10 Συμβουλές για την προσέγγιση ενός άντρα (και την επιτυχία του!)

Προσέγγιση παιδιά δεν είναι ποτέ εύκολο. Είσαι το στομάχι που δεσμεύεται σε κόμπους, δεν μπορείς να σταματήσεις τη ντροπή και αισθάνεσαι παράλογα νευρικός για να πεις το λιγότερο. Και έπειτα έχετε όλα τα σενάρια για το πώς θα μπορούσε να πάει λάθος να τρέξει σε σας ακούσει επίσης, ακριβώς για να μπερδέψει τα πράγματα ακόμα περισσότερο.

Ποτέ μην φοβάστε ότι έχω δημιουργήσει μια αλάνθαστη λίστα με ένα συνδυασμό συμβουλών και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε από το πρώτο γεια σας στην πρώτη ημερομηνία.

Προσέξτε τον ως φίλο

Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να τον γνωρίσετε καλύτερα αν δεν το έχετε ήδη. Αν το χτυπήσει από ένα που αμέσως σας ζητά έξω τότε μεγάλη, αλλά, αν μπορείτε, να πάρει τα πράγματα αργά. Δεν έχει νόημα να βιάζεστε σε μια σχέση με έναν άντρα που μόλις γνωρίζετε, καθώς οι πιθανότητες είναι ότι θα μπορούσαν να αποδειχθούν άσχημα και ίσως να μην είναι το πρόσωπο που νομίζατε ότι ήταν.

  5329eba060380ec2872cdd04f293699c

Εμπιστοσύνη, εμπιστοσύνη, εμπιστοσύνη!

Είτε αισθάνεστε είτε όχι, η εμπιστοσύνη είναι καθοριστική. Οι άντρες αγαπούν μια κοπέλα που είναι σίγουρη για τον εαυτό της και μπορεί να κρατήσει τη δική της. Προσπαθήστε να τα χαμογελάσετε με το χαμόγελο στο πρόσωπό σας, ακόμα κι αν η καρδιά σας χτυπά άγρια ​​μέσα σας και να τα παρακολουθήσετε να πέφτουν στο κεφάλι σας πάνω από τα τακούνια.

  963672553d7584527e66c300a983748b

Χρησιμοποιήστε το A Ruse

Εάν πραγματικά χάσετε τα λόγια σας και η εύρεση της εμπιστοσύνης σας φαίνεται αδύνατη, προσπαθήστε να τον προσεγγίσετε για λόγους άλλους από το φλερτ μαζί του. Ίσως τον ζητήσετε να σηκώσει κάτι για σας ή να του ζητήσει οδηγίες. Μόλις αρχίσετε να μιλάτε, θα είναι πολύ πιο εύκολο να καθοδηγήσετε τη συνομιλία όπου θέλετε πραγματικά να πάει χωρίς να χρειαστεί να μπείτε στο βάθος.

  8914812f553c6f62a7e7d1cf48d5454b

'Shy Bairns Get Nowt'

Αυτή είναι μια κοινή έκφραση που μεγάλωσα με την οποία, εάν την χρειάζεστε μεταφρασμένη, ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν θα πάρετε τίποτα αν δεν το ζητήσετε. Οι πιθανότητες είναι, αν δεν έχετε μιλήσει πραγματικά σε όποιον βλέπετε ακόμα, η σύνθλιψή σας ίσως να μην θεωρούσατε εσείς ως πιθανή φίλη. Δεν προσπαθώ να είμαι έτοιμος, είναι μόνο η αλήθεια. Οι σχέσεις, λίγο σαν τη ζωή, είναι να πηγαίνεις μετά από αυτό που θέλεις, να μην καθίσεις και να ελπίζεις για το καλύτερο. Κάντε την πρώτη κίνηση!

a60ac35bb5d2ae9106a84b9c3c0057ff

Θυμήσου να χαμογελάς

Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα στον κατάλογο. Αν αφήσετε τον εαυτό σας να είναι πολύ νευρικός ή ντροπαλός για να χαμογελάτε ακόμη, τότε δεν θα πάτε πουθενά. Θα σας προσελκύσει κάποιος που ποτέ δεν χαμογέλασε και έδειξε τη διασκέδαση του; Όχι, δεν θα ήθελα, πράγμα που σημαίνει και αυτό για τον ίδιο. Απλά χαλαρώστε λίγο, δεν θα δαγκώσει.

