40 προσωπικές ερωτήσεις για να ρωτήσετε έναν τύπο

Θέλοντας να πλησιάσετε λίγο περισσότερο τον πιθανό σας άνθρωπο; Δοκιμάστε αυτές τις 40 προσωπικές ερωτήσεις για να ρωτήσετε έναν άντρα και θα ανακαλύψετε την υστερική, έκπληξη και τα γεγονότα τα πιο αστεία κρυμμένα μυστικά που κρύβει μέσα.

40 προσωπικές ερωτήσεις για να ρωτήσετε έναν τύπο

1. Τι είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα που έχει συμβεί ποτέ σε σας?

Αυτά τα ερωτήματα θα μπορούσαν να γεμιστούν με τόνους χαμόγελου και γέλιου. Αλλά δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς απαντάει. Εάν είναι εντάξει με να μοιραστεί μια ενοχλητική ιστορία, αυτό σημαίνει ότι είναι άνετα μαζί σας και πιθανότατα έχει μια ανόητη προσωπικότητα. Ωστόσο, αν δεν είναι σίγουρος ή αποφεύγει να σας πει μια ενοχλητική ιστορία, είναι είτε ένα κλειστό, ντροπαλό άτομο που δεν του αρέσει να κάνει τον εαυτό του να δείχνει άσχημα ή απλώς δεν είναι άνετο να σας λέει.

2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχετε πει ποτέ?

Προσέχετε αυτήν την ερώτηση! Θα μπορούσε να είναι κάτι απλό ή θα μπορούσε να είναι κάτι που ίσως πρέπει να σπάσει τους δεσμούς, όπως αυτός που βρίσκεται στην πρώην φίλη του για να εξαπατήσει ή να καταστρέψει το αυτοκίνητο των γονιών του και να μην τους ενημερώσει.

3. Θα δώσετε μια νύχτα πόκερ με τα αγόρια για να φροντίσετε την άρρωστη φίλη σας?

Γεια σου, μερικοί άνδρες είναι οι τύποι που θα είναι πάντα μάλλον με τα αγόρια από τη φίλη τους. Αυτό είναι προφανώς ένα σημαντικό θέμα για να μάθετε νωρίς τη σχέση.

4. Τι θα κάνατε αν η πρώην φίλη σας ήθελε ξαφνικά να ξανασυναντήσει?

Αν λέει ότι θα έρθει πίσω μαζί της, τότε είναι προφανώς η ώρα για να τρέχεις προς την αντίθετη κατεύθυνση. Από την άλλη πλευρά, αν λέει ότι θα την απορρίψει ευγενικά, τότε δείχνει ότι είναι εντελώς πάνω από την προηγούμενη σχέση του και είναι έτοιμη να συναντήσει κάποιον νέο. Αν λέει ότι θα μνημονεύσει ότι «μιλάει» σε κάποιον (εσύ, φυσικά), τότε έχει σίγουρα σκοράρει πόντους!

5. Ποιο είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχετε κάνει ποτέ?

Μερικοί θέλουν να το παίξουν ασφαλές. Ο τύπος που μιλάτε πιστεύει ότι το παγοδρομία είναι επικίνδυνο ή είστε εν μέσω μιας απίστευτα δραματικής και δελεαστικής ιστορίας που είναι χτισμένη για μια ταινία δράσης; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μάθετε, και αυτό είναι με αυτή την ερώτηση!

40 προσωπικές ερωτήσεις για να ρωτήσετε έναν τύπο

6. Τι πιστεύετε για τις ανοικτές σχέσεις?

Ίσως να είναι όνειρο κάθε ανθρώπου να έχει πολλαπλές φίλες ταυτόχρονα, αλλά ακόμα κι αν το επιθυμεί, δεν πρέπει να σας πει. (Εκτός αν είστε επίσης σε ανοικτές σχέσεις, οπότε περισσότερη δύναμη και στους δυο σας!)

7. Ποιος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σας?

Θα μπορούσε να είναι η μαμά του, θα μπορούσε να είναι ο μπαμπάς του. Ίσως μια γιαγιά, ο θείος ή ο καλύτερος φίλος; Αυτή είναι μια μεγάλη ερώτηση και πιθανότατα θα έρθει με μια ενδιαφέρουσα εξήγηση ως προς το γιατί επέλεξαν το πρόσωπο που έκαναν.

