Διαφορετικοί τύποι βραχιόλια για βρέφη Στυλ στη ζωή

Τα βραχιόλια έχουν γίνει μια δήλωση μόδας αργά και είναι δημοφιλής τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Τώρα μέρες κάνουμε επίσης τα παιδιά να φορούν μικρά χαριτωμένα βραχιόλια μωρών έτσι ώστε να φαίνονται πιο χαριτωμένα. Μπορεί να είναι από χρυσό, ασήμι, χαλκό, ορείχαλκο, γυαλί και ακόμη και σμάλτο τελειωμένη πήλινα σκεύη, και μπορεί να είναι πολλά σχέδια. Τα βραχιόλια μωρών είναι τα νεότερα στη μόδα τάση.

μωρό bracelets

Βραχιόλια για το μωρό και το μωρό:

Τα βραχιόλια φαίνονται χαριτωμένα στους μικρούς καρπούς των μωρών. Εδώ θα έχουμε μια ματιά στα διάφορα σχέδια μωρό βραχιόλια.

1. Βραχιόλια μωρών σε χρυσό:

χρυσά βραχιόλια μωρών1

Ο καλύτερος τρόπος να κοσμούν τους μικρούς καρπούς των μωρών είναι με όμορφα χρυσά βραχιόλια. Τα χρυσά βραχιόλια φαίνονται όμορφα στο άψογο μαλακό δέρμα των μωρών. Ο χρυσός είναι ένα ευοίωνο μέταλλο και επομένως τα νεογέννητα μωρά φέρουν χρυσά βραχιόλια, ποδιού, αλυσίδες κλπ. Λίγες μέρες μετά τη γέννησή τους. Αυτά τα υπέροχα χρυσά βραχιόλια φαίνονται κομψά τόσο στα αγόρια των κόλπων όσο και στα κοριτσάκια. Είναι επίσης μια από τις πιο κατάλληλες επιλογές gifting πάρα πολύ.

2. Ονομασμένα βραχιόλια μωρών για το μωρό και το κορίτσι:

βραχιόλια μωρών2

Όνομα βραχιόλια μωρό φαίνεται πολύ όμορφη στα χέρια των μωρών. Και θα είναι πάντα ειδικά για το μωρό, καθώς όταν μεγαλώνουν κι αυτο θα εκπλαγούν για τον τρόπο με τον οποίο το όνομά τους ανακοινώθηκε στον κόσμο !!! Τα βραχιόλια μωρών που ονομάζονται μπορούν να είναι τόσο για τα αγόρια όσο και για τα κορίτσια.

3. Ινδικό παραδοσιακά βραχιόλια μωρών με μαύρες χάντρες:

ινδικά μωρά-βραχιόλια-με-μαύρες χάντρες3

Αυτά τα βραχιόλια είναι κατασκευασμένα από χρυσό με μαύρες χάντρες στο μεταξύ. Αυτά τα ινδικά βραχιόλια φοριούνται σε ζεύγη. Κατασκευάζονται σε σετ δύο και τοποθετούνται και στα δύο χέρια των μωρών. Οι μαύρες χάντρες είναι για την προστασία τους από κάθε είδους κακό. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα βραχιόλια σε κάθε χέρια μωρών στην Ινδία.

4. Beaded Baby βραχιόλια:

beaded-baby-βραχιόλια4

Τα πιο κομψά βραχιόλια για ένα κοριτσάκι είναι βραχιόλια με ροζ ή λευκά μαργαριτάρια. Φαίνονται όμορφα στα χαριτωμένα, μικρά χέρια των κοριτσιών. Οι χάντρες μπορούν να είναι αρμαθιές σε ασημί επίσης για να φανεί χαριτωμένο και όμορφο. Έτσι, τα μωρά φαίνονται πιο όμορφα.

Δείτε περισσότερα: Βραχιόλια για άντρες

5. Ασημένια βραχιόλια μωρό:

ασημένια βραχιόλια 5

Η επόμενη στη σειρά να είναι δημοφιλής μετά τα χρυσά βραχιόλια είναι τα ασημένια βραχιόλια μωρό. Κάποιοι χρησιμοποιούν χρυσά βραχιόλια για περιστάσεις ενώ ασημένια βραχιόλια μπορούν να φορεθούν στον καρπό του μωρού σε καθημερινή βάση. Το ασήμι ως στοιχείο είναι επίσης πολύ ευοίωνο και τα ασημένια βραχιόλια μπορούν επίσης να αποτελέσουν δώρο για τα μωρά. Τα ασημένια βραχιόλια φαίνονται υπέροχα τόσο στα αγόρια όσο και στα κοριτσάκια.

