9 διαφορετικοί τύποι κοσμημάτων κρεμαστό κόσμημα Temple Κοσμήματα

Το κοσμηματοπωλείο Temple είναι ένα από τα παλαιότερα ινδικά τεχνίτες που εισάγονται στον κόσμο της τέχνης. Τα κοσμήματα του Ναού σχεδιάζονται με τα έμβλημα του Ινδουιστικού Θεού και οι θεές έγιναν για να προσφέρουν τα είδωλα του θεού και της θεάς στον ναό. Σταδιακά έγινε κοσμήματα που φορούν οι χορευτές. Και καθώς πέρασαν χρόνια έγινε κοινό για όλες τις κυρίες.

ναός jewellery pendant

Μοντέλα μενταγιόν κοσμημάτων του Ναού:

Το έργο τέχνης που εφαρμόζεται για να κάνουν τα κοσμήματα ναού είναι πολύ χρονοβόρα καθώς επίσης και δαπανηρή και σκληρή. Εδώ θα δείτε 9 υπέροχα μενταγιόν που μπορείτε να φορέσετε στις ινδικές παραδόσεις.

1. Κρεμαστό με το έμβλημα του Λόρδου Ganesha Ανάγλυφο:

ιερό-κοσμήματα-μενταγιόν-μενταγιόν-με-ηγέτης-ganesha-έμβλημα-ανάγλυφο

Το παραπάνω κρεμαστό κόσμημα σχεδιασμού ναού γίνεται με τον κύριο Ganesha εκτύπωση στο κύριο μέρος του. Το κρεμαστό κόσμημα γίνεται ελκυστικό με τα κρεμαστά κόκκινα και πράσινα μικροσκοπικά μαργαριτάρια. Και ακόμη και το καρφί με ρουμπίνι και σμαράγδια σε αυτό.

2. Μενταγιόν Lakshmi Bronze:

κοσμήματα ναού-κοσμήματα-κρεμαστά-λακσμι-κρεμαστά

Αυτό είναι ένα παραδοσιακό κρεμαστό κόσμημα του ναού. Μπορείτε να το φορέσετε με το μαγγαλούττρα mala και επίσης με απλή χρυσή αλυσίδα. Ο σχεδιασμός αυτός γίνεται με χάλκινο μέταλλο.

3. Κρεμαστό τεχνητό ναό:

κοσμήματα ναού-κοσμημάτων-μενταγιόν-τεχνητά-ναό

Αυτό είναι ένα πολύ eye-catching κρεμαστό σχεδιασμό. Δεν είναι χρυσός αλλά τεχνητό μέταλλο που μοιάζει με χρυσό. Το πρότυπο που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή αυτού του σχεδίου είναι το αρχαίο σχέδιο ναού. Κάποιος μπορεί να φορέσει αυτά τα στολίδια με τα αντίστοιχα ρούχα τους.

4. Ruby και σμαράγδια Stud σε κρεμαστό κόσμημα Peacock:

κοσμήματα ναού-κοσμήματος-μενταγιόν-ρουμπίνι-σμαράγδι-κρεμαστό κόσμημα

Κοιτάξτε αυτό το θαυμάσιο σχέδιο μενταγιόν ναού. Το κρεμαστό κόσμημα μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε αλυσίδα είτε πρόκειται για χρυσή αλυσίδα είτε για αλυσίδα από κόκκινα, λευκά ή πράσινα μαργαριτάρια. Το αξιολάτρευτο μενταγιόν θα τονίσει όλα τα μάτια. Τα παγώνια στο κρεμαστό κόσμημα είναι όμορφα σκαλισμένα με σμαραγδένια και ρουμπίνι πέτρες.

Δείτε περισσότερα: Σετ Κολιέ κοσμήματα του Ναού

5. Coin Lakshmi Ginni Κρεμαστό:

κοσμήματα ναού-κοσμημάτων-κρεμαστά νομίσματα-λακσμι-γινι-κρεμαστά

Αυτό το όμορφο κρεμαστό κόσμημα Ginni είναι μια ματιά του αρχαίου σχεδίου. Το κοσμηματοπωλείο των ναών βασίζεται κυρίως στις εκτυπώσεις θεά σε αυτό, και το ginni είναι ένα θαυμάσιο σχέδιο που αγαπάει σε μεγάλο βαθμό όλα τα μάτια.