8e4659f5856e66df4e28c80bab3ddcd8

Έχετε κάτι έτοιμο να πείτε

Είτε σχεδιάζετε να μπείτε στο βάθος και να τον ρωτήσετε για μια ημερομηνία ή σχεδιάζετε να ξεκινήσετε μικρές με ένα 'γεια, πώς είσαι;', απλά να είστε σίγουροι ότι ξέρετε τι πρόκειται να πείτε μπροστά του χρόνου. Είναι ένα φρικτό συναίσθημα όταν παίρνετε τελικά το θάρρος να πλησιάσετε τον τύπο που σας αρέσει και στη συνέχεια να βρεθείτε μπροστά του σαν ψάρι γιατί χάσατε τις λέξεις.

  e28ec24f37610e87e376f27a8a198a21

Πάρτε ένα ενδιαφέρον

Μετά από την τελευταία συμβουλή, είναι υπέροχο αν ξέρετε τι πράγματα του αρέσει και μπορεί να ενδιαφέρει. Είναι ιδιαίτερα καλό αν διαπιστώσετε ότι το ζευγάρι σας μοιράζεται ένα κοινό ενδιαφέρον όπως ταινίες ή σπορ. Θα είναι όλο και περισσότερο ελκυσμένος σε σας γνωρίζοντας ότι έχει κάτι κοινό με σας και ότι σας ενδιαφέρει αυτό που του αρέσει. Μια άκρη ωστόσο, μην είστε ανατριχιαστικός. Διαδικτυακή παρακολούθηση και κυνηγώντας τους φίλους του δεν συνιστάται. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που του αρέσει εύκολα πριν τον πλησιάσετε, απλά φροντίστε να το ρωτήσετε μόλις το κάνετε.

  ff8f26a67db6e97374a0afbc3251738a

Συμπληρώστε τον

Ακόμη και οι πιο ντροπαλοί άνθρωποι αγαπούν να συγχωρεθούν και στοιχηματίζω ότι η συντριβή σας δεν είναι διαφορετική. Δεν προτείνω να του δώσετε ένα μονόλογο για το τι είναι υπέροχο γι 'αυτόν, απλά να πω κάτι απλό σαν να συγχαρώ τα μαλλιά ή τα ρούχα του. Είναι εύκολο για εσάς να το κάνετε και αυτό θα τον κάνει να αισθάνεται καλά, ενώ θα τον καταλάβει στο γεγονός ότι τον συμπαθείτε.

b520da1c8956bd5a486448b5bb9d3c3e

Κάνω οπτική επαφή

Και πάλι, επιστρέφουμε στην εμπιστοσύνη. Η πραγματοποίηση επαφής με τα μάτια είναι απολύτως απαραίτητη, αν θέλετε να τον εντοπίσει. Χαμογελάστε ενώ το κάνετε και δώστε του «το βλέμμα». Αυτός είναι ένας άλλος βασικός τρόπος για να τον αφήσετε να μπει στο γεγονός ότι τον συμπαθείτε. Με αυτόν τον τρόπο έχετε κάνει την πρώτη κίνηση πλησιάζοντας τον αλλά, αν είστε λίγο ντροπαλός, αφήνει την μπάλα στο γήπεδο του για να κάνει την επόμενη.

  0ad61a95845dfd770a17d560e2fb2fce

Προσέξτε τον μόνο (και όταν είναι μόνος)

Αν είναι μόνο οι δυο σας, αυτό θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει τα νεύρα που έχετε. Θα είναι μόνο εσείς και ο ίδιος, δεν θα υπάρξει κανένας από τους φίλους σας για να γελάσει και να πει κάτι ενοχλητικό και κανένα από του να τον αποσπάσει.

  0453256628156cf6ae6f506c7d9aece3

Ελπίζω αυτές οι συμβουλές να σας βοηθήσουν αν έχετε συναντήσει τον τύπο που σχεδιάζετε για να τις χρησιμοποιήσετε ή ακόμα ψάχνετε. Απλά θυμηθείτε να είστε σίγουροι και να επιδείξετε αυτό το υπέροχο χαμόγελο σας και είστε έτοιμοι!

(Όλες οι εικόνες είναι ευγενική προσφορά του Pinterest.com)

Leave A Comment

96 − 94 =