30 μοντέρνα και πανέμορφα σχέδια βραχιόλι γυναικών

Το αξεσουάρ που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την ενίσχυση της εμφάνισης των χεριών είναι βραχιόλια. Τα βραχιόλια είναι ζώνες ή αλυσίδες που κοσμούν τον καρπό κάποιου που χρησιμοποιείται τόσο από τους άνδρες όσο και από τις γυναίκες. Τα βραχιόλια προσελκύουν γρήγορα τις τελευταίες τάσεις τους. σχέδια και σχέδια. Οι διάφορες επιλογές ομαδοποίησης που είναι διαθέσιμες για ένα βραχιόλι μπορούν να δώσουν πολλές ιδέες για τις γυναίκες να φορέσουν ανάλογα με την περίσταση και την εκδήλωση. Επειδή η μόδα είναι πολλά για τα αξεσουάρ αυτές τις μέρες, τα γυναικεία βραχιόλια έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση.

βραχιόλια for women

Προσθέτοντας τη γοητεία στην προσωπικότητα κάποιου, δίνοντας αυτή την εμπιστοσύνη, τα όμορφα χέρια, το στυλ και τη μόδα, ένα βραχιόλια μπορεί να είναι απλά η απάντηση! Πηγαίνετε flaunt αυτά τα μοντέρνα εμφάνιση με την επιλογή των βραχιόλια για τις γυναίκες.

Τελευταίες μορφές βραχιόλι μόδας κοσμήματα για τις γυναίκες:

Τώρα θεωρούνται ως ένα από τα πιο εύκολα διαθέσιμα και κομψά αξεσουάρ. Εδώ θα έχουμε μια ματιά στα κορυφαία 30 νέα γυναικεία σχέδια βραχιόλι.

1. Χρυσά βραχιόλια για τις γυναίκες:

γυναίκες Bracelet Designs - Golden Bracelets

Το ασφαλέστερο στοίχημα και ποτέ να βγαίνει από το χρώμα μόδας είναι χρυσό και χρυσό. Κάποιος μπορεί να είναι πάντα σίγουρος με οποιοδήποτε χρυσό κόσμημα για το χρώμα, τη λάμψη και την αξία. Τα βραχιόλια σε χρυσό για τις γυναίκες φαίνονται καταπληκτικά με τα παραδοσιακά ρούχα σε γάμους, φεστιβάλ κλπ. Τα χρυσά βραχιόλια μπορούν να συνδυαστούν με κυριολεκτικά οποιαδήποτε στολή. Δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά με χρυσά βραχιόλια και χρυσά κοσμήματα.

2. Διαμαντένια Βραχιόλια Για Κυρίες:

γυναίκες Bracelet Designs - diamond bracelets

Υπάρχει ένα διάσημο ρητό ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος των γυναικών. Πώς μπορεί να πει όχι στα διαμάντια; Τα διαμάντια είναι μια πολύτιμη κατοχή. Diamond βραχιόλια μπορεί να είναι ένα αριστούργημα στο κοσμήματα trousseau κάποιου. Μπορεί να είναι στην ακριβή πλευρά, αλλά παρ 'όλα αυτά δεν μπορούν να ταιριάζουν για τη λάμψη τους, τις περικοπές και τη λάμψη σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι κοσμημάτων. Είναι χωριστά μεταξύ τους!

3. Ασημένια βραχιόλια για τις γυναίκες:

γυναίκες Bracelet Designs - silver bracelets

Σχεδιασμός βραχιόλια σε ασήμι είναι πολύ συνηθισμένες αυτές τις μέρες με πολλούς ηθοποιούς και ηθοποιούς, επίσης, να τους αρέσουν με στυλ. Οι άνθρωποι είναι άνετοι φορώντας ασήμι για την αίσθηση και την εμφάνιση που δίνουν τα ασημένια κοσμήματα. Τα βραχιόλια οξειδίου ασημιού ή βραχιόλια με ασήμι μπορούν να συνδυαστούν για εκείνη την περιστασιακή αλλά γήινη εμφάνιση και φαίνονται όμορφα με οποιαδήποτε λευκά, μαύρα ή πολύχρωμα ρούχα.

