10 Λεπτές Επιγραφές Έχει μια Φριξη για σας

Πώς ξέρετε αν ένας τύπος σας έχει συντρίψει; Δεν μπορείτε ποτέ να είστε βέβαιοι αν δεν εξομολογηθεί σωστά, αλλά υπάρχουν μερικές ενδείξεις για να προσέξετε ότι θα σας δώσει συγκεκριμένες ενδείξεις. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν τις ερμηνεύετε για να ταιριάξετε την άποψή σας, σε αντίθεση με ό, τι πραγματικά συμβαίνει!

Θέλει να περάσει χρόνο μαζί σας

δαπανήσει time with you

Αν σας αρέσει, φυσικά θέλει να περάσει χρόνο μαζί σας! Εάν είναι αρκετά γενναίος για να δείξει ότι είναι ένα άλλο πράγμα εξ ολοκλήρου. Ίσως σας ζητά να έρθετε μαζί με τους φίλους σας σε κάτι που αυτός και οι φίλοι του κάνουν. Ή απλώς κάθεται δίπλα σας στο σχολείο, βγαίνει μαζί σας κατά τη διάρκεια του χρόνου διακοπής, ή κάνει ένα σημείο πάντα να σας χαιρετήσει στο διάδρομο. Εάν είναι λίγο πιο γενναίος, μπορεί να σας ζητήσει να βγείτε μαζί του για κάτι. Φυσικά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θέλει να είναι και φίλοι. όλα εξαρτώνται από την πρόθεση πίσω από αυτό που κάνει. Ελέγξτε λοιπόν τι είναι όταν βρίσκεστε γύρω σας.

Αυτός σας Κείμενα 

αυτός texts you

Ένα άλλο σημάδι ενδιαφέροντος είναι ότι αγαπά να μιλάει μαζί σας και όταν δεν είστε γύρω σας - σας στέλνουν μηνύματα. Αν σας στέλνει αστεία κείμενα, μπορεί να σας εντυπωσιάσει. Ή αν σας ρωτάει ερωτήσεις θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα.

Φλερτάρει μαζί σου 

αυτός flirts with you

Εάν σας συγχαίρει, σας πειράζει και γενικά φλερτάρει μαζί σας, οι πιθανότητες είναι ότι έχει μια συντριβή σε σας! Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι ορισμένοι άνδρες είναι γενικά ερωτικοί - με όλους. Αυτοί οι τύποι δεν χρειάζονται μια φλερτ για να φλερτάρουν με κάποιον, φυσικά φλερτάρουν με όλους.

Αυτός παίρνει νευρικός γύρω σας

Ένα αποκαλυπτικό σημάδι ένας τύπος έχει μια φρίκη για σας είναι ότι παίρνει νευρικό γύρω σας. Γιατί αλλιώς θα ήταν νευρικός; Αν δεν είναι απλά φοβισμένος από εσάς γενικά, πιθανότατα έχει μια συντριβή σε σας εάν νιώθει νευρικός όταν είστε γύρω.

Σε κοιτάζει

αυτός looks at you

Βρέθηκε ποτέ να τον κοιτάζει όταν σκέφτεται ότι δεν θα παρατηρήσετε; Οι περισσότεροι τύποι που κοιτάζουν σε εσάς το κάνουν επειδή σας βρίσκουν ελκυστικό. Γιατί αλλιώς θα σας κοκκινίσουν; Ίσως μια μέρα να έχετε σοκολάτα στο μάγουλό σας, αλλά αυτό δεν είναι καθημερινά, έτσι είναι; Και αν ήταν η σοκολάτα, όλοι θα κοίταζαν, όχι μόνο αυτόν!

Σε συγχαίρει

αυτός compliments you

Εάν κάποιος σας συγχαρεί, οι πιθανότητες είναι ότι εννοούν αυτό που λένε. Για μερικούς είναι φυσικό να συγχαρώ τους ανθρώπους, για άλλους δεν το κάνει - για αυτούς χρειάζεται λίγο θάρρος να πει κάποιος που τους αρέσει κάτι γι 'αυτούς. Είναι απλά θέμα του πώς ανατράφηκαμε.

