9 Κομψά επιχρυσωμένα σχέδια ποδιού για άνδρες και γυναίκες

Οι ποδιές είναι το πιο μοντέρνο και κομψό αξεσουάρ που εκτιμώνται τόσο από τους άνδρες όσο και από τις γυναίκες και πάνω απ 'όλα, αν είναι σχεδιασμένο σε επιχρυσωμένο, φαίνεται υπέροχο και υπέροχο και μπορεί να χαρίσει σε κάθε περίσταση. Οι επίχρυσες ποδιές είναι εκείνες στις οποίες υπάρχει μια χρυσή κάλυψη στο άλλο μέταλλο που μοιάζει μόνο με τον χρυσό. Δεν τσιμπάνε ψηλά στις τσέπες, ώστε να μπορείτε να αρπάξετε μερικούς από αυτούς και να τις στυλίσετε σύμφωνα με την περίσταση και την στολή και να σημειώσετε μια δήλωση σε άλλους.

Επιχρυσωμένο Ποδιού Σχέδια στη μόδα:

Ένα επιχρυσωμένο αστράγαλο φαίνεται πολύ επικερδές και είναι αναζητητής της προσοχής και λάμπει σαν πραγματικά χρυσά κοσμήματα. Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 επιχρυσωμένα σχέδια ποδιού.

1. Επίχρυσο ποδιού τριών επιπέδων:

χρυσός plated anklets

Εδώ έρχονται τέλεια ποδιού για αρσενικούς αστραγάλους. Καθώς οι άνδρες συμβολίζονται για τη σκληρότητα του, το άγκυτο έχει τρεις κρεμάστρες και μια μικρή αλυσίδα σφίγγει τον αστράγαλο. Αυτός ο τύπος μοναδικών ποδιού προσθέτει περισσότερο στυλ στην εμφάνιση κάποιου.

2. Λεπτό επιχρυσωμένο αστράγαλο για άντρες:

Λεπτός Gold Plated Anklet for Men

Αυτά είναι τα φοβερά αναζητούν έξυπνα και super ποδιού για κάθε άνθρωπο. Το αστράγαλο έχει μια μικρή μικροσκοπική χαριτωμένη μπάλα στο κέντρο και είναι σταθερή έτσι δεν κυλά όταν βρίσκεστε σε κίνηση. Το άγκυλο φαίνεται πολύ απλό αλλά σηματοδοτεί μια εντύπωση στους άλλους.

3. Ροζ επιχρυσωμένο ποδιού με γράμματα:

Τριαντάφυλλο Gold Plated Anklets with Letters

Αυτός ο τύπος anklet είναι μια δήλωση στυλ για όλους και φαίνεται μοντέρνα και σούπερ σέξι για τους άνδρες και τις γυναίκες. Στα ποδιού ανάμεσα στα γράμματα είναι σταθερά καθιστώντας το φοβερό και μπορεί να συνδυαστεί σε κάθε περίσταση και στολή επίσης.

4. Κοσμήματα με χρυσά κοσμήματα για άντρες:

Χρυσός Plated Beads Anklets for Men

Το αστράγαλο έχει σχεδιαστεί από χάλυβα και έχει επένδυση χρυσού στην κορυφή για να δώσει μια έξυπνη και ζεστή εμφάνιση. Στο ποδιές οι μικρές χάντρες είναι σχεδιασμένες και φαίνονται πολύ εντυπωσιακές όταν φοριούνται σε οποιαδήποτε μέρη. Το άγκυτο έχει σχοινί στο τέλος για κλείσιμο και θα μπορούσε αυτός ο τύπος ποδιού θα μπορούσε να είναι τέλεια επιλογή gifting επίσης.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια κρύσταλλο Anklet

5. Χαριτωμένο ψάρια χρυσή επικάλυψη ποδιού για τα κορίτσια:

Χαριτωμένος Fish Hooked Gold Plated Anklets for Girls

Αυτός ο τύπος γοητευτικών πορτοκαλί ποδιού κοσμεί κάθε μάτι και μάλιστα απεικονίζει την πίστη και στον Χριστιανισμό. Το αστράγαλο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο ορείχαλκου και στην κορυφή έχει επένδυση από χρυσό στην κορυφή. Τα μικρά ψάρια που αγκιστρώνουν προσδίδουν μια κομψή και όμορφη εμφάνιση στα νεαρά κορίτσια.

