Πώς να πάρετε μια συντριβή: 10 τρόποι

Υπάρχει κάτι πολύ πιο έντονο από το να ξέρεις ότι το πρόσωπο που έχεις καταρρεύσει δεν σου αρέσει πίσω; Είναι τρομερό, έτσι; Αλλά δεν υπάρχει λόγος να καθίσετε γύρω από το χτύπημα σε μια κατάθλιψη πάνω από αυτό. Εδώ είναι 10 σούπερ χρήσιμοι τρόποι για να ξεπεράσετε τον ειδικό σας κάποιον - και γρήγορα.

7a5c13bb8cd6ae4daac3c695d0781350

1. Παραδέξτε ότι έχετε μια συντριβή

Ξέρεις τι λένε: "Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για την ανάκαμψη είναι να ομολογήσεις ότι έχεις πρόβλημα" - και σε αυτή την περίπτωση, το συγκεκριμένο 'πρόβλημα' σου είναι η συντριβή σου. Παραδεχτείτε στον εαυτό σας ότι ναι, είχατε μια συντριβή σε αυτόν ή αυτήν. Και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, ακόμα κι αν αυτό συμβαίνει δεν το έκανε επεξεργαστείτε τον τρόπο που σχεδιάσατε.

2. Αποδεχτείτε το αποτέλεσμα

αποδέχομαι it

¶Έτσι, δεν τελικά σας άρεσε πίσω. Ή ίσως αποφάσισε να συναντήσει κάποιον άλλο. Ή ίσως δεν υπήρχε καμία ελπίδα για ένα μέλλον μαζί. Είναι εντάξει. Μερικές φορές απλά δεν «πηδάμε» με τους ανθρώπους με τον τρόπο που θέλουμε. Αλλά πρέπει να αποδεχτείτε το αποτέλεσμα πριν προσπαθήσετε να μετακινηθείτε ή αλλιώς το υπόλοιπο της "ανάκτησης" σας θα είναι σπατάλη.

3. Μην το σταθώ

hangout2

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε - σε οποιαδήποτε κακή κατάσταση, πραγματικά - είναι επένδυση σε αυτό. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, είναι ένα κομμάτι της ζωής. Αλλά γιατί πρέπει να περάσετε κάθε δευτερόλεπτο, λεπτό και ώρα της ημέρας να αναρωτιέστε «Γιατί;» ή «Τι γίνεται αν;» Αυτό είναι απλώς ένα χάσιμο χρόνου, ενέργειας και συγκίνησης. Επομένως, μην ασχοληθείτε με αυτό! Δοκιμάστε και βρείτε άλλα πράγματα για να καταλάβετε το χρόνο σας. Ίσως θα μπορούσατε να συμμετάσχετε σε μια νέα τάξη ή απλά να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να ξεφύγετε με τους φίλους σας?

4. Λάβετε Υποστήριξη / Συζητήστε έξω

καλύτερος friend

Ενενήντα εννέα τοις εκατό εννέα τοις εκατό του πληθυσμού είχε μια συντριβή που δεν λειτούργησε ή τους άρεσε πίσω. Ο καλύτερος φίλος σου, ο ξάδερφος σου, ακόμα και η μητέρα σου. Έτσι φτάστε για κάποια υποστήριξη. Μιλήστε για αυτά τα φοβερά συναισθήματα μαζί με κάποιον που εμπιστεύεστε. Θα έχουν πιθανώς μια ιστορία που μπορείτε να αναφέρετε για αυτόν τον "ειδικό τύπο" στην τάξη των μαθηματικών πριν από 20 χρόνια. Ξέρετε, το εξαιρετικά ζεστό που ακούγεται ΜΟΝΟ σαν ο τύπος που είχατε την πιο έντονη συντριβή. Και ξέρετε τι λένε, ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε κάτι από το στήθος σας και να αισθανθείτε καλύτερα για μια κατάσταση είναι απλώς να μιλήσετε γι 'αυτό. ¶ ¶Έτσι μην φιλοξενείτε αυτά τα συναισθήματα- αφήστε τα να χαλαρώσουν!