8. Σε τι προσβλέπεις σε μια γυναίκα?

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική απάντηση σε αυτό το σημαντικό, αδιάφορο ερώτημα, οπότε προφανώς είναι πολύ καλό να το ρωτήσετε! Επιπλέον, αν διαπιστώσετε ότι είναι σε παίκτες με καστανά μαλλιά και είστε μια ξανθιά χαμογελαστή κυρία που περιφρονεί τα βιντεοπαιχνίδια, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι ένας αγώνας που έγινε στον ουρανό μετά από όλα.

9. Έχετε κάποιους εχθρούς; Γιατί?

Ποιος ξέρει τι έκανε αυτός ο τύπος για να κερδίσει εχθρούς. Αυγό τα αυτοκίνητά τους; Κλέψτε τη φίλη τους; Ή ίσως είναι τόσο γλυκός και συμπαθής που δεν έχει εχθρούς. Πόσο cool θα ήταν αυτό; Ζητήστε του αυτή την έντονη ερώτηση και περιμένετε μια πολύ συναρπαστική απάντηση!

10. Σε κλίμακα από 1 έως 10, πώς θα με βαθμολογούσατε?

Όλοι αγαπούν να βαθμολογούνται, έτσι; Αν δεν φοβάσαι την αλήθεια και πραγματικά θέλεις να μάθεις πώς αισθάνεσαι για σένα, αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα που πρέπει να ρωτήσεις.

μεγάλο

11. Πώς εξελίχθηκε η τελευταία σας σχέση?

Όλοι αγαπούν να γνωρίζουν τις σχέσεις των προηγούμενων ανθρώπων και είναι σίγουρα σημαντικό να μάθετε πότε σκοπεύετε να γνωρίσετε κάποιον. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι ένας υπερβολικά ζηλότυπος και ελεγχόμενος άνθρωπος που οδήγησε τη φίλη του μακριά, ή ίσως ήταν θύμα ενός μαχητή.

12. Τι είναι το τατουάζ των ονείρων σας;?

Πρέπει να σας αρέσει σοβαρά κάτι για να το βάλετε στο σώμα σας, έτσι με αυτή τη συγκεκριμένη ερώτηση μπορείτε να μάθετε τι πραγματικά ενδιαφέρεται ή τι αγαπάει περισσότερο. Ίσως θα ήταν ένα τατουάζ του ονόματος της μητέρας του, ή ίσως θα ήταν κάτι ανόητο όπως το αγαπημένο του χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.

13. Έχετε ποτέ εξαπατήσει μια φίλη?

Εάν λέει ναι σε αυτή την ερώτηση, σας συνιστούμε να σταματήσετε να μιλάτε με αυτόν τον άνθρωπο. Μόλις ένας αλεξιπτωτιστής, πάντα ένας απατεώνας! (Αν και εκτιμούμε και σεβόμαστε την ειλικρινή του απάντηση).

14. Είχατε ποτέ μια στάση μιας νύχτας?

Αν έχει, δεν σημαίνει πάντοτε ότι είναι κακός άνθρωπος. Ξέρεις, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μερικές φορές. Αλλά αν είναι ένας επαναλαμβανόμενος βραδιάς μιας νύχτας, μπορεί να σημαίνει ότι ενδιαφέρεται μόνο για εσάς για ένα πράγμα.

40 προσωπικές ερωτήσεις για να ρωτήσετε έναν τύπο

15. Ποια είναι η μεγαλύτερη φαντασία σας?

Ας πούμε ότι αυτό το ερώτημα θα μπορούσε να πάρει πολύ, πολύ ... ενδιαφέρον.

16. Ποια είναι η μέγιστη ενεργοποίησή σας?

Σημειώστε την απάντηση που σας δίνει - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες αργότερα στη σχέση για να το ενεργοποιήσετε εύκολα.

17. Ποια είναι η μεγαλύτερη απενεργοποίηση?