6. Λόρδος Krishna Κρεμαστό σε ασήμι:

κοσμήματα ναού-κοσμημάτων-κρεμαστούς-κρεσένα-μενταγιόν

Κατασκευασμένο από ασήμι, αυτό είναι ένα κομμάτι αρχαίου κρεμαστό κόσμημα κοσμημάτων ναού. Ο Λόρδος Κρίσνα είναι όμορφα σκαλισμένος στο κρεμαστό κόσμημα, που θαυμάζεται ως επί το πλείστον από πολλές κυρίες. Τα νεαρά κορίτσια θα ήθελαν επίσης να φορέσουν ένα τέτοιο μοναδικό κομμάτι ακόμα και σε δυτικά ρούχα.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια Κοσμήματα Bangles Σχέδια

7. Κρεμαστό χρυσό κρεμαστό κόσμημα με δύο πουλιά:

κρεμασμένο από το ναό-με-δύο πουλιά

Δύο πουλιά που είναι όμορφα σχεδιασμένα σε χρυσό κομμάτι και χρωματίζονται με το έργο του meenakari. Το μενταγιόν είναι ένα όμορφο παράδειγμα μενταγιόν ναού.

8. Θρύλοι του Κρυμμένου Ναού Κρεμαστό:

κοσμήματα ναού-κοσμημάτων-κρεμαστά-μυστικά-κρυμμένα-κρεμαστά

Αυτό το κρεμαστό κόσμημα αντιπροσωπεύει σίγουρα την παλαιά παράδοση του ναού κοσμήματος, αλλά έχει μια διαφορετική σύγχρονη αλλαγή με το πρόσωπο και το σχέδιο του μενταγιόν. Αυτό το κρεμαστό κόσμημα θα αγαπήσει τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.

Δείτε περισσότερα: Ο ναός Jhumkas

9. Ανοιχτό κρεμαστό κόσμημα του Ναού:

κοσμήματα ναού-κοσμημάτων-μενταγιόν-ανοίγματος-ιερού

Υπάρχουν πάντα νέες εκδόσεις της τέχνης. Εδώ υπάρχει ένα ανοιγόμενο κρεμαστό κόσμημα όμορφα σκαλισμένο με σχέδιο ναού και στα δύο μέρη του κρεμαστού. Το έργο για το μενταγιόν είναι θαυμάσιο. Το κρεμαστό κόσμημα είναι επίσης χτισμένο με λεπτόκοκκο διαμάντι από ρουμπίνι. Δύο παγώνια πάνω από το άνοιγμα. Και οι δύο ανοίγει διαφορετικά ομορφιά και στις δύο πλευρές. Η πάνω πλευρά με ρουμπίνια και μέσα σε μια όμορφη σκάλισμα του θεού και των θεών.

Αυτά είναι υπέροχα σχέδια από κρεμαστά κοσμήματα ναού. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχέδια σύμφωνα με την επιλογή σας. Η επίδραση του ναού στο κόσμημα με τα δημιουργικά γλυπτά και τη μελέτη των πολύτιμων λίθων αυξάνει την αξία της προσωπικότητάς σας. Τέτοια μενταγιόν σας κάνουν να δείτε το πώμα εμφάνισης της λειτουργίας. Τα σχέδια μενταγιόν του ναού μπορούν επίσης να ολοκληρώσουν το ντύσιμο σας στέκεται μόνο χωρίς Κολιέ και γυάλινο στολίδι. Τα κρεμαστά κοσμήματα του Ναού φέρνουν μια μοναδική πινελιά στα σύνολα κοσμημάτων σας. Θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα σχεδιασμένο ναό κοσμήματα σε περίπτωση σας.

Leave A Comment

72 − 64 =