4. Βραχιόλια Αλυσίδα Για Κυρίες:

γυναίκες Bracelet Designs - chain bracelets

Τα βραχιόλια απλής αλυσίδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε τακτική φθορά και καθημερινή χρήση. Μπορούν να είναι από χρυσό, ασήμι ή οποιοδήποτε κράμα. Οι έφηβοι και οι νέες γυναίκες μπορούν να πειραματιστούν πολύ με τα βραχιόλια της αλυσίδας για τη φορεσιά στο κολέγιο και τη φθορά γραφείου. Μπορούν να συνδυαστούν οτιδήποτε για μια απλή αλλά κομψή εμφάνιση.

5. Εξατομικευμένα βραχιόλια για τις γυναίκες:

γυναίκες Bracelet Designs - personalised bracelets

Εξατομικευμένα βραχιόλια με το όνομα κάποιου σε αυτό, ένα απόσπασμα ή κάποιο ρητό ή μερικές σημαντικές ημερομηνίες φαίνονται υπέροχα όταν φοριούνται στον καρπό. Προσαρμογή τα πράγματα είναι πολύ στη μόδα και επομένως βραχιόλια με ονόματα ή εισαγωγικά είναι πολύ μοντέρνα στην εμφάνιση. Εφηβικά κορίτσια, γυναίκες καθώς και παιδιά μπορούν να απολαύσουν αυτό το βλέμμα με στυλ. Αυτά μπορούν να κατασκευαστούν με μέταλλα ή μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με δεσμούς με χορδές σε διαφορετικά χρώματα.

6. Βραχιόλια γοητείας Για τις κυρίες:

γυναίκες Bracelet Designs - charm bracelets

Το πιο σημαντικό πράγμα που έρχεται στο μυαλό κάποιου, ενώ σκέφτεστε τα μοντέρνα κοσμήματα είναι ένα βραχιόλι γοητείας. Τα βραχιόλια σε χρώματα όπως το χρυσό και το ασήμι με πολλαπλά μπιχλιμπίδια ή ένα μπιχλιμπίδι σαν αστέρια, φεγγάρι, ήλιο, καρδιές, φύλλα, πεταλούδες κλπ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ.

7. Βραχιόλια μαργαριτάρι για τις γυναίκες:

γυναίκες Bracelet Designs - pearl-bracelets

Οι γυναίκες που φορούν μαργαριτάρια χρονολογούνται από πολλούς αιώνες. Τα μαργαριτάρια έχουν φανταχτερά εμφάνιση από τις βασίλισσες στο παρελθόν. Τα μαργαριτάρια είναι ένα σύμβολο κατάστασης και δίνουν μια αριστοκρατική ματιά. Μαργαριτάρια σε λευκό, off-white ή ροζ όμορφο όταν φοριέται στα χέρια. Μαργαριτάρια βραχιόλια μπορούν να συνεργαστούν με διαμάντια ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα.

8. Διαμάντια και μαργαριτάρια Βραχιόλια για κυρίες:

γυναίκες Bracelet Designs - diamonds and pearls bracelet

Δείξε μια γυναίκα με διαμάντια και μαργαριτάρια και αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος να κερδίσεις την καρδιά της. Οι γυναίκες αγαπούν τόσο τα διαμάντια όσο και τα μαργαριτάρια. Αυτά τα βραχιόλια είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός και η ουράνια αναπνοή που παίρνει πάρα πολύ. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα εντελώς από τα συνηθισμένα βραχιόλια και είναι περισσότερο στην ακριβή πλευρά. Είναι ένα από τα καλύτερα βραχιόλια κυρίες.

9. Βραχιόλια με κρύσταλλο για τις γυναίκες:

γυναίκες Bracelet Designs - crystal beaded bracelets

Τα βραχιόλια με κρύσταλλα και χάντρες πάνε καλά με περιστασιακή εμφάνιση. Μπορούν να κατασκευαστούν από μέταλλο ή οι κρύσταλλοι μπορούν να δεσμευτούν σε χορδές από χρυσό και ασήμι. Δίνουν μια ωραία εμφάνιση στα χέρια και επίσης φαίνονται κομψά.

