50 αγάπη αποσπάσματα για τον φίλο σας

Η αγάπη είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά συναισθήματα που υπάρχουν για τα ανθρώπινα όντα. Όταν βρείτε τον ειδικό σας κάποιον, τότε όλα τα άλλα στον κόσμο φαίνεται να εξαφανίζονται και το μόνο που έχει σημασία είναι η αγάπη σας. Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο φίλο σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω αποσπάσματα.

50 αγάπη αποσπάσματα για τον φίλο σας

1.Αν ήσασταν μια ταινία, θα σε παρακολουθούσα ξανά και ξανά. Θα μπορούσα να σε παρακολουθώ καθημερινά στη ζωή μου και ποτέ να μην βαρεθώ.

Μπορεί να είναι λίγο πιο κοφτερό από άλλα εισαγωγικά, αλλά αυτό είναι ένας χαριτωμένος τρόπος για να εκφράσετε πόσο αγαπάτε κάποιον.

2. Μπορεί να μην είμαι σε θέση να υποσχεθώ ότι δεν θα είμαι ποτέ μακριά από σας, αλλά μπορώ να σας αφήσω με την υπόσχεση ότι πάντα θα σε αγαπώ.

Μπορεί να μην είναι δυνατόν πάντα να δείξετε την αγάπη σας, αλλά μια σημείωση το πρωί ή μια επιστολή έκπληξη με αυτό το μήνυμα μπορεί σίγουρα να έρθει κοντά!

3. Όταν κοιτάζω βαθιά στο μυαλό σου, είμαι συναντήθηκε με την ομορφιά χίλιων διαμαντιών. Καθώς άφησα αυτή την αγάπη και την ομορφιά να πλημμυρίσει πάνω στο σώμα μου, ήξερα ότι δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσα ποτέ να ανταλλάξω τη σχέση μας.

Τι θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο?

4. Τίποτα δεν θα είχε νόημα σε αυτόν τον κόσμο αν δεν είχατε ποτέ αποφασίσει να είστε μαζί μου.

Ένα μικρότερο μικρότερο από τον αριθμό τρία, αλλά ακριβώς όπως και η φροντίδα.

5. Κάθε μέρα και νύχτα, το μυαλό μου γεμίζει με τις σκέψεις σας. Όσο ο ήλιος συνεχίζει να λάμπει, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η καρδιά μου θα παραμείνει δική σας.

Δοκιμάστε κάτι κάτι λίγο πιο ποιητικό καθώς προσπαθείτε να εκφράσετε την αγάπη σας σε ένα απόσπασμα.

6. Η αγάπη μας είναι σαν ένα ταξίδι. Για πάντα, θα ταξιδέψω μαζί με σας κρατήσατε στην ακρόασή μουt.

Όλα ... στη λίστα των χαριτωμένων πραγμάτων, αυτό πηγαίνει ακριβώς κάτω από τα γατάκια και πάνω από τα κουτάβια.

7. Κάθε φορά που βρίσκεστε δίπλα στο πλευρό μου με διαβεβαίωσε και με καθησύχασε ότι είμαι το πιο τυχερό κορίτσι ζωντανό.

Η ακοή ότι έχετε κάνει τη διαφορά στη ζωή κάποιου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

8. Δώσε μου ένα φιλί και θα σε γελάσω ανάμεσα στα αστέρια. Δώσε μου την αγάπη σου και θα μαζέψω κάθε αστέρι να σταθεί στα πόδια σου.

Χρησιμοποιήστε αυτό το απόσπασμα στυλ Ρωμαίος και Ιουλιέτα για μια ελπίδα-μακρύτερη μόνιμη αγάπη.

9. Κάθε μέρα που είμαστε μαζί με κάνει να σε αγαπώ περισσότερο.

Για να δείξετε ότι τον αγαπάτε, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα εξαιρετικά μακρύ μήνυμα. Μερικές φορές, τα πιο απλά πράγματα λειτουργούν καλύτερα.

10. Το μυαλό μου σκέφτεται για σας το δεύτερο πριν κοιμηθώ και μόλις ξυπνήσω κάθε πρωί.