6. 2 Επίπεδα Σκουλαρίκια Σκουλαρίκια με Καρδιά:

2 Layers Sexy Chain Gold Plated Anklet with Heart

Αυτά τα σέξι αναζητούν ποδιές είναι το happening και πρέπει για κάθε γυναίκα. Το άγκυτο είναι στρωμένο σε δύο γραμμές και στη δεύτερη αλυσίδα μια μικρή χαριτωμένη γοητεία καρδιάς κρέμεται δανειστική ελκυστική και σέξι ζεστό βλέμμα στον χρήστη.

Δείτε περισσότερα: Φανταχτερά Σχέδια Ποδιού

7. Γοητευτικό ποδιές μικρών καναλιών χρυσού:

Γοητευτικός Small Bell Gold Plated Anklets

Είναι ο πιο συνηθισμένος και συμβατικός τύπος ποδιού που λατρεύεται από τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικιακή ομάδα. Το επιχρυσωμένο αστράγαλο μικρά καταπραϋντικά κουδούνια γαντζώνονται σαν γοητείες και σας προσδίδουν επίσης στους αστραγάλους σας μια συναρπαστική εμφάνιση. Το άγκιστρο μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε είδος στολή που ντύνομαι για το βράδυ.

8. Χρώμα πολύτιμος λίθος επιχρυσωμένο Anklet:

Χρώμα Gemstone Gold plated Anklet

Το υπέροχο και γοητευτικό έντονο άκλετ έχει σχεδιαστεί με πολύχρωμο πολύτιμο λίθο χαλαζία. Το αστράγαλο είναι βέβαιο ότι θα προσθέσει γοητεία και μια ματιά σε κάθε είδους στολή που θα φορέσει και θα φροντίσει κάθε κεφάλι να σας γυρίσει.

Δείτε περισσότερα: Μαργαριτάρι βραχιόλι αστράγαλο

9. Τελευταίες χρυσό βραχιόλι αστραγάλων για τη γυναίκα:

Αργότερο Gold Plated Ankle Bracelet for Woman

Το μοναδικό βραχιόλι αστράγαλο με επένδυση από ασήμι προσδίδει μινιμαλιστική εμφάνιση. Το αστράγαλο έχει τρία στρώματα και σε κάθε στρώμα υπάρχουν μικρές μπάλες με κόμπους συνδεδεμένες με αυτόν τον τρόπο, σχηματίζοντας έτσι ένα θαυματουργό άγκυτο για γυναίκες. Μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την άνεσή σας και μπορεί να συνδυαστεί σε κάθε περίπτωση επίσης.

Ένας επίχρυσος ποδιού φαίνεται πολύ προσοδοφόρος και είναι αναζητητής της προσοχής και λάμπει σαν πραγματικά χρυσά κοσμήματα. Μπορείτε να βρείτε αναρίθμητα ευρύ καινοτόμα σχέδια σε ποδαράκια με επίχρυσο και μπορεί κανείς να τρελαθεί εύκολα με τις τεράστιες επιλογές. Τα επιχρυσωμένα ποδιές προσφέρονται για μια αριστοκρατική και βασιλική εμφάνιση και μπορούν να κοσμηθούν σε οποιαδήποτε φεστιβάλ και τελετουργίες χωρίς κανένα χτύπημα καθώς ο χρυσός θεωρείται ευοίωνος.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 21 = 27