10 Συμβουλές τρίτης ημερομηνίας

Γνωρίζατε ότι η τρίτη ημερομηνία μπορεί πραγματικά να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας ανάμεσα σε «μόνο φίλους» και «φίλους και φίλες»; Είναι αλήθεια ότι πολλές σχέσεις το κάνουν ή το σπάσουν την τρίτη ημερομηνία. Ελέγξτε αυτές τις 10 συμβουλές τρίτης ημερομηνίας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια υπέροχη νύχτα και προσγειώστε τον άνθρωπο των ονείρων σας.

μεγάλο

1. Μην του πείτε πάρα πολύ

Ένα κλασικό λάθος πολλές γυναίκες που κάνουν την ημερομηνία τρία είναι να πάρει άνετα και να αποκαλύψει πάρα πολλές προσωπικές πληροφορίες και τις αποσκευές. Ενώ η γυναίκα μπορεί να πιστεύει ότι αυτό ενισχύει το δεσμό τους για ένα πιο κοντινό μέλλον, κάνει πραγματικά το αντίθετο. Γνωρίζοντας τις αποσκευές σας νωρίς στο παιχνίδι είναι μια σίγουρη απενεργοποίηση για το 99% των ανδρών. Σε αυτό το στάδιο, οι άνδρες εξακολουθούν να προσπαθούν να αποφασίσουν αν θέλει να ακολουθήσει ένα μέλλον μαζί σας και να διαμορφώνει τις απόψεις σας από εσάς. Μην αφήσετε τη γνώμη του να πάει από το μεγάλο στο κακό, λέγοντάς του πάρα πολύ σύντομα. Αφήστε τις αποσκευές σας και προσωπικές ατέλειες για αργότερα στο παιχνίδι.

2. Μην είσαστε αβέβαιοι

Στην αρχή, όταν τα πράγματα ήταν φρέσκα και νέα, μπορεί να συναντήσατε ως μια πολύ ασφαλή γυναίκα, μην ανησυχείτε για πότε θα τον δεις ξανά ή αν ασχολήθηκε με κάποιον άλλο. Αλλά από την τρίτη ημερομηνία, πολλή γυναίκα ενδιαφέρεται για το σημείο του clingy και ανάγκη. Μην είσαι αυτή η γυναίκα. Διατηρήστε την ασφάλειά σας με αξιοπρέπεια και κρατήστε το δροσερό σας. Αν θέλει να συνεχίσει να σας βλέπει, θα σας ενημερώσει. Μην ικετεύσετε για άλλη ημερομηνία ή συνεχώς να τον ρωτήσετε αν βλέπει κάποιον άλλο ή πόσο σας αρέσει. Αυτό σίγουρα θα τον αποτρέψει.

μεγάλο-1

3. Μην κοιμάστε μαζί του

Έτσι, δύο ημερομηνίες κάτω και η τρίτη πρόκειται να κλείσει. Οι δυο σας είχαν μια απολύτως τέλεια στιγμή και μπορεί να είναι και ο «ένας». Αλλά σίγουρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να φτάσουμε στο κρεβάτι μαζί του. Στην πραγματικότητα, κάνοντας έτσι αυτό νωρίς στο παιχνίδι μπορεί να καταστρέψει εντελώς τις πιθανότητές σας για μια σοβαρή σχέση. Η καλύτερη συμβουλή; Περιμένετε! Κρατήστε τον να θέλει περισσότερο κάθε φορά που τον αφήνετε και δεν θα έχετε το πρόβλημα του να σκέφτεται τον εαυτό σας εύκολο ή να σας βαρεθεί.

4. Επιλέξτε μια περιστασιακή ρύθμιση

Έχετε κάνει πιθανώς κάτι επίσημο και κάτι τολμηρό στις δύο πρώτες σας ημερομηνίες. Αφήστε την τρίτη σας ημερομηνία να είναι κάτι εντελώς δροσερό και απλό, όπου οι δυο σας μπορούν απλά να διασκεδάσουν και να συνεχίσουν να μαθαίνουν ο ένας για τον άλλον. Ίσως μεσημεριανό στην τοπική deli; Μια βόλτα στο πάρκο με κώνοι παγωτού?

