40 κείμενα καλής κατάδυσης γι ‘αυτόν

Υπάρχει κάτι σχετικά με ένα καλό μήνυμα το πρωί από το ειδικό σας πρόσωπο. Δεν σας κάνει μόνο να χαμογελάσετε με τις λέξεις που λένε, αλλά κάνει την καρδιά σας ζεστή γνωρίζοντας ότι σκέφτονται για σας από τη στιγμή που ανοίγουν τα μάτια τους. Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε τον φίλο σας να πάρει εκείνο το ζεστό και ζεστό συναίσθημα στο εσωτερικό, δοκιμάστε ένα από αυτά τα 40 καλά κείμενα πρωί.

40 κείμενα καλής κατάδυσης γι 'αυτόν

1. Καλημέρα, όμορφος!

Ένα απλό καλό χαιρετισμό το πρωί ακολουθούμενο από μια φιλοφρόνηση για τον άνθρωπο σας. Είναι η απλότητα στο καλύτερό της, αλλά είναι σίγουρα ένα λεπτό κείμενο που θα τον κάνει να χαμογελάσει. (Ποιος δεν αγαπά να ξυπνάει το πρώτο πράγμα το πρωί;

2. Καλημέρα, αγάπη μου!

Ξύπνησε σε μια αγάπη με ενθουσιασμό; Τότε αυτό είναι το κείμενο για εσάς. (Εξυπηρετείται φυσικά για βαθύτερες σχέσεις όπου η μεγάλη λέξη «L» είναι αποδεκτή.) Θα λατρέψει να ακούει αυτό το δικαίωμα όταν ξυπνά!

3. Προειδοποίηση! Ο πιο καυτός άνθρωπος στον κόσμο έχει μόλις ξυπνήσει!

Ναι, είναι ανόητο. Αλλά αυτό το κείμενο είναι βέβαιο ότι θα τονώσει το εγώ του όπως και τίποτε άλλο. Αυτό το κείμενο θα τον κάνει να χαμογελάσει, ίσως ακόμη και να χαϊδεύει λίγο. Επιπλέον, θα του δώσει αυτή την ανυπόμονη αυτοπεποίθηση που πρέπει να πάρει όλη την ημέρα.

4. Είσαι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν ξυπνάω. Καλημέρα <3.

Είναι αυτονόητο όταν κάποιος γράφει κάποιον το δεύτερο που ξυπνάς, αλλά αυτό ακριβώς δίνει στον άντρα σας τη διαβεβαίωση ότι είναι σίγουρα στο μυαλό σας - και ΜΟΝΟ αυτόν, κανείς άλλος.

5. Ξέρω ότι κάθε μέρα θα γεμίσει με χαρά μαζί σου από την πλευρά μου.

Μπορεί να μην το λέει δυνατά, αλλά σίγουρα θα πει «Awww» στο κεφάλι του το δεύτερο που διαβάζει αυτό το κείμενο. Είναι γλυκό και κάτι που θα φωτίσει σίγουρα το πρωί του.

6. Μπορεί να βρέχει έξω, αλλά το μόνο που βλέπω είναι ο ηλιόλουστος ουρανός χάρη σε σας.

Το τέλειο κείμενο όταν ο καιρός είναι ζοφερός και βροχερός έξω. Αυτό το κείμενο του επιτρέπει να γνωρίζει ότι, όσο σκοτεινό είναι έξω, θα είναι πάντα σε θέση να φωτίζει την ημέρα σας.

7. Μόνο η σκέψη σας φωτίζει το πρωί μου.

Δεν είμαστε όλοι πρωί άνθρωποι. Αλλά αν ο τύπος σας έχει τη δύναμη να σας κάνει να πάτε από υπνηλία σε φωτεινό, συναγερμό και ευτυχισμένο μόνο με την απλή σκέψη του, είναι κάτι που πρέπει να μοιραστείτε. Θα αγαπήσει να πάρει αυτά τα χαριτωμένα νέα!

8. Ελπίζω να έχετε μια τέλεια μέρα σήμερα.

Θέλοντας ο τύπος σας να είναι ένας εύκολος τρόπος να του δείξετε ότι πραγματικά σας ενδιαφέρει. Σίγουρα ένα μήνυμα κειμένου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά!

9. Ονειρεύτηκα σε σας όλη τη νύχτα <3.

