10 Σημάδια ένας τύπος σας αρέσει αλλά είναι πάρα πολύ φοβισμένος να σας πω

Έχετε αυτόν τον τύπο στη ζωή σας, αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πού κατευθύνεται. Θέλει να είναι φίλοι; Ή θέλει περισσότερα; Εδώ είναι 10 σημάδια που σας αρέσει ο τύπος, αλλά είναι πολύ φοβισμένος για να σας πω.

10 Σημάδια ένας τύπος σας αρέσει αλλά είναι πάρα πολύ φοβισμένος να σας πω

Κάνει απίστευτα χαριτωμένα πράγματα (και τότε προσποιείται ότι δεν ήταν τίποτα)

Οι φίλοι κάνουν χαριτωμένα πράγματα, φυσικά, αλλά είναι συνήθως δροσερά γι 'αυτό. Δεν προσπαθούν να "δράσουν" δροσερά γι 'αυτό, από την άλλη πλευρά. Είναι χαρούμενος που δείχνουν ότι νοιάζονται. Οι τύποι που φοβούνται να δείξουν τα συναισθήματά τους θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν αυτό που μόλις έκαναν. Με άλλα λόγια, δεν είναι δροσερά γι 'αυτό, γι' αυτό πρέπει να προσποιούνται ότι είναι δροσερό γι 'αυτό. Συνήθως με να σηκώσουν τους ώμους τους, κοιτάζοντας πιο αλαζονικό και απομακρυσμένο από μια γάτα Cheshire, ή, γυρίζοντας ψυχρότερος από τον πάγο. Μερικές φορές θα δεις τα μάτια τους νευρικά να γλιστρούν σε όλο το μέρος πάρα πολύ.

Οι άνδρες που κάνουν αυτά τα πράγματα συνήθως φοβούνται την απόρριψη - θέλουν να σας δείξουν ότι νοιάζονται, αλλά φοβούνται τόσο πολύ θα τους απορρίψετε προσποιούνται ότι δεν ενδιαφέρονται για τη φροντίδα για εσάς ...

Δεν σταματά να σας στέλνει μηνύματα

Ένα σίγουρο σημάδι φωτιάς που κάποιος σας αρέσει είναι ότι θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας. Όλοι οι άνδρες, φυσικά, δεν είναι το επικοινωνιακό είδος (και κάποιοι είναι αποτρόπαια κακοί στο γράψιμο μηνυμάτων), αλλά πολλοί άντρες που έχουν μια συντριβή σε κάποιον θέλουν να τους κειμένου. Επειδή κάθε φορά που λαμβάνουν ένα κείμενο από εσάς αισθάνονται ότι σας αρέσουν (και παίρνετε περίεργες πεταλούδες που περιστρέφονται γύρω από την κοιλιά τους). Έτσι δεν μπορούν να σταματήσουν να σας στέλνουν μηνύματα..

Όταν στέλνετε γραπτά μηνύματα μπορείτε να κρύψετε λίγο περισσότερο από ό, τι στην πραγματική ζωή, έτσι για μερικούς τύπους που το καθιστούν ευκολότερο επίσης. Αυτοί οι τύποι θα μπορούσαν επίσης να κάνουν το αόριστο πράγμα - όπως προσθέτοντας ένα "LOL" στο τέλος μιας φιλοφρόνησης, έτσι ώστε να το κάνει να ακούγεται σαν να αστειεύονται και να μην έρχονται πραγματικά πάνω σας. Ναι καλά.

Αυτός θυμάται

Αναφέρετε ότι σας αρέσει το παγωτό Benny and Jerry's Rocky Road και μια εβδομάδα αργότερα σας εκπλήσσει με κάποιο παγωτό B & J's Rocky Road. Ή μιλάτε για τη ζωή και μια εβδομάδα αργότερα σας υπενθυμίζει αυτό που είπατε, το οποίο τώρα περπατούσε γύρω από το να σκεφτόμαστε.

Οι φίλοι θυμούνται αυτά τα πράγματα επίσης, αλλά δεν μαντεύονται τόσο πολύ για αυτό που είπατε ως ένας ερωτευμένος ...

Είναι εντελώς ζηλότυπος σε άλλους τύπους

Ο ίδιος προσποιείται ότι είναι απλώς ένας φίλος, αλλά μόλις κάποιος άλλος τύπος σας ελέγξει ή προσπαθεί να σας κλέψει μακριά, είτε παίρνει πολύ γκρινιάρης, υποτιμά τον τύπο, ή κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί να πάρει πίσω την προσοχή σας σφιχτά.

Έχει συνομιλίες με τα πόδια σας (και άλλα μέρη του σώματος)

Ένας τύπος μπορεί να προσπαθήσει να υποκριθεί ότι δεν αισθάνεται έλξη για εσάς και απλά θέλοντας να είναι ο φίλος σας, αλλά όταν έχει συνομιλίες με τα πόδια σας τις μέρες που φοράτε φούστα, είναι ένα ασφαλές σημάδι φωτιάς που σας προσελκύει.

Η έλξη δεν σημαίνει ότι ένας άντρας έχει συντριβή σε σας. Σημαίνει απλώς ότι σας προσελκύεται σωματικά. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν άνθρωποι που είστε φίλοι με τους οποίους είστε ελκυσμένοι, αλλά με τους οποίους δεν θα δείτε ποτέ τον εαυτό σας σε κάποια σχέση. Απλά επειδή η έλξη δεν καλύπτει όλες τις περιοχές της προσωπικότητάς τους - μπορείτε να κάνετε κλικ συναισθηματικά και φυσικά, αλλά όχι πνευματικά και με τρόπο ζωής.

