20 Συμβουλές φλερτ για τα κορίτσια

Άνδρες, φλερτ, σχέσεις - όλα είναι σκληρά, έτσι δεν είναι; Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβεις τι πρέπει να πεις ή να κάνεις, ειδικά όταν έχεις το βλέμμα σου σε κάποιον και δεν έχεις ιδέα από πού να ξεκινήσεις. Λοιπόν, κυρίες, το φλερτ δεν πρέπει να είναι νευρικό-wracking ή τρομακτικό, στην πραγματικότητα, θα πρέπει να είναι ακριβώς το αντίθετο! Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε καταλήξει στους 20 κανονισμούς φλερτ για να αποκτήσετε κάποιον που να σας αρέσει. Καλή τύχη!

63a0ffbb74b175f2b995902bbbed8a79

1. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενιαίος
Πριν ξεκινήσουμε ακόμη και αυτό το φλερτάτο μέλλον με τον κ. Hot Stuff, βεβαιωθείτε ότι είναι SINGLE. Δεν θέλετε να σπαταλάτε το χρόνο σας με έναν άνθρωπο που είναι σε μια δεσμευμένη σχέση και σίγουρα δεν θέλετε να καταστρέψετε τη σχέση του με όποιον βλέπει.

2, Βεβαιωθείτε ότι ο καλύτερος φίλος σας δεν του αρέσει
Θα πάρετε ένα φοβερό χρόνο φλερτάροντας με αυτόν τον τύπο αν βρείτε τον καλύτερο φίλο σας τον αρέσει? αυτή είναι απλώς μια συνταγή για καταστροφή! Πάντα ελέγξτε με το BFF σας για να δείτε ποιος ενδιαφέρεται για πριν βάλετε τη γοητεία. Παίρνει μόνο ένα γρήγορο ζευγάρι δευτερόλεπτα, αλλά θα σας εξοικονομήσει φορτία του δράματος στο μέλλον, έτσι απλά το κάνετε!

3. Χαμογελάστε σε τον Συχνά
Δεν υπάρχει απλά ένας εύκολος τρόπος να δείξετε σε κάποιον που σας ενδιαφέρει παρά απλά να χαμογελάτε. Και δεν μιλάω για το φιλικό μικρό χαμόγελο που δίνεις στη γιαγιά σου όταν τη βλέπεις την ημέρα των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων, μιλάω για εκείνο το κολακευτικό χαμόγελο που κάνει την καρδιά ενός ανθρώπου να λιώνει αμέσως. Βεβαιωθείτε ότι τον αναβοσβήνετε αυτό το χαμόγελο συχνά, είτε είστε δίπλα του είτε απέναντι από το δωμάτιο. Και σιγουρευτείτε πάντα ότι χαμογελάτε όταν μιλάτε και οι δυο σας - αυτό είναι ένα μεγάλο σημάδι γι 'αυτόν που απολαμβάνετε τη συζήτηση και αγαπάτε την εταιρεία του. (Ξέρεις τι λένε, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο σε μια γυναίκα από το χαμόγελό της!)

4. Παίξτε το παιχνίδι μάτι 'Caught-Ya-Lookin'
Όλοι γνωρίζουμε αυτό το κλασικό παιχνίδι: κάθεστε στην τάξη, εσείς στη μία πλευρά και ο τύπος που σας αρέσει από την άλλη. Κάθε φορά που συλλαμβάνετε ο ένας τον άλλον κοιτάζοντας, κάνοντας επαφή με τα μάτια μόνο για ένα δευτερόλεπτο δευτερόλεπτο και στη συνέχεια χαμογελώντας με ντροπαλά καθώς γρήγορα γυρίζετε μακριά. Είναι αξιολάτρευτο με κάθε τρόπο, έτσι δεν είναι; Και φυσικά είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να δείξετε σε κάποιον που σας ενδιαφέρει. Θέλω να πω, γιατί δεν θα συνεχίσετε να βλέπετε κάποιον που νομίζετε ότι είναι απίστευτα χαριτωμένος?

