10 τρόποι να τον κάνεις τρελό για σένα

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να είσαι σε μια σχέση όπου ο τύπος είναι επικεφαλής πάνω από τα τακούνια στην αγάπη. Αν θέλετε να κάνετε έναν τύπο τρελό για σας, χρειάζεται λίγη υπομονή. Τα παρακάτω βήματα θα τον κάνουν εύκολο να ερωτευτεί πλήρως μαζί σας.

Φορέστε άρωμα ή ένα συγκεκριμένο άρωμα

Στο παρελθόν, οι ερευνητές έχουν πραγματοποιήσει μελέτες που έχουν δείξει ότι το άρωμα είναι μία από τις πιο ισχυρές αναμνήσεις. Ακόμη και όταν δεν μπορούμε να θυμηθούμε πού μύριζε μια μυρωδιά, θυμόμαστε ότι το μυρίζουμε στο παρελθόν. Μπορεί να ακούγεται επιφανειακά, αλλά η επιλογή ενός συγκεκριμένου αρώματος μπορεί να κάνει τους άντρες να πέφτουν πάνω από τα πόδια για εσάς. Επιλέξτε ένα αρώματα flirty και βάλτε λίγο στους καρπούς. Πριν από πολύ καιρό, θα συνδέσει αυτή τη μυρωδιά με την ύπαρξη γύρω σας.

crazy1

Να συμμετέχετε με τους φίλους και την οικογένειά του

Εάν οι φίλοι σας μισούσαν τον τύπο, θα σας έκαναν να αμφισβητήσετε τη σχέση σας. Το ίδιο ισχύει και για την ημερομηνία σας. Οι τύποι είναι πιστοί στους στενούς φίλους και την οικογένειά τους. Μάθετε πώς να συναντήσετε τους φίλους του και να κάνετε ερωτήσεις για την οικογένειά του. Εάν φροντίζετε ειλικρινά για τις στενές σχέσεις του, θα είναι τρελός για σας.

Απόλαυσε τη ζωή σου

Μπορεί να μην φαίνεται σχετικό, αλλά η απόλαυση της ζωής σας είναι ελκυστική. Κανείς δεν θέλει να περάσει χρόνο με ένα downer. Εάν είστε συνεχώς καταθλιπτικός, θα τον οδηγήσετε μόνο μακριά. Κάποιος που είναι σίγουρος και αγαπά τη ζωή τους είναι ελκυστικός. Μάθετε πώς να απολαύσετε τη ζωή σας και ο τύπος σας θα πέσει πάνω από τα πόδια για σας.

crazy2

Ανεξάρτητος

Οι άντρες τείνουν να είναι απενεργοποιημένες από κορίτσια με χαμηλή αυτοεκτίμηση ή με προσκολλημένη φύση. Να είστε ανεξάρτητοι και να δείξετε ότι μπορείτε να το πετύχετε μόνοι σας. Η ανεξαρτησία σας είναι ελκυστική και ένας σίγουρος τρόπος για να κρατήσει το ενδιαφέρον της.

Μείνετε όμορφη

Αυτό που είναι στο εσωτερικό μπορεί να πειράζει περισσότερο, αλλά η προσωπικότητά σας δεν ήταν το πρώτο πράγμα που είδε. Παρόλο που θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχει σημασία, η αλήθεια είναι ότι έχουν μεγάλη σημασία. Σε μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους, είναι εύκολο να αφήσετε το βλέμμα σας να γλιστρήσει. Ό, τι κάνατε για να τον προσελκύσετε αρχικά, θα πρέπει να συνεχίσετε. Είτε ήταν σγουρά μαλλιά ή φυσική εμφάνιση, αυτό το στυλ είναι αυτό που τον προσέλκυσε σε σας.

crazy3

Οι παράσιτοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι

Όταν ερωτευόμαστε, είναι πάρα πολύ εύκολο να γίνει τυλιγμένο και υπερβολικά κολλημένο. Μπορεί να θέλετε να περάσετε όλο τον χρόνο μαζί του, αλλά συνεχώς κολλήσετε σε αυτόν θα τον απομακρύνουν μόνο. Μια μικρή απουσία θα κάνει την καρδιά να μεγαλώνει. Όταν χρειάζεται χώρο, ας το έχει. Γνωρίζοντας πότε θα είστε κοντά και πότε θα μείνετε μακριά, θα τον κάνετε να σας τρελαίνει.

