15 πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν βλέπετε την πρόοδό σας

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι η προβολή ενός πρώην φίλου ή φίλης στο κοινό δεν είναι η πιο ευχάριστη εμπειρία στον κόσμο. Τη στιγμή που τους βλέπετε η καρδιά σας πέφτει και ξαφνικά είστε σε απώλεια για τα λόγια. Δεν ξέρετε τι να πείτε, δεν ξέρετε τι να κάνετε. είναι σχεδόν σαν να έχετε μετατραπεί για μια στιγμή σε ένα άσκοπο κτύπημα. Πώς θα έπρεπε κάποιος Πραγματικά ενεργούν όταν βλέπουν τους πρώην τους στο κοινό; Θα σας οδηγήσουμε μέσα από τα 15 διαφορετικά πράγματα που εσείς πρέπει να κάνετε όταν βλέπετε τον πρώην σας στο κοινό.

83ad99fdbdba1e0974daf9a9d67fe5aa

Μην πανικοβληθείτε

Βλέποντας τον πρώην σας στο κοινό δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα στον κόσμο, στην πραγματικότητα μπορεί να είναι εντάξει τρομακτικός ή επώδυνος. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν δημιουργείται αυτή η κατάσταση είναι να μην θυμάστε ΝΑ ΠΑΝΩ! Η επιδείνωση θα κάνει τα πράγματα χειρότερα και μπορεί να καταλήξετε να κάνετε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Έτσι, κορίτσια, ακούστε: το πρώτο βήμα όταν βλέπετε την πρώην σας στο κοινό είναι να παραμείνετε ήρεμοι εκατό τοις εκατό. Πάρτε μια στιγμή για να αναπνεύσετε μέσα και έξω και να υπολογίσετε την επόμενη κίνηση σας.

Να είναι σίγουροι

Η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για την ευτυχία και την ασφάλεια, και άλλοι θα λάβουν γνώση. στην πραγματικότητα, η εμπιστοσύνη είναι ένα από τα πιο ελκυστικά πράγματα για έναν άνδρα ή μια γυναίκα. Εκτός από την εμφάνιση και το συναίσθημα σαν ένα εκατομμύριο δολάρια, ο πρώην σας θα πάρει ειδοποίηση και θα δούμε ότι δεν το κάνετε χρειάζομαι τους. Είστε απόλυτα σίγουροι για τα δύο πόδια σας, και θα αισθάνονται σαν να είναι αυτοί που λείπουν.

Ακόμα κι αν νιώθεις κάτι αλλά σίγουρος όταν τον βλέπετε, προσποιήσου το μέχρι να το καταφέρεις φιλενάδα. Πιστέψτε με, θα κάνει θαύματα για όλη αυτή τη βασανιστική εκδήλωση.

Ανεξάρτητος

Αυτό συμβαδίζει με την αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένας ώριμος, ανεξάρτητος άνδρας ή γυναίκα που δεν πρέπει να βασίζεται στη σημαντική άλλη τους. Μην συναντάς τους φτωχούς, μην τρέχεις σε αυτόν και μην το κοιτάς με αυτό το βλέμμα στο πρόσωπό σου σαν να είσαι σπασμένος. Συνεχίστε να πηγαίνετε για την επιχείρησή σας με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, ενεργώντας σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Είστε ανεξάρτητοι - δεν το κάνετε χρειάζομαι τους, έτσι μην ενεργείτε όπως αυτό.

cfcd0e3b83d98226ee9b987274b249f2

Μην ξεπεραστείτε

Ξέρω ότι θα ήταν ωραίο να είμαι απόλυτα αγενής στον πρώην σας. ίσως να αισθανθείτε σαν να τους χαστούς στο πρόσωπο. Αλλά για να περάσετε από αυτή την ευκαιρία τον καλύτερο τρόπο που μπορείτε, μην είστε αγενείς. Ναι, μπορεί να σας έπληξαν τρομερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε τουλάχιστον αξιοπρεπής στο πρόσωπο. Να είστε το μεγαλύτερο άτομο και να μην είστε αγενής - θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα για τα πάντα σε μακροπρόθεσμη βάση αν χειριστείτε τον εαυτό σας σαν ενήλικος αντί για ένα πικρό μικρό παιδί.

Μην κάνετε σκηνή

Αυτό είναι ίσως το απόλυτο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω σε οτιδήποτε καταλήγει να βλέπει τους πρώην στο κοινό: μην κάνετε μια σκηνή.

