60 χαριτωμένα πράγματα για να πει για τη συντριβή σας

Όταν έχετε μια συντριβή σε κάποιον, μπορεί να φανεί αδύνατο να καταλάβετε τι να πείτε. Από την εισαγωγή στον εαυτό σας στη συζήτηση, μπορεί να είναι δύσκολο να βάλεις το καλύτερο σου πόδι προς τα εμπρός. Εάν θέλετε να κάνετε μια καλή εντύπωση στη συντριβή σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μερικές από αυτές τις διαφορετικές ιδέες. Αυτές οι συμβουλές και τα κόλπα θα σας βοηθήσουν να φανείτε το καλύτερο, ενώ ταυτόχρονα θα χτυπήσετε μια συνομιλία.

Μόλις έχετε το ενδιαφέρον τους, θα πρέπει πάντα να προσπαθήσετε να τα εξαγάγετε. Οι άνθρωποι φυσικά απολαμβάνουν να μιλάνε για τα δικά τους χόμπι, ενδιαφέροντα και ιστορία. Εάν μπορείτε να πάρετε τη φρίκη σας μιλώντας για τα αγαπημένα τους πράγματα, μπορείτε να πάρετε τη συζήτηση πηγαίνει αρκετά γρήγορα. Αυτές οι χαριτωμένες εκφράσεις είναι το πρώτο σας βήμα προς την κατεύθυνση της απόκτησης ενός αριθμού τηλεφώνου ή ημερομηνίας, αλλά δεν είναι το τελευταίο βήμα. Παρακολουθήστε και θα αποκομίσετε τα οφέλη. Μερικά από αυτά τα χαριτωμένα πράγματα που πρέπει να πείτε για τη φλερτ σας είναι πραγματικά πολλαπλών χρήσεων. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε μια ερωτική επιστολή, αυτοπροσώπως ή μέσω μηνύματος κειμένου. Απλά βεβαιωθείτε ότι το ανακατεύετε έτσι ώστε η συντριβή σας να μην γίνεται πολύ βαρετή.

Χαριτωμένος Things to Say to Your Crush

1. Το μόνο που θέλω είναι να είσαι ο λόγος που κοιμάσαι κάθε βράδυ με το τηλέφωνό σου να κρατιέται στο χέρι σου.

2. Όποτε σας στέλνω μηνύματα, μπορείτε να υποθέσετε με σιγουριά ότι χαμογελώ. Η ίδια η σκέψη σας φωτίζει την προοπτική μου και κάνει τα πάντα να φαίνονται τόσο πιο φωτεινά.

3. Το αλφάβητο πήρε λάθος, αλλά το πληκτρολόγιο είναι σωστό. Ρίξτε μια ματιά στο φορητό υπολογιστή σας και θα δείτε ότι το "U" και το "I" τοποθετούνται δίπλα στο άλλο. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να είναι πάντα.

4. Κάθε βράδυ, είμαι κατάθλιψη για να πάω σπίτι και να σας αφήσω. Το μόνο πράγμα που κάνει τη νύχτα μου αξίζει τον κόπο είναι η σκέψη ότι θα σε δω ξανά στα όνειρά μου. Το να είσαι μαζί σου ήταν η καλύτερη εμπειρία του χρόνου μου.

5. Μόνο ένα μήνυμα, εμφάνιση ή αφή από εσάς είναι αρκετό για να στείλετε τα πνεύματά μου που εκτοξεύονται μέσα από την οροφή. Μωρό, εννοείς τα πάντα για μένα.

6. Χμμ ... είναι αδύνατο για μένα να αποφασίσω αν μου αρέσει να σκέφτομαι ή να σας στέλνω περισσότερα μηνύματα. Πέρασα ώρες προσπαθώντας να αποφασίσω το αγαπημένο μου πράγμα όταν συνειδητοποίησα ότι αυτό που αγαπώ περισσότερο είναι να είμαι μαζί σου. Πότε θα σε ξαναδώ?

7. Κάθε φορά που ακούω τη φωνή σου, η καρδιά μου παραλείπει ένα ρυθμό. Ταξιδεύω και πέφτω από την απόσπαση του να βλέπει ξαφνικά το πρόσωπό σου. Κάνετε τον κόσμο μου να σταματήσει και είναι η πηγή όλων των καλύτερων συναισθημάτων και αισθήσεων που έχω αισθανθεί ποτέ.

