9 Διάσημοι σχεδιαστές κοσμημάτων Diamond | Στυλ στη ζωή

Τα διαμάντια είναι ένα από τα πιο σπάνια και πολύτιμα μέταλλα. Τα διαμάντια αγαπούνται από όλους. Έχουν μεγάλη χρησιμότητα στη βιομηχανία κοσμημάτων λόγω της σκασίλης έκκλησής της, δεδομένου ότι τα διαμάντια είναι ακριβά και αποτελούν σύμβολο της κατάστασης. Για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών για νέα σχέδια, πολλοί σχεδιαστές έχουν έρθει.

διάσημο σχεδιασμό-διαμάντι-κοσμήματα-σχέδια

Τελευταίες Κοσμήματα Κοσμήματα Diamond Designer:

Εδώ είναι τα κορυφαία 9 ινδική σχεδιαστής κοσμήματα με διαμάντια σχέδια για τις γυναίκες έχουν ως εξής.

1. Απλό Σετ κολιέ σχεδιαστών για κάθε περίσταση:

πλήρες σετ κολιέ1

Αυτό το σετ διαμαντιών έχει εκπληκτική σχεδίαση. Έχει ένα διαμάντι choker plus κολιέ που πηγαίνει καλά σε κάθε περίσταση. Αυτό το κοσμηματοπωλείο διαμαντιών σχεδιάστηκε με μοντέρνα και εθνική εμφάνιση. Έχει ένα όμορφο διαμάντι ρύθμιση με μερικά ρουμπίνια και μαργαριτάρια για να δώσει μια κομψή εμφάνιση. Πρόκειται για ένα πολύ δημιουργικό σχέδιο που κοσμείται από κορυφαίους σχεδιαστές κοσμημάτων με διαμάντια.

2. Σκουλαρίκια σχεδιαστών Stud με Circled πολύτιμος λίθος:

σκουλαρίκια-σκουλαρίκια2

Αυτά είναι σκουλαρίκια με περίπου 1 καράτια διαμάντι και ζαφείρι πέτρες ενσωματωμένες στο κέντρο. Αυτό έχει μια εξαιρετική διαμάντι κοπής με ένα μαγευτικό σχέδιο. Αυτό έχει ασφαλή βιδωτά καπάκια που παρέχουν άνεση με ομορφιά. Έχει ένα εκλεπτυσμένο, βασιλικό βλέμμα που φοριέται σε ειδικές περιπτώσεις καθώς και σε πάρτι. Αυτό θα φανεί καλό σε γυναίκες όλων των ηλικιών.

3. Δαχτυλίδι Diamond δαχτυλίδι σχεδιαστής:

γοητευτικός-σχεδιαστής-δαχτυλίδι διαμαντιών3

Αυτό είναι ένα δαχτυλίδι διαμαντιών σε μεταλλική ρύθμιση με το τέλειο διαμάντι 1 καρατίων στο κέντρο. Το δαχτυλίδι έχει μια ξεχωριστή εμφάνιση που πηγαίνει καλά σε όλες τις περιπτώσεις. Έχει ένα περίπλοκο έργο του σχεδιασμού από κορυφαία κοσμήματα σχεδιαστή για να του δώσει την κατάλληλη κομψή εμφάνιση. Είναι ένα κλασικό δαχτυλίδι εμπνευσμένο από το κλασικό, το οποίο αποτελεί ένα τέλειο παράδειγμα των όμορφων κοσμημάτων με διαμάντια.

4. Σχεδιαστής Heavy Diamond κολιέ για το νυφικό:

σχεδιαστής-βαριά διαμάντι-κολιέ4

Αυτό είναι ένα διαμάντι και χρυσό μπαστούνι που για ευοίωνες περιπτώσεις. Αυτό έχει μια βαριά και περίπλοκη εμφάνιση. Έχει την τέλεια ρύθμιση των σταγόνων στο τέλος του περιδέραιο με μικρά ρουμπίνια και σμαράγδια για να δώσει μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Τα αντίστοιχα σκουλαρίκια ολοκληρώνουν τη συσκευή. Τα διαμάντια είναι τέλεια για να τονίσει το χρυσό. Είναι ένα all-in-all ένα πλήρες και κομψό σετ.

Δείτε περισσότερα: Τελευταία κοσμήματα Diamond

5. Σκουλαρίκια λευκό διαμάντι σχεδιαστών με μαργαριτάρι:

σκουλαρίκια σχεδιαστή-διαμάντι5

Αυτά είναι λευκά διαμαντένια σκουλαρίκια με μπλε πολύτιμους λίθους κοβαλτίου που είναι ενσωματωμένα σε αυτά. Τα σταγονίδια μαργαριταριών στο κέντρο του προσδίδουν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση κατάλληλη για όλα τα μέρη και τις περιστάσεις. Αυτά τα σκουλαρίκια έχουν εξαιρετική διαμάντι κομμένα με περίπλοκα, floral σχέδια. Θα πήγαινε καλά με τις γυναίκες παντού και σχεδιάστηκε από κορυφαίους σχεδιαστές κοσμημάτων με διαμάντια.

6. Βραχιόλι Diamond Designer για Γυναίκες:

σχεδιαστής-διαμάντι-βραχιόλι6

Αυτό το βραχιόλι σχεδιαστή έχει μοναδικό σχεδιασμό. Είναι γεμάτο με διαμάντια και έχει σχεδιάσει και χρυσό σε αυτό. Το σχέδιο είναι διαφορετικό από τα κανονικά σχέδια κοσμημάτων. Δίνει στο χέρι μια πολύ κομψή και γοητευτική εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά κοσμήματα Nakshatra

7. Κοσμήματα σχεδιαστών δαχτυλίδι μύτη:

σχεδιαστής-μύτη-ring7

Τα δαχτυλίδια της μύτης σαν αυτά φαίνονται όμορφα στη νύφη και είναι κατάλληλα για νυφική ​​φθορά. Είναι φτιαγμένο από χρυσό και είναι γεμάτο με διαμάντια. Έχει όμορφο σχεδιασμό με πολυτελή εμφάνιση.

8. Σύγχρονος σχεδιαστής Uncut Diamond Set:

άκαμπτο-διαμάντι-set8

Αυτό το κόσμημα διαμαντιών έχει αποκλειστικό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από άκοπα διαμάντια. Τα δύο παγώνια φαίνονται λαμπερά τοποθετημένα με τα αντίστοιχα σκουλαρίκια. Είναι πραγματικά ένα κομμάτι που παίρνει την κόπο.

Δείτε περισσότερα: Αμερικανικά κοσμήματα Diamond Diamond

9. Σκουλαρίκια σχεδιαστών Jhumka:

σκουλαρίκια σχεδιαστή9

Αυτοί είναι ένας συνδυασμός jhumka και σκουλαρίκια. Φαίνονται εξαιρετικά όμορφα λόγω του κομψού σχεδιασμού τους. Έχουν μια βαριά εμφάνιση και θα φανεί υπέροχα στην παραδοσιακή φθορά.

Diamond κοσμήματα σχεδιαστής είναι πάντα σε υψηλή ζήτηση, επειδή είναι ιδανικό για γάμους και όλοι αναζητούν αποκλειστική σχεδίαση φθορά σε τέτοιες περιπτώσεις. Κάποιος μπορεί να επιλέξει σχεδιαστές σύμφωνα με τον προϋπολογισμό τους.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 6