Αν είναι στα όνειρά σας, πρέπει να είναι ξεχωριστός. Αφήστε τον να γνωρίζει ότι ακόμη και όταν οι δυο σας χωρίζονται, είναι ακόμα ο μοναδικός άνθρωπος στο μυαλό σας.

10. Δεν μπορώ να περιμένω να σας δω σήμερα. Θα μετρούν τα λεπτά!

Ένα υπέροχο κείμενο όταν οι δυο σας σχεδιάζετε να περάσετε λίγο χρόνο μαζί. Αυτό του επιτρέπει να γνωρίζει ότι σκέφτηκε όχι μόνο γι 'αυτόν ακριβώς το πρωί, αλλά σκέφτηκε να τον δούμε και σας ενθουσιασμένοι!

40 κείμενα καλής κατάδυσης γι 'αυτόν

11. Ξυπνήστε με καυτά πράγματα! μου λείπεις!

Ένα άλλο φοβερό κείμενο που ενισχύει άμεσα το εγωισμό σας. Πρέπει!

12. Κτυπήστε, χτυπήστε υπνηλία! Ωρα να ξυπνήσεις!

Αίσθημα ανόητο και θέλετε να κάνετε τον άντρα σας να γελάει όταν ξυπνά; Στείλτε του αυτό το χαριτωμένο κείμενο!

13. Είναι καλό το πρωί, όταν ξέρω ότι σας έχω.

Ο άνθρωπος σας είναι τόσο μεγάλος ώστε να κάνει όλη σας τη ζωή καλύτερα; Στείλτε του αυτό το κείμενο και αφήστε τον να γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για εσάς και πόσο σας κάνει να χαμογελάτε όλη την ημέρα.

14. Σας στέλνω αυτό το κείμενο το πρώτο πράγμα το πρωί, για να μην πω καλό καλοκαίρι αλλά να σε κάνει να χαμογελάς το δεύτερο που ξυπνάς.

Θέλοντας να κάνεις κάποιον χαμόγελο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να δείξεις την προσοχή σου. Με αυτό το κείμενο, θα του δείξετε πόσο σας ενδιαφέρει και θέλετε να είναι ευτυχισμένος από τη στιγμή που ξυπνά.

15. Ένα πρωινό μήνυμα κειμένου δεν σημαίνει μόνο γεια. Είναι ένα σιωπηλό μήνυμα του «Σκέφτομαι για σας» το δεύτερο που ξυπνάω.

Χρειάζεται πραγματικά μια εξήγηση; Δεν νομίζουμε.

16. Αν ήμουν εκεί, θα σε ξυπνούσα με μια μεγάλη πινακίδα με αυγά, μπέικον και τηγανίτες, μαζί με ένα φιλί από μένα!

Ποιος άνθρωπος δεν αγαπά να μαγειρευτεί; Ω! ναι. Αυτό είναι σίγουρα ένα νικηφόρο καλό πρωινό κείμενο που θα αγαπήσει.

17. Hey τεμπέλης, πότε θα σηκωθείτε?

Εάν εσείς και ο άνθρωπός σας έχετε γελοίες σχέσεις, αυτό είναι το ιδανικό κείμενο για εσάς. Θα τον κάνει να γελάσει και πιθανότατα θα πάρετε ένα ξεκαρδιστικό κείμενο πίσω.

18. Σας χάθηκα όλη τη νύχτα <3.

Αυτό το κείμενο τον κάνει να αισθάνεται επιθυμητός και ιδιαίτερος, ενώ ταυτόχρονα τον αφήνει να ξέρει ότι επιθυμείτε να μπορείτε να είστε μαζί του όλο το βράδυ.

19. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την ημέρα που μπορώ να ξυπνήσω δίπλα σας.

Αυτό δίνει στον άντρα σας μια ματιά στο πόσο σοβαρή παίρνετε τη σχέση. Θέλετε να ξυπνήσετε μαζί του, έτσι; Έτσι τον αγαπάτε προφανώς και θέλετε να είστε μαζί του ... ίσως για τη ζωή?

20. Ελπίζω ότι το πρωί σου είναι τόσο φωτεινό όσο το χαμόγελό σου. 

