10 Σημάδια της αληθινής αγάπης από έναν άνθρωπο

Κάποτε είναι εύκολο να πεις πότε κάποιος μας αγαπάει, και άλλες φορές είναι λίγο πιο δύσκολο. Όταν πρόκειται να πούμε αν κάποιος πραγματικά αγαπάει μας, μπορεί να είναι δύσκολο. Κάθε τύπος είναι διαφορετικός και κάθε σχέση είναι διαφορετική. Αλλά υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που μπορείτε να είστε επιφυλακτικοί για αυτό μπορεί να είναι μια καλή ένδειξη για το αν ο τύπος σας αγαπά ή όχι.

flirtingwithashyguy_5

Ξέρετε τους φίλους και την οικογένειά του

Όταν ένας τύπος αρχίζει πραγματικά να ενδιαφέρεται για εσάς, θα σας παρουσιάσει στους φίλους και την οικογένειά του. Θέλει να σας δείξει γιατί σας αγαπά, νομίζετε ότι είστε ξεχωριστός και απολαμβάνετε να είστε μαζί σας. Όταν ένας άνδρας κάνει μια προσπάθεια να σιγουρευτεί ότι γνωρίζετε τις στενές επιδείξεις του και σας ξέρουν, αυτό είναι ένα καλό σημάδι!

flirtusingbodylanguage_1

Αρχίζει να λέει «εμείς» πολλά

Στην αρχή θα είναι «δική μου» και «δική σας» τότε θα γίνει «εσείς και εγώ» και όταν φτάσει στο σημείο όπου λέει «εμείς» πολλά, αυτό είναι ένα σημάδι ότι τα πράγματα προχωρούν. Όταν αρχίζει να χρησιμοποιεί αυτή τη μικρή λέξη δύο λέξεων, είναι ένα σημάδι ότι σκέφτεται για εσάς και τον μαζί μαζί ως έναν και όχι έναν λαό.

μεγάλο (5)

Λέγοντας ότι σε αγαπώ

είναι  απλή φράση αλλά πότε λέγεται με τέτοιο τρόπο ότι είναι πραγματικά καρδιά αισθάνθηκε αυτό είναι ένα ασφαλές σημάδι φωτιάς ότι έχει τα συναισθήματα για σένα και ερωτεύεται μαζί σου. Ο καθένας μπορεί να πει ότι σε αγαπώ, αλλά όταν το λέει και στη συνέχεια το δείχνει με τα λόγια και τις ενέργειές του, τότε ξέρεις ότι μπορεί πολύ να είναι αυτός που ψάχνεις.

0453256628156cf6ae6f506c7d9aece3

Χαρά στα μικρά πράγματα

Απολαμβάνει να κάθεται στον καναπέ ή να μοιράζεται ένα ποτάμι ή να περπατάει μαζί στο πάρκο; Αν βρίσκει χαρά στα μικρά πράγματα που κάνετε μαζί, αυτό είναι ένα άλλο σημάδι ότι ερωτεύεται μαζί σας. Όταν αγαπάς πραγματικά κάποιον, μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή μαζί - ανεξάρτητα από το πόσο απλό ή κοσμικό είναι η δραστηριότητα.

flirtwithaguyinhighschool_5

Κάνει ωραία πράγματα για σένα

Βγαίνει από το δρόμο του για να σας κάνει να χαμογελάτε ή να γελάτε; Κάνει να φερεις τα αγαπημένα σας γλυκά όταν επισκέπτεται; Θα σας δώσει αυτές τις πίσω χαλίκες που αγαπάτε τόσο πολύ; Σας βοηθάει με δύσκολες εργασίες στην τάξη; Σας βοηθά να καθαρίσετε μετά το δείπνο; Είναι τα ωραία μικρά πράγματα που κάνει για εσάς που δείχνουν πραγματικά πόσο αγαπά και φροντίζει για σένα.

2fd6a48a0b1a9be73e2d9d6807f68301

Δημόσια εμφάνιση της αγάπης

Το PDA είναι μια ευαίσθητη περιοχή για κάποιους - έτσι δεν χρειάζεται σι οτιδήποτε είναι μεγάλο - αλλά κάτι τόσο απλό όσο το να κρατάς το χέρι σου όλη την ώρα που είσαι έξω, ένα γρήγορο φιλί ή λίγο κοτσάνι στο μάγουλο ή στο μέτωπο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είναι σοβαρό για τη σχέση του μαζί σου και δεν είναι φοβούμενος για τον κόσμο να ξέρει πώς αισθάνεται για το κορίτσι του.

μεγάλο (1)

Τα πράγματα σου είναι στη θέση του

Εάν είστε προσκεκλημένοι στον τόπο του τόσο συχνά που καταλήγετε να αφήνετε αλλαγές στα ρούχα εκεί ή συνεχώς ξεχνάτε κάτι όταν φεύγετε, αυτό είναι ένα σημάδι ότι ξοδεύετε πολύ χρόνο μαζί και ότι αισθάνεστε άνετοι μαζί του και χαλαροί.

ημερομηνία idea 6

Τα πράγματα είναι στη θέση σου

Ομοίως, αν έχει πολλά πράγματα στη δική σας θέση επειδή συντρίβει εκεί τόσο συχνά και ξοδεύει τόσο πολύ χρόνο εκεί, αυτό είναι επίσης ένα καλό σημάδι. Δείχνει ότι αισθάνεστε άνετα μαζί του και ότι είναι άνετα γύρω σας.

8914812f553c6f62a7e7d1cf48d5454b

Θυμάται τα πράγματα

Όταν κάποιος αγαπάει, θα θυμάται τα πράγματα που είναι ειδικά για εσάς. Θα θυμάται τα γενέθλια και τις πρώτες επετείους ημερομηνίας. Ακόμα κι αν παίρνει την ημερομηνία λάθος θα είναι κοντά. Όταν κάποιος αγαπάει, θα θυμάται επίσης τα πράγματα που του πείτε. Θα θυμάται ποιες ταινίες σας αρέσουν, τα αγαπημένα σας φαγητά και ποτά και άλλα πράγματα που του πείτε.

people4

Σας προτείνει

Το τελευταίο βήμα για έναν άντρα που λέει σε μια κοπέλα τελικά ότι την αγαπά είναι όταν κατεβαίνει σε ένα γόνατο και της προτείνει. Είναι πιθανό να είχατε μια καλή ιδέα ότι αυτό έρχεται και ότι είναι μια ευχάριστη στιγμή για εσείς και τα δυο!

Εικόνες από weheartit.com

Leave A Comment

+ 2 = 6