10. Evil Eye Βραχιόλια:

γυναίκες Bracelet Designs evil eye bracelets

Κρέμονται ή φορούν κακό μάτι είναι ένα κοινό πράγμα τώρα. Το κακό μάτι χρησιμοποιείται σε μπρελόκ, δαχτυλίδια, μενταγιόν κλπ., Γιατί γιατί να μην τα βραχιόλια; Τα βραχιόλια με κακά μάτια χρησιμοποιούνται για να αποκρούσουν τις γκρινές από ανθρώπους που πιστεύεται ότι προκαλούν κακοτυχία ή κακή τύχη. Αντί να συνδέει το κακό μάτι σε μια χορδή ή ένα νήμα, το ίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα βραχιόλι με λεπτή χρυσή ή ασημένια αλυσίδα.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά βραχιόλια για τις γυναίκες

11. Womens Antique Design Bracelet:

βραχιόλια-για-γυναίκες-αντίκες-βραχιόλια

Antique βραχιόλια είναι πολύ διαφορετικά σε εμφάνιση των γυναικείων σχεδίων βραχιόλι. Έχουν ένα παλιό, φθαρμένο τελείωμα και γυαλιστερό, αλλά φαίνονται κομψά όταν φοριούνται ως βραχιόλια ή οποιοδήποτε άλλο κόσμημα. Μεταφέρονται επίσης από γενιές σε γενιές και μπορούν να είναι σχεδόν πάρα πολλά χρόνια. Δεδομένου ότι είναι τόσο παλιές και μεταφέρονται από γενιές, είναι ανεκτίμητες.

12. Rose Gold βραχιόλια:

βραχιόλια-για-γυναίκες-τριαντάφυλλα-χρυσά βραχιόλια

Το ροζ χρυσό είναι ένα κράμα χρυσού και χαλκού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή κοσμημάτων. Rose χρυσά κοσμήματα γίνεται πολύ δημοφιλής και χρησιμοποιείται συνήθως για δαχτυλίδια, βραχιόλια και άλλα κοσμήματα. Επίσης γνωστό ως κόκκινο χρυσό και ροζ χρυσό, ανάλογα με την περιεκτικότητα σε χαλκό σε αυτό, είναι για τους ανθρώπους πολυτελείας και υψηλού επιπέδου καθώς είναι στην ακριβή πλευρά. Δίνουν αυτή την αριστοκρατική ματιά στη συνολική προσωπικότητα μιας γυναίκας.

13. Βραχιόλια βραχιόλι για τις γυναίκες:

βραχιόλια-για-γυναίκες-βραχιόλια βραχιόλια

Τα βραχιόλια Bangle είναι για αυτό το παραδοσιακό βλέμμα. Αυτά είναι πραγματικά όμορφα για να δούμε και είναι ζευγαρωμένα σε διαφορετικό πάχος. Τα βραχιόλια Bangle μπορούν να είναι από οποιοδήποτε μέταλλο, κράμα, ασημί ή χρυσό. Τα βραχιόλια Bangle μπορούν να φορεθούν με sarees, ινδική φθορά κλπ.

14. Χειροποίητα βραχιόλια:

βραχιόλια-για-γυναίκες-χειροποίητα-βραχιόλια

Το καλύτερο DIY έργο μπορεί να κάνει βραχιόλια με τις δικές του ιδέες, σχέδια, σχέδια και υλικά. Μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό χόμπι για να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητα, μπορεί να είναι μια επιλογή gifting και μπορεί επίσης να είναι ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό εγχείρημα πάρα πολύ. Τα χειροποίητα βραχιόλια φαίνονται όμορφα και πολύχρωμα. Αφήστε λοιπόν τη φαντασία να τρέξει και να φτιάξετε ένα για εσάς.