Ακριβώς όπως είναι μεγάλη γνώση για να μάθετε τι τον μετατρέπει, μπορεί να είναι ακόμα πιο σημαντικό να γνωρίζουμε τι τον μετατρέπει μακριά από. Προτείνουμε να αποφύγετε να κάνετε οτιδήποτε κάνει τον άνθρωπο σας μακριά. (Um, duh!)

18. Πόσα κορίτσια έχετε με;?

Εκπληκτικά μπορείτε να μάθετε πολλά για έναν άνθρωπο με αυτή την απλή ερώτηση. Ακριβώς προσέξτε. οι άντρες αγαπούν να ψεύδονται για αυτό το ανόητο ερώτημα. Ωστόσο, εάν λέει ότι ένας χαμηλός αριθμός μπορεί να σημαίνει ότι είναι σε πιο σοβαρές σχέσεις, ενώ ένας υψηλότερος αριθμός σημαίνει συνήθως ότι ο άνθρωπος είναι ένας παίκτης και του αρέσει να κοιμάται.

μεγάλο

19. Έχετε οποιεσδήποτε φοβίες?

Θα μπορούσε να σας πει κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε, όπως ο φόβος των πεταλούδων, ή θα μπορούσε να είναι μια πιο σε βάθος ερώτηση, όπως ο φόβος του θανάτου ή κάτι άλλο σοβαρό.

20. Τι σε κάνει να θυμώνεις?

Εάν τα μικρά πράγματα στη ζωή τείνουν να τον στείλουν σε μια θυμωμένη οργή, τότε ίσως να μην είναι καλός άνθρωπος για να ξεκινήσει μια σχέση με. Από την άλλη πλευρά, είναι καλό να γνωρίζουμε τι τα πράγματα τον απομακρύνουν, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε να κάνετε αυτά τα πράγματα. Προφανώς ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που θα σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια του χρόνου σας με αυτόν τον τύπο.

21. Ποιο είναι το πιο βαθύ σας, πιο σκοτεινό μυστικό?

Εδώ είναι ένα διασκεδαστικό που μπορεί να σας κάνει να γελάσετε ή να σας κάνει να φοβάσαι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σας το πιο βαθύ, πιο σκοτεινό μυστικό του, θα πρέπει να αισθάνεται άνετα μαζί σας - και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα!

22. Ήθελες ποτέ να είσαι γυναίκα?

Εάν λέει ναι, ας ελπίσουμε ότι έχει έναν πραγματικά καλό λόγο για την απάντησή του.

23. Ποια είναι μια ερώτηση που αρνείστε τελείως να απαντήσετε?

Υπάρχουν μερικά πράγματα που απλά δε θέλουμε να συζητήσουμε ή να απαντήσουμε. Μπορείτε να μάθετε τι δεν σας αρέσει να απαντά ο δυνητικός σας σύντροφος, απλά ζητώντας του αυτή την ερώτηση. Απλά θυμηθείτε - δεν θα μπορείτε να μάθετε την απάντηση στην ερώτηση που αρνείται να συζητήσει, οπότε λάβετε υπόψη αυτό πριν το ζητήσετε. Θα μπορούσε να σας οδηγήσει μόνο καρύδια!

24. Σε τι είσαι πιο ανασφαλής?

Όλοι έχουμε πράγματα που είμαστε ανασφαλείς, αλλά ο τύπος σας είναι τόσο γεμάτος ότι είναι σίγουρος σε κάθε πτυχή; Ή μήπως είναι διατεθειμένος να παραδεχτεί ότι είναι ανασφαλής για τη μύτη / τα μάτια / την προσωπικότητα / την εργασία του; Όποια και αν είναι η απάντησή του, τον καθησυχαστείτε ότι δεν έχει τίποτα να είναι ανασφαλής και αγαπάτε το _____.

40 προσωπικές ερωτήσεις για να ρωτήσετε έναν τύπο

25. Τι σημαίνει η αγάπη σε σας?

Ο καθένας έχει διαφορετική απάντηση για αυτό, και είναι σίγουρα σημαντικό να μάθουμε νωρίς τη σχέση. Ελπίζουμε απλώς να μην ανταποκριθεί με ένα από αυτά, φράσεις "δεν πιστεύω στην αγάπη". Μισούμε αυτά!

26. Ποια είναι μερικά από τα ηθικά που ζείτε?