Για μήνυμα πριν από το κρεβάτι ή συνομιλία τελευταίας στιγμής, αυτό το απόσπασμα αγάπης είναι ένα από τα πιο γλυκά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν η αγάπη σας κοιμηθεί.

50 αγάπη αποσπάσματα για τον φίλο σας

11. Πριν, έψαξα για τον κ. Perfect. Τώρα συνειδητοποιώ ότι τον έχουν ήδη.

Εάν δεν έχετε για εσάς πενιχρά λόγια και εύθυμα λόγια, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτό το απόσπασμα. Μελετάει το συνολικό μήνυμα με ένα επίπεδο εξυπνάκι που σταματάει λίγο απ 'το να είναι κακό.

12. Ανεξάρτητα από τα πράγματα που περνάμε, ξέρω ότι με αγαπάτε και δεν σταμάτησα ποτέ να σε αγαπώ.

Όταν οι ώρες είναι δύσκολες, ένα κοινό μήνυμα αγάπης και ελπίδας είναι πάντα ο τρόπος να πάμε.

13. Κάθε λέξη που λέτε θυμίζει ακριβώς γιατί σε αγαπώ.

Και πάλι, πρέπει να επισημάνουμε ότι μερικά από τα καλύτερα αποσπάσματα είναι τα συντομότερα.

14. Κάθε μέρα που περνάει με προσεγγίζει πιο κοντά σε εσένα. Καθώς μπαίνετε πιο κοντά σε μένα, προσεύχομαι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να χωρίσουμε.

Εάν τα πράγματα γίνονται σοβαρά, η χρήση μηνυμάτων όπως αυτό μπορεί να είναι κατάλληλη.

15. Λατρεύω όλα τα μέρη σας από τα όμορφα μάτια σας στα μαλακά χείλη.

Χρησιμοποιήστε τέτοια μηνύματα για να τον ενημερώσετε ότι τον βρίσκετε ελκυστικό, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί.

16. Εάν ζήσατε 90 ετών, θα προσευχόμουν με όλη μου την δύναμη να πεθάνω στα 90 μείον μια μέρα, έτσι θα μπορούσα πάντα να είμαι μαζί σου.

Ένα εξαιρετικά χαριτωμένο απόσπασμα, αυτό το μήνυμα μεταφέρει εύκολα την ιδέα διατηρώντας παράλληλα μια χαριτωμένη ατμόσφαιρα.

17. Βόμβες, νεκροί και ασθένειες συμβαίνουν καθημερινά - τα νέα δεν γεμίζουν ποτέ με θετικά πράγματα. Ευτυχώς, ξυπνάω λίγο πιο ευτυχισμένος κάθε μέρα με τη γνώση ότι είστε εκεί.

Για ένα εξαιρετικά σοβαρό απόσπασμα αγάπης, δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε.

18. Ακριβώς όπως οι μέλισσες συλλέγουν γύρη, τραβάτε ένα κομμάτι από εμένα καθημερινά. Με το όμορφο χαμόγελό σας και την ζεστή αγάπη, θα είμαι τόσο υπνωτισμένος που δεν μπορώ ποτέ να αφήσω να φύγω.

Εξαιρετικά ποιητική, αυτός είναι ένας τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη σας.

19. Αν επιλέξετε να μένετε στην καρδιά μου, δεν θα χρεώσω ποτέ το ενοίκιο.

Μια μικρή συστροφή της φράσης και έχετε ένα εξαιρετικά αξιολάτρευτο απόσπασμα αγάπης.

20. Η απόκλιση μου έδειξε μόνο πόσο σε αγαπώ πραγματικά.

Μια σχέση απόστασης μεγάλου μήκους δεν είναι ποτέ εύκολη. Αν η απομάκρυνση ήταν δύσκολη, αφήστε την αγάπη σας να ξέρει ακριβώς πώς αισθάνεστε γι 'αυτόν.

