Κορυφαίοι 9 Θρησκευτικοί Σταυροί Locket Designs Στυλ στη ζωή

Οι κλειδαριές είναι δημοφιλείς από την αρχαιότητα. Φορώντας ένα στολίδι, ένα κρεμαστό κόσμημα ή ένα φυλακτό ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε ζωντανές τις αναμνήσεις για τα επόμενα χρόνια. Όποια και αν είναι το υλικό από το οποίο προέρχονται, έχουν δώσει ένα νέο είδος για κοσμήματα που ονομάζονται κοσμήματα καύσης.

Καλύτερα και κομψά σχέδια Cross Locket:

Εδώ είναι μερικά ανακαινισμένα σχέδια του σταυροειδούς μενταγιόν για να διακοσμήσετε το ντεκολτέ σας με μια funky εμφάνιση.

1. Απλός ασημένιος σταυρός Locket από ανοξείδωτο ατσάλι:

Απλός Stainless Silver Cross Locket

Ένα πολύ απλοποιημένο design cross necklace κολιέ είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα. Το κρεμαστό κόσμημα είναι κατασκευασμένο με τρία στρώματα σε αυξανόμενο ύψος με ένα αλυσίδα κολλημένο με αλυσίδα σχεδίασης. Το κρεμαστό κόσμημα μεταφέρεται ευρέως για τακτικούς σκοπούς.

2. Φωτογραφική μνήμη Cross Locket:

φωτογραφία Memory Cross Locket

Ένα στολίδι φωτογραφίας με το σταυρό είναι ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε τις αναμνήσεις αγαπημένων, όπως η μητέρα, ο πατέρας ή η γυναίκα. Είτε μεταφέρεται σε ασήμι είτε σε χρυσό, το στολίδι σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε δύο εικόνες σε αυτό.

3. Ο Ιησούς Charm Cross Locket:

Ιησούς Charm Cross Locket

Ο Jesus cross cross έχει λάβει μια νέα εμφάνιση με ελκυστικές γραμματοσειρές. Η γοητεία από ανοξείδωτο χάλυβα αγαπήθηκε κυρίως από άντρες πάνω από casuals για μια εκπληκτική εμφάνιση στα πάρτι. Αυτά με S ως αρχική επιστολή μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτό το κρεμαστό κόσμημα.

4. Magic Heart Cross Locket:

Μαγεία Heart Cross Locket

Για τους εραστές, οι εικόνες σταυροειδούς έδρας έρχονται με ένα νέο μοτίβο. Η στολιδα με σχήμα καρδιάς σε ασημί δίνεται σε μια καθαρή κοπή με ένα σταυρό ανάγλυφο σε αυτό. Η γοητεία ή το στολίδι σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύσετε την εικόνα του εραστή σας μέσα σε αυτό με μια κοπή καρδιάς.

Δείτε περισσότερα: Κολιέ ρολογιών κουκουβάγιας

5. Citrine Cross Locket:

Citrine Cross Locket

Εδώ είναι μια μαγευτική σχεδίαση σταυροειδών σχεδίων στα διαμάντια. Το ωοειδές σχήμα Citrine πέτρα δίνεται ένα χρυσό σταυρωμένο σχέδιο σταυρό διακοσμημένο με μικροσκοπικά διαμάντια σε αυτό. Στα σύνορα του οβάλ μακέτας δίνεται και παρόμοιος σχεδιασμός λευκών διαμαντιών.

6. Χαραγμένο Cross Locket:

Σκαλιστός Cross Locket

Ψάχνετε για ένα εξατομικευμένο χριστιανικό σταυρό στολίδι Το μενταγιόν από ανοξείδωτο χάλυβα του σταυρού φέρει το χαραγμένο όνομα των αγαπημένων ή των κομιστών για προσωπική επαφή με το κρεμαστό. Τα ονόματα μπορούν επίσης να δοθούν με μαύρο μελάνι για να το καταστήσουν πιό καταγεγραμμένο.

Δείτε περισσότερα: Κλειδαριές για φίλους

7. Antique Cross Locket:

Αντίκα Cross Locket

Ένας συνδυασμός ενός χρυσού σταυρού μαρκαρίσματος με μικροσκοπικά λευκά μαργαριτάρια είναι σίγουρα ένα ερωτικό σχέδιο για να πάει με. Ο σταυρός στο μολύβι δίνει ένα σχέδιο με τέσσερα μαργαριτάρια στις κεντρικές αρθρώσεις και ένα μαργαριτάρι στο κέντρο του σταυρού.

8. Cross Box Locket Box Treasure:

Θησαυρός Box Cross Locket

Ένα θησαυροφυλάκιο με σταυροειδής συλλογή μαστών γίνεται με απομίμηση μετάλλου. Το ασημένιο κιβώτιο φέρει καμπύλα σχέδια τα οποία σχηματίζουν ένα σταυρό σχέδιο και στις τέσσερις πλευρές. Το κουτί είναι ικανό να αποθηκεύει μικροσκοπικές μνήμες και διατίθεται σε διάφορα σχήματα.

Δείτε περισσότερα: Παιδικό Locket

9. Relic Cross Locket:

Λείψανο Cross Locket

Ένα στολίδι με ένα σταυρό που δίνει ένα σχέδιο και των δύο παλαιών σχεδίων και επιχρύσωση γίνεται με διακοσμητικά λείψανα. Το στολίδι φέρει floral ή σχέδια Heena με ευσεβείς αρχικά σε αυτό. Για να προσθέσετε την ομορφιά της, μπορείτε επίσης να κάνετε μελάνι του προσώπου υφή του αγαπημένου σας απεικονίζεται σε αυτό.

Cross cross είναι ουσιαστικά ένα όμορφο θρησκευτικό εξάρτημα αξεσουάρ για χριστιανούς σε όλη τη ζωή τους. Διατίθεται σε διάφορα σχέδια ευνοϊκά για διαφορετικούς ανθρώπους και χάρτες. Οι μανδάλες επιτρέπουν την εμφάνιση ενός προτύπου μόδας με θρησκευτική πινελιά στη συλλογή κοσμημάτων σας. Με διαφορετικά μέταλλα όπως το χρυσό και το ασήμι, σας δίνει διαφορετικά θετικά vibes για ένα υγιές και ασφαλές αύριο με την αγάπη και τις ευλογίες των πρεσβυτέρων ή αγαπημένων. Κάποιος μπορεί να επιλέξει από μια σειρά από διασταυρούμενες εικονικές εικόνες διαθέσιμες στο διαδίκτυο σύμφωνα με την επιλογή τους που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο ζωής και το πάθος τους.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

4 + 2 =