10 Συμβουλές δεύτερης ημερομηνίας

Έτσι, η πρώτη σας ημερομηνία πέρασε καλά και αναρωτιέστε αν αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι η σχέση των ονείρων σας. Αλλά, ταυτόχρονα, ανησυχείτε επίσης για να βγάλετε τα πράγματα στη δεύτερη ημερομηνία. Ωστόσο, ακολουθώντας απλώς αυτές τις απλές συμβουλές ημερομηνίας 10 δευτερολέπτων, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι η δεύτερη ημερομηνία σας θα προκαλέσει πυροτέχνηματα ακριβώς όπως τα πρώτα.

μεγάλο

1. Επιλέξτε μια διαφορετική, διασκεδαστική τοποθεσία

Για την πρώτη σας μέρα ίσως κολλήσατε με το τυπικό σενάριο ημερομηνίας: δείπνο σε ένα από τα τοπικά εστιατόρια της πόλης ή απλά να πιείτε ένα ποτό σε ένα από τα πιο φημισμένα diners στο κέντρο της πόλης. Για τη δεύτερη σας ημερομηνία, επιλέξτε μια πιο διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία που δίνει στους δυο σας την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους. Επιλέξτε κάτι διασκεδαστικό που δεν πηγαίνει πέρα ​​από το σκάφος, για παράδειγμα μια πορεία γευσιγνωσίας ή ιππασία κατά μήκος της παραλίας. Και οι δύο προσφέρουν μια διασκεδαστική εμπειρία σε ένα χαλαρό περιβάλλον.

2. Μην μείνετε στην πρώτη ημερομηνία ατυχίες

Αν κάτι πήγε στραβά στην πρώτη σας ημερομηνία - όπως η σόδα σας που περνάει από τη μύτη σας σε όλο το τραπέζι μετά από ένα υπερβολικά ξεκαρδιστικό αστείο - μην το ασχοληθείτε. Απλώς ζητήστε συγνώμη για το ατύχημα και προχωρήστε. Πιθανώς δεν θα ενοχληθεί από αυτό, μπορεί να σκεφτεί ακόμη και ό, τι συνέβη ήταν χαριτωμένο. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι σας ζήτησε μια δεύτερη ημερομηνία, οπότε όποια και αν ήταν η ατυχία κατά την πρώτη ημερομηνία, δεν ήταν αρκετή για να τον οδηγήσει να μην σας ξαναδεί ποτέ.

3. Μην είστε υπερβολικά πρόθυμοι

Ακόμα κι αν η ημερομηνία σας τελείωσε με ένα ζεστό φιλί καπνίσματος κάτω από τα αστέρια, αυτό δεν σημαίνει ότι η φωτιά πρέπει ακόμα να ανάψει τη στιγμή που θα δείτε την ημερομηνία σας. Αυτό σημαίνει ότι απολύτως δεν μπαίνεις για ένα «γεια φιλί» ή προσπαθώντας να σπρώξετε τον πιθανό σου σύντροφο το δεύτερο που τους βλέπεις. Το να είσαι πρόθυμος δεν είναι μόνο ενοχλητικό, αλλά εξαιρετικά μη ελκυστικό για τα περισσότερα αρσενικά. Βάλτε τη γοητεία σας, κρατήστε την αξιοπρέπεια σας, και το πιο σημαντικό, συνεχίστε να της δίνετε αυτή τη ντροπαλή, αθώα εμφάνιση που ποθεί. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τελειώσει η νύχτα αν κρατάς δροσερό (ακόμα κι αν η καρδιά σου αγωνίζεται και τα χείλη σου πεθαίνουν για άλλη γεύση!).

μεγάλο

4. Από το άλλο χέρι, μην είστε άσχετοι

Είναι αλήθεια ότι δεν θέλεις να είσαι εμμονή ή ανυπόμονος - αλλά δεν θέλεις να έρχεσαι σαν εντελώς ανιδιοτελής, σαν να είσαι «πολύ δροσερός» για τη δεύτερη μέρα. Απλώς λέει κάτι σαν «Θαυμάσιο να σε βλέπω!» Με ανοιχτές αγκάλες και ένα μεγάλο μεγάλο χαμόγελο είναι αρκετό για να του δείξει ότι είστε χαρούμενος που τον βλέπετε, αλλά όχι απεγνωσμένος να είναι η κυρία του εκεί και στη συνέχεια.

