9 διαφορετικά είδη μαύρων σκουλαρίκια για άνδρες και γυναίκες

Μαύρα κοσμήματα σκουλαρίκια που είναι προσαρμοσμένα στο αυτί μέσω διάτρησης. Δεν φοριέται μόνο γύρω από το λοβό του αυτιού αλλά και στα επάνω μέρη του αυτιού. Αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί από διαφορετικούς πολιτισμούς σε διαφορετικούς χρόνους. Το σκουλαρίκι είναι η συνηθισμένη και πιο πολύτιμη προσθήκη στα γυναικεία σκουλαρίκια. Αλλά σήμερα τα σκουλαρίκια δεν φοριούνται μόνο από τις γυναίκες αλλά φοριούνται επίσης από τους άνδρες επειδή ορισμένες τελετουργίες και μόδα είναι σταθερές.

μαύρος earrings

Σκουλαρίκια σε Μαύρο Χρώμα:

Το μαύρο χρώμα είναι το βασιλικό χρώμα και απεικονίζεται διαφορετικά από διαφορετικούς ανθρώπους. Το μαύρο σκουλαρίκι είναι το πιο φοβερό σκουλαρίκι που μπορεί να φορεθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια και σχέδια. Εδώ είναι μερικά υπέροχα σχέδια:

1. Μαύρο Button σκουλαρίκια για άνδρες:

μαύρο κουμπί-σκουλαρίκι1

Αυτό είναι ένα μαύρο σκουλαρίκι για τους άνδρες. Όσον αφορά τους άνδρες απλό και δροσερό μαύρο σκουλαρίκι κουμπί είναι καλύτερο. Είναι σαφώς ορατά και προσθέτουν στυλ στο βλέμμα τους. Αποτελούνται από πλαστικά, μαύρα μέταλλα και άλλα υλικά. Αυτό το σκουλαρίκι σχεδίου μπορεί να φανεί φορεμένο από τους ηθοποιούς.

2. Μαύρο σκουλαρίκια Jhumka:

μαύρο-jhumka-earring2

Τα Jhumka είναι όλα τα αγαπημένα του χρόνου. Ποτέ δεν θα είναι εκτός μόδας. Αυτό το μαύρο σκουλαρίκι jhumka έχει τα όρια του χρυσού που το καθιστούν αξιαγάπητο. Η εμφάνιση της Jhumka είναι όμορφη σε εθνοτική φθορά και γι 'αυτό το φόρεμα χρώματος κρέμας jhumka με μαύρη εργασία χρώματος θα είναι η καλύτερη ταιριάζουν.

3. Μαύρο σκουλαρίκια Kundan Gold:

μαύρο-kundan-σκουλαρίκι3

Το έργο Kundan είναι παλιά στην Ινδία. Αυτό το μαύρο σκουλαρίκι kundan έχει εκπληκτικό σχέδιο. Αυτό είναι ένα όμορφο μαύρο σκουλαρίκι για τις γυναίκες. Έχει σχεδίαση δακρύων με μαργαριτάρια και κρύσταλλο που το διακρίνει από άλλα σκουλαρίκια.

4. Μαύρα μαγνητικά σκουλαρίκια για αγόρια και κορίτσια:

μαύρα μαγνητικά σκουλαρίκια4

Αν κάποιος δεν έχει πιάσει τα αυτιά του, τότε δεν είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Αυτά τα μαύρα μαγνητικά σκουλαρίκια λόγω των μαγνητικών τους ιδιοτήτων κολλάνε στον λοβό του αυτιού, τοποθετώντας τα μπροστά και πίσω από το αυτί. Είναι κατάλληλα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες που εξακολουθούν να φοβούνται να τρυπηθούν τα αυτιά. Αυτό προσθέτει ακόμα και στυλ στην εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: ροζ σκουλαρίκια

5. Σκουλαρίκια μαύρων μαργαριταριών:

Μαύρος Pearl Stud Earrings

Μαύρο μαργαριτάρι σκουλαρίκι φαίνεται πολύ όμορφη. Αυτό το μαύρο σκουλαρίκι με μαργαριτάρι προσθέτει κομψότητα σε ένα στυλ. Τα διαμάντια το κάνουν να λυγίσει και να κλέψει την προσοχή. Αυτό το μαύρο σκουλαρίκι θα δώσει ένα προάστιο βλέμμα όταν κοσμείται με τα μαλλιά δεμένα και ώμο μακριά εξαρτήσεις.

6. Μαύρο Quilling Σκουλαρίκια:

πίσω-quilling-σκουλαρίκια6

Τα σκουλαρίκια Quilling είναι πολύ ελαφρύ, αλλά το ίδιο όμορφο με τα μέταλλα. Αυτό το μαύρο Quilling σκουλαρίκι θα δώσει μια μαγευτική εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Σκουλαρίκια από ασήμι πράσινο

7. Vintage μαύρα σκουλαρίκια με διαμάντια:

vintage μαύρο σκουλαρίκι7

Αυτό το vintage μαύρο σκουλαρίκι έχει σχέδιο δακρύων με μαύρες πέτρες και διαμάντια. Φαίνεται ζωντανό. Η παρουσία βασιλικού μαύρου χρώματος το καθιστά εξαιρετικό.

8. Μαύρο Lace Μεγάλα Σκουλαρίκια:

μαύρο-δαντέλα-σκουλαρίκι8

Πρόκειται για ένα μαύρο δαντέλα με δαντέλα. Η μαύρη δαντέλα και οι λευκές χάντρες το κάνουν έναν τέλειο συνδυασμό που μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε στολή. Θα προσθέσει το glam σε αυτά που φαίνονται.

Δείτε περισσότερα: Κόκκινα και χρυσά σκουλαρίκια

9. Μαύρο σκουλαρίκια πολυέλαιος Γάμος:

μαύρο-πολυέλαιος-σκουλαρίκι9

Αυτό το μαύρο σκουλαρίκι πολυέλαιου έχει καπνιστή μαύρη όψη. Είναι όμορφα σχεδιασμένο. Η μαύρη πέτρα στη μέση το κάνει όμορφο. Αυτό το σκουλαρίκι μπορεί να φορεθεί με οποιαδήποτε στολή και μπορεί να βγάλει το κομμάτι από το φοβερό σκουλαρίκι.

Η καλύτερη παρατήρηση του μαύρου σκουλαρίκι είναι ότι μπορεί να φορεθεί σε οποιοδήποτε έγχρωμο φόρεμα και δίνει μια επίσημη εμφάνιση που μπορεί να φορεθεί ακόμη και στο χώρο εργασίας. Το μαύρο χρώμα απορροφά όλο το χρώμα σύμφωνα με την επιστήμη, επομένως είναι πιο πιασάρικο από άλλες. Αυτό το μαγευτικό χρώμα τραβάει πραγματικά την προσοχή σαν μαγνήτης. Έτσι, μπορεί κανείς να το φορέσει για οποιοδήποτε συμβαλλόμενο μέρος, λειτουργία ή χώρο εργασίας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

74 − = 68