5. Μην το πάρετε στην καρδιά

Εντάξει, οπότε ίσως δεν αισθάνθηκε τον ίδιο τρόπο για σένα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάτι αναγκαστικά λάθος εσείς. Όλοι έχουμε κάποιες συμπαθεί και αντιπαθεί. Ίσως προτιμά καστανά μάτια πάνω από το μπλε. Ίσως να προτιμάει ένα κορίτσι "preppy" πάνω από ένα «αθλητικό» κορίτσι. Ίσως μόνο να γνωρίζει κορίτσια που τους αρέσουν τα ίδια αθλήματα όπως και τα δικά τους. Ή ίσως ο λόγος είναι ότι οι δύο από εσάς απλά δεν "jive" και δεν υπήρξε ροή συζήτησης. Θα μπορούσαν να υπάρχουν εκατομμύρια λόγοι για τους οποίους δεν σας άρεσε πίσω, αλλά δεν πρέπει να το πάρετε στην καρδιά. Δεν είσαι εσύ. Είναι σίγουρα αυτός.

6. Μην θυμώνετε ή καταθλιπτείτε

θυμωμένος

Νομίζω ότι το έχω πει τουλάχιστον μία φορά σε αυτό το ιστολόγιο - αλλά δεν έχει απολύτως νόημα η κατοίκηση της κατάστασης και ο θυμός ή η κατάθλιψη γι 'αυτό. Θέλω να πω, τι πρόκειται να διορθώσει; Απολύτως τίποτα! Θα αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια σε κάτι που πραγματικά δεν έχει σημασία μακροπρόθεσμα. Σίγουρα, πονάει τώρα, αλλά αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος εκατομμύρια φορές καλύτερα απλά να σας περιμένει.

7. Μην σκεφτείτε για τον

ξεχνάμε

Διαβάσατε αυτό και πιθανώς αμέσως σκέφτηκε τον εαυτό σας, "Πω πω. Αυτό είναι αδύνατο! "Ναι, ξέρω. Σας λέω να μην σκεφτείτε για τη συντριβή σας είναι πολύ πιο εύκολο να πούμε από το κάνουμε, σωστά; Αλλά το να τον πετάς θα είναι πιο εύκολο για εκατομμύρια φορές, αν απλά προσπαθείς να τον αποκλείσεις από το μυαλό σου όσο το δυνατόν περισσότερο (δηλαδή, αν το έχεις συζητήσει ήδη και συμφωνεί με το αποτέλεσμα της σύνθλιψης σου). Αυτό μας οδηγεί στο νούμερο 8!

8. Εστίαση στον εαυτό σας

Συγκεντρώνω on yourself

Τώρα που έχετε συνειδητοποιήσει ότι οι δυο σας δεν πρόκειται ποτέ να είναι «ένα», είναι η τέλεια στιγμή να εστιάσετε στον εαυτό σας. Ίσως τώρα θα μπορούσατε να εγγραφείτε τελικά σε εκείνη την τάξη χορού που πάντα ήθελε να ενταχθείτε. Ίσως τώρα μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια τάξη τέχνης και να μετατρέψετε το κύμα θλιβερών συναισθημάτων σας σε ένα όμορφο αριστούργημα. Ίσως τώρα θα μπορούσατε να αποφασίσετε να αλλάξετε τα πράγματα και να δοκιμάσετε αυτό το νέο, ιδιόμορφο, αλλά εντελώς ζεστό χτένισμα που έχετε ονειρευτεί. Υπάρχει ένα εκατομμύριο πράγματα που μπορείτε να κάνετε - έτσι τι θα είναι; Το σημείο εδώ είναι να πάρετε την εστίαση εντελώς από τη συντριβή σας και εξ ολοκλήρου σε σας. Και εμπιστευθείτε - αν κάνετε κάτι τόσο απλό όσο το να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο με φίλους ή να πάρετε ένα μασάζ, θα αισθανθείτε εκατό φορές καλύτερα για τον εαυτό σας.