15. Βραχιόλια Μανικετόκουμπα Για Γυναίκες:

βραχιόλια-για-γυναίκες-μανικέτι-βραχιόλια

Βραχιόλια μανικετόκουμπα είναι σχετικά νέα στη μόδα τάση και οι γυναίκες μπορούν να πειραματιστούν με τα βραχιόλια μανικετόκουμπα για μια περιστασιακή εμφάνιση βράδυ ή για μια μινιμαλιστική εμφάνιση. Είναι παχιά και ανοίγουν και μπορούν να ρυθμιστούν από μέταλλα, χάλυβα, ασήμι ή άλλα κράματα.

16. Ζώνες Loom:

βραχιόλια-για-γυναίκες-αργαλειούς-ζώνες

Οι μπάντες Loom είναι η τελευταία τάση στα βραχιόλια. Οι ταινίες Loom φαίνονται όμορφα με αιτιώδη φορέματα. Ακόμα και αυτά είναι πολύ εύκολα διαθέσιμα και δεν είναι πολύ ακριβά. Κάποιος μπορεί επίσης να κάνει ζωντανές ταινίες και να πειραματιστεί μαζί τους.

17. Βραχιόλια με λουλούδια:

βραχιόλια-για-γυναίκες-βραχιόλια-με-λουλούδια

Τα λουλούδια μπορούν να είναι και το θέμα για ένα βραχιόλι. Προσθέστε ένα απλό χρυσό ή ασημένιο βραχιόλι με ανάγλυφα λουλούδια και εκεί θα έχετε μια εκπληκτική εμφάνιση για ένα πάρτι βραδιού. Μια ροή φόρεμα, λουλούδι βραχιόλι και ένας απλός συμπλέκτης θα είναι αρκετός για να ολοκληρώσει την εμφάνιση και να προσελκύσει την προσοχή όλων.

18. Βραχιόλια αλυσίδα χεριών για τις γυναίκες:

βραχιόλια-για-γυναίκες-χέρι-αλυσίδα-βραχιόλια

Μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της μόδας είναι τα βραχιόλια αλυσίδας. Είναι τόσο πολύ στην τάση αυτές τις μέρες. Είναι φανταστικές από όλες τις γυναίκες είτε είναι πάρτι, συγκεντρώσεις ή γάμους. Φαίνονται όμορφα που τονίζουν τα χέρια και έχουν μια ωραία πτώση στον καρπό καθώς είναι πολύ ελαφριά και έχουν μόνο αλυσίδα με ίσως πέτρες ή κάποιο μικρό κρεμαστό κλπ. Για μια πιο ινδική εμφάνιση, μπορεί κανείς να έχει τις παραδοσιακές μαύρες χάντρες σε αυτό με την αλυσίδα χειρός.

19. Βραχιόλια κρυστάλλου Swarovski:

βραχιόλια-για-γυναίκες-swarovski-κρύσταλλα-βραχιόλια

Τα στοιχεία της Swarovski είναι τα πράγματα αυτά τα χρόνια με τους κρυστάλλους Swarovski σε sarees, αξεσουάρ, ρολόγια, κοσμήματα κλπ. Δίπλα σε διαμάντια. Ομοίως, τα βραχιόλια κρύσταλλα Swarovski είναι επίσης γρήγορη σύλληψη ως ένα μοντέρνο αξεσουάρ. Αυτά τα βραχιόλια με κρυστάλλους είναι τα πιο αριστοκρατικά βραχιόλια με αυτό το στοιχείο σχεδίασης που αισθάνεται και φαίνεται.

20. Βραχιόλια ροδίου:

βραχιόλια-για-γυναίκες-ρόδιο-βραχιόλια

Το ρόδιο ως στοιχείο γίνεται πολύ δημοφιλές στην κατασκευή κοσμημάτων. Τα κοσμήματα είναι φτιαγμένα με φινίρισμα ρόδιο, το οποίο μοιάζει με το ασήμι. Ροδιού τελειωμένα βραχιόλια είναι κομψό ψάχνει για αυτό το off beat εμφάνιση και φινίρισμα.