8. Η ζωή μου δεν ήταν ποτέ τέλεια, αλλά έφτασε πλησιέστερα στην τελειότητα κατά τις στιγμές που είμαι μαζί σου. Ποτέ δεν παύει να με εκπλήσσει ότι δύο μέρη που είναι μακριά από τέλεια μπορούν να δημιουργήσουν το πιο εκπληκτικό πράγμα μόνο με το να είναι μαζί. Είσαι τα πάντα μου.

9. Κατά τη διάρκεια της ύπαρξής μου, συνάντησα τόσους πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Ήμουν παντού και έκανα τα πάντα. Για πρώτη φορά, συναντήθηκα με κάποιον που πραγματικά με κάνει να τραβήξω όλες αυτές τις γελοίες μικρές καρδιές στα χαρτιά μου.

10. Όταν μπορείτε να καταλάβετε γιατί σας αρέσει κάποιος, είναι ένα σημάδι ότι έχετε μια τρέλα-ο-μύλος συντριβή. Όταν δεν έχετε ιδέα γιατί κάποιος κρατά το ενδιαφέρον σας, είναι ένα σημάδι ότι είστε ερωτευμένος.

11. Το μόνο που θέλω στη ζωή είναι να είμαι ο λόγος πίσω από ένα μόνο χαμόγελο. Είστε ο λόγος που το πρόσωπό μου ανάβει το δωμάτιο όταν εισέρχεστε στην πόρτα και θέλω να είμαι ο λόγος πίσω από την ευτυχία σας, μόλις μία φορά.

12. Εδώ είναι η αμήχανη στιγμή, όταν εντοπίζονται κοιτάζοντας το πιο πανέμορφο άτομο στο δωμάτιο.

13. Εφόσον επέλεξα να είμαι μαζί σας και εσείς επιλέξατε να είμαι μαζί μου, είμαι πολύ σίγουρος ότι η συνεργασία μαζί σας πρέπει να είναι.

14. Τίποτα στη ζωή μου δεν ήταν τέλεια μέχρι να σε γνωρίσω. Τώρα, κάθε στιγμή που περνάω δίπλα σας είναι η τελειότητα και ολόκληρος ο λόγος ύπαρξής μου.

15. Ακριβώς έτσι ξέρετε, σας αρέσει πολύ. Βασικά, αυτό σας αρέσει λίγο, εκτός από πολλά. ��

60 χαριτωμένα πράγματα για να πει για τη συντριβή σας

16. Το αγαπημένο μου πράγμα είναι να κάνω με το κεφάλι μου στο στήθος σας. Η αίσθηση των δακτύλων σας μπερδεμένη στο δικό μου και η απαλή χτύπημα του καρδιακού σας παλμού είναι όλα που χρειάζομαι για να αισθάνομαι ασφαλής και ευτυχισμένος.

17. Από μέρα σε μέρα, τα συναισθήματα αλλάζουν και οι σχέσεις εξελίσσονται. Το μόνο πράγμα που παραμένει το ίδιο είναι ο λόγος πίσω από κάθε χαμόγελο μου: εσείς.

18. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να συνειδητοποιήσετε ότι είστε ερωτευμένος είναι με κύλιση μέσω αποσπάσματα αγάπης. Έχω διαβάσει χιλιάδες λίστες χαριτωμένων πραγμάτων που λέω και εισαγωγικά, αλλά κανένας από αυτούς δεν περιγράφει τέλεια πώς αισθάνομαι για σένα.

19. Κάθε φορά που βρίσκεστε κοντά μου, η καρδιά μου αρχίζει να χτυπά λίγο πιο γρήγορα. Το στομάχι μου αισθάνεται φως και κάνει σαγιονάρες ενώ το χαμόγελό μου φωτίζει.

20. Κάθε φορά που βλέπω εσύ προκαλείς πεταλούδες να περάσουν από το στομάχι μου. Είμαι δεμένη και άσχημη στη γλώσσα, όμως η αφή σας κάνει να αισθάνομαι ότι είμαι ικανός να πετάω.

21. Για μένα, ο ήλιος λάμπει γιατί έχει την ευκαιρία να κοιτάξει κάτω σας. Όταν η βροχή γεμίσει στο πεζοδρόμιο, είναι ο ουρανός να κλαίει γιατί δεν είστε γύρω. Κάθε μέρος του κόσμου μου περιστρέφεται γύρω από την ύπαρξή σας και περιμένει την επιστροφή σας.

22. Ο χρόνος που αισθάνομαι πιο ασφαλής είναι όταν το κεφάλι μου είναι στο στήθος σας και τα χέρια σας τυλιγμένα γύρω μου. Σε στιγμές όπως αυτό, τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να βλάψει και δεν μπορεί να συμβεί τίποτα κακό. Εξασφαλίζετε τους εφιάλτες μου και καταλύετε όλα τα καλύτερα όνειρά μου.