Ξέρω ότι είναι δύσκολο δεν να θέλει να κάνει μια σκηνή όταν βλέπεις τον πρώην σου όταν είσαι έξω, αλλά αυτό θα είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λύπη που θα κάνεις ποτέ και θα πάς στο σπίτι να αισθάνεσαι σαν απόλυτος ανόητος. Η ντροπή στον εαυτό σας μπροστά σε όλους είναι απόλυτη μη-όχι. Ακόμη και αν η καρδιά σας σας λέει να πάτε σε αυτόν, να φωνάξετε σε αυτόν, να τον χαστούμε στο πρόσωπο και να ουρλιάζεστε σε αυτόν για άλλα δεκαπέντε λεπτά, παρακαλώ κρατήστε τον εαυτό σας μαζί. Ξέρω ότι τα συναισθήματά σου θα τρέχουν σε ράμπα, αλλά παρακαλώ ανατρέξτε στο βήμα 1: παραμείνετε πάντα ήρεμοι.

Μην φοράτε τα συναισθήματά σας

Μια άλλη μεγάλη συμβουλή είναι να μην φορέσετε τα συναισθήματά σας στο μανίκι για να δείτε όλοι. Ναι, θα είναι μάλλον αναστατωμένος να βλέπετε τον προϊστάμενό σας έξω στο κοινό, αλλά πρέπει να κρατάτε εκείνο το χαμόγελο στο πρόσωπό σας ανά πάσα στιγμή. Φορώντας τα συναισθήματά σας στο μανίκι σας, θα δώσετε στον πρώην σας χεριού, γνωρίζοντας ότι σας έβλαψαν τόσο άσχημα - και μάλλον δεν θα με νοιάζουν. Αντί να τους δώσετε την ικανοποίηση ότι τραυματίζεστε, κρύψτε τα συναισθήματά σας αργότερα την ημέρα που είστε μόνοι ή με φίλους και μέλη της οικογένειας. Πιθανώς δεν έχουν καμία θλίψη, οπότε μην τους δείξετε πόσο λυπηρό είστε και εσείς.

Χαμόγελο

Εσείς θα αναστατωθείτε. πιστέψτε με, ξέρω. Μπορεί να είναι λυπημένος, μπορεί να είναι τρελός, μπορεί να είναι ένας ολόκληρος τυφώνας διαφορετικών συναισθημάτων μέσα από το σώμα σας. Αλλά ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε στο εσωτερικό, κρατήστε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Αυτό θα τους δείξει ότι είστε σίγουροι, ανεξάρτητοι και ευτυχισμένοι ακόμα και όταν δεν βρίσκονται γύρω σας.

d4d61bd57f1d90ebb06125b0c5379e0f

Κάνει ψιλοκουβέντα

Αν καταλήξετε να στέκεστε δίπλα στον πρώην σας, γιατί να μην κάνετε κάποια μικρή συζήτηση; Ρωτήστε τους πώς κάνουν και ανταλλάξτε όταν τερματίζει την ποινή του. Αυτό θα τους δείξει ότι μπορείτε να είστε ένας ώριμος ενήλικας για το όλο θέμα και δεν κρατάτε καμία επίμονη επιθετικότητα. Αυτό δείχνει την απόλυτη ωριμότητα με τρόπο που είναι σίγουρος και ανεξάρτητος. Όπως είπα προηγουμένως, μην είστε αγενής - κρατήστε το μικρό και απλό και μετά πηγαίνετε για την ημέρα σας.

Μην καυχηθείτε για τον εαυτό σας

Τώρα, μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να καυχηθείτε για τον εαυτό σας όταν εσείς και ο πρώην αρχίζετε να κουβεντιάζετε. αλλά αυτό είναι κάτι που σίγουρα θέλετε να αποφύγετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάποιος που αισθάνεται την ανάγκη να καυχηθεί για τον εαυτό τους προσπαθεί να αναδείξει και δεν είναι Πραγματικά ευτυχισμένος, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε. Όχι μόνο αυτό, αλλά καυχιέται για τον εαυτό σας είναι απόλυτα αγενής και παιδαριώδης, οπότε αν καταλήξετε να τους μιλάτε, κρατήστε το απλό όπως ανέφερα στο βήμα 8.

Μην κλαίει

Παρακαλώ μην κλάψετε. Ξέρω ότι μπορεί να θέλετε να κλάψετε, αλλά παρακαλώ μην το κάνετε. Το κλάμα είναι ένας μεγάλος δείκτης ότι είστε ακόμα αναστατωμένοι από την πρώην σας, και θα λάβουν γνώση γι 'αυτό. Rememebr: θέλετε να συναντήσετε ως αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητο πρόσωπο, όχι κάποιος που εξακολουθεί να λαχταρούν την αγάπη ενός άλλου, και κάποιος που μπορεί πραγματικά να αισθάνονται ότι το χρειάζονται.

