12 Ποιότητες ενός Καλού Ανθρώπου

Η αγάπη είναι σίγουρα ένα περίπλοκο πράγμα. Και ενώ είναι εύκολο να απορροφηθεί από ένα όμορφο χαμόγελο, τέλεια δόντια και ένα σύνολο από ισχυρά χέρια για να ταιριάζει, αν ψάχνετε για το "The One" ή απλά μια σταθερή, μακροπρόθεσμη σχέση, θα πρέπει να βουτήξετε κάτω από το επιφάνεια. Μάθετε το είδος του ανθρώπου, δεν είναι μόνο αυτό που μοιάζει. Έχουμε τραβήξει μαζί τις 12 καλύτερες ιδιότητες ενός καλού άνδρα που θα έπρεπε να ψάχνετε.

14f9fc22dedd806c21348dbbe38402ee

1. Είναι πιστός

πιστός

Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές (κανείς δεν θέλει να είναι σε σχέση με έναν εξαπατητή, έτσι;). Όμως, μερικές φορές έχουμε να πιάσουμε σε ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο και αρκετά λόγια που αγνοούμε εντελώς το γεγονός ότι έχει μια κακή ιστορία. Αν ο άνθρωπος που είσαι είναι γνωστός εξαπατώντας ή τείνει να είναι υπερβολικά φλερτάρης με κάθε κοπέλα που βλέπει, ίσως να μην είναι ο πιστός άνθρωπος για τη δεσμευμένη σχέση σου που ονειρεύεσαι. Είναι καλύτερο να μεταφέρετε αυτό το μάτι καραμέλα flirt-a-holic και να βρείτε κάποιον λίγο πιο σταθερό.

2. Είναι ανοικτός και ειλικρινής

έμπιστος

Η ειλικρίνεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη μιας σχέσης και έτσι είναι ανοιχτό για οτιδήποτε και όλα. Θέλετε έναν άνθρωπο που είναι πρόθυμος να είναι ειλικρινής όταν αισθάνεται κάτω ή όταν είναι υπαιτιότητά του, και θέλετε επίσης έναν άνθρωπο που μπορεί να είναι ανοικτός για να συζητήσει πιθανά προβλήματα στη σχέση. Με την επικοινωνία να αποτελεί το θεμέλιο μιας δεσμευμένης, ισχυρής σχέσης, αυτό είναι απολύτως σημαντικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι μερικοί τύποι δεν είναι ντροπαλοί και απαιτούν λίγο επιπλέον δουλειά - αν όμως είναι εντελώς αντίθετος με το να είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς μαζί σας, δεν είναι κάτοχος.

3. Δουλεύει σκληρά

επιχείρηση man

Η εύρεση ενός σκληρά εργαζόμενου είναι κρίσιμη. Απλά σκεφτείτε: στο μέλλον, όταν οι δυο σας ευτυχώς παντρεύονται και ζουν μαζί, θέλετε να αγωνίζεστε με λογαριασμούς επειδή ο άνθρωπος αρνείται να εργαστεί; Ή θα προτιμούσατε να έχει κάποιος που πηγαίνει πέρα ​​και πέρα ​​για να πάρει αυτή την προώθηση ή μπόνους, ακόμα και ο άνθρωπος που θα βάλει όλα όσα έχει για λίγα επιπλέον λεπτά. Αυτό λέει έναν τόνο για τον χαρακτήρα του και τον τύπο του ανθρώπου που είναι. Εάν πηγαίνει πέρα ​​για το έργο του, ανεξάρτητα από το αν είναι κατασκευαστής ή δικηγόρος, φανταστείτε τι θα έκανε για τη γυναίκα που αγαπά.