6. Βραχιόλια γοητείας μωρών σε χρυσό:

μωρά-γοητεία βραχιόλια6

Ένα βραχιόλι γοητείας είναι μια από τις ταχύτερα προσελκύοντας τάσεις κοσμημάτων στη σημερινή εποχή. Μπορεί να είναι μία από τις δηλώσεις στυλ για τα μωρά επίσης. Τα βραχιόλια μπορούν να έχουν αστέρια, αυτοκίνητα, φεγγάρι, κύκλους και αρκουδάκια, κλπ., Καθώς τα μπιχλιμπίδια κρέμονται από τη γοητεία. Φαίνονται όμορφα στους καρπούς των μωρών και τα βραχιόλια γοητείας μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τα μωρά που τους αρέσουν τα αντικείμενα, καθώς θα απολαύσουν επίσης το βραχιόλι γοητείας στα χέρια τους.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά βραχιόλια για άνδρες

7. Βραχιόλια βραχιόλι μωρών χρυσό:

μωρά-βραχιόλια βραχιόλια7

Το μωρό φαίνεται να δείχνει πολύ χαριτωμένο αν έχουν βραχιόλια στα χέρια τους. Τους κάνει να φαίνονται πολύ πιο χαριτωμένοι και αξιολάτρευτοι. Αυτά τα μικρά βραχιόλια είναι διαθέσιμα σε χρυσό, ασήμι και ακόμη και σε μεταλλικά μέταλλα επίσης και μπορούν να φορεθούν σε καθημερινή βάση επίσης.

8. Ανθοδέσμη βραχιόλια μωρών:

ανθισμένα-βραχιόλια μωρό8

Αυτά είναι τα πιο χαριτωμένα βραχιόλια για ένα κοριτσάκι με λουλούδια που αξεσουάρ τον καρπό της με την κομψότητα ενός βραχιόλι. Φαίνονται πολύ ζωηρά με τα λουλούδια και μπορούν να γίνουν σε μέταλλα όπως ο χρυσός, το ασήμι, η πλατίνα ή μπορούν να κατασκευαστούν από χάντρες. Τα λουλούδια μπορούν είτε να είναι ανάγλυφα πάνω στα βραχιόλια με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βλάπτουν το παιδί ή να μπορούν να χυθούν μαζί με το ίδιο το βραχιόλι. Αυτά μπορεί να είναι μια σίγουρη δήλωση μόδας πυροβολισμό για όλα τα χαριτωμένα κορίτσια ως νήπια ίδια.

Δείτε περισσότερα: Βραχιόλια για άνδρες ασημένια

9. Βραχιόλια αλυσίδα μωρών:

αλυσίδα-βραχιόλια μωρό9

Αλυσίδα βραχιόλια μωρό μπορεί επίσης να είναι τόσο για τα αγόρια όσο και για τα κορίτσια. Τα βραχιόλια σε σχήμα αλυσίδας μπορούν εύκολα να ρέουν στον καρπό και φαίνονται πολύ όμορφα Το βραχιόλι της αλυσίδας δίνει μια διαφορετική εμφάνιση και όχι τα συνηθισμένα βραχιόλια και μπορεί να είναι πολύ ελαφρύ και σε βάρος.

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να είναι ένα χτύπημα για ένα χαριτωμένο μωρό μπορεί να είναι ένα γοητευτικό και κομψό βραχιόλι στον καρπό του. Τα βραχιόλια είναι ένας τρόπος για να φτιάξετε μια δήλωση μόδας για τη cutie πίτα σας επίσης. Τώρα είναι τόσο πολύ σε αυτές τις μέρες και μαζί με τους νέους, οι πρεσβύτεροι, ακόμα και τα μικρά παιδιά μπορούν να το φορέσουν με στυλ. Τα διαφορετικά σχέδια, μοτίβα και παραλλαγές των χαριτωμένων μικρών βραχιόλια μπορεί να είναι ένα άμεσο χτύπημα με όλα τα νήπια.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

40 − 35 =