2ες ιδέες δώρων επετείου γάμου | Στυλ στη ζωή

Μετά την ολοκλήρωση του 1ου έτους του γάμου τα ζευγάρια ώρας λαμβάνουν περισσότερη προσοχή κατά την 1η επέτειο του γάμου τους αλλά μετά από δύο χρόνια γάμου αυτό ειδικά ζευγάρια προσπαθούν να μην δώσουν την 2η επέτειό σας την ευκαιρία να ευδοκιμήσουν καθώς και να κάψουν. Η 2η επέτειος του γάμου έχει το θέμα του βαμβακιού. Δώστε μια έκπληξη στο αγαπημένο σας πρόσωπο με τη βοήθεια των δώρα βαμβακιού, έτσι επιλέξτε δώρα που γίνονται στο βαμβάκι και να τα εξατομικεύσετε με αγάπη.

2η wedding anniversary gift

Παρακάτω είναι μερικές από τις ιδέες δώρων επετείου:

Εδώ παρουσιάζοντας λίγα κορυφαία 15 δεύτερα δώρα επετείου για το αγαπημένο σας πρόσωπο,

1. Πλαίσιο επετείου:

2η wedding anniversary gift

Εδώ είναι ένα υπέροχο πλαίσιο που μπορείτε να κάνετε για τη 2η επέτειο. Αυτό το πλαίσιο έχει τον αριθμό των ετών που έχετε περάσει από κοινού τυπωμένα σε αυτό. Το πλαίσιο μπορεί να είναι λευκό με μαύρη εκτύπωση σε αυτό. Θα πάρετε περισσότερες επιλογές όταν θα εξατομικεύσετε αυτό το πλαίσιο, δοκιμάστε αυτό το δώρο για το αγαπημένο σας.

2. Μαξιλάρι από βαμβάκι:

2η wedding anniversary gift

Αυτό το χαριτωμένο και μαζεμένο μαξιλάρι μπορεί να γίνει για τον σύζυγό σας με την ευκαιρία της 2ης επέτειος του γάμου. Αυτό το μαξιλάρι έχει την εκτύπωση του αριθμού των ημερών που έχετε περάσει μαζί. Το όνομα του ζευγαριού μπορεί επίσης να προστεθεί στο μαξιλάρι. Αυτό το ένα λευκό χρώμα δώρο θα είναι καλή επιλογή πάντα, αγαπητή σας σίγουρα θα αγαπήσετε αυτό.

3. Επέτειος κάρτα:

2η wedding anniversary gift

Κάντε μια πανέμορφη κάρτα επετείου για τη σύζυγό σας με πολύ λίγα υλικά και προσπάθεια. Αυτή η κάρτα DIY θα είναι αγαπημένη από το πρόσωπο όπως γίνεται με αγάπη. Πάρτε την κάρτα που θα παραδοθεί με το χέρι ως δώρο 2ης επετείου ή μπορείτε να την τοποθετήσετε στο κρεβάτι το πρωί.

4. Αναισθητοποίηση Εσώρουχα:

2η wedding anniversary gift

Αυτό το εντυπωσιακό εσώρουχο είναι ένα άλλο δροσερό δώρο για τη γυναίκα σου με την ευκαιρία του δεύτερου γάμου. Αυτό μπορεί να έχει το όνομα της συζύγου σας και εσείς σε αυτό επίσης. Κάντε το ρομαντικό και προσθέστε σε κάποια σέξι σουτιέν επίσης. Αυτή είναι η μοναδική ιδέα για δώρο τη σύζυγό σας, πάρτε αυτό το δώρο για να εκπλήξει με έναν άτακτο τρόπο.

5. Cuddly μαλακό παιχνίδι:

2η wedding anniversary gift

Αυτό το μαλακό και χαριτωμένο αρκουδάκι είναι το καλύτερο δώρο για να δώσετε στον σύζυγό σας την 2η επέτειο για σύζυγο. Το δώρο μπορεί να είναι οποιοδήποτε μαλακό παιχνίδι όπου μπορείτε να προσθέσετε και ένα μπουκέτο λουλουδιών. Τα μαλακά παιχνίδια μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να έχουν εκτυπώσεις στα ρούχα τους. Έκπληξη το αγαπημένο σας με αυτό το δώρο το πρωί όταν θα ξυπνήσει.