23. Μην το αρνείστε: Μου αρέσει. Επειδή και εγώ σας αρέσει, γιατί παραμένουμε ακόμα πολύ μακριά; Αν ήταν επάνω μου, εμείς και εγώ θα μετακινούνται λίγο πιο κοντά μαζί.

24. Κάθε χαμόγελο που αφήνει τα χείλη σας είναι σαν την πιο λαμπρή ανατολή του κόσμου. Θέτει τα σύννεφα φωτιά και φωτίζει όλη την ημέρα. Για μένα, είστε ο ήλιος, το φεγγάρι και τα αστέρια. Κάθε αναπνοή που παίρνω είναι για σας και σε αναμονή να σας δω ξανά.

25. Ακρόαση φωνή σας στέλνει πεταλούδες μέσα από το στομάχι μου. Το βλέμμα που με καθιστά σε μια δέσμη των νεύρων και μόνο μιλάμε μπορεί να με κάνει να γλωσσική δεμένη. Η αφή και η ματιά σας με κάνουν να αισθάνομαι σαν να μπορώ να φτάσω στον ουρανό.

26. Είναι αδύνατο να είμαι απόλυτα βέβαιος, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι η αγάπη είναι μια θανατηφόρα κατάσταση. Από τη στιγμή που σας γνώρισα, δεν ήμουν ικανός να σκέφτομαι τίποτα εκτός από σκέψεις για σένα.

27. Η καρδιά μου αγωνίζεται κάθε φορά που βλέπω ένα μήνυμα κειμένου από εσάς. Βλέποντάς σας προσωπικά φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου και φωτίζει ολόκληρη την ημέρα μου. Είστε τα πάντα, η αγάπη μου και ο λόγος ύπαρξής μου.

28. Γεια σου! Απλά ήθελα να με ενημερώσετε ότι με κάνετε να ενεργώ σαν ηλίθιος κάθε φορά που βρίσκεστε κοντά μου. ��

29. Βλέποντάς σας είναι σαν να τραβήξατε την εικόνα μου: ακόμα κι αν δεν θέλω, χαμογελάω πάντα.

30. Αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να επισημάνω ότι πρέπει να είμαστε μαζί. Οπως τώρα. Μου αρέσει, μωρό, και σου αρέσει. Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε μαζί?

60 χαριτωμένα πράγματα για να πει για τη συντριβή σας

31. Πρέπει να ξέρετε ότι άρχισα να σας αρέσει λιγότερο τώρα ... κυρίως επειδή άρχισα να σας αγαπώ περισσότερο.

32. Κάθε γυναίκα χρειάζεται το αρσενικό της. Απλά κοιτάξτε τα κινούμενα σχέδια! Το Minnie χρειάζεται ένα Mickey Mouse, ο Donald Duck χρειάζεται Daisy Duck και η Barbie χρειάζεται Ken κούκλα. Νομίζω ότι είμαι σε αρκετά καλή εταιρεία γιατί σίγουρα χρειάζομαι!

33. Δεν έχει σημασία πόσες φορές σας βλέπω, να σας μιλήσω ή να ακούτε τη φωνή σας. Κάθε φορά που εισέρχεστε στο οπτικό πεδίο μου, οι πεταλούδες αρχίζουν να κάνουν cartwheels στο στομάχι μου.

34. Από το λεπτό που με πιάσατε τα μάτια σας, κρατήσατε το ενδιαφέρον μου. Τη στιγμή που αρχίσαμε να μιλάμε, έβγαλε το γέλιο μου και κάθε λεπτό από τότε μόνο με έκανε να ερωτεύομαι όλο και περισσότερο.

35. Όταν σας βλέπω, ο ολόκληρος κόσμος μου σταματάει. Σε εκείνη τη στιγμή, το μόνο που υπάρχει για μένα είναι εσύ και τα μάτια μου κοιτάζω σε σας. Μόλις φύγετε, ο κόσμος σταματά να κινείται και πάλι. Μπορώ να ζήσω σε αυτόν τον κόσμο, αλλά δεν μου αρέσει. Περνάω τις μέρες καθώς σας περιμένω να ξανάρθετε και περιμένετε να σταματήσει ξανά ο κόσμος. Αυτό, όμορφο, είναι ο λόγος που κοιτάζω εσύ και γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω να ακολουθήσω κάθε στιγμή σου. Όταν είσαι κοντά μου, το μόνο που υπάρχει είναι εσύ.

