10 τρόποι να τον πάρει

Η μετάβαση σε ένα διάλειμμα είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι νομίζουν οι περισσότεροι. Όταν συμβαίνει η διάλυση, είναι σαν σαν χαστούκι στο πρόσωπο. Δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε τώρα; Θέλετε να σταματήσετε να σκέφτεστε αυτόν και απλά να προχωρήσουμε; Μπορεί να είναι μια πιο εύκολη διαδικασία αν ακολουθήσετε αυτούς τους 10 ακόλουθους τρόπους για να ξεπεράσετε το ex:

Way # 1.) Πάρτε μια διακοπές.

βάλτε

Παραδόξως, η απομάκρυνση από την κανονική καθημερινή ζωή σας μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις σκέψεις του φόβου του πρώην φίλου σας. Οι διακοπές είναι ανακουφιστικά του άγχους και όταν τα ξεπεράσετε, μια ανακούφιση από το στρες είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Οι διακοπές σας δεν πρέπει να είναι κάπου θεαματικές όπως το Παρίσι ή η Ρώμη (αν και αυτό θα ήταν ωραίο, έτσι δεν είναι;) μπορεί να είναι σχεδόν οπουδήποτε, είτε πρόκειται για την καμπίνα στη λίμνη έξω από την πόλη ή ακόμα και μόνο για κατάσταση ακριβώς δίπλα. Εάν κάνετε τον εαυτό σας κάπου όπως το Κανκούν, μπορείτε να συναντήσετε ακόμη και ένα χαριτωμένο αγόρι cabana!

Τρόπος # 2.) Πάρτε 24 ώρες.

pajasm

Πάρτε 24 ώρες μόνο για τον εαυτό σας. Περάστε γύρω από τις πιτζάμες σας, νοικιάστε την αγαπημένη σας ταινία, τραβήξτε ένα κουτί ιστών και αγοράστε τον εαυτό σας ένα κιβώτιο σοκολάτας! Αφήστε τα πάντα έξω και θυμηθείτε για μια νύχτα. Κρατώντας τα λυπημένα και θυμωμένα συναισθήματά σας, θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αφεθείτε να αναπνεύσετε! Είναι καλύτερο να το κάνεις μόνο για μια μέρα, όμως, δεν θέλεις να παίζεις για πάρα πολύ καιρό. Πρέπει να επιστρέψετε στο άλογο αυτό!

Τρόπος # 3.) Κάντε μια λίστα.

σημειωματάριο

Καθίστε και κάντε μια λίστα με όλους τους λόγους για τους οποίους δεν τον χρειάζεστε! Γράψτε (ή πληκτρολογήστε) όσο μπορείτε. Συμπεριλάβετε όλα τα μειονεκτήματα γι 'αυτόν και γιατί μπορείτε να κάνετε καλύτερα. Κάνοντας αυτή την άσκηση θα σας βοηθήσει πραγματικά να αισθάνεστε καλύτερα, βοηθώντας σας να συνειδητοποιήσετε ότι είστε πολύ, πολύ καλύτερα χωρίς αυτόν στη ζωή σας και μπορεί να σας δώσει το κίνητρο για να προχωρήσετε.

Τρόπος # 4.) Ξεκινήστε τον καθαρισμό.

σύγχυση

Συγκεντρώστε όλα όσα σας υπενθυμίζουν τη σχέση σας μαζί του και ρίξτε τα στα σκουπίδια αμέσως! Αμέσως να απαλλαγείτε από όλα αυτά τα ακαταστασία θα σας βοηθήσει πραγματικά να προχωρήσετε. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να κοιτάτε όλες τις μνήμες και να έχετε μια συναισθηματική υποτροπή σε καθημερινή βάση. Ενώ απορρίπτετε τη ζωή σας από αυτόν, μπορείτε επίσης να οργανώσετε και να καθαρίσετε οτιδήποτε άλλο - ο καθαρισμός είναι ένας ανακουφιστικός παράγοντας πίεσης και μπορεί να σας δώσει την αίσθηση ότι είστε έτοιμος να ξεκινήσετε νωπά.

Τρόπος # 5.) Have A Girls Night.