6. Χάρτης της Αγάπης:

2η wedding anniversary gift

Πάρτε ένα χάρτη του τόπου που συναντήσατε και σημειώστε το με σχήμα καρδιάς. Αυτός ο χάρτης μπορεί στη συνέχεια να πλαισιωθεί σε ένα στεφάνι κεντήματος. Αυτό κάνει μια ιδανική 2η ιδέα δώρου επετείου γάμου. Η κόκκινη καρδιά στο χάρτη ξεχωρίζει και φαίνεται υπέροχη. Η ένδειξη της διαδρομής της αγάπης σας θα είναι καλή επιλογή και ωραία ιδέα.

7. Τυπωμένες κάλτσες:

2η wedding anniversary gift

Δεύτερα δώρα επετείου μπορεί να είναι χρήσιμα στοιχεία επίσης. Αυτές οι εξατομικευμένες κάλτσες είναι ακριβώς το σωστό δώρο για να δώσετε. Είναι επίσης ιδιότροπο και συναισθηματικό. Είναι τυπωμένα με αγάπη λόγια και φαίνονται εξαιρετικά δροσερά.

8. Τυπωμένα πουκάμισα:

2η wedding anniversary gift

Πάρτε μερικά t shirts που εκτυπώνονται για το σύζυγό σας για το 2ο δώρο επετείου. Αυτά τα shirts μπορεί να είναι πολύχρωμα ή μπορεί να είναι απλά με διατυπώσεις στο κέντρο. Τα δροσερά και χιουμοριστικά shirts είναι μια μεγάλη ιδέα δώρου για την επέτειο.

9. Πλαίσιο μουσικής:

2η wedding anniversary gift

Η δωρεά μουσικής είναι ένας άλλος δροσερός τρόπος για να γιορτάσει την επέτειο. Αυτό το μουσικό πλαίσιο έχει το φύλλο μουσικής του αγαπημένου τραγουδιού που αγαπά το ζευγάρι. Μπορεί να είναι και το τραγούδι από το γάμο τους. Πάρτε το πλαισιωμένο μαζί με το όνομα του ζευγαριού.

10. Τυπωμένο χαρτί υγείας:

2η wedding anniversary gift

Ένα διασκεδαστικό και ιδιόμορφο δώρο 2ης επετείου για να δώσετε στον σύζυγό σας είναι αυτό το εκτυπωμένο χαρτί υγείας. Το χαρτί είναι τυπωμένο σε όλα μαζί με ευχές για την επέτειο. Δεδομένου ότι το βαμβάκι είναι το θέμα, αυτό το δώρο είναι απλά κατάλληλο. Κάνετε επίσης το περίπτερο χαρτιού μεγάλο.

11. Διακοσμήστε το κρεβάτι:

2η wedding anniversary gift

Κάντε το σύζυγό σας ερωτευμένο με σας ξανά, διακοσμώντας το κρεβάτι. Μπορείτε να το επιτύχετε χρησιμοποιώντας πέταλα από λουλούδια και να τα τοποθετήσετε σε όλο το κρεβάτι. Μπορείτε επίσης να τα βάλετε σε σχήμα καρδιάς στο κέντρο του κρεβατιού.

12. Συνδυασμός αλυσίδων κλειδιών:

2η wedding anniversary gift

Αυτές οι συναρπαστικές αλυσίδες είναι κατάλληλες για μια επέτειο. Κάθε αλυσίδα κλειδιού ταιριάζει απόλυτα στην άλλη αλυσίδα κλειδιού καθώς αποτελούν ένα γρίφο. Οι αλυσίδες κλειδιού μπορούν να χαραχθούν με το μήνα της επετείου ή με τις μικρές σημειώσεις αγάπης.