5. Μιλήστε για το μέλλον (χωρίς να φανείτε κακό)

Εάν και οι δύο έχετε υπέροχο χρόνο και αισθάνεστε μια πραγματική σύνδεση, ίσως θελήσετε να βουτήξετε στο μέλλον λίγο. Απλά να του ρωτήσετε πού πηγαίνουν οι δύο από εσάς την επόμενη σας ημερομηνία και βλέποντας την αντίδρασή του είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε αν υπάρχει ή όχι ένα μέλλον. Θυμηθείτε όμως να μην εμφανίζεστε ανεύθυνοι.

μεγάλο-2

6. Μην τον περιποιηθείτε όπως τον φίλο σας - Ωστόσο

Σε αυτό το σημείο, η γυναίκα θα αρχίσει πολλές φορές να θεραπεύει τον δυνητικό σύντροφό της σαν φίλη που κρατάει συνεχώς τα χέρια, δίνοντάς του αγκαλιές και φιλιά, τρίβοντας τα χέρια και το στήθος - ξέρετε, όλο το φίλο και το κορίτσι. Αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν είναι ακόμα ο φίλος σας και θα πρέπει να σώσει σίγουρα αυτό το είδος αγάπης μέχρι να είστε επίσημοι.

7. Φλερτ, Φλερτ, Φλερτ!

Ενώ δεν θέλετε να είστε υπερβολικά στοργικός, θα πρέπει να συνεχίσετε το φλερτ σας. Μπορεί να σκεφτείτε ακόμη και μια μικρή βρώμικη συζήτηση - όσο γίνεται με ένα διασκεδαστικό, πικρό τρόπο που δεν λαμβάνεται πολύ σοβαρά.

8. Μην Κρατάτε Πίσω

Εάν εμφανίσατε ντροπαλός ή άβολα στις δύο πρώτες ημερομηνίες, τώρα είναι ο χρόνος σας να χαλαρώσετε και να τον αφήσετε λίγο στο προσωπικό σας χώρο (φυσικά, θυμόμαστε να μην αποκαλύψουμε πάρα πολλές πληροφορίες). Τον ενημερώστε λίγο περισσότερο για τον εαυτό σας και προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι ανά πάσα στιγμή. Θέλει να βλέπεις ότι είσαι άνετος μαζί του, οπότε η αφθονία της ομιλίας και του γέλιου είναι απαραίτητη.

9. Κρατήστε τα πράγματα ενδιαφέροντα

Αν τον έφεραν μέχρι την τρίτη ημερομηνία, οι πιθανότητες είναι ότι οι δυο σας δεν θα έχουν ένα επιτυχημένο μέλλον. Αν δεν υπάρχει πραγματικά καμία σχέση μεταξύ σας και του, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο η ημερομηνία δεν θα πρέπει να είναι διασκεδαστική και αφοσιωμένη. Μην είστε υπερβολικά ντροπαλοί ή φοβισμένοι να μιλήσετε. Κανείς δεν θέλει να μιλήσει σε τοίχο από τούβλα - ειδικά σε μια ημερομηνία.

μεγάλο-3

10. Τον δείξτε μια διαφορετική πλευρά από σας

Εάν ήσασταν ένα ντροπαλό κοριτσάκι την πρώτη φορά, τότε γιατί να μην του δείξεις μια άλλη πλευρά από εσένα - ίσως το τσαμπόν, την σκληρή πλευρά σου - την τρίτη ημερομηνία; Χωρίς να ενεργείτε σαν ένα τελείως διαφορετικό άτομο, να του δείξετε ότι στρογγυλεύεστε και δεν ενδιαφέρεστε μόνο για τα μαλλιά και το μακιγιάζ, αλλά και για το ποδόσφαιρο το βράδυ. (Φυσικά, θυμηθείτε να μην προσποιείτε ότι είστε κάτι που δεν είστε).

Πιστωτική εικόνα: Alice, Angela, Cocheteux Elise και ArianaGrandeYup.

Leave A Comment

96 − 91 =