5. Γελούν στα αστεία του
Όλοι γνωρίζουμε πόσο σκληροί άνδρες προσπαθούν να μας διασκεδάσουν. Επιθυμούν συνεχώς να χαμογελάμε, να γελάμε και να γκρινιάζουμε όλη την ώρα που είμαστε γύρω τους. Κυρίες, ακόμα κι αν δεν είναι πραγματικά τόσο αστείο, αν κάνει μια έντιμη προσπάθεια εκεί έξω για να σας κάνει να γελάσετε, απλά το κάνετε. Δεν χρειάζεται να είναι πάνω από την κορυφή, όπου κρατάτε τα πλάγια σας και μόλις μετά βίας μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Απλά ένα μικρό χιούμορ και ένα χαμόγελο με τον τρόπο του θα τον κάνει να αισθάνεται σαν να είναι ο πιο αστείο άνθρωπος στον κόσμο!

5bdb10fcab5eb0b769ed7d2f449c5d8b

6. Μην φοβάστε να είστε ανόητοι
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό: ένας άνθρωπος αγαπά όταν μια γυναίκα μπορεί να είναι ανόητη! Θέλω να πω, μπορείτε να τους κατηγορήσετε; Έχετε πάει ποτέ γύρω από ένα κορίτσι που σκέφτεται ότι είναι «πολύ δροσερό» ή «πολύ ζεστό» για να είναι ανόητο; Είναι γελοίο, και για να είμαι ειλικρινής, είναι εντελώς βαρετό. Ποιος θα ήθελε να είναι γύρω από κάποιον τέτοιο, πόσο μάλλον DATE κάποιος σαν αυτό; Δείξτε τους την ανόητη πλευρά σας. θα το αγαπήσουν σε κομμάτια.

7. Πάντα να είσαι ο εαυτός σου
Μην προσπαθήσετε ποτέ να είστε κάτι που δεν είστε μόνο για να προσγειώσετε έναν τύπο. Ο αληθινός εαυτός σας θα έρθει τελικά, και θα είναι εξαιρετικά πληγωμένος και απογοητευμένος που έκρυψες τον εαυτό του από αυτόν καθ 'όλη τη διάρκεια της σχέσης. Θυμηθείτε κυρίες: ΠΑΝΤΑ να είστε οι ίδιοι! Αν αυτός ο τύπος δεν του αρέσει, τότε δεν ήταν για σας. Ένας άλλος άνθρωπος θα σας αγαπήσει και θα σας αγαπάει για το ποιος είστε, οπότε μην αλλάξετε τον εαυτό σας μόνο για να είστε με κάποιον που πιστεύετε ότι είναι χαριτωμένος ή αστείο. Δεν αξίζει τον κόπο και θα χάσετε ένα κομμάτι του εαυτού σας στη διαδικασία.

8. Κάντε μια μικρή σωματική επαφή
Όλοι γνωρίζουν αυτό το μικρό κανόνα φλερτ! Όταν σας αρέσει κάποιος και θέλετε πραγματικά να ενισχύσετε το επίπεδο του φλερτ, πρέπει να κάνετε λίγο άγγιγμα και συναίσθημα. Όταν λέει κάτι αστείο, χαϊδεύει και αγγίζει ελαφρά το χέρι του. Αυτό είναι ένα κλασικό σύμβολο του "Μου αρέσει" που δούλευε για αρκετές εκατοντάδες χρόνια!

