10 Σημάδια μιας Καλης Πρώτης Ημέρας

ημερομηνία4

Τελικά στην πρώτη σας ημερομηνία με τον συγκεκριμένο κάποιον. Μεταξύ των νεύρων και των αμήχανων στιγμών, μπορεί να είναι αδύνατο να πούμε πόσο καλά θα γίνει η ημερομηνία. Μιλάτε πάρα πολύ; Η ημερομηνία σας βαριέται; Το πιο σημαντικό, θα γίνει αυτή η δεύτερη ημερομηνία; Παρακολουθήστε για μερικούς από αυτούς τους παρακάτω δείκτες. Εάν τα σημάδια αυτά συμβαίνουν σε σας, υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία να έχετε μια καλή πρώτη ημερομηνία.

Η ημερομηνία είναι σε εξέλιξη

Εάν μια ημερομηνία λήξει γρήγορα και κανείς δεν ζητάει μια δεύτερη ημερομηνία, είναι καλό σημάδι ότι η ημερομηνία δεν ήταν μια θετική εμπειρία. Ομοίως, οι πρώτες ημερομηνίες που αφήνουν και οι δυο σας να παραμείνουν στην πόρτα και να κάνουν δικαιολογίες για να κρεμάσουν γύρω είναι ένα καλό σημάδι. Όταν η ημερομηνία σας δεν ψάχνει για διαδρομές διαφυγής, η ημερομηνία σας ήταν καλή.

ημερομηνία5

Εστιάζουν αποκλειστικά σε εσάς

Ορισμένες ημερομηνίες θα κάνουν δικαιολογίες για να δουν το τηλέφωνό τους ή να ελέγξουν τα σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν εστιάζουν αποκλειστικά σε εσάς, η πρώτη σας ημερομηνία πηγαίνει καλά. Επιπλέον, αποφεύγουν θέματα όπως πρώην φίλες ή πρώην σχέσεις. Εάν η ημερομηνία σας μιλάει για τις προηγούμενες φίλες τους, είτε σας συγκρίνουν δυσμενώς είτε έχετε κολλήσει στο παρελθόν.

Κάνουν δικαιολογίες για να σας αγγίξουν

Η ημερομηνία σας μπορεί να βόσκει το χέρι σας ή να αγγίξει τον ώμο σας κατά τη διάρκεια μιας ημερομηνίας. Έρευνες έχουν δείξει ότι αυτό αποτελεί ένδειξη ενδιαφέροντος. Θέλουν να είναι κοντά σας και η γλώσσα του σώματος τους δείχνει.

ημερομηνία2

Η ημερομηνία σας θυμάται τα πράγματα για σας

Είτε συναντήσατε στο διαδίκτυο είτε στο κολέγιο, η ημερομηνία σας θυμάται τις λεπτομέρειες που έχετε ανταλλάξει. Μπορούν να ρωτήσουν για μια τάξη που παίρνετε ή να θυμάστε ότι θέλετε να μαγειρέψετε γκουρμέ γεύματα. Εάν βγαίνουν από το δρόμο τους για να θυμούνται λεπτομέρειες και πληροφορίες για σας, είναι ένα σημάδι που τους νοιάζει.

Το σεξ δεν προσφέρεται

Ημερομηνίες που ωθούν για σεξ στην πρώτη ημερομηνία δεν είναι ποτέ οι τύποι που θέλετε να μείνετε με. Οι σωστοί τύποι θα είναι πρόθυμοι να περιμένουν μέχρι τη δεύτερη, την τρίτη ή την τέταρτη ημερομηνία να φέρουν σεξ. Εάν το ενδιαφέρον σας για αγάπη θέλει σεξ στην πρώτη ημερομηνία, δεν ψάχνουν για αγάπη. Πάρτε το ως ένδειξη ότι το ενδιαφέρον τους είναι μόνο βραχυπρόθεσμα-ή θέλουν μια κλήση αργής νύχτας. Εκτός αν ενδιαφέρεστε και για αυτό, θα πρέπει να αποφύγετε αυτούς τους τύπους.