50 αγάπη αποσπάσματα για τον φίλο σας

21. Αν και μπορεί να κρατάτε την καρδιά μου σήμερα, θα κρατάτε την καρδιά μου για πάντα.

Κάθε μέρα, έχετε την ευκαιρία να δείξετε στον φίλο σας πόσο σημαντικό είναι για εσάς. Στέλνοντας του ένα ερωτικό απόσπασμα ή ένα απλό "I Love You", μπορείτε να λαμπρύνετε την ημέρα του και να κάνετε τη διαφορά.

22. Όταν κοιμάμαι το βράδυ, το μυαλό μου είναι πάνω σου. Τη στιγμή που ξυπνάω, σκέφτομαι πάλι για σένα. Ακριβώς έτσι ξέρετε, όλη μέρα μου ξεκινά και τελειώνει μαζί σας! ��

Μοιραστείτε το πώς αισθάνεστε και κάνετε το φίλο σας χαμόγελο ενημερώνοντάς τον ότι είναι σημαντικός. Πρέπει να ξέρει ότι το σκέφτεστε όλο τον καιρό. Εάν κανονικά φύγετε ενώπιόν του το πρωί, μπορείτε πάντα να αφήσετε ένα σημείωμα δίπλα στο μαξιλάρι ή το φλιτζάνι του καφέ με αυτή την παραγγελία αγάπης σε αυτό.

23. Να είναι μαζί μου και να γίνει το τραγούδι μου της αγάπης.

Διατηρήστε το απλό και γλυκό χρησιμοποιώντας αυτό το απόσπασμα αγάπης για το φίλο σας.

24. Αν και είμαστε μαζί, έχει νιώθει σαν να σε αγαπούσα για όλη μου τη ζωή. Κάθε στιγμή πριν συναντήσουμε σας αγαπούσα. Δεν ήμουν σε θέση να σας βρω ακόμα.

Για έναν ρομαντισμό που θριαμβεύει Μια ιστορία αγάπης, δοκιμάστε να στείλετε αυτό το απόσπασμα. Όταν συναντάμε τον σύντροφο της ψυχής μας, αισθάνεται συχνά μέσα σε μέρες, όπως και εδώ και χρόνια. Ίσως η μοίρα παίζει ρόλο σε κάθε ρομαντισμό!

25. Δεν σε αγαπώ για ποιος είσαι, αλλά ποιος είμαι όταν είμαι μαζί σου.

Σε κάθε σχέση, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν εταίρο που να μας κάνει να είμαστε καλύτεροι. Ο σύντροφος της ψυχής σας πρέπει να είναι ο τύπος του ατόμου που πραγματικά σας κάνει να αλλάξετε ποιοι είστε προς το καλύτερο.

26. Κάθε μέρα, νομίζω ότι θα ήταν αδύνατο να αγαπάς πια. Κάθε στιγμή, με αποδεικνύετε εντελώς λάθος.

Για έναν άλλο αξιολάτρευτο τρόπο για να εκφράσετε την ατελείωτη αγάπη σας, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα απόσπασμα αγάπης όπως αυτό.

27. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα - ήσαστε ένα από τα πιο μυστικά, γλυκά όνειρά μου πριν συναντηθούμε.

Ξεχάστε τον Σαίξπηρ - αυτά τα αποσπάσματα αγάπης είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά, εκφράζοντας την ποιότητα της αγάπης σας.

28. Εάν θα μπορούσα να επιλέξω μόνο δύο φορές για να είμαι μαζί σας, θα ήταν τώρα και για πάντα.

Εάν τα gushy quotes δεν είναι το στυλ σας, χρησιμοποιήστε αυτό το απόσπασμα αγάπης.

29. Νιώθω σαν να σε αγαπούσα σε κάθε προηγούμενη ζωή, τη μετενσάρκωση και την κατάσταση της ύπαρξης.

Λίγα απλά λόγια είναι το μόνο που χρειάζεται για να μεταφέρετε τη δύναμη των συναισθημάτων σας.

30. Χρειάζομαι σαν μια μέλισσα να χρειάζεται νέκταρ, μια καρδιά πρέπει να νικήσει και ένα παιδί χρειάζεται αγάπη.

