9 διαφορετικοί τύποι δερμάτινων βραχιόλια για άνδρες και γυναίκες

Τα δερμάτινα είδη έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση και όταν πρόκειται για δερμάτινα βραχιόλια, τα σχέδια και τα σχέδια της είναι φοβερά. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας μόδα και θέλετε να ξεχωρίσετε το πλήθος τότε το βραχιόλι είναι αυτά που μπορούν να σας βοηθήσουν. Φαίνονται απλά αλλά έχουν μια πολύ κομψή, μοντέρνα εμφάνιση. Δερμάτινα βραχιόλια γέλες με κάθε είδους στολή και μπορείτε να τα φορέσετε σε κάθε περίσταση.

δερμάτινα βραχιόλια-σχέδια-δερμάτινα-βραχιόλια-σχέδια

Δερμάτινα βραχιόλια σχέδια για τους άνδρες και τις γυναίκες:

Νεαρά αγόρια και κορίτσια στυλ δερμάτινα βραχιόλια για να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ και να φαίνονται μοντέρνα, δροσερό μπροστά από τους φίλους και τους συναδέλφους τους. Ας δούμε μέσα σε βραχιόλια κάνει από δέρμα.

1. Vintage βραχιόλι από δέρμα για άνδρες και γυναίκες:

δερμάτινα βραχιόλια-σχέδια-vintage-δέρμα-βραχιόλι-και για-άντρες-και-γυναίκες

Δερμάτινα βραχιόλια πάντα φαίνονται μοναδικά και αν το βραχιόλι έχει μια vintage σχεδίαση τότε αισθάνεστε ακριβώς ότι θα πρέπει να έχετε ένα από αυτό. Αυτός ο τύπος βραχιολιού μπορεί να φορεθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες και αν θέλετε μπορείτε να κρεμάσετε ακόμα και ένα μικρό νόμισμα με το έμβλημα του ζωδιακού σας σημείου πάνω του. Είναι ένας από τους δροσερούς τρόπους να εκφράσεις τον κόσμο ότι αυτός είναι ο ζωδιακός κύκλος.

2. Βραχιόλι από χάντρες από δέρμα:

δερμάτινα βραχιόλια-σχέδια-δερμάτινα-χάντρες-βραχιόλι

Καθώς το δέρμα έχει τη δική του λάμψη και εισάγουμε χάντρες μεταξύ του ιμάντα, η ομορφιά του βραχιολιού ενισχύει πολλές πτυχές και σας δίνει μια θαυμάσια ματιά στον καρπό σας. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί από την ηλικιακή ομάδα και από τα δύο κορίτσια και τα αγόρια και μπορεί να συνδυαστεί με τζιν και casual shirts. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλή εντύπωση στους φίλους σας φορώντας ένα κομψό βραχιόλι.

3. Κομψό βραχιόλι από δέρμα γυναικών:

δερμάτινα βραχιόλια-σχέδια-κομψά-γυναικεία-δερμάτινα-βραχιόλια

Τα αξεσουάρ αγάπης των γυναικών, τα οποία είναι κομψά και ενισχύουν την προσωπικότητά της. Αν και το βραχιόλι από δέρμα φαίνεται πολύ απλό, αλλά δίνει μια κομψότητα και ζωντανή εμφάνιση. Επιθυμείτε να μπορείτε να κρεμάσετε μικρό μικροσκοπικό ή οποιοδήποτε δολάριο μαζί με ένα όμορφο σχήμα μαργαριτάρι για να προσθέσετε στυλ σε αυτό. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί με casuals επίσης φαίνονται δροσερά με εθνοτική φθορά επίσης.

4. Multi Gemstones Δερμάτινο βραχιόλι:

δερμάτινα βραχιόλια-σχέδια-πολύ-πολύτιμους λίθους-δέρμα-βραχιόλι

Εδώ έρχεται κάτι μοναδικό και υποδειγματικό βραχιόλι για εσάς. Πολύχρωμο πολύτιμος λίθος γεμάτος ανάμεσα στα στρώματα δερμάτινου βραχιολιού. Μπορείτε να εισάγετε το birthstone και ως πολύτιμο λίθο και να τα φορέσετε στον καρπό σας. Είναι πολύχρωμες και είναι σε στρώσεις, μπορούν να φορεθούν από άτομα οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας και μπορείτε ακόμα να συνεργαστείτε με οποιαδήποτε στολή για μια λαμπερή και γοητευτική εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Βραχιόλια Μανικετόκουμπα

5. Εξατομικευμένο βραχιόλι από δέρμα:

δερμάτινα βραχιόλια-σχέδια-εξατομικευμένα-δέρμα-βραχιόλι

Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ ιδιαίτεροι και πάντα θέλουν να δώσουν μια προσωπική πινελιά σε όλα ξεκινώντας από τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ. Δερμάτινα βραχιόλια μπορεί να είναι ακόμη και εξατομικευμένες με την εισαγωγή του ονόματός σας ή των αγαπημένων σας επίσης. Μπορείτε ακόμη να στυλ ένα απόσπασμα για να απεικονίσει την προσωπικότητά σας με τη βοήθεια των λέξεων αμοιβής δημιουργώντας έτσι μια μόδα της δικής σας.

