12 Ζυγός Συμβατότητα αγάπης

Ρομαντικά, χαρισματικά και ευγενικά, οι Libras είναι κάτι ωραίο. Τους αρέσει να ζουν με ειρήνη και αρμονία, και είναι τρελοί για να εξερευνήσουν πράγματα και μέρη. Οι Libras κυριαρχούνται από τους Venues, γεγονός που τους καθιστά στοργικό και ονειρικό. Η συμπεριφορά ενός αστρικού σημείου σε μια σχέση είναι υποδειγματική και αυτό συμβαίνει επειδή ένας Ζυγός είναι εθισμένος στα συναισθήματα αγάπης. Ποια από τα 12 σημεία είναι ως επί το πλείστον συμβατά με έναν Ζυγό; Εδώ οι προοπτικές:

αγάπη compatibility1

 1. Ζυγός και Ζυγός

Λένε ότι άνθρωποι με το ίδιο ζώδιο δεν ταιριάζουν καλά. Ενώ αυτό θα μπορούσε να συμβεί με άλλα σημάδια αστέρι, αυτό δεν συμβαίνει σε μια σχέση Ζυγός-Ζυγός. Αυτά τα δύο ταιριάζουν εξαιρετικά μαζί. Ο συνδυασμός είναι ένας από τους καλύτερους στον ζωδιακό κύκλο και είναι κυρίως επειδή συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο όμορφα. Και τα δύο σημεία είναι φιλόδοξα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίστευτα ανταγωνιστικές. Αυτό θα μπορούσε να βλάψει τη ρομαντική εμπλοκή. Το κλειδί για να ζει κανείς σε αρμονία είναι να αποδεχθεί και να καταλάβει ο ένας τον άλλον. Μην ξεχνάτε ότι είστε το ίδιο!

αγάπη compatibility2

 1. Ζυγός και Κριός

Υπάρχει πολλή σεξουαλική έλξη μεταξύ ενός Ζυγού και ενός Αριάν. Από αυτή την άποψη, μπορούμε να πούμε ότι μια σχέση είναι ζεστή και εξαιρετικά ευχάριστη. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι και τα δύο σημεία είναι οραματιστές, μπορεί να έχουν διαφορετικές απόψεις για τα πάντα. Νομίζουν διαφορετικά. Οι Libras επιθυμούν να σκεφτούν τον εαυτό τους και δεν θα επιτρέψουν σε κάποιον να παρεμβαίνει στην προσωπική τους ικανοποίηση. Από την άλλη πλευρά, ένας Αριάν μπορεί να αισθάνεται απειλημένος από έναν Ζυγό, και αυτό συμβαίνει επειδή οι Ζυγοί είναι έντονοι επικριτές.

αγάπη compatibility3

 1. Ζυγό και Ταύρος

Οι Ζυγοί και οι Ταυρνοί αμφισβητούν τόσο καλά πράγματα. Έχουν ένα σχηματισμένο μάτι για τη χειροτεχνία και το στυλ, έτσι αυτό σημαίνει ότι θα κάνουν το πιο μοντέρνο ζευγάρι. Chic και λεπτομερής προσανατολισμό, αυτά τα δύο είναι ρομαντικά στην καρδιά? και οι δύο έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες, αν και αυτό είναι ένα ζωδιακό στοιχείο και δεν πρέπει να θεωρηθεί ως μειονέκτημα σχέσεων. Είναι πραγματικά σημαντικό να είστε υπομονετικοί με έναν Ταυροειδή. η ζωηρή και παρορμητική πλευρά του αστρικού σημείου μπορεί να έρθει στο δρόμο της ευτυχίας σας. Παρ 'όλα αυτά, η αγάπη μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και να έχετε την πιο συναρπαστική αγάπη.