Ανακατέψτε τα αποσπάσματα που του στέλνετε, ώστε να μην καταλήγουν να γίνονται ρουτίνα. Ομοίως, θα πρέπει πιθανώς να αλλάξετε πόσο συχνά στέλνετε μηνύματα αγάπης, ώστε να μην αγνοούνται ή να απορρίπτονται με την πάροδο του χρόνου.

50 αγάπη αποσπάσματα για τον φίλο σας

31. Αν κάποιος μου έδωσε ένα λουλούδι για κάθε σκέψη σου, θα ήμουν σε θέση να περιπλανηθώ στον κήπο μου με λουλούδια για πάντα.

Εξαιρετικά όμορφο και γραφικό.

32. Ο μόνος λόγος που ξέρω τι είναι η αγάπη, είναι εξαιτίας σου.

Προφανώς, θα πρέπει να στείλετε αυτή τη μέθοδο μόνο αν στην πραγματικότητα είναι η αλήθεια.

33. Δεν έχω κανένα λόγο να αγαπώ και να μην καταλάβω πώς λειτουργεί αυτή η αγάπη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αισθάνομαι για σένα με όλη την καρδιά και το μυαλό μου.

Αυτό μπορεί να είναι ελαφρώς ακραίο για μια σχέση αρχής, αλλά είναι εξαιρετικά ποιητικό.

34. Ακόμη και όταν με ενοχλείς περισσότερο από οτιδήποτε σε έναν κόσμο, θέλω ακόμα να περάσω κάθε ερεθιστικό λεπτό μαζί σου.

Χρησιμοποιήστε αυτό το απόσπασμα αν σκοπεύετε να είστε τόσο χαριτωμένοι και ειλικρινείς.

35. Κάθε στιγμή της ζωής μου περνάει σκέψης για σένα. Ποτέ δεν θα άλλαζα να είσαι τα πάντα μου. Από το φως της ζωής μου στα αστέρια στον ουρανό μου, είστε όλοι που βλέπω ή ενδιαφέρομαι.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη έκφραση της ατρόμητης αγάπης σας, προσπαθήστε να τον στείλετε αυτό το απόσπασμα.

36. Κάθε φορά που βλέπω το πανέμορφο πρόσωπο σου, ερωτεύομαι ξανά.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η συγκίνηση παραμένει μετά από χρόνια χρονολόγησης και γάμου.

37. Σ 'αγαπώ περισσότερο από ό, τι μπορεί να καταλάβει κανείς άλλος. Αυτό που κάνει την αγάπη μας πιο όμορφη είναι ότι με αγαπάς για τον εαυτό μου και σε αγαπώ για ποιοι είσαι.

Μερικά από αυτά τα αποσπάσματα αγάπης μπορούν ουσιαστικά να χρησιμεύσουν ως μικροσκοπικές συνομιλίες για το πώς αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον.

38. Όποτε αισθάνομαι το φιλί της ζεστής βροχής ή μαλακής ηλιοφάνειας, μου θυμίζει τα γλυκά σου φιλιά.

Η σύγκριση των χαρακτηριστικών της αγάπης σας με τη φύση ή τον ήλιο είναι πάντα μια σίγουρη ρομαντική τεχνική.

39. Κάθε λέξη που πέφτει από τα χείλη σας είναι το φαγητό μου. Κάθε αναπνοή των πνευμόνων είναι το κρασί μου. Η ύπαρξή σας είναι όλα όσα θα χρειαζόμουν ποτέ.

Μπορεί να είναι λίγο πάνω-πάνω, αλλά σίγουρα μεταφέρει ένα αυξημένο επίπεδο αγάπης.

40. Η αγάπη μου δεν τελειώνει ποτέ. Όπως και το σύμπαν, συνεχίζει να επεκτείνεται. Τα βάθη είναι αδύνατον να γνωρίσουν πραγματικά.

Αν έχετε κουραστεί να συγκρίνετε την αγάπη με τα λουλούδια ή τη ζωή μετά το θάνατο, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτό το απόσπασμα που συγκρίνει την αγάπη με την ύπαρξη του σύμπαντος.