13. Εισαγωγή πορτοφολιού:

2η wedding anniversary gift

Αυτό το ένθετο πορτοφόλι είναι ένας δροσερός τρόπος για να δείξετε την αγάπη σας στον σύζυγό σας. Το ένθετο μπορεί να διατηρηθεί στο πορτοφόλι ως κάρτα. Μπορείτε να προσθέσετε ρομαντικές γραμμές στο ένθετο. Αυτά μπορούν να γίνουν από μέταλλο ή δέρμα.

14. Προσωπικό μπουκάλι:

2η wedding anniversary gift

Κάντε την επέτειο τολμηρή και σέξι με ένα εξατομικευμένο μπουκάλι ουίσκι ή οποιοδήποτε ποτό. Μπορείτε να επισημάνετε το μπουκάλι και να το προσαρμόσετε. Η ετικέτα μπορεί να έχει και το όνομα του συζύγου σας.

15. Εξατομικευμένη ποδιά:

2η wedding anniversary gift

Αυτή η εξατομικευμένη ποδιά είναι ιδανική για παιδιά που αγαπούν να μαγειρεύουν. Ακόμη και οι πλοιάρχοι θα πρέπει να έχουν μία από αυτές τις δροσερές ποδιές. Κάνετε μια όμορφη ποδιά με τις επιθυμίες επετείου σε αυτό.

16. Αιγυπτιακά φύλλα από βαμβάκι και μαξιλαροθήκες:

2η wedding anniversary gift

Αιγυπτιακό βαμβάκι είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα καλύτερα βαμβάκι στον κόσμο, για την υψηλή αντοχή του. Τα βαμβακερά σεντόνια που διανέμονται και τα μαξιλαράκια έρχονται σε μεγάλη ποικιλία και επιλογές. Το καλύτερο χρώμα για τη δεύτερη επέτειο είναι κόκκινο. Το δώρο ενός σετ σε χρώμα ή αποχρώσεις του κόκκινου θα ήταν ιδανικό.

17. Σετ βαμβακερό μαντήλι:

2η wedding anniversary gift

Τα σύνολα των χαρτοπετσετών είναι τόσο κοινά. Τα μεγέθη που κυμαίνονται από διαφορετικά μήκη και μεγέθη σε διαφορετικά χρώματα, οι επιλογές που έχετε είναι άφθονα. Θα ήταν ιδανικό για δώρο ένα σύνολο που αποτελείται από τουλάχιστον 5 μαντίλια. Μπορείτε επίσης να πάτε για τα "Για αυτόν" και "Για την" σύνολα.

18. Ρόμπες μπάνιου:

2η wedding anniversary gift

Μια ωραία βαμβακερή ρόμπα μπάνιου έχει γίνει μια αναγκαιότητα για κάθε άτομο, μετά από ένα ντους. Αυτές οι ρόμπες έρχονται συνήθως ως σετ με μια πετσέτα και μια μικρή πετσέτα. Και πάλι είναι ένα βαμβακερό προϊόν, τα παίρνετε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών. Το ίδιο "Για Αυτόν" και "Για αυτό" σύνολα είναι διαθέσιμα για αυτό επίσης.

19. Τραπεζομάντηλα, χαρτοπετσέτες και χαλάκια:

Ποιος δεν αγαπά ένα όμορφα τοποθετημένο τραπέζι με ωραίο τραπεζομάντιλο και χαλάκια! Τα τραπέζια τραπέζι πάντοτε δίνουν μια κομψή εμφάνιση στο τραπέζι. Ωστόσο, θα ήταν προσεκτικός να πάρει μια σημείωση από τα τραπέζια στο σπίτι για να γνωρίζει το είδος του τραπεζομάντιλο που θα ταιριάζει με τα τραπέζια. Τα τραπεζομάντιλα έρχονται σε σχήματα και μεγέθη προσαρμοσμένα στο σχήμα του τραπεζιού. Εάν είστε στο δώρο ένα πανί τραπέζι δείπνο, θα ήταν καλύτερα να αγοράσετε επίσης ένα σετ με χαρτοπετσέτες και ψάθες για να ολοκληρώσετε το σύνολο του πίνακα δείπνου που έχει συσταθεί.

