25 χαριτωμένες παραγράφους για να στείλετε στον φίλο σας

Ακόμα και οι άντρες αγαπούν να εκπλαγούν από τις φίλες τους, και αυτές οι 25 χαριτωμένες παραγράφους σίγουρα θα βάλουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του φίλου σας.

9492516638_4881a42beb_h

1. Καλημέρα μωρό το πρωί. Κάθε πρωί είναι τόσο μεγάλη, και είναι όλα εξαιτίας σας. Ελπίζω ότι η μέρα σας θα γεμίσει με τις πιο γλυκές στιγμές που θα θυμάστε για πάντα και ότι έχετε μια καταπληκτική μέρα μπροστά σας με κάθε δυνατό τρόπο.

Ένα όμορφο καλό κείμενο το πρωί που θα αγαπήσει.

25 χαριτωμένες παραγράφους για να στείλετε στον φίλο σας

2. Χρόνος δαπανών μαζί σας είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο πράγμα που έχει ποτέ. Είναι το πιο ευχάριστο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Όταν είμαι μαζί σου, έχω τον χρόνο της ζωής μου και ο χρόνος πετάει. Αλλά όταν είμαστε χωρισμένοι, κάθε δευτερόλεπτο ξοδεύεται σε αγωνία να σας περιμένει ξανά. Σ 'αγαπώ και μου λείπεις τόσο απίστευτα, δεν μπορείς να περιμένεις να σε ξαναδώ!

Γιατί όταν πραγματικά δεν μπορείτε να περιμένετε για να δείτε τον άντρα σας πάλι, να τον ενημερώσετε!

3. Απλά ήθελα να πάρω αυτή τη φορά για να πω ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για μένα. Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε και με αποδέχεστε ανεπιφύλακτα και μου προσφέρει αμέριστη αγάπη και προσοχή. Σας ευχαριστώ για όλα τα γέλια που μοιραστήκαμε και για τους μεγάλους χρόνους που είχαμε. Πάντα ήσαστε βράχος μου σε δύσκολες καταστάσεις και ηλιοφάνεια όταν το θολό έξω. Είστε τα πάντα και σας αγαπώ.

Επειδή όλοι αγαπούν να αισθάνονται εκτιμημένοι και αγαπημένοι!

4. Babe, ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι αν κάποιος προσπαθήσει να φλερτάρει μαζί μου - είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω γραπτού μηνύματος - θα τους αφήσω να γνωρίσουν με υπερηφάνεια ότι είμαι σε μια πολύ δεσμευμένη και αγάπη σχέση με τον εκπληκτικό φίλο μου.

Ο καθησυχασμός του ανθρώπου σας είναι πάντα μια καλή ιδέα.

5. Σας λείπει τόσο πολύ, όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Και παρόλο που είμαστε μια μέρα πιο κοντά στο να είμαστε και πάλι μαζί, εξακολουθώ να σας λείπεις.

Ποιος καλύτερος τρόπος να πω "Σας λείπεις".

25 χαριτωμένες παραγράφους για να στείλετε στον φίλο σας

6. Κάποτε είχα διαγωνισμό με επίθετα και κέρδισα, γιατί τα επίθετα απέτυχαν να μου δώσουν μια λέξη που περιγράφει πόσο με εννοείς. Σ 'αγαπώ περισσότερο από ότι θα μπορούσα να περιγράψω ποτέ λόγια.

Ανόητο, όμως τόσο χαριτωμένο!

7. Θέλω να είμαι μαζί σου και μόνο εσύ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Θέλω να είμαι μαζί σου για πάντα. Είστε ο μόνος για μένα, σας υπόσχομαι αυτό, και μόνο ένα που θα χρειαστώ ποτέ στη ζωή μου.

Ένα πολύ βαθύ και ρομαντικό κείμενο που θα αγαπήσει να διαβάσει.

8. Ανεξάρτητα από το πόσες φορές αγωνιζόμαστε ή υποστηρίζουμε, θέλω πάντα να το επεξεργαστώ. Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να πάρει τη θέση σας. Είστε εκπληκτικοί με κάθε τρόπο και δεν ξέρω τι θα έκανα ή που θα ήθελα να είμαι αν δεν σε γνώρισα ποτέ. Με καταλαβαίνετε όπως κανένας άλλος δεν μπορεί και μπορώ πραγματικά να σχετίζονται με σας με κάθε τρόπο. Θέλω να πω ότι όταν λέω ότι είμαι δικός σας, και είστε δικοί μου. Σ 'αγαπώ και πάντα θα αγωνιστείς για σένα.

