράγματα που έρχεται με την προσπάθεια να σας εντυπωσιάσει και να σας ενεργοποιήσει.

53. Μη σπαταλάτε όλη την ενέργεια σας σήμερα. Θα χρειαστείτε κάποια επιπλέον ενέργεια για αργότερα ...

Θα σκεφτεί: "Αλήθεια; Γιατί τι; "Ίσως να έχετε κάτι επιπλέον πικάντικο προγραμματισμένο για απόψε. Το θέμα είναι να τον αναγκάσει να σκέφτεται όλη την ημέρα και να αφήσει την ένταση να συγκεντρωθεί έτσι είναι έτοιμος να το πάει όλη τη νύχτα όταν φτάσει στο σπίτι.

54. Ugh, εγώ βιαστικά από το σπίτι και εντελώς ξέχασα να φορούν σουτιέν.

Είμαι πολύ σίγουρος ότι το σαγόνι του θα πέσει μετά από να διαβάσει αυτό, και σύντομα μετά τη φαντασία του θα κλωτσήσει, ημέρα όνειρα για το πόσο γοητευτικός κοιτάζετε σε μια κορυφή χωρίς σουτιέν.

55. Βρήκα την παλιά μου στολή μαζορέτες. Εξακολουθεί να ταιριάζει ...

Κάθε άντρας έχει μια φαντασία για ένα κορίτσι σε μια μαζορέτα στολή. Δεν ξέρω γιατί, μη με ρωτάς. Το θέμα είναι - είναι απλώς ένα γεγονός για τους άνδρες, και θα αγαπήσει να το ακούσει αυτό. Να είστε έτοιμοι να το παρουσιάσετε γι 'αυτόν!

56. Ugh, είχα μια φρικτή μέρα. Πρέπει να χαλαρώσω ... ��

Αναρωτιέμαι τι έχετε κατά νου; Ποιος καλύτερος τρόπος να χαλαρώσετε παρά να .... (συμπληρώνετε το κενό).

57. Μπορείτε να μαντέψετε το χρώμα του εσώρουχου που φοράω?

Οι άντρες θέλουν να μιλούν για τα κορίτσια και τα εσώρουχά τους. Και αυτό είναι ακριβώς αυτό.

58. Δεν έχω συναντήσει ποτέ έναν άνθρωπο που να μπορεί (συμπληρώστε το κενό) καθώς και εσείς.

Αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι G ή X rated-κάνετε την κλήση!

59. Αν ήμουν μαζί σας τώρα, τι θα κάναμε?

Πάρτε μέσα στο κεφάλι του!

60. Προσπαθώ να κοιμηθώ, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι για σένα!

Αυτό είναι πάρα πολύ χαριτωμένο για τις λέξεις.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας κείμενο για φλερτ?

Leave A Comment

52 + = 54