Δείτε περισσότερα: Κυρίες Ασημένια Βραχιόλια

21. Βραχιόλια πλατίνα για τα κορίτσια:

βραχιόλια-για-γυναίκες-βραχιόλια πλατίνας

Ένα από τα πιο ακριβά βραχιόλια μπορεί να είναι τα βραχιόλια πλατίνας. Το πλατίνα ως στοιχείο προτιμάται για τα κοσμήματα για την κομψότητα που αντανακλά. Είναι πολύ λεπτή και γοητευτική την ίδια στιγμή. Βραχιόλια πλατίνα μπορεί να είναι μια πολύτιμη κατοχή.

22. Βραχιόλια με πέτρες:

βραχιόλια-για-γυναίκες-βραχιόλια-με-πέτρες

Τα βραχιόλια με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες μπορούν να φαίνονται εξαιρετικά όμορφα και κομψά. Ρουμπίνια, ζαφείρια ή σμαράγδια κομμένα σε στυλ μπορούν να γεμίσουν και να τοποθετηθούν καλλιτεχνικά με τη χρυσή ή διαμάντι αλυσίδα για το βραχιόλι. Μπορούν να κατασκευαστούν σε ένα σετ με κολιέ, δαχτυλίδια αυτιών, δαχτυλίδια κλπ. Για να συμπληρώσουν το βλέμμα ή μπορούν επίσης να φορεθούν ως αυτόνομο κοσμήματα.

23. Βραχιόλια με λέξεις:

βραχιόλια-για-γυναίκες-βραχιόλια-με-λέξεις

Τα βραχιόλια με μια μοναδική λέξη όπως ο φίλος, η αγάπη, η εμπιστοσύνη, η πίστη, η ελπίδα κλπ. Φαίνονται καλά για καθημερινή χρήση. Η μοναδική λέξη στο βραχιόλι μπορεί να μας υπενθυμίσει λίγα σημαντικά πράγματα που μένουν πάντα στη ζωή κάποιου. Μπορεί να μας εμπνεύσει σε καθημερινή βάση.

24. Σχεδιασμός βραχιολιών παγώνι για κυρίες:

Παγώνι Bracelet Design For Ladies

Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια για αυτό το παραδοσιακό βλέμμα μπορεί να είναι βραχιόλια εμπνευσμένα από σχέδια παγώνι. Το παγώνι στέκεται ως σύμβολο υπερηφάνειας, χάριτος και ομορφιάς. Οι γυναίκες έχουν όλες αυτές τις ιδιότητες και ως εκ τούτου μπορούν να συνδεθούν με αυτά τα υπέροχα μαγικά βραχιόλια παγώνι.

25. Βραχιόλια μπλε της Σαρδηνίας για τις γυναίκες:

βραχιόλια-για-γυναίκες-μπλε-σαρδινιά-βραχιόλια

Αυτά τα βραχιόλια Blue Sardinia είναι από ένα εμπορικό σήμα κοσμημάτων που ονομάζεται Stella και Dot. Κάνουν αυτά τα γεμάτα βραχιόλια με πράσινο και μπλε πολύτιμους λίθους. Έχουν μόνο δύο μοναδικά χρώματα του μπλε και του πράσινου αναμειγνύονται καλά σε διάφορα αξεσουάρ. Διακρίνονται σε όλο τον κόσμο από διασημότητες. εικονίδια μόδας κ.λπ. και να φαίνονται λαμπερά στα χέρια.

26. Βραχιόλια φτερό:

βραχιόλια-για-γυναίκες-φτερά-βραχιόλια

Δεν είναι τα συνηθισμένα βραχιόλια. Φτερά βραχιόλια είναι διαφορετικές αναζητούν για τις γυναίκες. Τα φτερά είναι συμβολικά για τα πουλιά και ως εκ τούτου υποδηλώνουν την ελευθερία. Οι γυναίκες είναι τώρα ανεξάρτητες, ελεύθερες και είναι σε ίση μοίρα με τους άνδρες σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Γι 'αυτό οι γυναίκες, πηγαίνουν καυχηθείτε για την ελευθερία!!!