Τόσο βαθιά; ένα μεγάλο μήνυμα ειδικά μετά από μια μεγάλη μάχη.

3575113345_c31e08dcf7_b

Εξαιρετικά ρομαντικά κείμενα που θα λιώσουν την καρδιά του:
9. Έχετε πραγματικά αλλάξει τη ζωή μου με τρόπους που δεν θα καταλάβετε ποτέ. Όλα πήγαν στραβά στη ζωή μου μέχρι την ημέρα που σε έκανα. Έχετε κάνει και πάντα τα πάντα στη ζωή μου καλύτερα. Κάνεις την καρδιά μου να παραλείπει ένα ρυθμό από τα χαριτωμένα καλά ευχαριστήρια μηνύματα σου σε αυτά τα αξιολάτρευτα ψευδώνυμα που σου έρχεται για μένα.

10. Είστε ο κόσμος μου. Έχω ειλικρινά πέσει βαθιά ερωτευμένος μαζί σας και δεν φοβάμαι να το πω. Έχουμε περάσει από παχύ και λεπτό και εξακολουθούμε να είμαστε ισχυροί. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα από την πλευρά μου. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ δεν μπορώ να το εξηγήσω! Για πάντα και πάντα μωρό.

11. Είσαι τα πάντα μου και αυτό εννοώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που έχουμε κάνει μαζί και τους καταπληκτικούς χρόνους που περάσαμε μαζί. Έχετε την καρδιά μου για πάντα και πάντα και τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό.

12. Έχω μια ομολογία να κάνω: ερωτεύτηκα από σένα. Νιώθω σαν να είμαστε μαζί μαζί μας. Βρήκα τον σύντροφο ψυχής μου και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στις ταινίες. Είναι μια μαγική εμπειρία και θα σας κρατήσω.

13. Ξέρω ότι λέω "Σ 'αγαπώ" όλη την ώρα, αλλά αυτό δεν αρκεί. Αυτές οι τρεις λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον τρόπο που αισθάνομαι για σας. Κάνεις την κοιλιά μου να σκύβει και τα χέρια μου να κουνήσουν. Ποτέ δεν έχω αγαπήσει κανέναν τόσο πολύ όσο σ 'αγαπώ και δεν νομίζω ότι θα αγαπώ πότε κάποιος πάλι. Είστε όλα όσα ήθελα και χρειάστηκα ποτέ. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ, είσαι τα πάντα, όλη μου η καρδιά και ο κόσμος.

14. Είστε αναμφισβήτητα ο πιο εκπληκτικός, αγαπώντας, καλός, αξιολάτρης, όμορφος, χαριτωμένος, αστείο, γλυκός, τέλειος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ και είμαι τόσο τυχερός που σας έχει.

2964006116_72c69dda1b_b
15. Δεν μου πειράζει να μένω όλη τη νύχτα και να κουραστεί την επόμενη μέρα όσο σας μιλώ.

Τέλεια όταν οι δυο σας μιλάνε όλη τη νύχτα!

16. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να κοιμηθώ απόψε. Ίσως επειδή δεν βρίσκεστε δίπλα μου. Σας λείπει τόσο πολύ και ευχόμαστε να μπορώ να κάνω τα δυνατά σας χέρια τυλιγμένα γύρω μου ενώ κοιμάμαι. Σε αγαπώ, καληνύχτα.

Για νύχτες όταν δεν είστε μαζί και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε χωρίς τον τύπο σας.

17. Ήταν τόσο απίστευτα υπέροχο να ακούτε την εκπληκτική φωνή σας σήμερα το πρωί. Ήταν ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα μου και ελπίζω να έχετε μια μεγάλη μέρα μπροστά από εσάς την αγάπη μου.

Τέλεια ιδέα αν σας εκπλήσσει με ένα τηλεφώνημα το πρωί!