Ένα άλλο μεγάλο κείμενο που θα τον κάνει να χαμογελάσει, και θα ενισχύσει τα επίπεδα εμπιστοσύνης του. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με ένα καλό πρωινό και μια φιλοφρόνηση σε μια πρόταση. Είναι το τέλειο κείμενο που κάποιος θα ήθελε να διαβάσει στα τηλέφωνά του!

μεγάλο-3

21. Είχα ένα καλό όνειρο χθες το βράδυ, αλλά είσαι το τέλειο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. 

Επειδή όλοι μας είχαμε τα όνειρα που θέλουμε δεν θα τελείωνε ποτέ. Αλλά αυτό το μήνυμα κειμένου του λέει ότι παρόλο που ίσως να είχατε ένα φοβερό όνειρο χθες το βράδυ, δεν συγκρίνεται με το ΗΙΜ: το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα.

22. Δεν έχει σημασία αν έχω καφέ ή τσάι, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση που μου δίνετε. Καλημέρα!

Ποιος δεν θα ήθελε να ξυπνήσει με ένα αξιολάτρευτο μήνυμα ποίησης; Φωτίστε το πρωί του με αυτό το αξιολάτρευτο μήνυμα κειμένου που θα μπορούσε να έρθει κατευθείαν από το στόμα του Σαίξπηρ (καλά, όχι πραγματικά ...).

23. Καλημέρα στον άνθρωπο που κάνει τις επιθυμίες και τις επιθυμίες μου και φέρνει τη χαρά και την ευτυχία στη ζωή μου.

Ουάου. Αυτό είναι ένα από όλα αυτά τα καλούλα μηνύματα καλής κατάστασης το πρωί που θα τονώσουν το εγώ του, θα τον κάνουν να χαμογελάσει, και θα τον ενημερώσει για το τι είναι ένα θαυμάσιο άτομο και πόσο ιδιαίτερο είναι για εσένα. Συνδυασμός δολοφόνων!

24. Το πουλόβερ σου ήταν τόσο άνετο χθες το βράδυ <3 How’d I ever sleep without it?

Το μήνυμα κειμένου PERFECT αν σας έδινε το πουλόβερ χτες τη νύχτα (ή ένα μπλουζάκι, σακάκι ή οποιοδήποτε άλλο είδος ρούχων).

25. Μισώ τα πρωινά. Είναι το μοναχικό μέρος της ημέρας, όταν πραγματικά χρειάζομαι ζεστά αγκαλιά και φιλιά σας. Ugh! Δεν μπορώ να περιμένω να σε δω.

Αυτό θα τον κάνει πραγματικά ενθουσιασμένος για να σας δούμε! Και θα του επιτρέψει επίσης να γνωρίζει πόσο αγαπάτε τα αγκαλιά και τα φιλιά του, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν μόνο σε ένα πράγμα: πολλά και πολλά και τα δύο όταν οι δυο σας τελικά συγκεντρώνονται.

26. Νομίζω ότι το μαξιλάρι μου σας μισεί γιατί ξέρει ότι θέλω να το αντικαταστήσω με τον ώμο σας. Μια μέρα…

Δεν είναι απαραιτήτως το χαρακτηριστικό "καλό μήνυμα του πρωινού", αλλά πρέπει να κάνει πολλά με τον ύπνο και να ξυπνήσει. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι εντελώς χαριτωμένο και αστείο ταυτόχρονα. Πιστέψτε με, θα λατρέψει να ακούσει αυτό το αστείο μικρό κείμενο ακριβώς το πρωί!

27. Ήμουν τόσο κρύο σήμερα το πρωί, αλλά στη συνέχεια σκεφτήκαμε για εσάς και εγώ θερμάνθηκε ακριβώς επάνω. Καλημέρα!

Μπορεί να σας κάνει ζεστό και ασαφή ακόμα και όταν δεν είστε μαζί; Ουάου, πρέπει να είναι σούπερμαν ή κάτι τέτοιο. Αυτό το αξιολάτρευτο μήνυμα είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελε να διαβάσει νωρίς το πρωί. Δεν μπορώ σοβαρά να ξεπεράσω πόσο χαριτωμένο είναι αυτό!

28. Είχατε φασόλια καφέ στην προηγούμενη ζωή σας; Πρέπει να είστε, γιατί δεν μπορώ να ξεκινήσω τα πρωινά μου χωρίς εσένα.