50 αγάπη αποσπάσματα για τον φίλο σας

41. Αν κάποιος είπε ότι πρέπει να επιλέξω να αναπνέω αέρα ή να σε αγαπώ, η τελευταία μου αναπνοή θα δαπανηθεί λέγοντας ότι σε αγαπώ.

Για να ξαναζήσετε το πάθος του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, δοκιμάστε αυτό το απόσπασμα αγάπης.

42. Ακόμη και μετά από όλα, τα δακτυλικά αποτυπώματα, τα φιλιά και οι ματιές θα παραμείνουν ένα μέρος μου για πάντα.

Εάν η σχέση τελείωσε τώρα, μπορείτε πάντα να στείλετε αυτό το μήνυμα ως ένα γλυκό αντίο.

43. Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω φιλιά για να εκφράσω την αγάπη μου, δεν θα σταματούσαμε ποτέ να φιλάμε για όλη μας τη ζωή.

Αυτό το αξιολάτρευτο μήνυμα είναι ένας χαριτωμένος τρόπος για να λαμπρύνει την ημέρα του - και να ζητήσετε κάποια επιπλέον φιλιά.

44. Δεν υπάρχουν λόγοι για να σε αγαπάς, όπως και δεν υπάρχουν λόγοι για την ύπαρξη του Θεού.

Δεν είναι τόσο ποιητική όσο κάποια μηνύματα, αλλά αυτός είναι ένας τρόπος να ανακατέψετε τα αποσπάσματα αγάπης για τον φίλο σας.

45. Η αγάπη σας δεν είναι επιλογή, είναι μια αναγκαιότητα.

Εάν είστε υποχρεωμένοι να τον αγαπάτε με όλο το σώμα και την ψυχή σας, ας το ξέρετε!

46. ​​Κάθε φορά που λέτε "σε αγαπώ", η ψυχή μου λιώνει σαν γλυκιά σοκολάτα. Έχω περιμένει όλη μου τη ζωή για να ακούσω αυτά τα λόγια από τα χείλη σου.

Μερικές φορές, η αναμονή για έναν σύντροφο ψυχής διαρκεί πολύ. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να φανεί ότι ολόκληρος ο κόσμος είναι μια συναρπαστική και νέα θέση.

47. Η αληθινή αγάπη είναι σαν ένα αγαπημένο τραγούδι στην επανάληψη. Σε κάποιο σημείο, ξέρετε πότε φθάνει ο επόμενος ρυθμός ή μελωδία, αλλά αυτό σας κάνει να το αγαπάτε ακόμα περισσότερο.

Αυτός είναι ένας όμορφος τρόπος για να αφήσετε ένα μακροπρόθεσμο φίλο ή σύζυγο να γνωρίζει ακριβώς τι εννοείτε γι 'αυτόν.

48. Να σας αφήσω να ξέρετε θα ήταν σαν να γυρίσω τον εαυτό μου στο πόδι. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φτάσω χωρίς εσένα.

Μετά από πολύ καιρό μαζί, μπορεί να φανεί αδύνατο να περάσετε από τον εαυτό σας στη ζωή.

49. Ένας ερωτευμένος άνδρας θα μπορούσε να είναι ένας ποιητής την ημέρα και ένας γλυκός τραγουδιστής τη νύχτα. Για να ζήσετε τα ύψη του ανθρώπινου αισθήματος, έλα, ερωτευτείτε μαζί μου.

Για ένα από τα πιο ρομαντικά και ποιητικά συναισθήματα, χρησιμοποιήστε αυτό το απόσπασμα.

50. Η αγάπη είναι ένα αίσθημα που είναι αδύνατο να αρνηθεί κανείς. Παίρνει τον έλεγχο και διαπερνά κάθε μέρος της ζωής σας - προς το καλύτερο.

Όταν η μόνη επιλογή που αφήνεται είναι να ερωτευτείς, δώσε σε το. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να είσαι ερωτευμένος.

Leave A Comment

70 − 60 =