9 μοντέρνα χειροποίητα ποδιού σχέδια με εικόνες Στυλ στη ζωή

Ποδιού είναι αυτός που προσθέτει περισσότερα βλέμματα σε ένα άτομο και αν είναι ένα χειροποίητο σχέδιο anklet, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε ή να προσαρμόσετε το δικό σας anklet μπορεί να θέσει μια νέα εποχή στον κόσμο της μόδας. Τα χειροποίητα ποδιού μπορούν να σχεδιαστούν με υλικά όπως νήμα, νόμισμα, μαργαριτάρια και οποιοδήποτε υλικό που μπορεί να κατασκευαστεί ή να μετατραπεί σε ένα όμορφο άγκυλο. Μπορείτε να σχεδιάσετε οποιοδήποτε είδος ποδιού όπως μοντέρνο, παραδοσιακό ή funky κάποιος ανάλογα με την περίσταση.

Τελευταίες κατασκευές χειροποίητου Anklet:

Τα χειροποίητα ποδιού είναι αυτά που μπορείτε να σχεδιάσετε σύμφωνα με την επιθυμία σας και να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα που θέλετε πάντα. Ας εξερευνήσουμε ένα όμορφο σχέδιο χειροποίητων ποδιού.

1. Χειροποίητα ποδιές χρυσού αγκύρας για άντρες:

Χειροποίητο Anklets

Αυτός ο τύπος μοναδικών ποδιού φαίνεται πολύ έξυπνος και μπορείτε να σχεδιάσετε τα δικά σας ποδιές της δικής σας επιλογής, δίδοντας μια προσωπική πινελιά σε αυτό. Το αστράγαλο δημιουργείται από μάλλινα σε ένα συνονθύλευμα μοτίβο και στις άκρες το χρυσό άγκυρο γεμισμένο το κάνει να φαίνεται παραδεισένιο και ξεχωριστό από άλλα ποδιού.

2. Τυλίξτε ωοειδές δέρμα χειροποίητο ποδιού:

Κάλυμμα Oval Leather Handmade Anklets

Αυτός ο τύπος ειδικών χειροποίητων δερμάτινων ποδιού φαίνεται θαυμάσιος όταν φοριέται από τους άνδρες σε κάθε περίσταση. Οι ποδιές έχουν δύο στρώματα ζυμώνονται μεταξύ τους και μεταξύ των αφρωδών λευκών οβάλ σχήματος πολύτιμων λίθων προσδίδουν κομψή εμφάνιση σε αυτούς τους αστραγάλους.

3. Χειροποίητη ροζ πέτρα και σανδάλι γοητεία:

Χειροποίητο Pink Stone and Sandal Charm

Οι άνδρες αγαπούν κάτι διαφορετικό αναζητούν αξεσουάρ όπως αυτά τα ποδιού στρωσίματος. Το αστράγαλο έχει τρία στρώματα και μιλάει μια τολμηρή δήλωση για τον φέροντα και το φοβερό ασήμι, πολύχρωμο ροζ και μπλε πέτρα που χάνεται με μαύρα στρώματα ποδιού ένα το τελευταίο καθιστά εμφανές αξιοσημείωτο. Η ασημένια σανδαλιστική γοητεία που κρεμάστηκε στο τελευταίο στρώμα καθιστά πιο ζεστή και δροσερή από ποτέ.

4. Απλές χειροποίητες ποδιές στους άνδρες:

Απλός Handmade Anklets in Men

Ανδρικά δερμάτινα αξεσουάρ αγάπης, εδώ έρχεται η εκπληκτική και εκπληκτική εμφάνιση χειροποίητο δερμάτινο άγκυτο για άνδρες όλων των ηλικιακών ομάδων. Το αστράγαλο έχει μοναδική χειροποίητη λεπτομέρεια και εμφανίζεται πολύ ελκυστικό στα μάτια όταν φοριέται σε κάθε περίπατο της ζωής.