αγάπη compatibility4

 1. Ζυγό και Δίδυμοι

Αυτοί οι δύο θα μπορούσαν να επεξεργαστούν την τέλεια σχέση αγάπης. Οι Libras και οι Gemini είναι υπέροχοι μαζί. Μπορούν να χτίσουν τη σχέση πολύ γρήγορα και συνεχώς στοχεύουν να διατηρήσουν τη σχέση τους ευημερούσα. Και τα δύο σημεία γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν από μια σχέση. έχουν ιδέες για να χτίσουν την κατανόηση και δεν θα διστάσουν να εκφράσουν τις σκέψεις τους αν ξεκινήσει η μονοτονία. Ακόμα κι αν ο Δίδυμος χρειαστεί λίγο χρόνο για να φιλοξενήσει με τον εραστή και να αποφασίσει να εγκατασταθεί, ένας Ζυγός θα είναι εκεί ακριβώς για να τους βοηθήσει να κάνουν το σωστό απόφαση.

αγάπη compatibility5

 1. Ζυγός και Καρκίνος

Αυτά τα δύο δεν είναι πραγματικά ο τέλειος συνδυασμός και αν επιλέξουν να πάρουν μια δεσμευμένη σχέση, κάποια μειονεκτήματα μπορεί να προκύψουν στην πορεία. Τα καλά νέα είναι ότι οι Libras και οι Καρκίνοι είναι άποικοι. Θέλουν να έχουν σπίτι, φίλους, παιδιά και σταθερή δουλειά. Το πρόβλημα είναι ότι οι Libras είναι στοχαστές και οι Καρκίνοι είναι αισθητήρες. Είναι απέναντι και θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε κάθε είδους επιχειρήματα. Παρόλα αυτά, λένε ότι οτιδήποτε μπορεί να συμβεί με αγάπη και πόλεμο!

αγάπη compatibility6

 1. Ζυγός και Λέων

Τι φοβερό ζευγάρι! Οι Libras και Leos είναι κομψές και επιθυμούν δημιουργικότητα και πολυτέλεια. Δεν είναι όμως επιφανειακές, αλλά τους αρέσουν τα ποιοτικά πράγματα. Ο Λέων έχει έντονο ένστικτο και ο Ζυγός αρέσει να παρουσιάζει μια διανοητική στάση. Μαζί κάνουν τα πράγματα να λειτουργούν, και μια ρομαντική σχέση μπορεί να πάει πολύ μακριά. Από την άλλη πλευρά, είναι και οι δυο βασίλισσες και θα πρέπει να συμβιβαστούν, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία και να απολαύσουν μια όμορφη σύνδεση.

αγάπη compatibility7

 1. Ζυγό και Παρθένος

Ο Libras και ο Virgos αξίζουν την κομψότητα. Θέλουν να εντυπωσιάσουν όλους, παντού και σε κάθε ώρα της ημέρας. Ας πούμε ότι υπάρχει ένα κρυμμένο πάθος μεταξύ αυτών των δύο, ένα πάθος που δεν είναι προφανές και πρέπει να αποκαλυφθεί. Υπάρχει πολλή έλξη μεταξύ του Ζυγού και της Παρθένου. επειδή είναι και οι δύο ελκυστικοί άνθρωποι, κάποια συναισθήματα ζήλια θα μπορούσαν να υλοποιηθούν. Όσον αφορά κάποια άλλα μειονεκτήματα, οι Ζυγούς αγαπούν να είναι μόνοι, ενώ ο Βίργος μισεί τη μοναξιά. Αυτή η σχέση αγάπης μοιάζει περισσότερο με ένα μίγμα ιδεαλισμού και ρεαλισμού. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσει!

αγάπη compatibility8

 1. Ζυγός και Σκορπιός

Μια σχέση μεταξύ ενός Ζυγού και ενός Σκορπιού είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Αυτά τα δύο σημεία συσχετίζονται σεξουαλικά μεταξύ τους. Υπάρχει πολύ χάρυσμα και από τις δύο πλευρές. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η φλόγα φθείρεται αρκετά εύκολα. Για τα αληθινά συναισθήματα που διαμορφώνετε πρέπει να αφήσετε το εγώ σας στην άκρη και να συμμετάσχετε σε μια συζήτηση. Αφήστε έναν Σκορπιό να γνωρίσει το Ζυγό μέσα σε σας, και ίσως να χτίσετε μόνο μια όμορφη ερωτική σχέση μαζί με βάση την πλήρη δέσμευση.