η νύχτα των κοριτσιών

Πάρτε όλες τις δουλειές σας έτοιμες για μια νύχτα έξω. Όντας γύρω από τους πιό στενούς φίλους σας και αναμειγνύοντας σε κάποια διασκέδαση, η κοινωνική δραστηριότητα μπορεί να πάρει το μυαλό σας μακριά από όλα όσα συμβαίνουν. Η εξέλιξη με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο θα σας δώσει εμπιστοσύνη, θα σας καθησυχάσει ότι περισσότεροι άνθρωποι από αυτόν φροντίζουν για σας και επίσης να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει περισσότερος στη ζωή από αυτόν.

Τρόπος # 6.) Βγείτε έξω και κουνώντας.

σμίγω

Όταν βγαίνετε στην πόλη με τα κορίτσια, αλληλεπιδράτε και με κάποια αγόρια. Μην βουτήξετε σε κάτι σοβαρό αμέσως και μην προσπαθήσετε να πάρετε κάποιον στο σπίτι (εκτός αν θέλετε) Το Mingling θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας και να σας δώσουμε την ελπίδα ότι υπάρχουν πολλά άλλα ψάρια στη θάλασσα! Και, ελπίζουμε, το φλερτ με νέα πρόσωπα θα κρατήσει το ex από το κεφάλι σας και θα σας βοηθήσει να τον ξεπεράσετε.

Τρόπος # 7.) Διαγράψτε τον.

Deleted

Ναι, να τον διαγράψετε από τη ζωή σας. Πρώτα με τα πράγματα που σας υπενθυμίζουν αυτόν και εσείς και οι δύο μαζί, διαγράψτε τον αριθμό από το τηλέφωνό σας (αποσυνδέστε το!) Και διαγράψτε τον από οποιαδήποτε τοποθεσία κοινωνικής δικτύωσης που τον έχετε. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά να θυμάστε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να υποτροπιάζετε και να τον καλείτε / στέλνοντάς του μηνύματα. Θα κρατήσει επίσης τα μάτια σας από το να δούμε τι έχει να κάνει με όταν δημοσιεύει σε κοινωνικά δίκτυα. Θέλετε πραγματικά να δείτε αν κρέμεται με μια άλλη κοπέλα και να προχωρήσει; Πιθανώς όχι. Αφήστε τον να απαλλαγεί από αυτόν ASAP!

Τρόπος # 8.) Κρατήστε τον εαυτό σας κατειλημμένο.

κατειλημμένος

Κρατήστε τον εαυτό σας απασχολημένος και κρατήστε το μυαλό μακριά από αυτόν! Πάρτε βάρδιες στην εργασία, εθελονθείτε στην κουζίνα σούπα ή πάρτε ένα χόμπι. Δοκιμάστε το πλέξιμο, υπογράψτε για μια κλάση Zumba ... Ό, τι και αν επιπλέει το σκάφος σας!

Τρόπος # 9.) Πάρτε ένα κουτάβι .. Ή γάτα ... Ή όποια κι αν είναι η καρδιά σας επιθυμεί.

κουτάβι

Να πάρει ένα νέο κατοικίδιο ζώο μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε το μυαλό σας και την ενέργεια αλλού ... Έννοια όχι σε αυτόν! Τα κατοικίδια μωρά ειδικά μπορούν να σας κρατήσουν απασχολημένα και να σας δώσουν άνευ όρων αγάπη - κάνοντας να αισθανθείτε σαν να μην χρειαστείτε ούτε ένα αγόρι στη ζωή σας.

Τρόπος # 10.) Θυμηθείτε.

101

Θυμηθείτε ποιος ήσαστε πριν από αυτόν και χωρίς αυτόν. Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεστε έναν άνθρωπο στη ζωή σας για να ζήσετε. Θυμηθείτε ότι είστε ισχυροί και μπορείτε να είστε ο δικός σας άνθρωπος! Λάβετε υπόψη ότι δεν τον χρειάζεστε. Απλά χαμογελάστε και συνεχίστε! Μπορεί να χρειαστεί κάποια στιγμή και να αισθανθείτε αδύνατο, αλλά θα τον ξεχάσετε και θα βρεθείτε κάποιος καλύτερα κάποια μέρα. Μην βιάζεστε, όμως, όλα έρχονται στον καιρό της. Απολαύστε όλες τις δυνατότητες και ευκαιρίες που συνοδεύουν τη ζωή ενός κοριτσιού!

Leave A Comment

+ 81 = 86