9 πιο μοντέρνα γκρίζα τζιν για γυναίκες και άνδρες Στυλ στη ζωή

Παραδέξου το! Τα τζιν είναι ένα από τα πιο άνετα πυθμένα που θέλετε να φοράτε οποιαδήποτε στιγμή οπουδήποτε, διότι δημιουργεί τις χιλιάδες διαφορετικές όψεις σας με ένα μόνο ζευγάρι τζιν. Υπάρχουν χιλιάδες μοντέρνα ποικιλία και χρώμα τζιν διαθέσιμα στην αγορά, αλλά σε όλα τα γκρίζα χρώματα τζιν τώρα γίνει το πιο hot χρώματα αυτής της χειμερινής περιόδου.

γκρί jeans

Γκρι τζιν φως και σκοτεινό χρώμα:

Εδώ εξετάζουμε απλά και πιο πρόσφατα γκρίζα τζιν για γυναίκες και άνδρες:

1. Slim Fit Γκρι τζιν για τις γυναίκες:

λεπτό-ταιριάζει-γκρι-τζιν-για-γυναίκες1

Πηγαίνετε με μια τάση και φορέστε αυτά τα στερεά, λεπτή ταιριασμένα τζιν τζιν που είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ύφασμα denim που σας δίνουν την άνεση όλη την ώρα. Συνδέστε το με τα ζεστά μπλουζάκια και το μπλουζάκι σας και είστε έτοιμοι για ένα μεγάλο μπαστούνι και είμαι βέβαιος ότι αυτό το γκρι jean για τις γυναίκες είναι ιδανικό για κάθε ουδέτερη φθορά.

2. Skinny Fit Γκρι τζιν για άνδρες:

κοφτερό-ταιριάζει-γκρι-τζιν-για-mens2

Σας αρέσει σίγουρα αυτό το denim skinny ταιριάζει γκρι jean για τους άνδρες που σχεδιάζουν τέλεια για ψηλό όμορφο hunk. Αυτά τα τζιν παντελόνι που ταιριάζουν απόλυτα είναι κοντά στο σώμα σας και σας δίνουν ένα συναίσθημα άνετο όλη την ημέρα. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε αυτό με το casual πουκάμισο ή το μπλουζάκι σας και τα παπούτσια και τα έξυπνα παπούτσια για να φαίνονται πιο εντυπωσιακά.

3. Μήκος αστράγαλο γκρι τζιν γυναικών γκρι τζιν:

αστράγαλο-γκρι-denim-jeans3

Αυτά τα γυναικεία γκρίζα τζιν σας δίνουν ένα κοριτσίστικο βλέμμα κάθε φορά που φοράτε αυτό. Το ύφασμα είναι κατασκευασμένο από καλής ποιότητας denim. Τα τζιν είναι λεπτή, χαμηλή μέση και κοκαλιάρικο, που το κάνουν τέλειο για αυτή τη χειμερινή περίοδο. Δοκιμάστε αυτό με μαύρους blazers σας και ταιριάζουν τα τακούνια και το σύνολο σας πάει για ένα μεγάλο bash.

4. Ευθεία ταιριάζει γκρι τζιν Mens:

ίσια-γκρι-τζιν4

Αυτά τα γκρίζα τζιν ανδρικά φτιαγμένα από ανθεκτικό βαμβάκι και spandex Τα τζιν είναι μέσα και ανυψωμένα, τα οποία σας δίνουν την εντυπωσιακή εμφάνιση όταν τα συνδυάζετε με τα πουκάμισα και το ζευγάρι παπούτσια. Για τη διατήρηση του μακρόχρονου χρώματος αυτών των τζιν θα πρέπει πάντα να το στεγνώνετε σε αποχρώσεις.

5. Τζιν σκούρου χρώματος πλήρους μήκους:

full-length-σκούρο χρώμα-jeans5

Η άνετη και εξαιρετικά μοντέρνα εμφάνιση αυτού του jean είναι διαμορφωμένη από denim. Συνδυάστε αυτά τα τζιν με το δροσερό μπλουζάκι και τα funky αθλητικά παπούτσια. Το σκούρο χρώμα αυτών των τζιν προσελκύει πάντα ο έφηβος και ο κολέγιο που πηγαίνει τύπος. Τα τζιν είναι σε πλήρη διαστάσεις με άνετο εξάρτημα.

6. Μόδας ελαφρύ γκρι τζιν μόδας:

ανοιχτό γκρι-τζιν-για-mens6

Η αγάπη για τζιν δεν είναι ποτέ άκρο, γι 'αυτό δοκιμάστε αυτό το παντελόνι ταιριάζει απόλυτα και προσθέστε μια πιο κομψή προσθήκη στην ντουλάπα του έτους. Νιώθεις άνεση ενώ καθίσεις, στέκεσαι και περπατάς. Φορέστε αυτά τα τζιν με το μοναδικό στυλ σας. Αυτά τα γκρίζα τζιν είναι κατασκευασμένα από πλούσιο ύφασμα denim που διαρκεί για πολλά χρόνια.

7. Ice Grey Κανονικό τζιν Fit:

παγωμένο γκρι-κανονικό-τζιν7

Αυτά τα denim γκρι τζιν είναι μια κομψή συλλογή για τους γκρίζους εραστές. Τα τζιν είναι άνετο κοκαλιάρικο άγγιγμα που ταιριάζετε με τυχόν casual πουκάμισα και ένα δροσερό μπλουζάκι. Ψάχνετε το δροσερό μάγκα αυτό το χειμώνα, όταν ομαδοποιείτε αυτά τα τζιν με το μαύρο σακάκι σας με μαύρες μπότες.

8. Υψηλή μέση γκρι τζιν τζιν για τις γυναίκες:

υψηλής μέσης-γκρι-denim-τζιν-για-γυναίκες8

Πηγαίνετε κομψό φορώντας αυτά τα υψηλά μέση σούπερ λεπτό τζιν που είναι κατασκευασμένο από ένα ύφασμα denim. Τα τζιν έχουν ένα εξαιρετικά μαλακό φινίρισμα και εξαιρετικά λεπτό για την κλειστή τοποθέτηση. Κάθε φορά που πηγαίνετε για τυχόν casual party απλά δοκιμάστε αυτό με το μαύρο πουκάμισο και τα ψηλά τακούνια και φαίνονται κομψά όλη την ώρα.

9. Τραβεσμένα Τζιν των Γυναικών:

αναστατωμένα-γκρι-τζιν-για-γυναίκες9

Τα αγωνιώδη ανοικτά γκρίζα τζιν για τις γυναίκες είναι κοκαλιάρικο με πλούσια ποιότητα υφάσματος denim. Αυτό είναι ένα από τα δροσερά και μοντέρνα εθισμοί στη συλλογή σας denim. Πηγαίνετε λοιπόν με αυτά τα σούπερ δροσερά τζιν με το πουκάμισό σας και τα δροσερά tees και t-shirt και δώστε τη μοναδική σας παρουσία στο πλήθος πολλών ανθρώπων.

Το σημαντικό χαρακτηριστικό αυτών των γκρι τζιν για τους άνδρες και τις γυναίκες είναι ότι αυτά τα τζιν είναι πολύ μοντέρνα και πιο κατάλληλη συλλογή αυτής της χειμερινής περιόδου. Μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε αυτά τα τζιν με κάθε μάλλινο ρούχα και να φανείτε δροσερό σε αυτή τη χειμερινή περίοδο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 4