10 Σημάδια ενός κακού ανθρώπου

Το κοινωνικό στίγμα ζητά από τις γυναίκες να πιστεύουν ότι είναι αυτοί που προσκολλώνται στη σχέση. Αλλά σκεφτήκατε ποτέ ότι θα μπορούσε να είναι το αντίστροφο; Τι γίνεται αν ο τύπος που παίζεις είναι εξαιρετικά μανιώδης και συναισθηματικός, ίσως ακόμη και ανυπόφορος και ενοχλητικός; Λοιπόν, με την άνοδο των σχέσεων μεταξύ γυναικών και βήτα άλφα στην κοινωνία, το πρόβλημα με τους άνδρες που είναι οι άποροι είναι σε άνοδο. Ωστόσο, έχουμε την τάση να το αγνοούμε συχνότερα, επειδή δεν υπήρξε πολύ συνηθισμένο στο παρελθόν.

Η ανασφάλεια είναι ο πραγματικός λόγος για τους άνδρες να προσκολληθούν σε εσάς - ο φόβος των κοριτσιών τους να γοητεύονται από τους συναδέλφους, τους γείτονες, τους φίλους τους είναι κάτι που απλά δεν μπορούν να αποφύγουν. Επίσης, ορισμένοι τύποι προσωπικότητας είναι πραγματικά πιο ευγενικοί από τους άλλους.

Μάθετε αν ο τύπος σας είναι ένας από αυτούς.

f8ba28ea4988d7a199fcfbeb94230eb5

1. Αναστατωμένος πολύ συχνά: Δεν απαντήσατε στο τελευταίο κείμενό του ή δεν επιστρέψατε γρήγορα στο κείμενο και είναι πολύ αναστατωμένος. Τώρα περιμένει από εσάς να τον περιποιηθείτε, να του πείτε γλυκά κομμάτια και να τον νιώσετε πίσω στην ομαλότητα. Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ενός ανθρώπου που η ζωή του εξαρτάται από εσάς. Αν και μια πολύ γλυκιά ιδέα, μπορεί να γίνει ενοχλητική όταν έχετε πολύ σημαντική δουλειά στο χέρι και σας ζητούν να χαϊδεμένος στο χτύπημα των δακτύλων τους.

2. Απαγορεύεται να βλέπετε κάποιον άλλο: Θέλετε λοιπόν να βγάλετε μια νύχτα για κορίτσια; Ξέχνα το! Θα προσφέρει να έρθει μαζί. Είναι σαν να μην μπορείς να κάνεις τίποτα στη ζωή σου χωρίς να έχεις σκιά γύρω του! Και αν τον απαγορεύσετε να έρχεται, τότε επιστρέφουμε στο σημείο 1: γίνεται θυμωμένος και μακρινός. Και με την ευκαιρία να σας αφήσει έξω για μια νύχτα στην πόλη, θα συνεχίσει να ζητάει λεπτομέρειες για την εκδήλωση κάθε πέντε δευτερόλεπτα - πόσο ενοχλητικό!

44841f149ac60b7982ee9d6a9d210c8e

3. Συνεπείς κλήσεις και κείμενα καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας: Εντάξει - υπάρχει σίγουρα ένα όριο στο οποίο όλοι μπορούμε να επεκτείνουμε την αγάπη μας. Εάν συνεχίζει να στέλνει μηνύματα σε σας κάθε ώρα της ημέρας και κάνοντας το τηλέφωνο το buzz σας όλη τη νύχτα, είναι σίγουρα ένα ανησυχητικό σημάδι. Όχι μόνο αυτό, αλλά υποστηρίζει επίσης ότι δεν κάνετε τίποτα, ώστε να μπορείτε εύκολα να τον μιλήσετε. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα Κάθε πρόσωπο έχει το δικαίωμα να "εαυτό μου" χρόνο και μην αφήνετε κανέναν να σας χειραγωγήσει συναισθηματικά έξω από αυτό.

4. Θέλοντας να σας βλέπω συχνά και πιο συχνά: Έτσι, είχατε μια κουραστική εβδομάδα και θέλετε να χαλαρώσετε στο σπίτι για το Σαββατοκύριακο. Λοιπόν αυτό δεν είναι δυνατό μόνο όταν έχετε τον "Χρόνιο άνθρωπο" γύρω. Θέλει να είναι εκεί ανεξάρτητα από το τι. Στο μυαλό του, σας παρηγορεί και προσπαθεί να γεμίσει τη μοναξιά σας. Ο άρρωστος είναι γεμάτος γλυκιά ιδέες σαν αυτό, μόνο που δεν ξέρει ότι πραγματικά ΘΕΛΕΤΕ να μείνει μόνη. Είναι πολύ σημαντικό για όλους να συνειδητοποιήσουν τη σημασία της παροχής ενός ατόμου του ελεύθερου χώρου, αλλά ένας άπορος απλά δεν θα καταλάβει αυτό.