Ωστόσο, αν κάποιος έχει μια συντριβή σε σας, είναι σίγουρα προσέλκυσε σε σας σωματικά.

Σας αγγίζει συχνά 

Μερικοί άνθρωποι είναι ευαίσθητοι, αλλά αν ένας τύπος είναι waaaaaaay πιο ευαίσθητος feely με σας από ό, τι με άλλους είναι είτε α) πιο άνετα μαζί σας από άλλους β) που τραβάτε ακαταμάχητα σε σας.

Είναι κάτι το ίδιο όπως και με τους φλερτάροντες - φλερτάρουν με τους πάντες, όπως τους έρχεται φυσικά, αλλά συνήθως φλερτάρουν πολύ περισσότερο με τους ανθρώπους που πραγματικά τους αρέσουν και το undertone είναι τελείως διαφορετικό. Έχει νόημα.

Όλοι οι άλλοι νομίζουν ότι είσαι ζευγάρι

Ο τύπος μπορεί να είναι πολύ φοβισμένος για να ομολογήσει τα συναισθήματά του σε σας (ίσως ακόμη και στον εαυτό του), αλλά όλοι σας περιβάλλουν, ειδικά οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, είναι βέβαιοι ότι οι δυο σας είναι ένα στοιχείο ή πρόκειται να αποτελέσετε αντικείμενο.

Τον πιάσε να σε κοιτάζει όταν σκέφτεται ότι δεν κοιτάς

Αν ο τύπος κάθεται σε αφηρημάδα για εσένα, οι πιθανότητες είναι ότι είναι μέσα σου!

Είναι Προστατέο από εσάς

Άνδρες σαν γυναίκες που απευθύνονται στον εσωτερικό τους ήρωα, ο οποίος για κάποιο λόγο έχει πολλά να κάνει με τη μεταφορά βαριών αντικειμένων και σας κρατά ζεστή τη νύχτα. Τους κάνει να νιώθουν ανόητοι. Επομένως, μην καταστρέφετε τη διασκέδασή τους, λέγοντάς τους ότι είστε απόλυτα ικανοί να κάνετε ό, τι θέλουν να κάνουν για σας.

Το πράγμα είναι, οι άντρες που σας αρέσουν, ακόμα κι αν δεν εμφανίζετε πολλά σημάδια ότι χρειάζεστε βοήθεια, συχνά πηδούν στη διάσωση σας. Θα σας υπερασπίσουν μπροστά σε άλλους, θα σας προσφέρουν να σας οδηγήσουν σε μέρη μόνο για να ξέρετε ότι έχετε φτάσει εκεί με ασφάλεια και να ελέγχετε μέσα σας πέντε φορές την ημέρα όταν έχετε ένα ήπιο κρύο.

Είναι Γονείς

Εκτός αν ο άνθρωπος ανοίγει τις πόρτες για όλους τους άλλους, φέρνοντας την τσάντα του καθενός και προσφέροντας το σακάκι του σε όλους τους άλλους, νοιάζεται περισσότερο για εσάς από αυτούς. (Πολύ παρόμοιο με το σύμπλεγμα ήρωα!)

Τι να κάνετε για έναν τύπο όπως αυτό?

Μερικοί τύποι είναι φρικιασμένοι για τη δέσμευση (για οποιονδήποτε λόγο), μερικοί φοβούνται για να βλάψουν τον εαυτό τους ή εσείς, αν εμπλακούν μαζί σας, άλλοι φοβούνται την απόρριψη. Εάν ένας άντρας σας αρέσει αλλά δεν σας το λέει, είναι συνήθως λόγω ενός από αυτούς τους λόγους, ή επειδή έφτιαχνε τον φίλο σας (ή έχει άλλους δεσμούς με ανθρώπους κοντά και αγαπητό σας) ή απλά δεν νομίζει θέλει μια φίλη τώρα.

Πιστεύω ότι είναι ο Matthew Hussey που λέει ότι ο μόνος τρόπος να βγούμε από τη ζώνη φίλων με κάποιον είναι να τους κάνεις να σκεφτούν σεξουαλικά και έχει δίκιο. Θα πρέπει να φλερτάρετε και να πειράξετε και να δείτε τι συμβαίνει. Προσπαθήστε να τον κάνατε λίγο ζηλιάρη και να δούμε τι συμβαίνει (μην το παρακάνετε εν τούτοις, γιατί αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε τον να τρέξει για τους λόφους, νομίζοντας ότι δεν σας νοιάζει). Και αν ψάχνετε για μια σχέση πρέπει επίσης να είστε πρόθυμοι να σας δείξουμε τη φροντίδα - κάντε ένα βήμα και δείτε τι συμβαίνει.

Ένας άντρας που σας αρέσει δεν σημαίνει ότι θα καταλήξει σε μια σχέση μαζί σας αν και - αν οι φόβοι του είναι μεγαλύτεροι από τις επιθυμίες του, δεν θα είναι σκαρφαλωμένο σε ό, τι κι αν κάνετε. Ούτε θα πρέπει να προσκολληθεί εάν η επιθυμία του να ταξιδέψει ή να μετακομίσει σε άλλη πόλη είναι πιο ελκυστική από ό, τι σας χρονολογείται. Σε αυτή την περίπτωση, μην σπαταλήστε την ενέργειά σας. Δεν θέλεις μόνο έναν σπουδαίο άνθρωπο, θέλεις μια σπουδαία σχέση. Εάν δεν είναι πρόθυμος να σας δώσει αυτό, τότε υπάρχουν καλύτερες προοπτικές για εσάς εκεί έξω.

Leave A Comment

− 1 = 6