5. Σας δείξουμε ότι φροντίζετε με εξαιρετική μνήμη

Μάλλον σκεφτόμαστε: «Τι σημαίνει αυτό;» Επιτρέψτε μου να το σπάσω για σένα. Ας υποθέσουμε ότι ο δυνητικός σας φίλος σας είπε δύο πράγματα για τον εαυτό του κατά την πρώτη ημερομηνία, όπως φοβάται τα ύψη ή έχει 4 αδελφές. Φέρτε αυτό σε μια συνομιλία κατά τη δεύτερη ημερομηνία για να του δείξετε ότι προσέχετε και ότι σας νοιαζόταν αρκετά για να θυμάστε τα πράγματα που σας είπε. Αυτός είναι ένας άμεσος τρόπος για να κερδίσετε επιπλέον σημεία brownie με τον τύπο σας.

6. Να είστε ασφαλείς στον εαυτό σας

Κατά την πρώτη ημερομηνία μπορεί να αισθανθήκατε λίγο νευρικό και άβολο. Μπορεί να μην δώσατε τη γνώμη σας για ορισμένα θέματα ή να καταλήξετε να συμφωνείτε με την ημερομηνία σας μόνο για να διατηρήσετε τα πράγματα ομαλά. Αλλά από τη δεύτερη ημερομηνία, θα πρέπει να αισθάνεστε πιο ασφαλείς στον εαυτό σας και να είστε σε θέση να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας χωρίς τύψεις. Αν, στην πραγματικότητα, προσβεβλημένος ή εκνευρισμένος από τις απόψεις και τις σκέψεις σας, δεν είναι πιθανώς ο σωστός άνθρωπος για σας ούτως ή άλλως. Καλύτερα να το μάθετε νωρίτερα από αργότερα!

7. Ενεργοποιήστε το βλέμμα σας

Εάν φορέσατε κάτι λίγο τυπικό για την πρώτη ημερομηνία, όπως ένα ζευγάρι κοκαλιάρικα τζιν με κορυφαία δεξαμενή και τακούνια, τότε ίσως θέλετε να το αλλάξετε για δεύτερη φορά. Δείξτε του το στυλ σας και πώς μπορείτε να πάτε από τυπικό σε εκθαμβωτικό μέσα σε μια στιγμή ειδοποίηση. Αυτό θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του και φυσικά θα κρατήσει τα μάτια του σε σας όλη τη νύχτα.

8. Μην ξεχάσετε να φλερτάρετε!

Μερικοί άνθρωποι θα σταματήσουν να φλερτάρουν αφού πάρουν το πρώτο φιλί τους με δυνητικό σύντροφο. Εάν κάνατε, στην πραγματικότητα, να πάρετε ένα φιλί καληνύχτα την πρώτη ημερομηνία, αυτό δεν σας δίνει μια άδεια για να σταματήσετε το φλερτ. Κάνετε τον δυναμικό σας να αισθάνεται ζεστό και ξεχωριστό με άφθονο φλερτ. Αυτό του δίνει μια γενναιόδωρη ώθηση εμπιστοσύνης, ενώ ταυτόχρονα τον ενημερώνει ότι εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε πολύ να τον ακολουθήσετε.

μεγάλο

9. Ζητήστε του πολλές ερωτήσεις

Το σημείο των πρώτων ημερομηνιών είναι να γνωρίσετε πραγματικά ένα άτομο (αν και θα συνεχίσετε να μαθαίνετε γι 'αυτούς για το υπόλοιπο της ζωής σας), οπότε βεβαιωθείτε ότι τον έχετε θέσει πολλές ερωτήσεις - αλλά τίποτα για προσωπικό. Αυτό μπορεί να είναι μια τεράστια απενεργοποίηση, ενώ απλές ερωτήσεις θα του επιτρέψουν να ξέρουμε ότι σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για αυτόν ως άτομο.

10. Ένα χαμόγελο πηγαίνει πολύ

Έχετε πάει ποτέ σε μια ημερομηνία όταν το άλλο πρόσωπο δεν χαμογέλασε; Ναι, μιλήστε για μια ημερομηνία καταστροφής. Κατά τη δεύτερη σας ημερομηνία, σιγουρευτείτε ότι χαμογελάτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι πιθανότητες είναι ότι είναι επικεφαλής πάνω από τα τακούνια για το όμορφο χαμόγελό σας και αγαπά να το δει. Επιπλέον ένα χαμόγελο δείχνει ότι απολαμβάνετε τον εαυτό σας και την εταιρεία με την οποία είστε με μια νίκη, κερδίζετε κατάσταση!

μεγάλο

Πιστωτική εικόνα: Kiron Ahmed, Fatima Aguirre, Annasphotographs, BooHoo

Leave A Comment

4 + 5 =