9. Φλερτίστε με κάποιον άλλο

φλερτάρω

Λοιπόν, μόνο και μόνο επειδή εξακολουθείτε να θραύετε κάποιον που δεν μπορείτε να φλερτάρετε με κάποιον άλλο; Ναι καλά! Ξέρετε, το χρυσό παλιό "ριμπάουντ". Δεν λέω ότι πρέπει να τρέξετε στα χέρια ενός άλλου άνδρα ή γυναίκας αμέσως σε μια τρομερή προσπάθεια να σκεφθείτε το συγκεκριμένο κάποιον. Αλλά hey - δεν υπάρχει τίποτα λάθος με λίγο αθώο φλερτ. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έρθει από αυτό, και εν τω μεταξύ μπορείς να ανταλλάξεις μερικές άγριες λέξεις με έναν όμορφο αναζητούν συντρόφους στο μεταξύ. Σίγουρα αυτό θα σας πάρει το μυαλό μακριά από "ποιο είναι το πρόσωπό του".

10. Μην τοποθετείτε τη συντριβή σας σε ένα βάθρο

Όλη αυτή τη φορά νομίζατε ότι ήταν τέλεια. Είχε το τέλειο σώμα και την πιο αστεία προσωπικότητα. Ήταν μια μαζορέτα με λαμπερά ξανθά μαλλιά και ένα χαμόγελο που θα μπορούσε να σας κάνει να λειώσει. Ναι ναι ναι. Και είσαι απλά ο λυπημένος χυμός που δεν έχει τίποτα να δώσει, έτσι; Απολύτως ΣΦΑΛΜΑ. Όταν έχουμε μια συντριβή σε κάποιον, έχουμε την τάση να τους βάλουμε σε ένα βάθρο και να πιστεύουμε ότι είναι τέλειοι. Αλλά, είναι ανθρώπινοι ακριβώς όπως εμείς. Ίσως τώρα που ξέρετε ότι δεν ενδιαφέρονται μπορείτε να δείτε τα πράγματα καθαρά. Τώρα είναι η στιγμή να κοιτάξετε πίσω και να σκεφτείτε τα σφάλματα τους, αντί της δικής σας. Ίσως είχαν μια αστεία προσωπικότητα, αλλά ποτέ δεν ήξεραν πώς να είναι σοβαροί, έτσι ώστε ποτέ δεν θα μπορούσαν να κρατήσουν μια σοβαρή σχέση. Ίσως είχε ένα μεγάλο χαμόγελο, αλλά δεν ήταν παρά ένα πολύ δράμα. Θυμηθείτε, κανείς δεν είναι τέλειος. Αφιερώστε λοιπόν το χρόνο για να βρείτε τους λόγους για τους οποίους είναι πιθανότατα καλό ότι οι δυο σας δεν εργάστηκαν.

Η μετάβαση σε μια συντριβή δεν πρέπει να είναι το δυσκολότερο πράγμα που θα περάσετε ποτέ. Θέλω να πω, ναι, είναι αρκετά τρομερό να απορριφθεί. Αλλά μακροπρόθεσμα - είναι πιθανότατα καλό. Απλά θυμηθείτε να παραδεχτείτε ότι έχετε μια συντριβή, παραδέχεστε ότι δεν λειτούργησε και προσπαθήστε να αφιερώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για να το συζητήσετε και να κάνετε πράγματα για εσάς που θα σας αφαιρέσει το μυαλό. Τελικά, θα είναι ευκολότερο από ό, τι νομίζατε και θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος εκεί έξω!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος σας για να ξεπεράσετε μια συντριβή?

Leave A Comment

+ 87 = 97