4. Έχει γκολ

στόχος

Οι στόχοι ισούνται με τη σκληρή δουλειά, που ισοδυναμεί με το να μην βαρεθείτε ποτέ, που ισοδυναμεί με έναν ευτυχισμένο, θετικό, σκληρό εργαζόμενο. Ο άνθρωπος σας πρέπει να έχει στόχους για το απλό γεγονός ότι έχει κάτι προς το οποίο εργάζεται. Θα μπορούσε να ξεκινήσει λίγο - ας πούμε ότι απλώς προσπαθούμε να βρούμε μια αξιοπρεπή δουλειά για να πληρώσουμε τους λογαριασμούς του - ή θα μπορούσε να είναι μεγάλο, σαν να θέλει να είναι ο ιδιοκτήτης μιας νέας επιχείρησης. Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχει θετικούς στόχους - ελπίζουμε ότι κάτι λίγο περισσότερο από το να χτυπάς το τελευταίο επίπεδο στο αγαπημένο του βιντεοπαιχνίδι.

5. Έχει μια καλή προσωπικότητα

3e276cf231b23738492a98a66913bc61

Αυτό είναι αυτονόητο, σωστά; Δεν θέλετε να είστε σε μια σχέση με κάποιον που είναι βαρετό, αδιάφορο, ή δεν μπορεί να γελάσει ακόμα και τα πιο αστεία ανέκδοτα. Έτσι τι κάνει μια καλή προσωπικότητα; Για καθέναν από εμάς, ίσως αναζητούμε κάτι διαφορετικό. Αλλά τα βασικά είναι αυτά:

  • Έχει μια καλή αίσθηση του χιούμορ και μπορεί να γελάσει όταν η στιγμή είναι κατάλληλη.
  • Μπορεί να συνομιλήσει μαζί σας.
  • Είναι ωραίο και φιλικό προς τους γύρω του.
  • Αυτός σας συγχαίρει με σεβασμό και ευγενικό τρόπο (όχι καυλιάρης ή ασέβειας).
  • Μπορεί να είναι επαγγελματίας στο χώρο εργασίας, αλλά ανόητος όταν είναι μόνο οι δυο σας.

6. Εμπιστεύεται

flirty7

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα χειρότερο από το να είσαι με έναν άντρα που δεν σε έχει εμπιστοσύνη - παρόλο που δεν έχει λόγο να μην το κάνει. Αυτός είναι ο τύπος που σας καλεί 15 φορές κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι. Αυτός είναι ο τύπος που σας κατηγορεί για εξαπάτηση όταν φτάνετε 5 λεπτά αργότερα από ό, τι είπατε ότι θα κάνατε. Είναι ο άνθρωπος που χρειάζεστε για να αποφύγετε με κάθε κόστος, καθώς ο ίδιος σαφώς στερείται εμπιστοσύνης και ελέγχει κάπως.

7. Σας αντιμετωπίζει σωστά

Καλός treat

Κυρίες, δεν με νοιάζει πόσο όμορφος μπορεί να είναι, πόσο γοητευτικός μπορεί να είναι ή πόσες δωρεές που σε αγοράζει για να σε κρατάς γύρω σου. Αν δεν σας κάνει σωστή θεραπεία, θα πρέπει να καθοδηγήσετε και να τον αποτρέψετε. Ο άνθρωπος σας πρέπει να είναι περήφανος και χαρούμενος που είναι μαζί σας. Θα πρέπει να σεβαστεί και να σας περιποιηθεί σαν πριγκίπισσα. Θα πρέπει να ντους με αγάπη και να σας κάνει να νιώσετε σαν την ειδική γυναίκα που είστε. Περίοδος. (Απλά σιγουρευτείτε ότι κάνετε το ίδιο πράγμα σε αντάλλαγμα σε αυτόν - δεν είστε χαλασμένος σάπια πριγκίπισσα. Είστε μια αξιαγάπητη, γλυκιά πριγκίπισσα που στην πραγματικότητα Wants να χαλάσει.)