5. Σας κατασκοπεύει: Αν κάποιος παίζει σαν ντετέκτιβ, παρακολουθώντας το προφίλ σας στο Facebook και ακολουθώντας σας σε κάθε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που διατίθεται στο διαδίκτυο, εκτός από το ότι είναι εντελώς τρομακτικό, είναι ένα σίγουρο σημάδι για έναν άπορο. Ξέρει όλα για το αγαπημένο σας συγκρότημα την πρώτη σας ημερομηνία; Γνωρίζατε την ημερομηνία γέννησής σας; Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι έκανε λίγη προσωπική έρευνα για εσάς. Και αυτό είναι απλά ανατριχιαστικό.

6. Αγαπά να αγωνιστεί μαζί σας: Να ανησυχείτε όταν ο τύπος σας απλά αγαπά να αγωνίζεται μαζί σας. Μερικοί τύποι έχουν αυτήν την περίεργη ιδέα ότι πρέπει να πολεμήσουν μαζί σας όταν σας χρειάζονται και πιστεύουν ότι η κάνοντας ένα κορίτσι να αισθάνεται λιγότερο από ένα άτομο θα την κάνει να προσκολληθεί σ 'αυτόν - αλλά εκεί δεν μπορούν να κρατήσουν τη σχέση ζωντανή. Οι γυναίκες δεν τους αρέσει ένας άνθρωπος που τους αντιμετωπίζει έτσι!

7. Επιταχύνει γρήγορα σαν πυραύλων: Από την πρώτη μέρα δεν μπορεί να περιμένει να είναι σε σχέση μαζί σας. Έχει ήδη σχέδια για το μέλλον για τους δυο σας. Οι άνδρες συνήθως δεν το κάνουν αυτό, αλλά όταν το κάνουν, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει ανάγκη και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ανθρώπου είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν. Είναι περισσότερο από έτοιμος να πει αντίο στα πρώτα στάδια του ρομαντισμού - να πηγαίνει σε ημερομηνίες, να μοιράζεται αναμνήσεις - και να πηδάει από την εμπλοκή και να κινείται μαζί. Μεγάλη κόκκινη σημαία!

c16a697ba827c6281337bbec4f416c07

8. Πρέπει να βεβαιωθεί ξανά και ξανά: Αυτός ο άνθρωπος απλά δεν πιστεύει ότι τα συναισθήματα που έχετε γι 'αυτόν είναι πραγματικά. Πρέπει να τον λέτε ξανά και ξανά, ή πρέπει να συνεχίσετε να αποδεικνύετε την αγάπη σας σε αυτόν κάνοντας μικρές χειρονομίες γι 'αυτόν. Βαθιά είναι πολύ ανασφαλής και πρέπει να αισθάνεται ασφαλής με τα συναισθήματά του.

9. Αυτό που κάνει αισθάνεται σαν πάρα πολύ, πολύ σύντομα: Είναι εντάξει να φέρετε λουλούδια την πρώτη μέρα - οι γυναίκες αγαπούν αυτό. Αν όμως πηγαίνει (πέρα) πέρα ​​και πέρα ​​από το δρόμο πάρα πολύ σύντομα - ας πούμε, μια δωροκάρτα αξίας $ 100 στο αγαπημένο σας κατάστημα πριν από την πρώτη ημερομηνία - μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Προσπαθεί να κερδίσει τον τρόπο αγάπητός σας πάρα πολύ γρήγορα και αυτό είναι σίγουρα ένα σημάδι που χρειάζεται!

10. Γλυκό μιλάμε: Αυτός ο άνθρωπος θα γλυκιά να σας μιλήσει όπως κανένας άλλος. Αυτή είναι η πλευρά γιανγκ του σημείου 8, όπου είναι διατεθειμένη να σας δώσει γλυκιά ομιλία όσο θέλετε από εσάς. Θα βρει τους πιο περίεργους χρόνους για γλυκιά συζήτηση. Προσπαθεί να σας επιβεβαιώσει ότι σε αγαπά πραγματικά - ξανά και ξανά. Όλα αυτά είναι γλυκιά, ναι, αλλά ονειρεύομαι το μέλλον σας μαζί μόνο τις πρώτες εβδομάδες που είμαστε μαζί; Αυτό είναι ανατριχιαστικό. Αυτό σημαίνει είτε ότι είναι εντελώς συνδεδεμένο με εσάς και σας έχει φανταστεί για πολύ καιρό, είτε είναι απελπισμένα στην ανάγκη μιας γυναίκας.

Ήσαστε ποτέ με έναν άπορο; Ποια ήταν τα σημάδια?

 

Leave A Comment

− 4 = 4