6. Αγκύρωση σχήμα δέρμα βραχιόλι για άνδρες:

δερμάτινα βραχιόλια-σχέδια-άγκυρα-σχήμα-δέρμα-βραχιόλι-για-άνδρες

Καθώς οι άνδρες εργάζονται σκληρά και θέλουν κάτι που μοιάζει με την προσωπικότητά τους. Anchor σχήμα δερμάτινα βραχιόλια είναι μια τέλεια επιλογή για τους άνδρες, όπως εμφανίζει persona τους. Μπορείτε να συνδέσετε τις άκρες της άγκυρας με σχοινιά σε σχήμα σχοινιού που εμφανίζουν την τραχιά και σκληρή φύση των ανδρών. Αυτός ο τύπος βραχιόλια σας κάνει να φανείτε δροσερό και κομψό.

Δείτε περισσότερα: Χειροποίητα σχέδια βραχιόλι

7. Ευρύ βραχιόλι από δέρμα:

δερμάτινα βραχιόλια-σχέδια-wide-δέρμα-βραχιόλι

Μεγάλο δερμάτινο βραχιόλι σας δίνει το βλέμμα του αγοριού. Αυτοί οι τύποι βραχιόλια είναι γενικά φορεμένα από σπορ πρόσωπο και η μεγάλη μορφή του βραχιολιού καλύπτει ολόκληρο τον καρπό σας δίνοντάς σας μια μοντέρνα και αριστοκρατική εμφάνιση. Το βραχιόλι μπορεί να συνδυαστεί με ζευγάρι τζιν και ένα funky t-shirt.

8. Βραχιόλια Δερμάτινα Δερμάτινα:

δερμάτινα βραχιόλια-σχέδια-ζευγάρια-δερμάτινα-βραχιόλια

Ένα μοναδικό δώρο που μπορεί να είναι προικισμένο από ζευγάρια είναι δερμάτινα βραχιόλια. Το χρώμα και το μοτίβο και του βραχιολιού είναι το ίδιο και πάνω από αυτά μπορείτε να σχεδιάσετε το αγαπημένο σας όνομα με κομψό τρόπο. Μπορείτε ακόμα να σχεδιάσετε μια καρδιά ή ένα σχήμα αστέρι, αρκουδάκι ή λουλούδι για να το φανεί διαφορετικό από άλλα βραχιόλια. Αυτός ο τύπος βραχιολιού επικοινωνεί σιωπηλά την αγάπη σας σε όλους.

Δείτε περισσότερα: Προσαρμοσμένα καουτσούκ βραχιόλια

9. Βραχιόλι από ατσάλι δέρμα για άνδρες:

βραχιόλια από δέρμα-σχέδια-χαλύβδινα-δερμάτινα-βραχιόλια-για-άνδρες

Μεταξύ των δερμάτινων λουριών μπορείτε να εισάγετε μια μικρή χαλύβδινη πλάκα για να δημιουργήσετε μια διαφορετική δήλωση μόδας και αφήστε τον κόσμο να ξέρει ότι είστε τόσο σκληρός όσο ο χάλυβας και τίποτα δεν θα μπορούσε να σπάσει ή να σας λιώσει. Τα δερμάτινα βραχιόλια μπορούν να έχουν ματ φινίρισμα καθώς και γυαλιστερό φινίρισμα. μπορείτε να επιλέξετε το ένα σύμφωνα με τη δημιουργία σας.

Τα βραχιόλια είναι ένα είδος αξεσουάρ που είναι απαραίτητο τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες και χωρίς να το φοράτε αισθάνεστε ελλιπείς. Ένα βραχιόλι βοηθά στη δημιουργία κομψότητας, ξεκλειδώματος στυλ και διαφορετική αντίληψη της δικής σας. Υπάρχουν τεράστιοι τύποι δερμάτινων βραχιόλια σχέδια και μοτίβα είναι διαθέσιμα με τα οποία μπορείτε να πειραματιστείτε και να φανείτε δροσερό και κομψό. Πάρτε ένα και καμαρώνω τον κόσμο καθώς η μόδα δερμάτινων βραχιόνων δεν μπορεί ποτέ να ξεφύγει από την ημερομηνία.

Εικόνες Πηγή: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 11 = 18