Ω, ελάτε τώρα - αυτό είναι ξεκαρδιστικό! Στειλε το!

29. Μου αρέσει να βλέπω τον ήλιο να ανεβαίνει κάθε πρωί, επειδή σημαίνει ότι περνάω μια άλλη υπέροχη μέρα μαζί σου, την αγάπη μου. Καλημέρα.

Πόσο λατρευτός είναι αυτός?

30. Καλημέρα (εισάγετε εδώ το όνομα του τύπου). Κοιμήθηκες καλά? Ή ήσασταν πολύ απασχολημένος να ονειρεύεστε για εσάς και για μένα; (Όπως και εγώ, hehe).

Μια αξιολάτρευτη ερώτηση που είναι χαριτωμένη, διασκεδαστική και φλερτ. Μια εξαιρετική επιλογή που σίγουρα θα ξεκινήσει συνομιλία.

40 κείμενα καλής κατάδυσης γι 'αυτόν

31. Καλή τύχη (εισαγάγετε ό, τι κάνει ο άνθρωπος σας εδώ). 

Επειδή δεν υπάρχει τίποτα σαν να ακούτε "καλή τύχη" από τον άνθρωπο που λατρεύετε. Αυτό σίγουρα θα ξεκινήσει τη μέρα του και θα του δώσει το oomph που χρειάζεται για να κλωτσήσει σε ό, τι κάνει.

32. Πω πω! Θα είναι μια όμορφη μέρα. Picnic από το πάρκο?

Ρωτήστε τον άνθρωπο σας ωραίο και νωρίς και σχεδιάστε μια υπέροχη μέρα μαζί: τέλεια! Αν βρέχει έξω, δοκιμάστε να λέτε κάτι σαν: "Ώο! Τόσο σκοτεινό και θλιβερό σήμερα. Ας σηκωθούμε το κινηματογραφικό θέατρο και να μείνουμε απόψε απόψε! "

33. Πώς είναι αυτός ο ωραιότερος άνθρωπος στη γη που κάνει αυτό το ωραίο πρωινό?

Διότι ακόμα κι αν είχε ένα κακό πρωινό, αυτό σίγουρα θα το κάνει καλύτερο.

34. Γεια σου υπνηλία! Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε, να πιείτε λίγο καφέ, να φάτε λίγο τοστ και να βουρτσίζετε τα δόντια σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε ένα μεγάλο φιλί από ME!

Μία λέξη: λατρευτός.

35. ΞΥΠΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!

Επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο ένα δευτερόλεπτο. Haha, θα αγαπήσει αυτό.

36. Ελπίζω να είσαι ξύπνιος <3 We’re supposed to be leaving soon!

Το μόνο κείμενο που πρέπει να χρησιμοποιήσετε όταν εσείς και ο συνεργάτης σας έχετε ειδικά σχέδια για την ημέρα.

37. Η αγάπη μας μας δίνει την ώθηση που πρέπει να επιτύχω μέσα από κάθε μέρα. Η ελπίδα για την ημέρα σας είναι όσο το δυνατόν πιο όμορφη και θετική!

Οποιαδήποτε ευκαιρία να παρατηρήσετε πόσο θαυμάσια είναι η αγάπη που σας μοιράζεστε είναι ΠΑΝΤΑ μια μεγάλη ιδέα.

38. Έτσι ... τι χρώμα μπόξερ πρόκειται να φορέσετε σήμερα?

Αυτός είναι εντελώς ανόητος, αλλά δεν αγαπάει ένα καλό γέλιο τη στιγμή που ξυπνά?

39. Αν ήμουν εκεί, θα σε ξυπνούσα με ένα ντους φιλιών.

Μην εκπλαγείτε εάν συνεχίζει να επιμένει να περάσετε τη νύχτα μετά την αποστολή του κάτι τέτοιο!

40. Πρέπει να δουλέψουμε για να γίνεις πρωί πρόσωπο σαν κι εμένα.

Ένα μήνυμα κειμένου που προορίζεται για τους πρωίους ανθρώπους που αγωνίζονται με παιδιά που αγαπούν να κοιμούνται σαν, όλη την ημέρα. Θα πάρει ένα λάκτισμα από αυτό! (Αλλά να είστε προετοιμασμένοι για ένα μεγάλο λίπος ΟΧΙ!)

Leave A Comment

+ 59 = 63