20. Χαλάρωση σχοινιών:

2η wedding anniversary gift

Αν και αυτό δεν μπορεί να γίνει εξ ολοκλήρου από βαμβάκι, μια αιώρα σχοινιού μπορεί επίσης να είναι προικισμένη σε μια δεύτερη επέτειο. Ωστόσο, θα ήταν ιδανικό να εξασφαλιστεί ότι θα μπορούσαν να έχουν ένα χώρο όπου μπορούν να συνδεθούν τα άκρα της αιώρας.

Δείτε περισσότερα:  4η δώρα επετείου γάμου

21. Χαλιά ή χαλιά:

2η wedding anniversary gift

Και πάλι, αυτά μπορεί να μην είναι κατασκευασμένα από καθαρό βαμβάκι. Τα χαλιά και τα χαλιά προσθέτουν περισσότερη κομψότητα και γοητεία σε ένα χώρο στο σπίτι. Χαλιά ή χαλιά από την Περσία είναι τα πιο έκτακτα. Για άλλη μια φορά, θα πρέπει να γνωρίζετε το μήκος και το πλάτος του χώρου που θα κάλυπτε για να αγοράσει ένα τέλειο μέγεθος.

Δείτε περισσότερα:  3η δώρα επετείου γάμου

22. Πιατικά από Κίνα:

2η wedding anniversary gift

Πιατικά ήταν πάντα απαραίτητη σε κάθε νοικοκυριό. Και αν είναι κατασκευασμένα από την Κίνα, είναι πολύ πιο πολύτιμα. Είτε πρόκειται για διασκέδαση για τους πελάτες για δείπνο ή για να πάρει μαζί ή πάρτι, μπορούν να κάνουν εξαιρετικά κομμάτια για την εξυπηρέτηση των τροφίμων.

23. Ειδώλια της Κίνας:

2η wedding anniversary gift

Δείτε περισσότερα: Δώρα πρώτης επετείου

Εκτός από τα πιατικά, η Κίνα χρησιμοποιείται επίσης για να κάνει showpieces. Γλυπτά, αγάλματα, αγγεία, κλπ. Κατασκευάζονται επίσης από την Κίνα. Κάνουν επίσης καλά δώρα επετείου. Όταν πρόκειται για ειδώλια της Κίνας, οι επιλογές είναι άφθονες. Τα χρώματα, η ποικιλία και τα σχήματα μπορεί να ξεδιπλώσουν τις επιλογές σας.

24. Κοσμήματα Κίνα:

2η wedding anniversary gift

Η Κίνα χρησιμοποιείται επίσης για την κατασκευή κοσμημάτων. Καρφίτσες, βραχιόλια, περιδέραια, σκουλαρίκια κτλ, κατασκευασμένα από την Κίνα είναι ένας μοναδικός τρόπος για να εκφράσεις την αγάπη.

Τελικές λέξεις:

Εάν ψάχνετε κάτι μοναδικό τρόπο για να γιορτάσετε την 2η επέτειο του γάμου σας τότε δοκιμάστε λίγες επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου ηλεκτρονικών καταστημάτων, θα βρείτε περισσότερες συλλογές σε βαμβακερά δώρα για το αγαπητό σας. Ενώ κάθε ευλογία που προέρχεται από την καρδιά χαρακτηρίζεται ως η ιδανική 2η επέτειος ευλογία. Αυτές οι δροσερές ιδέες δώρων επετείου για αυτήν ή αυτή είναι τέλειες. Μπορούν να είναι χρήσιμα αντικείμενα ή αντικείμενα επίδειξης. Είστε σίγουροι ότι έχετε μια ευλογία που είναι κατάλληλη για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δοκιμάστε την επιλογή που δίνεται εδώ και κάντε μια σωστή επιλογή.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25.

Leave A Comment

− 1 = 3