36. Ακριβώς έτσι ξέρετε, δεν σκοπεύω να σας κυνηγήσω για πάντα. Λίγο σύντομα, ίσως να σταματήσετε να τρέχετε μακριά από μένα.

37. Πεταλούδες; Ναι καλά. Έχω έναν ολόκληρο ζωολογικό κήπο που τρέχει στην κοιλιά μου απλά από την όψη σου. Με κάνει νευρικός και θορυβώδης όπως κανείς που δεν γνώρισα ποτέ πριν.

38. Αν κάθε λέξη που είπα θα μπορούσε να φέρει αυτό το πανέμορφο χαμόγελο στο πρόσωπό σας, θα συνεχίσω να μιλάω για πάντα.

39. Κάθε μέρα μιλάω με άλλους ανθρώπους. Καθώς τα πρακτικά εξελίσσονται, μπορώ να γελάσω τα αστεία τους, να τα αγκαλιάσω ή να οργανώσω ένα ταξίδι αγορών. Ανεξάρτητα από το πόσες ώρες ξοδεύω στην εταιρεία άλλων ανθρώπων, κανένας από αυτούς δεν θα μπορούσε ποτέ να σημαίνει τόσο για μένα όσο και εσείς. Είστε το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει σημασία για μένα.

40. Είναι επίσημο: έχω πληγεί με το αγόρι αγάπης Buzz Lightyear. Σε αγαπώ στο άπειρο και πέρα!

41. Οι αρχαίοι άνθρωποι πίστευαν ότι οι άνθρωποι ξεκίνησαν ως πλάσματα με δύο κεφαλές, τετράπλευρα και τετράπλευρα. Ζήλια των δυνατοτήτων, οι θεοί επέλεξαν να χωρίσουν αυτούς τους πρώτους ανθρώπους στο μισό, ώστε να έχουν μόνο ένα κεφάλι, δύο πόδια και δύο χέρια. Από τότε, ο άνθρωπος αναγκάστηκε να περιπλανηθεί στη γη αναζητώντας τον σύντροφο ψυχής που του χωρίστηκε. Από την πρώτη στιγμή που σας είδα, αναρωτήθηκα: εσύ είσαι ο μακρύς χαμένος ψυχολόγος μου?

42. Κάθε ώρα που περνάμε μαζί μόνο με κάνει να ερωτεύομαι περισσότερο. Μέσα σε λίγες μέρες, φοβάμαι ότι θα είμαι εντελώς κάτω από το ξόρκι σας.

43. Παρόλο που είμαι απασχολημένος αυτή τη στιγμή, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι εσείς. Ακόμα κι αν ήμουν μόνο σε θέση να σε παρακολουθώ από μακριά, θα προτιμούσα να κάνει κάτι άλλο τώρα.

44. Αν ανακάλυψα ότι οτιδήποτε είπα ότι σε έκανε να χαμογελάσεις, θα μιλούσα για πάντα με την ελπίδα να φέρω ένα άλλο χαμόγελο στο πρόσωπό σου.

45. Νωρίτερα σήμερα, σκεφτόμουν την αναδιάταξη του αλφαβήτου. Θέλεις να με βοηθήσεις? Σκεφτόμουν να βάλω το U και το I δίπλα στο άλλο.

60 χαριτωμένα πράγματα για να πει για τη συντριβή σας

46. ​​Αγαπητέ συντριβή, Απλά ένα κεφάλι επάνω, αλλά πρέπει να προσέξετε για έναν άντρα σε ένα κόκκινο κοστούμι αυτά τα Χριστούγεννα. Μπορεί να σας κλέψει από τότε που σας βάζω στη λίστα των Χριστουγέννων μου.

47. Ακόμα κι αν θα μπορούσα να επιλέξω μεταξύ οποιουδήποτε ανθρώπου στον κόσμο, θα προτιμούσα να είμαι μαζί σου. Είστε όλοι που ήθελα ποτέ.

48. Αν θα μπορούσα να ευχηθώ τίποτα στη γη, θα ήταν για σας να είσαι μαζί μου τώρα.

49. Συχνά, είμαι ντροπαλός να μιλήσω για κάθε συντριβή που με ενδιαφέρει. Σε αντίθεση με την κανονική, αισθάνομαι απολύτως άνετα να βρίσκομαι γύρω σας και να μοιράζομαι ιδέες μαζί σας.

50. Όσο περισσότερο είμαστε μαζί, τόσο περισσότερο νιώθω σαν να με δεχθείτε για ποιον είμαι. Νιώθεις τον ίδιο τρόπο?

