9 ινδικών κοσμημάτων νυφικό κόσμημα γάμου Στυλ στη ζωή

Μια από τις σημαντικότερες μέρες στη ζωή όλων είναι η μέρα που παντρεύονται. Μια νύφη ντυθεί με τον καλύτερο τρόπο εκείνη την ημέρα, γιατί οι αναμνήσεις από αυτή την ημέρα θα είναι αγαπημένες από τον σύντροφό της και της για τη ζωή τους.

indian-wedding-bridal-κοσμήματα-σύνολα

Σετ κοσμήματος γάμου για τις νύφες:

Κοσμήματα είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πράγματα που δίνει στη νύφη το νυφικό βλέμμα και έτσι πρέπει να είναι το καλύτερο. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα σετ κοσμήματα γάμου για τις νύφες.

1. Χρυσά κοσμήματα νυφικό κόσμημα για νύφες:

κοσμήματα από χρυσό-νυφικό κόσμημα1

Ο χρυσός θεωρείται το πιο πολύτιμο μέταλλο και έχει μεγάλη ζήτηση στα ινδικά κοσμήματα νυφικών κοσμημάτων. Αυτό το θαυμάσιο σετ θα κάνει κάθε άνθρωπο να κοιτάζει τη νύφη πάει wow. Το περιδέραιο είναι γεμάτο με διαμάντια και έχει μια σκισμένη σταγόνα σμαραγδένια στο κέντρο. Το maang tikka, το οποίο φοριέται στο μέτωπο, έχει παρόμοια εμφάνιση μαζί με τα σκουλαρίκια που έχουν πέτρες ρουμπίνι.

2. Σετ κοσμήματος διαμαντιών για γάμο:

διαμάντι-κοσμήματα-set2

Τα διαμάντια είναι πολύτιμες πέτρες και έτσι πολύ ακριβές. Το νυφικό κόσμημα είναι ατελές χωρίς διαμάντια. Αυτό το εντυπωσιακό σύνολο κοσμημάτων γάμου είναι γεμάτο από διαμάντια. Το κολιέ είναι ψηλό και έχει κομψή εμφάνιση. Τα ίδια σκουλαρίκια ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

3. Σετ κοσμήματος νυφικό μαργαριτάρι σε διαμάντια:

νυφικό-μαργαριτάρι-κοσμήματα-set3

Τα μαργαριτάρια φαίνονται κομψά και κομψά. Φαίνονται καλά αν το νυφικό ταιριάζει με το λευκό χρώμα των μαργαριταριών. Αυτό το σετ που αποτελείται από κολιέ και σκουλαρίκια είναι τολμηρό και αριστοκρατικό. Πηγαίνουν σχεδόν με όλα τα χρώματα.

4. Σετ κοσμημάτων Kundan για τις νύφες:

κοσμήματα kundan-set4

Ένας παραδοσιακός τύπος ινδικών κοσμημάτων είναι τα kundan κοσμήματα που γίνονται με τους πολύτιμους λίθους που έχουν το χρυσό φύλλο στο μεταξύ. Σε γενικές γραμμές, έχει κατηγοριοποιηθεί ως κατηγορία περίτεχνων περιδέραια. Προέρχεται από το Γκουτζαράτ και το Ρατζαστάν. Αυτό το βαρύ σετ κοσμημάτων για γάμο είναι μοναδικό. Έχει συνδυασμό χρυσού, λευκού και κόκκινου χρώματος, γεγονός που το καθιστά όμορφο συνδυασμό χρωμάτων.

Δείτε περισσότερα: Χαρτικά Quilling Κοσμήματα Σχέδια

5. Σκηνικά κοσμήματα πέτρα για τις νύφες:

πέτρινο κόσμημα-σύνολα-για-νύφες5

Αυτό το όμορφο σετ με πέτρες έχει μια δυναμική εμφάνιση, αλλά ταυτόχρονα φαίνεται κομψό. Τα χρυσά γλυπτά αναδεικνύουν την ομορφιά του σετ, το οποίο έχει ένα κολιέ, σκουλαρίκια, καθώς και ένα maang tikka. Θα φανεί εξαιρετικό σε συνδυασμό χρυσού και λευκού Saree.

6. Μαργαριτάρια και χρυσά κοσμήματα νυφικό:

μαργαριταρένια και χρυσά νυφικά κοσμήματα6

Αυτό είναι ένα μοναδικό σχέδιο για σύνολα νυφικών. Η μινιμαλιστική του εμφάνιση είναι το καλύτερο πράγμα γι 'αυτό. Το κολιέ δεν είναι ένα κανονικό κολιέ νυφικό, είναι ένα choker. Έτσι φαίνεται μοντέρνα και μοντέρνα. Είναι φτιαγμένο από χρυσό και έχει κιτρινάδα πάνω του μαζί με μαργαριτάρια που κρέμονται από αυτό. Κάνει το λαιμό να φανεί όμορφο και τα σκουλαρίκια δίνουν την εταιρεία.

Δείτε περισσότερα: Κοσμήματα του Ναού για το Bharatanatyam

7. Σετ Κοσμημάτων Ruby για Γάμο:

ρουμπίνι-κοσμήματα-σετ για γάμο7

Αυτό το σετ έχει μια πραγματικά βαριά εμφάνιση που θα πάει με κόκκινο Saree ή lehengas. Το κολιέ έχει ένα συμπαγές σχέδιο που το καθιστά κομψό. Το κρεμαστό με ρουμπίνι ταιριάζει με τα σκουλαρίκια και φαίνεται υπέροχο.

8. Σκουλαρίκια Σκουλαρίκια:

κόσμημα-κόσμημα 8

Αυτό το ηλεκτρικό μπλε κοσμήματα γάμου είναι ένα από τα πιο πρόσφατα σχέδια. Το χρώμα έχει πρόσφατα σε μεγάλη ζήτηση. Το κολιέ έχει ένα πολύ μοναδικό σχέδιο με μισές μπλε πέτρες και μισό διαμαντένιο σχέδιο. Ολόκληρο το σετ φαίνεται εξελιγμένο και λαμπρό.

Δείτε περισσότερα: Τεχνητό Κοσμήματα Ναού

9. Απλή ινδική κοσμήματα νυφικό:

απλά ινδικά νυφικά κοσμήματα9

Για εκείνους των οποίων τα Saree ή φορέματα έχουν ήδη μια βαριά εμφάνιση και πολλή δουλειά πάνω τους, αυτό το σετ είναι τέλειο. Θα φανεί καλό αν η στολή είναι πράσινη στο χρώμα. Η μινιμαλιστική εμφάνιση ενισχύει την ομορφιά της νύφης.

Σετ κοσμήματα γάμου έρχονται σε πολλές ποικιλίες αυτές τις μέρες. Οι νύφες έχουν πολλά σχέδια για να επιλέξουν από, όπως πολλοί σχεδιαστές έχουν εισέλθει στην αγορά.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 65 = 74