Δείτε περισσότερα: Ποδιές για ένα πόδι

5. Cute χειροποίητα ποδιού για τα κορίτσια:

Χαριτωμένος Handmade Anklets for Girls

Εδώ έρχεται ένα χαριτωμένο αναζητούν χειροποίητο anklet για χαριτωμένα και όμορφα κορίτσια. Στο κούμπωμα έξυπνες και κομψές γοητείες όπως το αστέρι, τα νομίσματα, τα κουδούνια και το μικρό μπλε μαργαριτάρι είναι κρεμασμένα προσθέτοντας έτσι περισσότερη γοητεία και ομορφιά σε αυτά τα μικρά και όμορφα αστράγαλα.

6. Μοναδικά ποτήρια χαλκού ποδιού Silk String:

Μοναδικός Copper Bells Silk String Anklets

Αν θέλετε κάτι παραδοσιακό και εθνοτικής εμφάνιση ποδιού ποδιού με lehenga σας τότε αυτό το απλό αλλά μοναδικό χειροποίητο anklet θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή. Η φοβερή κόκκινη και πράσινη χορδή και με κόμπους σε στρώματα και τα κομμένα γλυκά κουδούνια που κρέμονται, δίνουν μια θαυμάσια εμφάνιση και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ξεχωριστά.

Δείτε περισσότερα: Ποδιού Ποδιού Κοσμήματα

7. Χειροποίητα κόκκινα ποδιές Boho για τα κορίτσια:

Χειροποίητο Red Boho Anklets for Girls

Αυτά τα όμορφα χειροποίητα κόκκινα κελύφη με μια εμφάνιση boho σε αυτό. Το αστράγαλο είναι σχεδιασμένο με κόκκινα κελύφη και μεταξύ των λευκών δίνει μια μαγευτική ματιά σε αυτό και η μικρή χαριτωμένη πεταλούδα προσδίδει μια εκτεταμένη και ξεχωριστή εμφάνιση στα φτερά κάθε κοριτσιού.

8. Φανταστικός χειροποίητα ποδιού πολύτιμων λίθων κάνναβης:

Υπέροχο Handmade Hemp Gemstone Anklets

Εδώ έρχεται ένα πανέμορφο ευρύ φιλικό οικογενειακό κάνναβη για νεαρά κορίτσια. Για να προσθέσετε περισσότερους sizzle και λάμψη σε αυτό το anklet φοβερό φαίνεται λαμπερό πράσινο πολύτιμος λίθος είναι κρέμονται κάνοντας το κατάλληλο για την παραλία για funky parties.

Δείτε περισσότερα: Beaded Ποδιές Σχέδια

9. Χειροποίητο κρύσταλλο Swarovski Beaded Anklet:

Χειροποίητο Swarovski Crystal Beaded Anklet

Αυτό το είδος δροσερό Swarovski και κρύσταλλο beaded ποδιού φαίνεται πολύ κομψό και ενισχύει την εμφάνιση του φορέα από μίλια. Σε αυτούς τους τύπους χειροποίητων ποδιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα από μπάλες κρυστάλλων ανάλογα με το ντύσιμο της ημέρας και να αρπάξετε αυτά τα καυτά κομψά βλέμματα

Χειροποίητα σχέδια ποδιού είναι αυτά που μπορείτε να σχεδιάσετε σύμφωνα με την επιθυμία σας και να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα που πάντα θέλετε. Σχεδιάστε έτσι ένα υπέροχο αστράγαλο και γαμήστε τον εαυτό σας αναλόγως, δημιουργήστε μια δήλωση ύφους δική σας και αφήστε μια αστραφτερή εντύπωση στους άλλους. Έτσι δημιουργήστε ένα ποδιού πέρα ​​από κάθε φαντασία και να φανείτε κομψό, δυναμικό και εκπληκτικό στο πλήθος.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 77 = 87