51. Αν μπορούσα να είμαι οπουδήποτε με κάποιον, θα ήταν μαζί σου. Είμαι απλός στις ανάγκες και τις επιθυμίες μου. Το μόνο που θέλω και χρειάζομαι στη ζωή είναι να είμαι μαζί σου.

52. Αν θα είσαι ο πρίγκιπας μου, μπορώ να είμαι η Σταχτοπούτα σου. Ή η Κοιμωμένη σας ομορφιά. Εσύ αποφασίζεις. ��

53. Όταν σας είδε για πρώτη φορά, ήμουν πολύ ντροπαλός να πω τίποτα. Πήρε όλη μου την ενέργεια για να απαντήσω απλά στο απλό σας, "Γεια σας". Παίρνετε την αναπνοή μου και με αφήνετε άφωνους.

54. Κάθε πρωί, όταν ξυπνάω, αρχίζω να μετράω τα λεπτά μέχρι τη νύχτα. Ξοδεύω όλη μέρα περιμένω υπομονετικά για τη στιγμή που μπορώ να τυλίγω τα χέρια μου γύρω σου ξανά. Από μια άνετη θέση στο πλευρό σας, όλος ο κόσμος φαίνεται καλύτερα. Το μόνο που θέλω είναι να κρατηθεί και να σας κρατήσω ξανά.

55. Εάν θα μπορούσα να ταξιδέψω μέσα στο χρόνο, θα επέλεγα οποιαδήποτε χρονική περίοδο όπου θα έρθω να είμαι δίπλα σας ξανά. Ξανά και ξανά, θα πήγαινα μπροστά στο μέλλον όπου ήμασταν μαζί και αποφεύγαμε οποιοδήποτε σημείο στο χρόνο όπου είμαστε χωρισμένοι. Αναστενάζω ... αν μόνο ...

56. Το θέαμα που σας προκαλεί νευρικότητα. Έχω δοκιμάσει πόσιμο νερό ή φαγητό ένα σνακ, αλλά τίποτα δεν μπορεί να καταστείλει τις πεταλούδες στο στομάχι μου.

57. Τις τελευταίες ώρες, έχω διαβάσει και ξαναδιαβάσω εκατοντάδες αποσπάσματα αγάπης. Πάντα παραθέτω βλέπω ότι με κάνει να σκεφτώ για σένα. Ακόμα και η οθόνη του υπολογιστή, η πόρτα της κουζίνας και το χαλί καταφέρνουν να μου θυμίζουν με περίεργο και ανεξήγητο τρόπο. Γιατί αυτό συμβαίνει, δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ολόκληρος ο κόσμος με κάνει να σκεφτώ για σένα.

58. Πριν σε συναντήσω, ποτέ δεν πίστευα πραγματικά στην αγάπη εκ πρώτης όψεως. Νόμιζα ότι το Χόλιγουντ και τα μικρά κορίτσια δημιούργησαν αυτή την ιδέα της στιγμιαίας αγάπης ως μια όμορφη, φτιαγμένη ιστορία. Από το δεύτερο, τα μάτια μου που σχετίζονται με τη δική σας, συνειδητοποίησα ότι η αγάπη με την πρώτη ματιά ήταν κάτι περισσότερο από μια ταινία από τις ταινίες Β. Αυτή η στιγμή άλλαξε τη ζωή μου και όλα όσα ελπίζω.

59. Καθώς η σχέση μας έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, το μόνο που έχει παραμείνει είναι εσύ και εγώ. Το χέρι σου που κρατάει δική μου και το χαμόγελό σου με χαιρετά είναι όλα αυτά που θα μπορούσα ποτέ να ήθελα ή να χρειαστώ.

60. Όλα όσα χρειάζομαι ή θέλω είναι μέσα σου να μου δώσεις.

Είτε αρχίζετε ακριβώς μια σχέση είτε θέλετε να πάρετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, αυτά τα αποσπάσματα μπορούν να σας βοηθήσουν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Τα χαριτωμένα πράγματα που πρέπει να πείτε στη συντριβή σας μπορούν να λειτουργήσουν για να ξεκινήσουν μια συζήτηση ή απλά για να σπάσουν τον πάγο. Δεν έχει σημασία τι, θα πρέπει να επιλέξετε την προσφορά αγάπης γι 'αυτόν που αισθάνεται σωστό σε σας. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με την αποστολή μηνυμάτων ή λέγοντας το απόσπασμα, δεν θα είναι αποτελεσματικό να τραβήξετε την προσοχή του. Βεβαιωθείτε ότι είστε άνετοι με την προσφορά σας και ότι οτιδήποτε άλλο θα περάσει ομαλά από εκείνο το σημείο και μετά.

Leave A Comment

31 − 23 =