27. Τατουάζ βραχιόλια για τις γυναίκες:

βραχιόλια-για-γυναίκες-τατουάζ-βραχιόλια

Ουάου! Το ίδιο το όνομα δίνει την ιδέα πώς θα είναι. Τατουάζ με τη μορφή βραχιόλι στον καρπό σας. Το πιο πράγμα και το μοντέρνο. Η μορφή τέχνης τατουάζ γίνεται εξαιρετικά δημοφιλής και οι άνθρωποι τους αρέσουν ανάλογα με τη γεύση και την επιλογή τους. Τατουάζ Βραχιόλια μπορεί να είναι από πουλιά, φτερά, κανονικές αλυσίδες με αστέρια, φεγγάρι κλπ. Φαίνονται πολύ κομψό πάρα πολύ.

28. Βραχιόλια Kundan:

βραχιόλια-για-γυναίκες-kundan-βραχιόλια

Η Kundan είναι πολύ δημοφιλή κοσμήματα για γάμους και άλλες παραδοσιακές περιστάσεις. Ακριβά πέτρες σε πράσινο, καφέ και λευκό με χρυσό ολοκληρώνουν την εμφάνιση. Δίνουν μια πλούσια εμφάνιση και είναι στην ακριβή πλευρά. Τα βραχιόλια Kundan μπορούν να ολοκληρώσουν τη νυφική ​​εμφάνιση με αλυσίδα χειρός, βραχιόλια, δαχτυλίδια αυτιών, περιδέραια κλπ. Φαίνονται πολύ μεγάλα και όμορφα στα χέρια.

29. Βραχιόλια Polka Dots για γυναίκες:

βραχιόλια-για-γυναίκες-polka-dots-βραχιόλι

Τα Polka κουτάκια είναι και πάλι στην μόδα ξανά. Δίνουν μια εμφάνιση ρετρό στυλ και φαίνονται ευχάριστα. Polka κουκκίδες είναι επίσης το πιο προτιμώμενο στυλ για μοντέλα και παρουσιάσεις μόδας. Μπορούν να είναι σε πολλά χρώματα, αλλά οι λευκές κουκκίδες στο έγχρωμο φόντο φαίνονται υπέροχα όταν συνδυάζονται με funky tees, τζιν, φούστες, κορυφές καλλιεργειών κ.λπ..

30. Βραχιόλια δέρματος για τις γυναίκες:

βραχιόλια-για-γυναίκες-δερμάτινα-βραχιόλια

Βραχιόλια από γνήσιο δέρμα με σχέδια κουκουβάγιας, αετού, γερακιού είναι εξαιρετικά δημοφιλή στο κύκλωμα μόδας. Παίρνουν πολύ καλά με τις δυτικές ενδυμασίες. Τα σχέδια κουκουβάγια είναι πολύ δημοφιλή σε μεγάλες αλυσίδες, δαχτυλίδια, δαχτυλίδια αυτιών κλπ. Φαίνονται πολύ κομψά όταν αξεσουάρ σε ένα βραχιόλι.

Οι γυναίκες είναι πολύ μόδα συνειδητή και θέλουν να διατηρήσουν τη δήλωση στυλ τους ενημερωμένες ανά πάσα στιγμή. Τα βραχιόλια είναι ο δρόμος προς τα εμπρός για να δημιουργήσετε τη δική σας δήλωση στυλ. Τα βραχιόλια με μοναδικά στυλ, σχέδια και εμφάνιση δίνουν έναν νέο ορισμό στη συνολική προσωπικότητα. Τα βραχιόλια είναι εξαιρετικοί παραγωγοί μηνυμάτων, ενώ χρησιμοποιούν οποιουσδήποτε μη λεκτικούς τρόπους επικοινωνίας, όπως χειρονομίες, ενώ μιλάμε, ενώ χτυπάμε τα χέρια κλπ. Τα βραχιόλια είναι για κομψότητα στα χέρια μιας γυναίκας.

Εικόνες Πηγή: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 , 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Leave A Comment

8 + 2 =