9. Κρατήστε ισχυρή επαφή με τα μάτια
Η επαφή με τα μάτια είναι πιθανώς πολύ πιο σημαντική από ό, τι νομίζετε! Η διατήρηση ισχυρής επαφής με κάποιον σε όλη τη συνομιλία τους δείχνει ότι ενδιαφέρεστε και εμπλακείτε σε αυτό που έχουν να πουν. Τους δίνετε την πλήρη και αμέριστη προσοχή σας και αυτό σημαίνει πολλά για ένα άτομο. Και πιστεψτε με, οι άνθρωποι μπορούν πάντα να πούν όταν δεν τους δίνετε την πλήρη προσοχή σας. Δεν είχατε ποτέ κάποιον που τα μάτια του φαίνεται να περιπλανηθούν σε όλο το convo; Δεν είναι μόνο ενοχλητικό, αλλά αρκετά ασέβεια, κάνοντάς σας να αισθάνεστε βαρετό ή ανεπιθύμητο.

10. Ενδιαφέρεστε για τα ενδιαφέροντά του
Αν θέλετε να δείξετε έναν τύπο που σας ενδιαφέρει, γιατί να κρατάτε τα πράγματα στην επιφάνεια; Βάλτε λίγο βαθύτερα στο παιχνίδι φλερτ και αναλάβετε μερικά από τα ενδιαφέροντά του. Όχι μόνο αυτό θα του δείξει ότι δίνεις προσοχή σε αυτό που του αρέσουν και δεν του αρέσει, αλλά τον δείχνει επίσης ότι είσαι φωτοστέφανος που δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα και θέλει να απολαύσει κάτι μαζί του. Αυτό λέει πολλά για το είδος του ατόμου που είστε και πόσο φοβερό είναι μια φίλη που θα μπορούσατε να είστε.

0ee78e21e0c1c0335cc6c4eb7e4bb647

11. Φροντίστε να είναι διασκεδαστικό και περιστασιακό
Ένα πράγμα για το φλερτ παιχνίδι είναι να το κρατήσετε ήρεμο, casual, και FUN. Αυτό είναι το θέμα του φλερτ - διασκέδαση με κάποιον που δεν έχει απολύτως καμία χορδές. Αν το φλερτ τυχαίνει να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο μια μέρα, παρά πολύ! Αλλά ενώ η ανταλλαγή φλερτ είναι ακόμα ολοκαίνουργια μεταξύ των δύο σας, είναι καλύτερο να κρατήσετε τα πράγματα όσο πιο περιστασιακά γίνεται. Αν αρχίσετε να αναπτύσσετε υπερβολικά έντονα συναισθήματα για αυτό το άτομο, πρέπει να το πείτε αμέσως. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μάθετε νωρίτερα από αργότερα εάν το φλερτ θα μετατραπεί σε μια σχέση ή αν πρέπει να κρατήσετε την απόσταση σας.

12. Μην μεταφέρετε
Όταν αρχίζετε να φλερτάρετε με κάποιον, είναι φυσικό να αναπτύξετε συναισθήματα γι 'αυτά (τις περισσότερες φορές). Αν συμβαίνει αυτό με αυτόν τον νέο, θυμηθείτε να μην παρασυρθείτε. Εάν τον βλέπετε να φλερτάρει με κάποιον άλλο, μπορείτε να νιώσετε λίγο ζηλιάρης στο εσωτερικό, αλλά ποτέ να μην το δείξετε στο εξωτερικό. Δεν είναι ο φίλος σας, οι δυο σας φλέγετε μόνο. Επομένως, μην συγχέεται και αρχίζετε να διαβάζετε περισσότερα σε αυτό (έως ότου οι δύο σας το κάνουν επίσημο, βέβαια).

13. Τον πυροβολίστε ένα παραμύθι
Τον αγαπάς στο νέο κόκκινο καπέλο. Δεν μπορείτε να πάρετε αρκετό από το απίστευτο χιούμορ του. Νομίζετε ότι οι νυχτερινές προπονήσεις του στο γυμναστήριο αποδίδουν πραγματικά. Λοιπόν, γιατί να μην του πείτε! Εμπιστευθείτε τα κορίτσια μου, παίρνοντας ένα κομπλιμέντο από μια γυναίκα είναι σαν να του δώσατε ένα μικρό κομμάτι χρυσού. Θα τονώσει το εγώ του, θα τον κάνει να νιώθει ξεχωριστός, και σίγουρα θα πάρει την υπόδειξη ότι τον ενδιαφέρει και θέλει να φλερτάρει. Απλά μην πάτε πολύ τρελός με τα συγχαρητήρια ή μπορεί να ενοχληθεί ή ακόμα και να σκεφτείτε ότι ψεύδεις!