18. Μπορώ να το πω ένα εκατομμύριο φορές και ακόμα δεν θα είναι αρκετό: Σ 'αγαπώ. Η αγάπη σου είναι εκπληκτική. Είναι τέλειο. Ειναι υπεροχο. Έχω δει την αγάπη πριν, αλλά όχι έτσι. Αυτή η αγάπη είναι απολύτως εξαιρετική. Σας ευχαριστώ που είστε συνεργάτης μου.

Τόσο γλυκό!

19. Ήθελα μόνο να σας πω ευχαριστώ που μου δώσατε ένα κομμάτι της καρδιάς σας. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο σε ολόκληρο τον κόσμο. Είστε τόσο καταπληκτικοί με κάθε τρόπο και σας αγαπώ πέρα ​​από την περιγραφή.

Ένα αξιολάτρευτο ευχαριστώ για τον άνθρωπο σας.

20. Μερικοί είναι καλοί, αλλά είστε πολύ καλύτεροι. Άλλοι μπορεί να είναι καλύτεροι, αλλά κανείς δεν συγκρίνεται με εσάς. Είστε το καλύτερο που υπάρχει. Συνεχίστε!

Ένα ανόητο αλλά εντελώς γλυκό μήνυμα κειμένου που θα τον κάνει να χαμογελάσει και να γελάσει.

21. Μωρό, πάντα θυμηθείτε να το πάρετε εύκολα. Μην τονίζετε τον εαυτό σας υπερβολικά και μην χάσετε τον εαυτό σας κάνοντας περισσότερα από όσα είστε σε θέση να κάνετε. Αργή και σταθερή θα κερδίσει πάντα τον αγώνα. Πάρτε το χρόνο σας και κάνετε το καλύτερο που μπορείτε! Φροντίδα γλυκό, σ 'αγαπώ.

Γιατί όταν ο άνθρωπος σας είναι στριμωγμένος στη δουλειά ή στο σχολείο ή στη ζωή γενικά.

22. Δεν θέλω το φεγγάρι, τα αστέρια ή το σύμπαν. Δεν θέλω εκατομμύρια δολάρια ή χρυσά κοσμήματα. Το μόνο που χρειάζομαι σε αυτή τη ζωή είναι η αγάπη σου.

Όσο γλυκιά είναι αυτή; Η αγάπη του είναι καλύτερη από οτιδήποτε άλλο!

3646339693_df57755bde_o

Πανέμορφα ρομαντικά ποιήματα για τον άνθρωπο σας: 
23. Από την Καρδιά Μου
Ένα εκατομμύριο αστέρια στον ουρανό λάμπει φωτεινότερα δεν μπορώ να αρνηθώΑγαπώ τόσο πολύτιμη αγάπη τόσο αγάπη truea που έρχεται από μένα σε σαςΟι αγγέλοι τραγουδούν όταν είστε κοντάwithin τα χέρια σας Δεν έχω τίποτα να φοβάμαιΕσύ πάντα γνωρίζετε μόνο τι να πω απλά να μιλάω σε σας κάνει την ημέρα μουΕγαπώ το μέλι με όλη μου την καρδιά για πάντα και ποτέ να χωρίσω.

24. Αληθινή Αγάπη
Όταν λέω ότι σε αγαπώ, παρακαλώ πιστέψτε ότι είναι αλήθεια. Όταν λέω για πάντα, ξέρω ότι δεν θα σε αφήσω ποτέ. Όταν λέω αντίο, μου υποσχεθείτε ότι δεν θα κλάψετε, γιατί η ημέρα που θα πω ότι θα είναι η μέρα που πεθαίνω.

25. Αληθινή Αγάπη
Η αληθινή αγάπη μετράται από το πόσο βαθιά πέφτετε Και κρίνεται από το πόσο χαμηλός είστε πρόθυμοι να ανιχνεύσετεΑλλά να το αποθηκεύσετε και να το καταστήσετε τελικόΤέλος καθορίζεται από το πόσο πρόθυμοι είστε να ανοίξετε και να προσφέρετε την εμπιστοσύνη σας. Είναι φιλόξενο, καταπληκτικό ανά πάσα στιγμή και πάντα ευγενικό. Δεν είναι ποτέ προκατειλημμένο, είναι τυφλό χρώμα..

Ποιο θα στείλετε τον άνθρωπο ΣΑΣ?

Leave A Comment

81 − 75 =