Αποθηκεύστε τα δάκρυα για αργότερα

Εντάξει, ας είμαστε πραγματικοί: βλέποντας ότι ο πρώην σας θα είναι οδυνηρός και ότι ο πόνος ή η θλίψη θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο οι δυο σας χωρίσατε. και είναι τελείως εντάξει να νιώθεις αυτά τα συναισθήματα. Αλλά πρέπει να αποθηκεύσετε τα δάκρυα για αργότερα. Αφού συμβεί το γεγονός και έχετε πάει στο σπίτι, μπορείτε να αφήσετε όσους έχουν χάσει τα συναισθήματά τους. Είναι υγιές για εσάς και θα σας βοηθήσει επίσης να ξεπεράσετε την πρώην σας ζωή. Καλέστε έναν φίλο και μιλήστε έξω, αγκαλιάστε τα μέλη της οικογένειάς σας, κάντε ό, τι πρέπει να κάνετε όταν είστε μόνοι για να κάνετε τον εαυτό σας να αισθάνεται καλύτερα.

Κάντε το χρόνο για τον εαυτό σας αργότερα

Δεδομένου ότι δεν βρίσκεστε στο καλύτερο πλαίσιο του μυαλού αφού δείτε τον πρώην σας, γιατί να μην κάνετε κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό σας για να σας βοηθήσουμε να το ξεπεράσετε; Ίσως θα μπορούσατε να πάρετε τα νύχια σας γίνονται, το κεφάλι στο γυμναστήριο, ή να έχετε μια νύχτα έξω με τους φίλους σας. Ό, τι θέλετε να κάνετε, προχωρήστε και το κάνετε.

0a188a6e8a76be07852ebe4b890cceec

Περιπλανηθείτε στον εαυτό σας με φίλους

Το να είσαι μόνος και να παλεύεις με ένα διάλειμμα μπορεί να είναι πολύ δύσκολο. Αντί να προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τον πόνο μόνοι σας, δοκιμάστε να συγκεντρώσετε μερικούς από τους φίλους σας για μια διασκεδαστική βραδιά όπου μπορείτε να ξεχάσετε εντελώς την καταστροφή. Θα μπορούσατε επίσης να καλέσετε έναν από τους φίλους σας μόνο για να το μιλήσετε και να τους φίλους σας να σας κάνει να γελάσετε με τα ανόητα αστεία και τις αναμνήσεις σας.

Και αν απλά συμβαίνει να είναι έξω με τους φίλους σας όταν βλέπετε την πρώην σας στο κοινό, αυτό θα κάνει τα πάντα τόσο πολύ καλύτερα. Αυτό καθιστά ευκολότερο να ξεχάσετε τι συμβαίνει γύρω σας και ίσως ξεχάσετε ότι είναι εκεί εντελώς. Αφήστε τους φίλους σας να γνωρίζουν ότι «ξέρετε ποιος» είναι στο δωμάτιο και θα κάνουν ό, τι μπορούν για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ήρεμοι και χαρούμενοι καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας. Θα κάνει επίσης τα πράγματα πιο εύκολα αν καταλήξει να έρχεται και να προσπαθεί να σας μιλήσει - θα έχετε backup.

Μιλήστε μαζί του εάν είστε έτοιμοι και οι δύο

Γνωρίζουμε όλοι εκείνα τα ζευγάρια που διαλύονται, μόνο για να τρέχουν στο χέρι του άλλου τη στιγμή που θα δουν ο ένας τον άλλον στη συνέχεια. Εάν εσείς και ο πρώην σας έσπασε, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκε σωστά και υπήρχε πάντα μια ημιτελής επιχείρηση, μπορεί να βρείτε την πρώην σας προσέλκυση προς εσάς που αναζητάτε μια συνομιλία. Εάν είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα για να το συζητήσετε και ενδεχομένως να αναζωπυρώσετε το ρομαντισμό, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε αυτό. απλά βεβαιωθείτε ότι είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα προτού φέρετε κάτι τέτοιο επάνω, ή μπορεί να πάρετε καρδιά (πάλι).

Αποφύγετε Του εάν είναι απαραίτητο

Γεια σου, μερικές φορές ο πόνος είναι πολύ πολύ. Αντί να προκαλέσετε ενδεχομένως σκηνή ή να είστε ανώριμοι για το όλο θέμα, ίσως είναι καλύτερο να εξοικονομήσετε τον εαυτό σας τα συναισθήματα και τη θλίψη και απλά να τον αποφύγετε εντελώς. Πρέπει να κάνετε αυτό που νιώθετε σωστό και εάν υπάρχει αμφιβολία ότι κάτι μπορεί να συμβεί, απλά περπατήστε μακριά κυρίες.

b3097f754f3cfbf29b687b5c2f0404fa

Βλέποντας τον πρώην σας στο κοινό είναι σοβαρά δύσκολο, ανεξάρτητα από το κατά πόσο οι δυο σας μπορεί να έχουν καταρρεύσει, αλλά το κλειδί είναι να παραμείνετε ήρεμοι, να μην κάνετε τίποτα που θα μετανιώσετε αργότερα, και να ενεργείτε όπως είστε σίγουροι και ευτυχείς όσο μπορείτε.

Έχετε δει την πρώην σας στο κοινό; Τι συνέβη? Πώς το χειρίσατε?

Leave A Comment

43 + = 45