ημερομηνία3

Πώς είναι καθισμένοι?

Μια ημερομηνία που σας αρέσει, θα μάθετε μπροστά ενώ μιλάτε και δείχνετε ενδιαφέρον για αυτό που λέτε. Εάν κλίνουν μακριά από εσάς και αποφύγετε να κάνετε επαφή με τα μάτια, είναι ένα σημάδι ότι η ημερομηνία δεν πηγαίνει καλά. Παρακολουθήστε τη γλώσσα του σώματος τους και μάθετε πώς να ερμηνεύσετε τι σημαίνει.

Γαλάζοντας και Γέλια

Οι πρώτες ημερομηνίες μπορεί να είναι νευρικό wracking. Όταν κάποιος σας ενδιαφέρει ρομαντικά, μπορεί να αισθάνεστε νευρικοί και να κοκκινίζετε συχνά. Ομοίως, θα γελούν στα αστεία σας. Οποιεσδήποτε συμπάθειες σας κάνουν μπορεί να αντιμετωπιστεί αδέξια ή με τα κοκκινωπά μάγουλα. Άλλες γλώσσες του σώματος, όπως η διαβροχή των χειλιών τους ή η λήψη δεύτερων ματιών στο σώμα σας είναι ένα σημάδι της φυσικής έλξης. Όταν κάποιος ενδιαφέρεται, θα αρχίσουν να αντιγράφουν υποσυνείδητα τη συμπεριφορά σας. Εάν προχωρήσετε, θα προχωρήσουν. Όταν η φωνή σας πέφτει, η φωνή τους θα πέσει επίσης. Αυτό συμβαίνει ως μια υποσυνείδητη προσπάθεια να συνδεθεί σε ένα συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο κατά την ημερομηνία.

Κάνω σχέδια

Η πρώτη ημερομηνία δεν είναι η στιγμή να παντρευτούν ή να μετακομίσουν μαζί, αλλά μια καλή ημερομηνία θα οδηγήσει σε κάποια σχέδια για το μέλλον. Μπορείτε να αναφέρετε μια πεζοπορία που θέλετε να συνεχίσετε και η ημερομηνία σας θα σας προσφέρει να σας πάει. Μπορούν επίσης να αναφέρουν αγαπημένα εστιατόρια ή εκδρομές με την ελπίδα ότι θέλετε να πάτε μαζί τους. Εάν το ενδιαφέρον αγάπης σας κάνει ήδη σχέδια για δεύτερη ημερομηνία, η πρώτη σας ημερομηνία είναι επιτυχημένη.

ημερομηνία1

Ομοιότητες

Μπορείτε να έχετε την καλύτερη πρώτη ημερομηνία στον κόσμο, αλλά η σχέση σας θα αποτύχει εάν δεν έχετε κοινά πράγματα. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σας, η ημερομηνία σας μπορεί να ενθουσιαστεί από όλα τα πράγματα που έχετε μαζί σας. Μπορείτε να μοιραστείτε τις ίδιες αγαπημένες ταινίες, χόμπι ή συναυλίες. Όταν έχετε τα πράγματα από κοινού, σας διευκολύνει να συνδεθείτε και μια δεύτερη ημερομηνία είναι πιο πιθανή. Στο μέλλον, οι κοινότητες θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι έχετε μια επιτυχημένη σχέση.

Ζώνες άνεσης

Όταν δύο άνθρωποι ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλο, θα κάθονται κοντά ή θα περπατήσουν ο ένας δίπλα στον άλλο. Αν και μερικοί άνθρωποι έχουν μια μεγάλη ζώνη άνεσης, η εγγύτητα είναι συνήθως ένα σημάδι ενδιαφέροντος. Η ημερομηνία σας μπορεί επίσης να σας πει ότι έχουν μια καλή στιγμή ή να αναφέρω πόση διασκέδαση έχουν. Εάν το φέρνουν αυτό χωρίς να τους ζητηθεί, είναι ένα σημάδι ότι απολαμβάνουν πραγματικά την ημερομηνία.

Leave A Comment

17 + = 24