15 καλύτερα σύγχρονα τραγούδια αγάπης

Η αγάπη είναι στον αέρα - ή τουλάχιστον, η αγάπη είναι η μουσική. Αν θέλετε ένα σύγχρονο τραγούδι αγάπης να περιγράψει τα συναισθήματά σας, αυτά είναι μερικά από τα 15 καλύτερα που θα χρησιμοποιήσετε. Κάντε τα τραγούδια σας "ζευγάρι" ή απλά να τα δώσετε στον συνεργάτη σας σε μια λίστα αναπαραγωγής. Προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε μερικά από τα καλύτερα μοντέρνα τραγούδια lvoe, αλλά αφήστε ένα σχόλιο εάν ξεχάσαμε ένα από τα αγαπημένα σας!

1. Προσέξτε από τον Drake που χαρακτηρίζει τη Rihanna

Αν δεν είστε fan Drake, θα αλλάξετε τη γνώμη σας όταν βλέπετε αυτό το μουσικό βίντεο. Επιπλέον, αυτό το σύγχρονο τραγούδι αγάπης παίρνει επιπλέον πόντους για το ντουέτο. Υπάρχει κάτι για έναν άνδρα και ένα κορίτσι που τραγουδούν αρμονικά και πραγματικά φέρνουν το ρομαντισμό στη ζωή. Η Rihanna χρονολογείται στο Drake στο παρελθόν, αλλά το μουσικό βίντεο για αυτό το τραγούδι μας αφήνει να θέλουμε να είναι ακόμα ένα στοιχείο.

2. Pusher Love Girl από τον Justin Timberlake

Είμαι ακόμα έκπληκτος ότι ο Justin Timberlake κατάφερε να παραμείνει δημοφιλής καλλιτέχνης με τα χρόνια. Όταν το NSYNC έσπασε, ένιωσα ειλικρινά ότι η σόλο καριέρα του ήταν σύντομη. Ευτυχώς, ξεπέρασε τους κριτικούς και παρήγαγε το τραγούδι, Pusher Love Girl. Αυτό το τραγούδι εξετάζει ουσιαστικά τους τρόπους που η αγάπη είναι σαν μια προσθήκη.

3. Ζήτησε από τον Hunter Hayes

Αυτό το τραγούδι είναι ιδανικό για όποιον αισθάνθηκε ποτέ ότι δεν άξιζε την αγάπη του συνεργάτη του. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε ότι αξίζετε την αγάπη τους, αυτό το τραγούδι θα σας κάνει να νιώσετε σαν να το κάνετε. Μιλάει για το πώς τα πάντα έχουν νόημα όταν είστε με το πρόσωπο που αγαπάτε, το οποίο είναι ένα συναίσθημα που μπορώ να πάρω με. Όταν ερωτευτείτε, ολόκληρος ο κόσμος μοιάζει με ένα πιο φωτεινό, πιο ευτυχισμένο μέρος και όλα έχουν νόημα.

4. One and Only από την Adele

Όταν σκεφτόμαστε πολλά σύγχρονα τραγούδια αγάπης, θα ήταν αδύνατο να ξεχάσουμε την Adele. Έχει μια εκπληκτικά όμορφη φωνή, και η φωνή της είναι τέλεια για αυτό το τραγούδι. Δυστυχώς, το τραγούδι της Adele φέρνει δάκρυα στα μάτια μου, αντί να με αφήνει με ένα ζεστό, χαρούμενο συναίσθημα. Παρ 'όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αγάπης.

5. Θα περιμένω από τον Mumford & Sons

Όπως πολλά από τα τραγούδια του Mumford & Sons, αυτό το τραγούδι πιάστηκε γρήγορα. Όπως και τα περισσότερα από τα τραγούδια τους, έχει ένα μεγάλο ρυθμό και υπέροχους στίχους. Μόλις το ακούσετε λίγες φορές, το I Wait θα γίνει γρήγορα ένα από αυτά τα τραγούδια που μόλις κολλήσουν στο κεφάλι σας. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικό για σας να βάλετε μια λίστα με τραγούδια για έναν φίλο ή να συντρίψετε - θα το παίξει ξανά και ξανά και θα συνεχίσει να σκέφτεται για σας κάθε φορά.

6. Ακόμη σε εσένα από την Paramore

Η Paramore έκανε πρωτοσέλιδα το 2004 όταν σχηματίστηκε, αλλά παράγουν συνεχώς νέα τραγούδια όλη την ώρα. Υπάρχει κάτι για τα φωνητικά της που κάνουν πραγματικά τη μουσική να ξεχωρίζει. Στο Still Into, παίρνετε ένα τραγούδι που είναι ιδανικό για μακροχρόνιες σχέσεις. Έχουμε όλοι εκείνες τις στιγμές όπου δεν ήμασταν σίγουροι αν ο σύντροφός μας ήταν ακόμα σε μας. Αυτό το τραγούδι είναι ένας τέλειος τρόπος για να υπενθυμίσετε στον φίλο ή τη φίλη σας ότι εξακολουθείτε να τους αγαπάτε όσο ακριβώς κάνατε την πρώτη μέρα που ξεκινήσατε να χρονολογείτε.

7. Θα Βροχή από τον Bruno Mars

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Bruno Mars έκανε τη λίστα. Τα τραγούδια του έχουν δημιουργήσει ερωτική μουσική εδώ και δεκαετίες και εξακολουθεί να είναι ένα πλήθος αγαπημένων. Αυτό το τραγούδι είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα, πρόσφατα κομμάτια του έργου του. Μπορεί να το αναγνωρίσετε από το πρώτο μέρος της Σαμάρας Twilight: Breaking Dawn. Αν και συνοψίζει το πώς αισθάνεται ο Edward για την Bella στην ταινία, μπορεί να ισχύει και για τη δική σας ζωή.