14. Στείλτε κρότωνα κειμένου
Γιατί θα πρέπει να φλερτάρετε μόνοι σας; Heck, για μερικούς μπορεί να είναι ακόμη και εκατομμύρια φορές πιο εύκολο να φλερτάρουν σε ένα μήνυμα κειμένου. Ένα απλό "Hey handsome") σε τυχαίο χρόνο είναι βέβαιο ότι θα βάλει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Μην ξεχνάτε το πρόσωπο με χαμόγελο, όμως! Θα μπορούσατε επίσης να του στείλετε ένα αστείο αστείο ή μια φιλοφρόνηση πάνω σε ένα μήνυμα κειμένου. Στην πραγματικότητα υπάρχουν τόνοι τρόπων με τους οποίους μπορείτε να φλερτάρετε μαζί του σε ένα μήνυμα κειμένου, οπότε να είστε δημιουργικοί!

15. Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα σώματος για να δείξετε ότι σας ενδιαφέρει
Η σωστή χρήση της γλώσσας του σώματος δεν πρέπει να περιορίζεται στην αίθουσα συνεντεύξεων! Η γλώσσα του σώματος μπορεί εύκολα να δείξει κάποιον που σας ενδιαφέρει. Πάρτε λοιπόν τη συμβουλή που πήρατε από τη μαμά και τον μπαμπά σας για τη σωστή γλώσσα του σώματος: κρατήστε το σώμα σας στραμμένο προς τα πρόσωπά τους, ελαφρώς καμφθεί προς την κατεύθυνσή τους για να δείξετε ότι είστε πραγματικά εμπλακεί στη συζήτηση. Κρατήστε επαφή ματιών ισχυρή. Μην ανησυχείτε πάρα πολύ και προσπαθήστε να κρατήσετε τον εαυτό σας καλώντας.

0029d39fac3ffe98e2b38d37efc7b458

16. Ζητήστε του προσωπικές ερωτήσεις
Όταν σας αρέσει κάποιος, φυσικά θέλετε να τα γνωρίσετε καλύτερα! Γιατί λοιπόν να μην ζητήσετε από αυτόν τον ειδικό τύπο κάποιες μάλλον προσωπικές ερωτήσεις; Αν παρατηρήσετε ένα ωραίο τατουάζ τοποθετημένο σε αυτά τα πανέμορφα, μυώδη όπλα, ρωτήστε τον τι σημαίνει το τατουάζ. Αυτό όχι μόνο δείχνει ότι τον ενδιαφέρει, αλλά και τον έλεγχο του σώματός του. Θα μπορούσατε επίσης να του ρωτήσετε απλά πράγματα όπως είναι οι αγαπημένες του ταινίες, αν ήταν ποτέ έξω από τη χώρα ή εάν θα θεωρούσε τον εαυτό του καλό καπέλο!

17. (αλλά όχι πάρα πολύ προσωπικό)
Τώρα, θυμηθείτε: δεν προσπαθείτε να γράψετε ένα βιβλίο σχετικά με την ιστορία ζωής του. Οποιεσδήποτε σούπερ προσωπικές ερωτήσεις θα πρέπει να φυλάσσονται όταν οι δυο σας μπαίνουν σε μια σχέση. Επομένως, οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το παρελθόν και το μέλλον του πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο, ειδικά ερωτήσεις σχετικά με τις σχέσεις. Μην τον ρωτάς για τις προηγούμενες φίλες του και σίγουρα δεν μιλάς για κάτι σαν το γάμο ή τα παιδιά με αυτόν τον τύπο. Κρατήστε τα ερωτήματα απλά, αλλά ακόμα αρκετά προσωπικά για να μάθετε περισσότερα γι 'αυτόν.