Μπορείτε να μάθετε σοβαρά πολλά για έναν άνθρωπο, γνωρίζοντας τα ηθικά που ζουν. Εγγυόμαστε ότι αυτό είναι ένα συναρπαστικό, προσωπικό ερώτημα που δεν μοιάζει με κανέναν από τους άλλους.

27. Ποιος είναι ο στόχος σας στη ζωή?

Ένα άλλο εξαιρετικό προσωπικό ζήτημα που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε λίγο περισσότερο την προσωπικότητά του, τις επιθυμίες και τις ανάγκες του.

28. Σας αρέσει να ανάβουν ή να σβήνουν τα φώτα?

Αυτή είναι μόνο μια διασκεδαστική ερώτηση για την οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε την απάντηση για αργότερα. (Ξαφνικά wink).

29. Απολαμβάνετε μία εκδρομή ή προτιμάτε μεγάλες ομάδες?

Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά για την προσωπικότητα ενός ατόμου με αυτή την απλή ερώτηση.

μεγάλο

30. Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος του σώματος σε ένα θηλυκό?

Αν λέει κάτι άλλο εκτός από το στήθος ή το άκρο, αυτό είναι τεράστια σημεία brownie γι 'αυτόν. Δείχνει ότι δεν είναι όλο που σκέφτεται!

31. Τι είναι ένα πράγμα που δεν μου αρέσει για μένα?

Πρέπει να πει ότι είσαι τέλειος, βέβαια! Αλλά σε περίπτωση που δεν το κάνει, απλά να είναι θετικό και να μην αντιδράσει υπερβολικά στην απάντησή του.

32. Είσαι παρθένος?

Πιθανότατα θα μάθετε την απάντηση σε αυτό με μερικές από τις παραπάνω ερωτήσεις, αλλά αν θέλετε απλά να μάθετε αν ήταν απασχολημένος ή όχι, τότε ρωτήστε τον αυτό το απλό ερώτημα.

33. Πόσες φορές έχετε ερωτευτεί?

Αυτό είναι μόνο ένα από αυτά τα ερωτήματα που πρέπει να ρωτήσετε τον πιθανό εραστή σας. Είναι σημαντικό, καθώς θα μάθετε αν πέφτει γρήγορα για κάποιον ή αν χρειάζεται χρόνος.

34. Έχετε ποτέ λαχταρούσε για μια γυναίκα που ήταν πολύ μεγαλύτερη από εσάς?

Μία από τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις, ίσως?

μεγάλο

35. Ποια είναι η χειρότερη ημερομηνία που κάνατε ποτέ;?

Ετοιμαστείτε για τόνους γέλιου με αυτό!

36. Τι είναι ένας διαχωριστής της συμφωνίας για εσάς?

Προφανώς αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε. Εάν ο διαχειριστής του διαγωνισμού είναι ένα κορίτσι που δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο και το μισείτε απολύτως το ποδόσφαιρο, είναι σαφές ότι δεν θα είναι μια πολύ μακροχρόνια σχέση και θα πρέπει πιθανώς να τον ενημερώσετε ASAP.

37. Είσαι θρησκευτικός?

Η απάντηση σε αυτό μπορεί να είναι είτε καλή είτε πολύ κακή, ανάλογα με το πού βρίσκεστε.

38. Ποια είναι η πιο περίεργη συνήθειά σας?

Όλοι έχουμε ένα, σωστά; Τι είναι δικό του; Δεν θα ξέρεις μέχρι να τον ρωτήσεις!

39. Είχατε ποτέ ένα υγρό όνειρο?

Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος έχει ένα, έτσι; Λοιπόν, τώρα είναι η ώρα να το αποκτήσετε, μάγκα!

40. Είστε οικονομικά σταθερός?

Φυσικά δεν μιλάμε γι 'αυτόν για τα χρήματά του (ή για την έλλειψή του). Μάθετε αν ο άνθρωπος σας έχει μυστική απόθεμα στον τραπεζικό λογαριασμό του από όλη τη σκληρή δουλειά του ή αν σας θέλει δίπλα του καθώς αγωνίζεται μέσα από το κολλέγιο προσπαθώντας να φτάσει στην καριέρα των ονείρων του.

Leave A Comment

61 + = 65