8. Έχει ισχυρά ηθικά

ισχυρός morals

Ένας άνθρωπος με ισχυρά ηθικά είναι σίγουρος στον εαυτό του και στηρίζει αυτό που πιστεύει. Θέλετε έναν άνθρωπο σαν αυτό γιατί θα παραμείνει πιστός στον εαυτό του και στην κυρία της επιλογής του.

9. Έχει εμπιστοσύνη

βέβαιος

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το αναφέρω σε σχεδόν κάθε ιστολόγιο που γράφω. Γιατί; Επειδή είναι σοβαρά τόσο απίστευτα σημαντικό. Δεν μπορώ πραγματικά να σας εξηγήσω πόσο σημαντική είναι η εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη σημαίνει ότι είστε ασφαλείς στον εαυτό σας - όχι γεμάτοι από τον εαυτό σας - και αυτό σας παίρνει μακριά στη ζωή. Η εμπιστοσύνη σημαίνει ότι είστε ασφαλείς στη σχέση σας και δεν φοβάστε να μιλήσετε όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή όταν θέλετε να είστε ανοικτοί για το πόσο τους λατρεύετε. Η εμπιστοσύνη σας προσφέρει καλούς φίλους και καλή δουλειά. Η εμπιστοσύνη σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να μαντέψετε τον εαυτό σας ή τον εραστή σας. Και τέλος, η εμπιστοσύνη σας κάνει πιο ελκυστικό, παρόλο που έχετε ελαττώματα όπως όλοι οι άλλοι. Τώρα, αυτό δεν ακούγεται σαν το είδος της ποιότητας που θέλετε σε έναν άνθρωπο; Απολύτως.

10. Είναι ώριμος

965ab268f59fb2ffb58e9c7ba2170be0

Εντάξει, τώρα δεν λέω ότι θα πρέπει να είναι τόσο ώριμη που δεν ξέρει να είναι διασκεδαστική και ανόητη κατά περιόδους. Αυτό δεν είναι αυτό που λέω. Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να είναι αρκετά ώριμος για να χειριστεί μια σχέση και να ξέρει πώς να ενεργήσει στη σχέση. Θα πρέπει να είναι αρκετά ώριμος για να σας ρωτήσει για τις ημερομηνίες και να σέβεται όλο το χρόνο, αλλά εξακολουθεί να έχει την ανωριμότητα να πάει roller blading την επόμενη ημερομηνία σας. Θα πρέπει να είναι αρκετά ώριμος για να κρατήσει μια δουλειά και να σκεφτεί το μέλλον του, όχι όταν πρόκειται να μεθυσθεί με τους επόμενους.

11. Αναλαμβάνει την πρωτοβουλία

Πρώτα Meeting with Girl on Dinner

Νομίζω ότι εμείς, ως γυναίκες, μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ό, τι ο άνθρωπος μας έρχεται στην πόρτα μας με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι, λέγοντάς μας να βάλουμε στο πιο φανταχτερό φόρεμά μας γιατί έκανε κρατήσεις σε δείπνο σε ένα από τα πιο φημισμένα σημεία της πόλης. Θέλετε έναν άνθρωπο που δεν φοβάται να αναλάβει την πρωτοβουλία. Ο ασφαλής, ρομαντικός τύπος που είναι ασφαλής στον εαυτό του και θέλει να σας εκπλήξει με ρομαντικές χειρονομίες.

12. Πιστεύει στην οικογένεια

οικογένεια

Στο τέλος της ημέρας, οι περισσότεροι από εμάς αναζητούν γάμο και μια οικογένεια. Εάν ο τύπος που παρακολουθείτε δεν θέλει ποτέ να παντρευτεί ή να έχει παιδιά (εκτός αν αυτό είναι που θέλετε, επίσης), είναι καλύτερο να συνεχίσετε. Βρείτε τον άνθρωπο που πιστεύει στην οικογένεια, αγαπά την οικογένειά του και θέλει να έχει μια οικογένεια και να τον φροντίσει στο μέλλον.

Τι ψάχνεις σε έναν άντρα?

Leave A Comment

75 − = 73