18. Τον πρόκληση
Δεν υπάρχει τίποτα σαν καλή παλιά πρόκληση ανάμεσα σε ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ας υποθέσουμε ότι βγάζει κάποιες στροφές στο γήπεδο μπάσκετ και απλά νιώθετε ότι φοράτε την αγαπημένη σας Nike εκείνη την ημέρα. Τι λέτε για ένα μικρό flirty ένα-σε-ένα παιχνίδι; Οι δυο σας θα μοιραστούν αναμφισβήτητα έναν τόνο γέλιων και giggles κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς και πολλή φυσική δράση σε όλη την έκταση. Έτσι, αν έχετε την ευκαιρία να αμφισβητήσετε αυτόν τον τύπο, τότε πηγαίνετε για αυτό! Θα αγαπήσει ότι είσαι πρόθυμος να τον πάρεις και δεν φοβάσαι να προκληθεί κάποιος. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας για διασκεδαστικά παιχνίδια και προκλήσεις θα είναι σίγουρα μια μεγάλη στροφή για αυτόν.

19. Μην φοβάστε να δείξετε την πλευρά Tomboy
Τόσες πολλές γυναίκες φοβούνται να παρουσιάσουν την πλευρά του τσαμπιά τους, φοβούμενοι ότι θα είναι μεγάλη απενεργοποίηση για τον τύπο που θέλουν μέχρι σήμερα. Αλλά σοβαρά, κυρίες - μην το αρνηθείτε! Όλοι μας έχουμε αυτή τη μικρή φέτα του tomboy κρυμμένη βαθιά στις ρωγμές της ψυχής μας και οι άνδρες την αγαπούν πραγματικά. Η πλειοψηφία των ανδρών αγαπάει ένα κορίτσι που μπορεί να ντυθεί στα τακούνια και ένα φόρεμα για την νύχτα, αλλά γυρίζει την επόμενη μέρα και ρίζα στην αγαπημένη ομάδα ποδοσφαίρου τους, ενώ κοσμούν την αγαπημένη τους φανέλα ποδοσφαίρου για υποστήριξη. Τούτου λεχθέντος, ποτέ δεν φοβάστε να απομακρύνετε την πλευρά του τσαμπιού σας. Θα λατρέψει για να δει αυτή τη διασκέδαση πλευρά σας!

20. Πάντα να είσαι κυρία
Δεν μπορώ να τονίσω αυτό το αρκετά! Το φλερτ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι καυλιάρης ή να πεις βρώμικα πράγματα σε έναν άνδρα. Το φλερτ πρέπει να είναι χαριτωμένο και διασκεδαστικό, γι 'αυτό κρατήστε το όσο το δυνατόν πιο σεβαστό και φιλικό. Θα προσγειωθεί ένας τύπος πιο γρήγορα να είναι κυρία και να ξέρει πώς να φλερτάρει το σωστό δρόμο από το να βάλει όλα εκεί έξω στην οθόνη για να δει. Οι άνδρες εξακολουθούν να μοιάζουν με μια γυναίκα που μπορούν να κυνηγήσουν και θα σας βρουν πολύ πιο ελκυστικό εάν παραμείνετε κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι φλερτ.

48efc55a4fbc381bbc808cfb819bdf08

Βλέπω? Το φλερτ δεν πρέπει να είναι δύσκολο ή μια πρόκληση καθόλου! Η καλύτερη συμβουλή σε αυτό το ολόκληρο το blog είναι σίγουρα ο ίδιος. τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν!

Κυρίες, ποιες είναι μερικές από τις καλύτερες συμβουλές και οι κανόνες του φλερτ για να πάρετε έναν άντρα να σας αρέσει?

Leave A Comment

71 − 70 =