Μια φιλοφρόνηση είναι απλώς μια φιλοφρόνηση - συγχαρούμε τους φίλους, τους εραστές, τους ξένους, την οικογένεια και τους συναδέλφους μας - αλλά δεν συγχαρούμε όλους τους ανθρώπους με μια λάμψη στα μάτια μας. Αν κάποιος είναι καλός στο φλερτ, θα σας συγχαρεί οριστικά με τρόπο που σας κάνει να κοκκινίζετε. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει μια συντριβή σε σας. Αλλά αν βγεί από το δρόμο του για να σας συγχαρεί διαρκώς, ή το κάνει, παρόλο που δεν είναι ένας άνθρωπος που κανονικά συμπεράνει τους ανθρώπους, τότε αυτός είτε σας αρέσει πραγματικά ως άτομο, είτε σας έχει συντρίψει.

Δίνει προσοχή σε αυτό που λέτε

Οι τύποι που σας αρέσουν συχνά θα σας δώσουν προσοχή. Μπορεί ακόμα να θυμούνται τι είπατε στην τάξη ή στην εργασία πριν από δύο εβδομάδες, γιατί, καλά, τους αρέσει να βρίσκουν για σένα. Είχα παιδιά να με παραθέτω σε πράγματα που έχω πει ότι δεν μπορώ να θυμηθώ ακόμη να το πω, επειδή ήταν περίεργα για μένα, έτσι έδωσαν προσοχή.

Ομοίως, μπορεί να ζητά από τους φίλους σας για να προσπαθήσετε να μάθετε περισσότερα για εσάς. Αυτό το είδος περιέργειας είναι συνήθως λόγω μιας συντριβής.

Σας διδάσκει 

αυτός teases you

Ένα μεγάλο μέρος του φλερτ είναι πειράζοντας - αν έχει το λάμψη στο μάτι του όταν σας πειράζει, πιθανότατα σας προσελκύσει. Αν είναι πραγματικά σε σας ή όχι είναι ένα άλλο θέμα εξ ολοκλήρου. Η προσέλκυση είναι ένα πράγμα, που πραγματικά έχει μια συντριβή σε κάποιον άλλο.

Αυτός παίρνει ζηλιάρης από άλλους τύπους

Ένα σίγουρο σημάδι ότι κάποιος σας έχει συντρίψει είναι ότι ζηλεύει από άλλους τύπους. Κάποιες φορές οι φίλοι σας ζηλεύουν, αν αισθάνονται ότι περνάτε πολύς χρόνος με κάποιον άλλο, ή δεν τους αρέσει ένας νέος φίλος, αλλά συχνά πέφτουν σε έλξη.

Βγαίνει από το δρόμο του να σας παρακαλέσει 

αυτός pleases you

Σας φέρνει πάντα κάτι ωραίο; Ή να θυμάστε τις προτιμήσεις σας για κάτι; Σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά του στη γραμμή, ή πάντα φροντίστε να κάνετε την ημέρα σας καλύτερη; Αν δεν είναι ένας πολύ ευγενικός και ευγενικός τύπος, η επιθυμία του να βγεί από το δρόμο του για να σας ευχαριστήσει σημαίνει ότι σας αρέσει λίγο περισσότερο από τα άλλα κορίτσια.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Με Μαρία Μοντγκόμερι - ΜΑΡΙΑ είναι ανεξάρτητος συγγραφέας, σκηνοθέτης και κοινωνικός επιχειρηματίας. Είναι επίσης ο εκπρόσωπος της Το Κοινό Κέντρο Μικρών Αγγέλων και ένας άπληστος μπλόγκερ. Μπορείτε να την βρείτε κάπου ανάμεσα στο Κέιπ Τάουν, το Λονδίνο και την Λ.Α., όπου πιθανότατα θα την βρείτε στους λόφους, κοιτάζοντας την πόλη που αγαπά. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

82 + = 86