αγάπη compatibility9

 1. Ζυγός και Τοξότης

Οι Ζυγοί και οι Τοξότες έχουν μεγάλες πιθανότητες να δημιουργήσουν μια σταθερή σύνδεση. Και οι δύο είναι λάτρεις της κουλτούρας. Τους αρέσει να ταξιδεύουν και συνήθως ξέρουν τι θέλουν σε έναν σύντροφο. Αυτά τα δύο σημεία έχουν μια κοινωνική φύση για τον εαυτό τους. εκτιμούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και θέλουν να είναι σε σχέση με κάποιον που είναι εξίσου αφοσιωμένος. Όσο για τα μειονεκτήματα, οι Τοξότες είναι κάπως υπερβολικοί. Κάνουν βιαστικές αποφάσεις και θέλουν να αδράξουν τη στιγμή. Ο Libras μπορεί να πάρει εκφοβισμό με έναν Τοξότη που αναζητά συνεχώς μια βιασύνη αδρεναλίνης.

αγάπη compatibility10

 1. Ζυγός και Αιγόκερως

Μια σχέση μεταξύ του Ζυγού και του Αιγόκερου είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Και τα δύο αυτά σημάδια αξίζουν την αγάπη, καθώς και άλλα ωραία πράγματα στη ζωή. Αν είσαι ενιαίος και υπάρχει κάποιος που κρύβεται γύρω και είναι ο Αιγόκερως, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι μια σεξουαλική ένταση. Από την άλλη πλευρά, επειδή αυτά τα σημάδια αστέρι είναι τόσο feisty και ισχυρά, αντιφατικές καταστάσεις μπορεί να προκύψουν.

αγάπη compatibility11

 1. Ζυγό και Υδροχόος

Οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι είναι τρελοί για να μάθουν νέα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων και των νέων. Έχουν ανοιχτό μυαλό και τους αρέσει να έχουν μια ενεργό κοινωνική ύπαρξη. Ζουν με ενθουσιασμό και δεν μπορούσαν να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς αυτό. Το πρόβλημα με αυτό το ζευγάρι είναι ότι και οι δύο φοβούνται βαθιά συναισθήματα. Δεν τους αρέσει να μιλάνε για το θέμα και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την αγάπη τους.

αγάπη compatibility12

 1. Ζυγός και Ιχθείς

Η αγάπη είναι στον αέρα με αυτά τα δύο. Εξαιρετικά ρομαντική και φροντίδα, ο Ζυγός είναι ο τέλειος συνεργάτης ενός Piscean. Και οι δύο είναι εξαιρετικά δεσμευμένοι και αφιερώνουν σε έναν εραστή. Ωστόσο, δεν τους αρέσει να έρχονται σε αντιφατικές καταστάσεις. μισούν μάχες και προτιμούν να αποφεύγουν ευαίσθητα θέματα παρά να τα ξεκαθαρίζουν. Μακροπρόθεσμα, αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την αγάπη τους. Παρ 'όλα αυτά, υπό τον όρο ότι αυτοί μπορούν να βρουν έναν τρόπο οικοδόμησης αμοιβαίου εδάφους, όλα θα λειτουργήσουν καλά.

Είσαι ένας σέξι Ζυγός που ψάχνει τον κ. Δεξιά; Ελέγξτε τη συμβατότητα αγάπης που μόλις δημιουργήσαμε για εσάς. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είστε κάτι ομορφιάς, γι 'αυτό είναι αδύνατο να μην βρείτε έναν αγώνα για να πάτε με την καρδιά και την ψυχή σας αργά ή γρήγορα.

Leave A Comment

+ 82 = 85