9 Τελευταία σχέδια Anklet αλυσίδας για άνδρες και γυναίκες Στυλ στη ζωή

Το anklet είναι ένα μοντέρνο και έξυπνο κοστούμι που φοριέται τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες από δεκαετίες. Anklet είναι ένα κομμάτι στολίδι που φοριέται στους αστραγάλους και είναι κατασκευασμένο από μέταλλα όπως το ασήμι, το χρυσό, το νήμα και πολλά άλλα πολύτιμα μέταλλα. Οι ποδιές αλυσίδας φαίνονται υπέροχα και κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο πολύτιμα. Μπορεί κανείς να ντυθεί με κάθε είδους παπούτσια με αυτά τα ποδιού αλυσίδας και να κάνει τον αστράγαλο σας πιο ελκυστικό από ποτέ.

Όμορφα και κομψά σχέδια Anklet αλυσίδας για κυρίες σε τάση:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία σχέδια 9 αλυσίδων.

1. Sizzling χρυσή αλυσίδα ανελκτήρα με καμπάνες:

κόσμημα του αστράγαλου chain designs

Αυτός ο τύπος πανέμορφα ποδιού αλυσίδας φαίνεται πολύ χαριτωμένος και όμορφος σε νεαρά κορίτσια. Ο στριφογυρισμένος θόλος του θεού έχει μικρά ηχητικά κουδούνια που κρέμονται, πράγμα που κάνει ένα ξεχωριστό θόρυβο ενώ περπατάτε, επιτρέποντας έτσι την προσοχή άλλων πολύ εύκολα.

2. Μοναδική λεπτή αλυσίδα ποδιού:

Μοναδικός Fine Anklets Chain

Καταπληκτική εμφάνιση λεπτή αλυσίδα ανκούτσου είναι αυτά και είναι ιδανικό για τρυφερές και σέξι αστραγάλους. Η λεπτή αλυσίδα σε ένα μοτίβο κυμάτων φαίνεται θαυμάσια σε κάθε γυναίκα και πηγαίνει καλά σε κάθε περίσταση. Όταν συνδυάζεται με φούστες ή με τσάντες με μανίκια προσθέτει πιο γοητευτική ματιά στον φέροντα.

3. Ανώνυμη αλυσίδα μοντέρνας αλυσίδας για τα κορίτσια:

Μοντέρνο Linked Chain Anklet for Girls

Έτσι, ο τύπος της μοντέρνας και δροσερής εμφάνισης της συνδεδεμένης αλυσίδας ανκουττών φαίνεται δυναμικός και σας προσδίδει μια στερεότυπη εμφάνιση. Το αστράγαλο είναι σχεδιασμένο σε χρυσό και ανάμεσα σε μικρές λευκές πέτρες είναι γεμάτες, δίνοντας έτσι στους αστραγάλους σας μια πιο εκφραστική και εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα υπέροχο σχέδιο για τα κορίτσια.

4. Cool διπλή αλυσίδα πεταλούδα αλυσίδα:

Δροσερός Double Chain Butterfly Anklets

Αυτός ο τύπος εκπληκτικής διπλής αλυσίδας ποδιών φαίνεται πολύ χαριτωμένος και δροσερός. Η μικρή πεταλούδα κρεμασμένη μαζί με μερικά floral μοτίβα φαίνεται εκπληκτική και κάνει τα ποδιού φαίνεται ελαφριά και χαριτωμένο στα θηλυκά.

Δείτε περισσότερα: Mens Anklet

5. Καρδιά σχήμα Anklet Αλυσίδα σε ασήμι:

Καρδιά Shape Anklet Chain in Silver

Η ασημένια αλυσίδα ποδιού είναι η πιο άρεσε και εκτιμάται από τους λαούς της γυναίκας. Η μικρή καρδιά που σκαρφαλώνει στα στρώματα καθιστά το βλέμμα λαμπρό και το ασημένιο μέταλλο λέγεται ότι είναι καλός αγωγός ενέργειας και διοχετεύει τη θετική ενέργεια και στέλνει την αρνητική ενέργεια στη γη. Αυτός ο τύπος ποδιού είναι ιδανικός για πάρτι στην παραλία.

6. Καθαρό άγκιστρο αλυσίδας ρολών:

ΚΑΘΑΡΟΣ Roll Chain Anklet

Σχεδόν κάθε ηλικιακή ομάδα των ανδρών λατρεύει αυτό το είδος των καθαρών ασημένια έλασης αλυσίδων στυλ αλυσίδας. Το άγκυτο είναι σφραγισμένο και σχεδιασμένο σε 925 καράτια ασήμι και έχει μήκος 26 εκατοστά αρκετά μεγάλο ώστε να ταιριάζει στον αστράγαλο ενός άνδρα και να τον κάνει να φαίνεται δροσερό και μάγκα.

Δείτε περισσότερα: Μαύρα Ποδιού

7. Άγκυρα Anklet Style for Men:

Αγκυρα Style Chain Anklet for Men

Αυτός ο τύπος επιχρυσωμένων, αγκυροβολημένων αλυσίδων ποδιού είναι πολύ δημοφιλής καθώς φαίνονται πολύ καλλιτεχνικοί και μεταφέρουν πολλά για τον φέροντα χωρίς αναφορές. Η άγκυρα σημαίνει την εσωτερική δύναμη του ανθρώπου και τα κρυστάλλινα αντικείμενα κάνουν να φαίνεται πιο επαναστατική.

8. Ποδιές αλυσίδας αστέρων για άντρες:

Αστέρι Chain Anklets for Men

Αυτός ο τύπος αστέρι με καρφιά αλυσίδα κόντρα κάνει έναν άνθρωπο να φαίνεται πολύ δροσερό και έξυπνο. Το εκπληκτικό look anklet δίνει μια νέα εμφάνιση στους άνδρες και προσδίδει ένα νέο στυλ και τα κάνει να φαίνονται μοντέρνα και μπορεί να κοσμείται σε οποιαδήποτε funky περίσταση χωρίς κανένα εμπόδιο.

Δείτε περισσότερα: Άκρη μαύρου νήματος

9. Μοντέρνο ποδόσφαιρο αλυσίδα Sterling Silver:

Μόδας Sterling Silver Chain Anklets

Το άγκυτο έχει εμπνευστεί από την εβραϊκή ηλικία και η αλυσίδα των ανδρών φαίνεται πολύ κομψή και ξεχωριστή από τον άλλο τύπο ποδιού. Είναι αρκετά ευρύ και ταιριάζει καλά στον αστράγαλο ενός άνδρα και δίνει ζωντανή εμφάνιση όταν φοριέται. Αυτός ο τύπος ποδιού φαίνεται δροσερός όταν φοριέται σε ny hangouts ή για να δροσερά μέρη.

Τα ποδιού είναι ένα στολίδι που προσθέτει και ενισχύει το πρόσωπο ενός προσώπου από πολλές πτυχές και μίλια. Οι ποδιές βρίσκονται σε πολύ σχεδιασμό και για κάθε περίσταση, οπότε πρέπει να πάρετε το ένα σύμφωνα με αυτούς και να πάρετε αυτά τα hip hop και σέξι εμφάνιση σε δευτερόλεπτα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

65 − 58 =