Πώς να πάρετε έναν τύπο για να σας ρωτήσω σε 5 τρόπους

Πώς να πάρετε έναν τύπο για να σας ρωτήσω σε 5 τρόπους
Εάν προσπαθείτε να το κάνετε δικό σας, αλλά δεν φαίνεται να κάνετε μια πολύ καλή δουλειά, υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορείτε να παίξετε για να μετακινήσετε τα πράγματα μαζί σας προς όφελός σας λίγο. Εάν η μέθοδος "φλερτάρετε μαζί του και ελπίζουμε ότι δαγκώνει" δεν φαίνεται να δουλεύει για σας, ήρθε η ώρα να κοιτάξετε το Σχέδιο Β - τον τρόπο της έξυπνης κοπέλας για να πάρετε έναν άντρα να σας ρωτήσει με 5 τρόπους.

Προσκαλέστε τον ως "Plus One"

Πώς να πάρετε έναν τύπο για να σας ρωτήσω σε 5 τρόπους
Αν έχετε προσκληθεί σε πάρτι, δείπνο ή άλλο ειδικό γεγονός όπου επιτρέπεται η προσφορά "Plus One", γιατί να μην προσκαλέσετε μαζί σας το ενδιαφέρον σας για την τρέχουσα αγάπη (ή τη λαγνεία); Τίποτα δεν λέει "BE MY BOYFRIEND" αρκετά όπως το συν-ένα στο γεγονός ενός ζευγαριού.

Πάρτε έναν φίλο για να σας βοηθήσει!

Πώς να πάρετε έναν τύπο για να σας ρωτήσω σε 5 τρόπους

Θα μπορούσατε άνετα να καλέσετε τον φίλο σας να ρωτήσετε τους δυο σας αν είστε μαζί - δείτε τι λέει. Εάν είναι μια επιχείρηση "Ναι!" Τότε σας έχει ήδη ζητήσει έξω, και αν όχι, μπορείτε να αισθανθείτε πόσο μακριά είστε από το πώς λέει "Όχι". Θα μπορούσατε πάντα να πάρετε το φίλο σας για να δοκιμάσετε ένα κομμάτι της απαλή πειράγματα επίσης - "Μπορείτε να σας πω όπως ο ένας τον άλλο ..." κ.λπ..

Χρησιμοποιήστε τα κοινά σας ενδιαφέροντα!

Πώς να πάρετε έναν τύπο για να σας ρωτήσω σε 5 τρόπους
Εάν και οι δύο σας αρέσουν οι ταινίες, να τον ρωτήσετε για μια ταινία την Παρασκευή ή το βράδυ του Σαββάτου, όταν θα πρέπει να βγείτε έξω με τους άνδρες φίλους του. Εάν αρνείται, δεν είστε μαζί του ακόμα. Εάν και οι δύο σας αρέσει η αναρρίχηση σε βράχο, γιατί να μην προτείνετε ένα Σαββατοκύριακο να το κάνετε; Για να τον κάνει ο τύπος σου, πρέπει να τον βάλεις στη θέση ενός. Αν δεν το ζητήσετε, δεν θα πάρετε!

Κρατήστε τη ρουτίνα σας!
Πώς να πάρετε έναν τύπο για να σας ρωτήσω σε 5 τρόπους

Μπορείτε να θελήσετε να είστε στο beck του και να καλέσετε, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, αλλά σε αυτόν, αυτό φαίνεται ακριβώς ανάγκη και clingy. Ζήστε τις δικές σας κυρίες ζωής - θα σας αγαπήσει πολύ περισσότερο γι 'αυτό! Θα εργαστεί σκληρότερα για να πάρει και να κρατήσει την προσοχή σας εάν σκέφτεται ότι έχετε ακόμα ένα πολυάσχολο πρόγραμμα και η επιχείρησή σας είναι επιθυμητή από πολλούς - να τον κάνει να εργάζεται για να σας κρατήσει και να σας κρατήσει!

Να τον ενημερώσετε ότι είστε έτοιμοι!
Πώς να πάρετε έναν τύπο για να σας ρωτήσω σε 5 τρόπους

Ξέρετε την παλιά φράση - "Αν δεν το ρωτάς, δεν παίρνεις!"; Λοιπόν, ποτέ δεν έχει μιλήσει μια πιο αληθινή λέξη. ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ! Θα πρέπει να τον ενημερώσετε ότι είστε έτοιμοι να πάρετε τη βουτιά, να το πω έτσι. Οι άνδρες δεν είναι πολύ καλοί και παίρνουν με λεπτές υποδείξεις για το καλό του Θεού. καθιστούν ευκολότερο γι 'αυτόν!
Οι άνδρες είναι πραγματικά ασταθή πλάσματα, και με ένα μικρό prod στο σωστό δρόμο σύντομα θα μάθετε ότι είναι ευκολότερο να διαβαστούν και να χειριστούν (είδος!) Για να σας ρωτήσουν. Θα πρέπει να τολμήσετε - παίρνει μόνο δευτερόλεπτα αδίστακτο θάρρος μετά από όλα, όπως είπε στην μεγάλη ταινία που αγοράσαμε ένα ζωολογικό κήπο.

Πηγή εικόνας: weheartit.com

Leave A Comment

87 − = 86