Ζήλια

Η ζήλια είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει σε μια σχέση. Ορισμένες κυρίες προσπαθούν να φλερτάρουν με άλλους τύπους ή να περάσουν όλο το χρόνο τους με φίλους σε μια προσπάθεια να κάνουν το ενδιαφέρον τους για αγάπη ζηλιάρη. Σε ορισμένες σχέσεις, αυτό μπορεί να λειτουργήσει. Για τις περισσότερες σχέσεις, μια λεπτή ισορροπία μεταξύ του χρόνου και του χρόνου φίλων θα εξυπηρετήσει καλύτερα. Θέλετε να του δώσετε αρκετό χρόνο να σας λείψει και όχι τόσο πολύ που τον κάνει να ζηλεύει. Εάν έχετε ήδη κάνει την επίσημη και βγαίνουν έξω, φλερτάρει με άλλους θα πρέπει να αποφεύγεται αυστηρά.

Μην φοβάστε να είστε μοναδικοί

Δεν υπάρχουν δύο άτομα ακριβώς τα ίδια και δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να είστε. Έχετε μοναδικές ιδιότητες και θα πρέπει να τους αφήσετε να λάμπουν. Αυτά τα χαρακτηριστικά σας ξεχωρίζουν και είναι ελκυστικά για το σημαντικό σας άλλο. Μην φοβάστε να αφήσετε έξω τον ατομικισμό σας και τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά.

Μάθετε να ακούτε

Εάν θέλετε να πιάσετε τη φρίκη σας, πρέπει να ακούσετε. Όλοι θέλουν να αισθάνονται ότι κάποιος νοιάζεται και θέλει να τους δώσει προσοχή. Ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε ότι σας ενδιαφέρει είναι να ακούσετε αυτό που λέει. Οι άντρες αρέσει όταν το κορίτσι που νοιάζονται ενδιαφέρεται και για αυτούς. Αντί να μιλάτε πάντα για τα πάθη και τα συμφέροντά σας, ας μιλήσει το μυαλό του. Μπορεί να μην είναι πάντα φωνητικός με τα συναισθήματά του, αλλά θα ανοίξει τελικά.

crazy4

Να είσαι ο εαυτός σου

Πρέπει να είσαι ο ίδιος. Εάν προσποιείτε ότι έχετε διαφορετικές ιδιότητες ή ιδιότητες, ο τύπος σας θα πέσει για μια κυρία που δεν είστε εσείς. Σε μερικές εβδομάδες ή μήνες, θα ανακαλύψει ότι αυτό που χρονολογεί είναι μια απάτη. Ομοίως, ένας άντρας που δεν ενδιαφέρεται για το ποιοι είστε στην αρχή δεν είναι ένα άτομο που θα καταλήξετε να ξοδεύετε τη ζωή σας με. Πρέπει να βρείτε έναν τύπο που σας αρέσει για ποιοι είστε. Βεβαιωθείτε ότι είστε οι ίδιοι και ότι θα είναι τρελός για σας.

Προσέξτε σε αυτές τις δέκα συμβουλές και είστε βέβαιοι ότι θα καταστήσετε τη φαντασία σας να πέσει πάνω από τα τακούνια. Να είστε οι ίδιοι και να συμμετέχετε στη ζωή του. Αν νομίζει ότι νοιάζεται για τη ζωή του, θα σε αγαπάει γι 'αυτό.

Leave A Comment

− 4 = 5