8. Ho Hey από τους Lumineers

Ο Jeremiah Fraites είναι ο πρωτοπόρος ντράμερ για το συγκρότημα και ο Wesley Schultz είναι φωνητικά. Αφού ο αδερφός του Jermiah πέθανε το 2011, οι φίλοι μετακόμισαν στο Κολοράντο, βρήκαν ένα τρίτο μέλος της μπάντας και άρχισαν να παίζουν μουσική ως ομάδα. Πρόσφατα, ο Ho Hey συμπεριλήφθηκε από την Spotify ως το τρίτο πιο τραγικό τραγούδι σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαθέτει απλοϊκό, πιασάρικο ρυθμό και εύκολο να τραγουδήσει στίχους. Εάν δεν θέλετε ένα τραγούδι να κολλήσει στο κεφάλι σας, τότε μην ακούσετε αυτό το - θα το βουτήξετε για μερικές μέρες.

9. Μόνο ένας από τον Kanye West

Όταν δεν κρέμεται με τη φημισμένη φυλή Kardashian, η Kanye West παράγει χτύπημα μετά το χτύπημα. Αυτό το τραγούδι μιλά για το πώς θα χαμογελάσει ή θα κλάψει όταν ο εραστής του κάνει επίσης. Βασικά, το μήνυμα είναι "Είμαι σε αυτό μαζί σας". Εάν θέλετε ποτέ μια υπενθύμιση για το τι θα πρέπει να είναι η αληθινή αγάπη, τότε συντονίστε το κομμάτι αυτό.

10. Παιχνίδια βίντεο από την Lana Del Ray

Σε αντίθεση με μερικά από τα τραγούδια αυτής της λίστας, αυτή είναι λιγότερο ευτυχισμένη. Το τραγούδι της Lana Del Rey, το Video Games, έχει πιο σκούρο και πιο αργό ρυθμό. Παρά τον πιο σκούρο τόνο, κατάφερε ακόμα να φτάσει τα κορυφαία δέκα γραφήματα σε περισσότερες από δέκα χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτό το τραγούδι σας κάνει να νιώσετε νοσταλγικά για το παρελθόν - αν μόλις βγείτε από μια μακροπρόθεσμη σχέση, ο σκούρος τόνος μπορεί να είναι πάρα πολύ για σας.

11. Επιτρέψτε μου να σε αγαπώ από τον Ne-Yo

Αυτό το τραγούδι είναι μια καλή επιλογή αν είχατε μια κακή εμπειρία στις σχέσεις πριν. Βασικά, σας χρησιμεύει να σας υπενθυμίσω ότι, ακόμη και αν δεν πιστεύετε στον εαυτό σας, μπορείτε να εξαργυρώσετε μέσα από την αγάπη κάποιου άλλου. Συνολικά, ένα σπουδαίο τραγούδι για να ακούσετε για όποιον χρειάζεται την πρόσθετη ώθηση της αυτοεκτίμησης.

12. Χρησιμοποιήστε κάποιον από τους Kings of Leon

Εάν δεν έχετε βρει το σωστό πρόσωπο ακόμα, τότε αυτό το τραγούδι πιθανώς εκφράζει το πώς αισθάνεστε - ή πώς θέλετε κάποιος να αισθάνεται για σας. Η κύρια σειρά χορωδιών μιλά για "Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάποιον, κάποιον σαν εσένα". Εκτός από το γενικότερο να είναι ένα σπουδαίο τραγούδι για να το ακούσετε, έχει επίσης περισσότερο από μια ροκ αίσθηση σε αυτό. Αν αγαπάτε τη ροκ μουσική και θέλετε ένα πιο τραγούδι τραγούδι, τότε Χρησιμοποιήστε κάποιον από τους Kings of Leon λειτουργεί καλά.

13. Σας λατρεύω από την Miley Cyrus

Αυτό το τραγούδι μιλά για το πώς αγαπά να βρίσκεται δίπλα στον σύντροφό της και θα μπορούσε να βρίσκεται δίπλα τους για αιωνιότητα. Αν έχετε ερωτευτεί ποτέ, ίσως κατανοήσετε απόλυτα αυτό το συναίσθημα. Όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε όλη την ημέρα είναι πόσο θέλετε να είστε με τον σύντροφό σας και να τους μιλήσετε. Τίποτα άλλο δεν φαίνεται να έχει σημασία όταν είστε πραγματικά ερωτευμένοι με κάποιον.

14. Οπουδήποτε θα πάτε από την κλήση

Ψάχνετε ακόμα ένα σύγχρονο τραγούδι αγάπης; Όπου και να πάτε μπορεί να είναι ένα από τα παλαιότερα τραγούδια της λίστας, αλλά απλά δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τη βαθιά φωνή και το τρελό τραγούδι.

15. Το σπίτι μου από τον Kacey Musgraves

Τελευταία στον κατάλογο των καλύτερων σύγχρονων τραγουδιών αγάπης είναι το σπίτι μου από τον Kacey Musgraves. Αυτός είναι πραγματικά ο τύπος του τραγουδιού που μπορείτε να ερωτευτείτε. Έχει πιασάρικα στίχους, υπέροχα φωνητικά και είναι τέλειο σαν τραγούδι αγάπης. Αν ψάχνατε για μια τραγουδίστρια ή απλά μια μεγάλη φωνή, η Φωνή Μου είναι μια μεγάλη επιλογή.

Leave A Comment

33 + = 43